The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.12.2008, 19:04
Czy wy Panowie przez tyle juz sezonow ,przy 121312 "transferach" zawodnikow z 789834 klubow ,nie nauczyliscie sie jednego :

JEST PODPIS POD DOPIERO WTEDY ,ZAWODNIK JEST NASZ,a wszytko inne to plotki/bzdety/chore bajki dziennikarzy ......

Zobaczcie ile juz informacjii od zakoczenia sezonu przewinelo sie o Gargule i Wisle,potem zeby nie bylo nudno przylepiono jeszcze temat Legii jutro napiszą o jakims klubie zagranicznym do ktorego Gargula jest przymierzany.

Naprawde nie ma co tym sobie wogole glowy zawracac,bo takich wiesci o Gargule to bedzie jeszczcze milon piecset sto dziewiecset ,a byc mzoe i wiecej.

WESOŁYCH!!!!
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 23.12.2008 o godz. 19:13.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Zieniu17
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 23.12.2008, 19:08
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Czy wy Panowie przez tyle juz sezonow ,przy 121312 "transferach" zawodnikow z 789834 klubow ,nie naczyliscie sie jednego :
JEST PODPIS POD DOPIERO WTEDY ,ZAWODNIK JEST NASZ,a wszytko inne to plotki/bzdety/chore bajki dziennikarzy ......
Zobaczcie ile juz informacjii od zakoczenia sezonu przewinelo sie o Gargule i Wisle,potem zeby nie bylo nudno przylepiono jeszcze temat Legii jutro napiszą o jakims klubie zagranicznym do ktorego Gargula jest przymierzany.

Naprawde nie ma co tym sobie wogole glowy zawracac,bo takich wiesci o Gargule to bedzie jeszczcze milon piecset sto dziewiecset ,a byc mzoe i wiecej.

WESOŁYCH!!!!
W 100% racja, a ja osobiście wcale bym się nie zdziwił jakby pod koniec stycznia się okazało, że Garguła, ma jakąś klauzule o której by znowu nie wiedział i zostanie w Bełchatowie, a w Wiśle się będą tłumaczyli, że dlatego niema transferów, bo skupili się na Gargule...
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!

Fundacja #1 - Wiezi Muzyki
Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze
Firma krk - Zamiast szukac podzialow
Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak
Peja - (Z)robie szmal
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 23.12.2008, 19:55. Osuch wyjaśnis
http://www.goool.pl/main.php?id=16490
Odpowiedz cytując
Czopens
Banita

Od: 12.2008

Stary 23.12.2008, 20:20
Od początku podejrzane było, że na stronie goool.pl nie było żadnych potwierdzeń na temat decyzji Garguły... Wiedziałem, że jeszcze dzisiaj coś takiego napiszą . ; [
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 23.12.2008, 20:25
Cytat:
Według naszych informacji Gargule jednak zdecydowanie najbliżej jest do Krakowa.
Sprawa jest prosta... Menadzer musial zdementowac pogloski z PS, bo gdyby tego nie zrobil pozostali zainteresowani uznaliby sprawe za zakonczona i prozno byloby oczekiwac, ze zaoferuja jeszcze lepsze pieniadze. A prawda jest taka, ze Gargula decyzja podjal juz wstepnie, ale nie ma zamiaru zamykac sobie drzwi przed ewentualnymi nowymi propozycjami stad dementi menadzera, ktory jak wiemy jest zwiazany z gooolem.
Odpowiedz cytując
KRIS22
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 23.12.2008, 20:33
Tylko pogratulować Gargule menadzera ten cały Osuch gra zeby jak najwiecej dla siebie i Łukaszka zagarnąć ma swój portal i pisze co mu wygodne tak zeby negocjacje były pod jego dyktando.
Szczerze mam nadzieje ze ten cały cyrk skończy sie jak najszybciej szkoda by było zebyśmy sie skupili na Gargule kosztem innych transferów. Oby tylko ten cały transfer w końcu wypalił i Łukasza zobaczymy na Reymonta.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 23.12.2008, 20:55
a nie mówiłem...

wiadomo było że to zdementują...

powtórzę po wszystkich jeszcze raz: czekam na oficjalne info na stronie www.wisla.krakow.pl
Odpowiedz cytując
pio
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 23.12.2008, 21:18
czekajmy na atak hakerów na goool.pl
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!...

RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim

http://www.myspace.com/pio.m
pio
http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee

wszyscypio
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 23.12.2008, 21:38
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Czy wy Panowie przez tyle juz sezonow ,przy 121312 "transferach" zawodnikow z 789834 klubow ,nie nauczyliscie sie jednego :

WESOŁYCH!!!!
Wesołych Swiąt i jeszcze jedno za obecnych rzadów Cupiała,raczej nie spodziewajcie sie prawdziwych wzmocnien...
Zobaczymy jutrzejszy prezent na Gwiadkę.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
Czopens
Banita

Stary 23.12.2008, 21:43
KRIS22 napisał(a):Wyświetl post
Tylko pogratulować Gargule menadzera ten cały Osuch gra zeby jak najwiecej dla siebie i Łukaszka zagarnąć ma swój portal i pisze co mu wygodne tak zeby negocjacje były pod jego dyktando.
Szczerze mam nadzieje ze ten cały cyrk skończy sie jak najszybciej szkoda by było zebyśmy sie skupili na Gargule kosztem innych transferów. Oby tylko ten cały transfer w końcu wypalił i Łukasza zobaczymy na Reymonta.
Z tego co ja wiem to Osuch też jest menadżerem naszego Pawła Brożka także wiesz
Miejmy nadzieje, że jemu znajdzie odpowiedni klub i dogada się!Ale oczywiście jeszcze nie w tym okienku
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 23.12.2008, 22:52
Jakbym napisal to o Osuchu co o nim mysle to pewnie do nowego roku bym odpoczywal;p
Mialem tez nadzieje ze jeszcze w tym, serial pt. gdzie bedzie gral Gargula ,sie zakonczy - niezlaeznie czy to bysmy byli my, czy Belchatow czy Legia - jednak jak widac nowe odcinki po nowym roku nas czekaja
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
L0czek
Member

Stary 23.12.2008, 23:15
Jak pewnie każdy wie menadżer m.in. Garguły lubi rozdmuchać temat piłkarza by wzbudzić zainteresowanie
A i ja mam nadzieje na pozytywne zakończenie kolejnego serialu pt. Garguła w Wiśle czy nie
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 23.12.2008, 23:37
Interia ponoć wie o jakiego brazileiro chodzi Bednarzowi :
http://sport.interia.pl/news/to-jego...-wisla,1233629
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 23.12.2008, 23:47
piter116 napisał(a):Wyświetl post
Interia ponoć wie o jakiego brazileiro chodzi Bednarzowi :
http://sport.interia.pl/news/to-jego...-wisla,1233629
Z całym szacunkiem ale nie wiem z czym oni się kryli, wiem, że to głupia analogia ale tego gościa nawet nie ma na transfermarkt i nawet autorzy tekstu nie ustalili w jakim klubie on grał ostatnio. Bednarz chyba daję sobie wkręcić kota w worku. Chciałbym się mylić ale to, że proponujemy mu roczny kontrakt mówi nam wiele. Niech nam lepiej ten Peralta Romeu przywiezie...
Ostatnio edytowane przez westersyl : 23.12.2008 o godz. 23:51.
Odpowiedz cytując
chojrak
Member

Od: 12.2006

Stary 23.12.2008, 23:55
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Z całym szacunkiem ale nie wiem z czym oni się kryli, wiem, że to głupia analogia ale tego gościa nawet nie ma na transfermarkt i nawet autorzy tekstu nie ustalili w jakim klubie on grał ostatnio. Bednarz chyba daję sobie wkręcić kota w worku. Chciałbym się mylić ale to, że proponujemy mu roczny kontrakt mówi nam wiele.
W tym niusie, autor napisał, że Marcelo nazywa się Guedesa de Lima, a przecież On się nazywa Antonio Guedes Filho. Więc nie wiem czy brać na poważnie tą informację, zresztą dopóki nie zobacze jakiegoś zawodnika w koszulce Wisły, nie uwierze...
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 24.12.2008, 00:06
Raczej nie. Faktycznie jest jakiś Beto, ale po za tym, że poleciał do tej Australii nic nie mogę znależć.
http://lechbrywczynski.bloog.pl/id,3...lii,index.html
Odpowiedz cytując
AgresywnyChomik
Senior Member

Stary 24.12.2008, 00:26
Wszyscy sie napaliliscie na Brazylijczyka a zobaczycie ze to bedzie Argentynczyk
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując
czesiu
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 24.12.2008, 00:30
Alberto Antonio de Paula - Beto
1,88 - 1,90 m wg różnych źródeł, lewonożny
Odpowiedz cytując
pio
Senior Member

Stary 24.12.2008, 00:38
Czyli generalnie wszystkie portale i gazety są w dupie. Niby dobrze, że klub nie ujawnia nazwisk zawodników, bo nie ma podbijania ceny, ale z drugiej strony, od końca rundy, do końca okienka przewinie się pewnie kilkanaście nazwisk różnych kopaczy.
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!...

RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim

http://www.myspace.com/pio.m
pio
http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee

wszyscypio
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 24.12.2008, 01:29
mam cichą nadzieję, że dzisiaj, koło północy jak wrócę od rodzinki to dostanę jeszcze jeden prezent, tym razem od Jacka Bednarza

życzę tego sobie, panu Jackowi i wam. A temu tematowi życzę spokoju i mniejszej ilości postów
.
Odpowiedz cytując
manson777
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 24.12.2008, 01:33
wszystko to wróżenie z fusów
jeśli niby ma być ten Beto to może to ten: http://www.sambafoot.co.uk/players/2333_Beto.html

a swoją drogą jeśli dla kogoś jedynym wyznacznikiem tego że ktoś - znaczy kopacz - istnieje jest trasfermakrt czy jak tam to się zwie
to
La tierra giró para acercarnos, giró sobre sí misma y en nosotros,
hasta juntarnos por fin en este sueno, como fue escrito en el Simposio.
Pasaron noches, nieves y solsticios; pasó el tiempo en minutos y milenios.
Una carreta que iba para Nínive llegó a Nebraska. Un gallo cantó lejos del mundo, en la previda a menos mil de nuestros padres. [...]

Odpowiedz cytując
PotiWisla
Senior Member

Stary 24.12.2008, 01:33
http://websoccerclub.com/?pt/jogadores/detalhe/288

W swojej karierze strzelił aż 0 goli
Odpowiedz cytując
OL Lyonaise
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 24.12.2008, 07:15
Cóż prezent pod choinkę to nie jest jakiś super.
Ale Nei też był chyba słabeuszem jak był młody. A potem wiadomo.

Generalnie to jest to taki Kmiecik 2. Miejmy nadzieję że jednak z większym talentem
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 24.12.2008, 07:35
Ciekawe ile razy Bednarz na oczy widział Beto w meczu ? Z tego samego klubu Ituano do Wisły przyszedł też w 1999 roku Brasilia.No coż pożyjemy zobaczymy co Beto pokaże

Co do Janoszki to pamietam że jeszcze rok temu świetnie sie zapowiadał.Ostatnio jakby nieco obniżył loty.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 24.12.2008 o godz. 09:09.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 24.12.2008, 08:12
Jeśliby rzeczywiście to był ten Beto to sądząc po statystykach - eeeeeeeeeeee
Miejmy nadzieję, że rzeczywistość będzie bardziej optymistyczna...

Zdrowych, Wesołych i Spokojnych Świąt dla Wszystkich Was!
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 24.12.2008, 09:13
A nie pomysleliscie ze ten napastnik z Brazylii to tylko zaslona dymna Bednarza? Odwrocil uwage pismakow od innego napastnika ktorym sie interesujemy, tak mysle.
Odpowiedz cytując
PM
Member

Od: 02.2008

Stary 24.12.2008, 10:02
Proponowałbym nie przywiązywać się szczególnie do tego nazwiska.

Na pierwszy rzut oka ten Beto wydaje się piłkarzem niemal pokroju Allana Lalina, próbowanego latem. Biorąc pod uwagę fakt, że Wisła chce tego napastnika zatrudnić "od ręki", bez wcześniejszego sprawdzenia na treningach, należy mniemać, że jest to ktoś znacznie lepiej rokujący.

Nawet jeśli transfer jest bardzo blisko, wciąż mamy dopiero 24.12, dopiero za tydzień możliowość podpisania umowy. To i lepiej, że media nie wiedzą o kogo chodzi - bądź po prostu nie piszą - dla dobra sprawy. Lepiej zaklepać gościa po cichu, niż teraz spekulować i snuć domysły. Sądzę, że niejeden mógłby z dużą dozą prawdopodobieństwa napisać kim jest ten zawodnik, a zwyczajnie tego nie mówi, póki transfer nie jest pewny.
Odpowiedz cytując
jasnyGwint
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 24.12.2008, 10:23
<PM> napisał(a):Wyświetl post
Nawet jeśli transfer jest bardzo blisko, wciąż mamy dopiero 24.12, dopiero za tydzień możliowość podpisania umowy.
Umowe z wolnym zawodnikiem (a w okół takich ostatnio się obracamy) możemy podpisać kiedy chcemy
Odpowiedz cytując
OL Lyonaise
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 24.12.2008, 10:31
Ten Beto to taki Brazylijczyk jak ci z Pogoni miej więcej Peralta nie miał nam co wcisnąć po Marcelo to rozpowiada bajki o wielkich umiejętnościach i niespodziance.
Odpowiedz cytując
eye63
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 24.12.2008, 10:47
jasnyGwint napisał(a):Wyświetl post
Umowe z wolnym zawodnikiem (a w okół takich ostatnio się obracamy) możemy podpisać kiedy chcemy
Było wałkowane - Brazylia nie leży w UE i tam podpisać można kontrakt wyłącznie z piłkarzem, któremu się on skończył.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów