|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Ktoś tu kiedyś wspominał, że Romeu chce zostać we Fluminense, ale nie mam źródła .
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
a wzmocnieniami Amici nie ma co sie martwic,jeden Stilic im sie trafil jak czterolistna koniczyna,ci Jugole ktorych teraz sprowadzili...,kiedys w Wisle Plock grala ich tez cala armia i pamietamy co z tego wyniklo i tez kazdy to byl reprezentant u21...
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Cytat:
Odpowiem Ci twoim własnym postem: Cytat:
|
||
|
|
Member
Offline |
|
Stary , bez obrazy , ale Lech , ma sieć skautów którymi kieruje bodajże Czyżniewski. Wisła Płock podpisywała kontrakty z tymi co się lepiej zaprezentowali na testach.Zawodnicy byli przysyłani przez menago.To był zwykły szrot.Podobnie było przed obecnym sezonem w ŁKSIE Znasz jakiegoś piłkarza serbskiego pochodzenia co się wybił z Płocka? Bo ja nie. Tu jest znacząca różnica. Pozatym to , że grali w reprze u20 to chyba sam wymyśliłeś. Z tego co pamiętam byli to raczej starsi gracze. Błagam , przenieś się do tematu ''Gdybym był Bednarzem'' Do Westersyl: Był na 100% post , mniej więcej ktoś napisał , że gadał z jakimś kibicem Fluminese , i ten mu powiedział , że Romeu przedłużył kontrakt.
Ostatnio edytowane przez mbw : 21.12.2008 o godz. 21:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
PS. nie wiem, jak szybko biega Twoja mama |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
było tylko ze dobrze mu w fulminese i ze CHCIALBY przedluzyc kontrakt ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale jedno nie wyklucza drugiego.poprostu to pewne źródło nic nie wie.i to jest pewne.
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ja wiem.
A chodziło mi o to, że Bednarz nie powiedział oficjalnie kto to. clear? Powód: literowka
Ostatnio edytowane przez JrQ- : 22.12.2008 o godz. 10:31.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
podziel się wiedzą ;>
i wiedzą na temat źródła, bo kilka źródeł tu było i w każdym zatruta woda sory za ot ![]() .
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wisła proponuje Gargule mniej niż Legia ale za to oferuje dłuższy kontrakt
http://sport.onet.pl/0,1248675,1885088,wiadomosc.html |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
Portal legia.net już stał się mniej wiarygodny (pod kątem transferu Garguły), ponieważ zawodnik miał się zdecydować do niedzieli. Tymczasem w ww. artykule piszą, że zadecyduje w nowym roku. W sumie nic dziwnego - po co się ma spieszyć, skoro można jeszcze podbić cenę? BTW: co okienko na forum odbija kilku osobom, mówiącym o "pewnym info" z "dobrze poinformowanego źródła". Nieodmiennie takie eskapady kończą się banami, ale ludzie są naiwni i lubią "wtajemniczonych", zaś ci "mający wtyki" nie uczą się na błędach poprzedników. Naprawdę nie można takich rewelacji wysłać na pw nawet większej liczbie użytkowników - trzeba zaśmiecać forum? ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie cytujcie tu przeglądów, onetów, faktów, itp. Oszczędzi to mniej wrażliwym kibicom nerwów w przyszłości. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Taa z pewnością Legia z Warszawy chce koniecznie trzech zawodników o nazwiskach: Krzynówek, Ostrowski, Garguła, a i najlepiej na jedną pozycje.
Jak widze "Legia kusi..." krew mnie zalewa . Myślę, że i tak Wisła najlepiej wyjdzie z tych wszystkich transferów . PS: Ten napastnik z Brazylii miejmy nadzieje w stylu "Marcelo, mecz z Totenhamem", ale skuteczny ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|||
|
JarTSW napisał(a):
Cytat:
Jednak miałem rację. Głupio Wam ? Szczególnie:Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
Militaris
Offline |
|
|
OMG...
![]() Uwielbiam ten temat... ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
hehe wiedzialem, wiedziałem ze to bedzie brazylijczyk!!
dobrze ze młody... ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Trochę mnie niepokoi ta sprawa z Brazylijczykiem. Romeu, teraz napastnik, może i skrzydłowy...
Ja naprawdę kocham Brazylię, ale przypadek Pogoni Szczecin powinien nas czegoś nauczyć. Brazylijczycy to bardzo mili ludzie, ale nie specjalnie zdyscyplinowani i pracowici. Jak ma się w drużynie 2-3 piłkarzy z Brazylii (prezentujących odpowiedni poziom) - to świetnie. Jak ich się robi 4-5 i więcej w podstawowej 16tce, albo i 11tce - to robią się kłopoty. Zaczną się nieustanne imprezy, granie samby w szatni i manana na boisku. Kółeczka, podania "ja do ciebie ty do mnie", bezproduktywne dryblingi. Stworzą własny klub w szatni, mogą się zacząć tworzyć podziały w zespole. Taki kłopot miały nawet Real Madryt (imprezowa grupa Robinho) i Barcelona (to samo z Ronaldinho). W końcu musiały się obu gwiazdorów pozbyć. Mało kto wie, że Wanderei Luxemburgo przyszedł do Realu nie tylko po to, by sprowadzić Robinho. Ale też dlatego, że był to jedyny trener w Brazylii, który potrafił trzymać szatnię. I którego Robinho autentycznie szanował. A u nas sytuacja wygląda następująco: Marcelo, Cleber, teraz napastnik no-name też z kraju kawy. Pamiętajmy też o Juniorze Diazie i Mauro Cantoro, bo na obczyźnie latynosi trzymają się razem (mimo animozji argentyńsko-brazylijskich). Pal sześć, jak w drużynie jest jeszcze Cleber, który jakoś pewnie trzyma to towarzystwo i stanowi wzór profesjonalisty. Ale jak odejdzie... W Warszawie wystarczyła trójca Roger-Edson-Elton - i zaczęły się problemy. Mam nadzieję, że nasi klubowi działacze mają tego świadomość. Nawet entuzjasta brazylijskiego futbolu (raczej brazylijskich kobiet) Mariusz-bigamista-P. przyznał, że za dużo Brazylijczyków na boisku, to nie zdrowo. Rozumiem, że kierunek brazylijski u nas raz wypalił i chcemy go kontynuować. OK. Ale trzeba to robić z głową. Najlepiej zatrudnić takiego Clebera na stałe, plus jakiegoś Polaka znającego portugalski, by monitorował tą grupę. W przeciwnym wypadku treningi przeniosą do restauracji Ipanema. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale wcale nie musi być tak, że ten Brazylijczyk będzie nas niewiele kosztował. Może być właśnie tak, że prowizja dla menadżera, będzie niewspółmiernie niższa niż wartość piłkarza, który do Wisły przyjdzie. Przypuszczam, że takie kontakty z menadżerami i wysokie premie dla takowych menadżerów pozwolą nam sprowadzać wartościowych zawodników, co nie znmaczy, że Wisła będzie tylko brać za darmo. Wierzę, że kupi ze dwóch zawodników jeszcze w tej przerwie zimowej, ale jak będzie - poczekamy, zobaczymy.
PS. Ciekaw jestem, czy dalej jest coś na rzeczy apropo tego brazylijskiego defensywnego pomocnika, coby miał dołączyć do Wisły 1. stycznia. Powód: błędy
Ostatnio edytowane przez bonawentura : 22.12.2008 o godz. 15:01.
![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
matthewG, ćśśś, im mniej osób o tym mówi, tym lepiej
być może JB z nim negocjuje, po co fuckty, przeg(L)ądy spo/R\towe i oNety mają o tym trąbić... narajać nam przeciwników w okienku i podbijać stawki... zobaczymy 1.01.09 |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
a jeynymi konkretnymi piłkarzami byli Edi, i byc może Amaral (choc sie nie sprawdził słuszne mieli nadzieje ze bedzie to wzmocnienie) ty juz robisz raban bo w klubie bedzie trzech Brazylijczyków....ehhh do 17 w Pogonii troche daleko |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|||
|
Brazylijczyk jeszcze w tym roku?
Cytat:
Krakowska Wisła nie interesuje Stojkovicia. Cytat:
Górnik Zabrze chce kupić Cantoro Cytat:
Łukasz Garguła: - Bliżej mi do Wisły Cytat:
Ostatnio edytowane przez marcin_m : 22.12.2008 o godz. 18:32.
|
||||
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Tez uważam że to lekkie igranie z ogniem. Brazylijczycy to przesympatyczny naród ale takoż leniwy i chętnie zapominający o obowiązkach. Tak jak mówisz Wisełka chcąc mieć mikrokolonię brazylijską musi czujnie obserwować co się dzieje poza boiskiem, taka prawda. Ale zobaczymy czy ten transfer wogóle dojdzie do skutku. Zawsze chciałem spytać może któryś z was wiei: czy w naszym klubie na stałe z drużyną pracuje psycholog sportowy?Czy też w tym elemencie również jesteśmy w tyle? |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Wypowiedź "Guły":
- Nie podjąłem jeszcze ostatecznej decyzji, poprosiłem o trochę czasu. To ważna kwestia, która zadecyduje o mojej przyszłości. Myślę, że to co postanowię ogłoszę dopiero po nowym roku. Dziś jednak mimo wszystko bliżej jest mi do Wisły niż do Legii - mówi dla Legia.Net pomocnik GKS Bełchatów Łukasz Garguła. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Fajna gra słowami ze strony Garguły. Sęp na kase.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|