|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
ma ktoś ten obrazek w lepszej jakości http://odsiebie.com/pokaz/1169371---9695.html
![]()
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno
![]() Wisła Kraków! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
![]()
W życiu przeczytałem tylko jedną książkę, bo miała tylko osiem stron. To była" Nasza szkapa". Chyba coś o jakimś wychudzonym koniu----Mariusz Piekarski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=tPrMajcT8AY
w tle muza co to leci? bo slyszalem pare razy ale nie moge zajarzyc ![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
dzieki kuczmen
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Mam problem z laptopem :/
Mam HP Pavilion DV6000 z USA, sformatowałem dysk ( z Visty na XP ) wszystko działa, dźwięk ( co z tym najtrudniej ) itd ale nie działa mi mysz która jest podpinana na USB :/ Probuję przez "Dodaj Sprzęt" i nic :/ Po podłączeniu myszki do laptopa, myszka się normalnie zaświeca, ale nie działa, jest sprawna bo była sprawdzana na innym kompie.... Co robic ? Heelp Aha, właśnie, w menadżerze urządzeń nie mam wychodzi że nie mam zainstalowanego : coś Ethernet, menager urządzen sterowania czy cos takiego ![]()
WISŁA SKAWINA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Zainstaluj sterowniki do portów USB. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
może mi ktoś opowiedzieć geneze tego słynnego już na tym forum zwrotu " powód-....''
po jakiego chvja to jest ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
jezeli bedziesz postepowac krok po kroku wg tego opisu to wszystko bedzie dzialac. Pamietaj o kolejnosci instalacji |
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Taka myśl mnie naszła jak sięgnąłem do lodówki po jogurt: jak to jest rozkminione, że na opakowaniu jest podana dokładna data przydatności do spożycia ? Tzn jak to jest, że 21 grudnia jogurt jest ok, a 22 grudnia już nie jest ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
nie jestem pewna na 100 % - ale pamiętam jak na studiach w wakacje pracowałam w sklepie spożywczym nad morzem
to miałam szkolenie z jogurtów heheh i był gościu z Bakomy i mówił że tak naprawdę to jeszcze trzy-do pięciu dni spokojnie można jeść - bo oni też muszą sobie wziąć zapas na osoby które nie zauważą że im właśnie jogurt się przeterminował - ale jak wspomniałam nie wiem na ile jest to prawdziwa informacja ![]() ale od tego czasu nie przejmuję się terminem i do 3 dni jem i nic mi nigdy nie było ![]() Edit: co racja to racja dj_ibutti - pięknie podsumowałeś mojego posta! dzięki! przy Twoim nabiera sensu ;-P Powód: kolega leżący pode mną ;-) ;-P
Ostatnio edytowane przez Kobieta_Wislak : 21.12.2008 o godz. 01:29.
![]()
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
noo chyba iles tam od daty produkcji
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Ja mam troche prozaiczne pytanie:
Jak sie golić? Z włosem czy pod włos? I tak ostatnio ktoś podesłał mi linka do kawałków "Firmy" z NH. Oni są jakoś kibicowsko ukierunkowani? Powód: żeby nie było zbyt dużo pytań jedno pod drugim :)
Ostatnio edytowane przez Krystian14 : 21.12.2008 o godz. 02:00.
![]()
TOLERANCJA JEST CNOTĄ LUDZI BEZ PRZEKONAŃ !BIAŁA WISŁA !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Jeden ch**
Golenie pod włos jest skuteczniejsze, ale podobno podrażnia skórę etc, ale to chyba zależy od osobnika ![]() ![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Jak golisz się żyletką to z włosem, a jak maszynką elektryczną pod włos. Generalnie tak to wygląda, a jak się będziesz goli to już twoja wola przecież...
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
O ile mi wiadomo to bardziej sympatyzuje z gorszą stroną błoń, ale nie jestem 100% pewny.
Ostatnio edytowane przez MackoTSW_(konto_usuniete) : 21.12.2008 o godz. 10:03.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
![]() ![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Mam filmy w divx (avi/mpg), da sie je nagrac na plyte dvd tak, zeby odtwarzacz nie czytajacy divx mogl je otworzyc ?
shad: dzieki, ale bardziej chodzilo mi o sposoby bez konwertowania. Ale pewnie sie nie da
Ostatnio edytowane przez mic : 21.12.2008 o godz. 12:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Specjalnym konwerterem. Wpisz w googlach "avi 2 dvd" i Ci wyskoczy masa tego i masa tematów z jakichś forów traktująca o takiej konwersji jak potrzebujesz.
![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie da sie. musisz przerobic na dvd
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Podbijam kupował ktoś coś na Agito? Jeżeli tak to jakieś opinie ?
|
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
W sercu Krakowa - WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Witam. Mam pytanie, może już ktoś pytał o to, ale spróbuje. Ma ktoś może kod do najnowszej wersji gry Deluxe Ski Jumping v1.7? Byłbym bardzo wdzięczny za udostępnienie go
Pozdrawiam![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
podbijam też bym był wdzięczny ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Pilnie poszukuje pełnej ( nieodpłatnej) wersji gry Skies od War.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Robił ktoś stronkę we flashu? Mam taki zamiar. Polecicie, bądź z jakich wy korzystaliście programów, edytorów?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Ja jednak nie byłbym tego taki pewny. Jak mogą zapodawać texty w stylu:
"Przeciwko kur..twu i upadkowi zasad" - kibicując Cracovii ? Jedno wyklucza drugie!! ![]()
TOLERANCJA JEST CNOTĄ LUDZI BEZ PRZEKONAŃ !BIAŁA WISŁA !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Z Cracovią to nie ma nic wspólnego. A sympatyzują z nimi na takiej zasadzie ze "Wisła=policja", a oni są JP i nie wypada być za Wisłą.
![]()
the end
|
|
|