|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
zgrałem ten program i jakoś sobie radze gram z jakimś błędem po którym wciskam ok i gra się włącza...zapewne chodzi o tego cracka...którego nie mogę znaleźć...wszędzie patche...
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
u mnie takze na najwyzszych detalach plynnie dzialal, ale czy rowniez takie problemy z cieniem u Ciebie wystepują? [poszarpane, zaszumione]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ja wiem że to pytanie może irytować, ale ja jestem laik... i do końca nie wiem... i dlatego potrzebuje pomocy specjalistów czy w ogóle warto myśleć o grze w GTA 4 (czy choćby na low będzie szło płynnie?):
1.Przede wszystkim 1GB RAM (czy 2 GB to jest min?) 2.GeForce 7900 GT. 3.AMD 4200+ 2,21 GHZ x 2 1GB RAM nie kręcony... Co ewentualnie trzeba wzmocnić? Kręcić procesor? Czy grafika w ogóle przejdzie bo to w nią inwestycja jest najgorsza. Święta się zbliżają, to człowiek i czasu będzie miał więcej to by się zagrało. ![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
z tym, że mój kolega ma również Ultimate x64 i gra w każdy tytuł bez problemów...
edit: nic nie pomogły aktualizacje. nawet szachy które są grą standardową w Viscie zawieszają do czarnego ekanu ;/ Powód: a bo tak
Ostatnio edytowane przez PrawdziwośćDlaGry : 15.12.2008 o godz. 08:59.
![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
tyle ze mi obraz trochu wariuje, tzn jade sobie autkiem i nagle widze tylko 3 metr wokol auta a reszta jest szara PS. nie mowie ze plynnie dziala, ale jako tako grac sie dalo, lecz na wiecej niz 30 min to mija sie z celem. Powód: jakis napewno
Ostatnio edytowane przez Ja_Kibic : 15.12.2008 o godz. 18:57.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Ok tak wyskocze z kapelusza: jak zagrac w PES2009 po sieci z taka niekoniecznie oficjalna wersja?
![]() Jesli sie da: moze jest ktos chetny? Z gory mowie ze gram dlugo w rozne gały (dlugo tj od SWOSA) ale jeszcze nigdy multiplayer wiec moge sie okazac bezwartosciowym przeciwnikiem. ![]() ![]()
It's nothing four sticks of dynamite and a match can't fix
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Krótko i na temat: nie da się.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
Ale w GTA te cienie własnie są jakies dziwne, nienaturalne w przeciwienstwie do Grida. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mam na mysli cienie takie jakie pokazalem na screenach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kurde a ja na AMD X2 4200 GF 7600 GS (256) +4 GB ram mam problemy z graniem. W opcjach mogę zaznaczyć tylko "view di stance 4" :/ Widzę tylko swoje auto i jakiś metr przed sobą, a później mam brak tekstur (czy tam szary ekran jak kto woli) Jednym słowem porażka ta GTA. Zawsze chwaliłem engin Rockstara, że nawet na słabszych maszynach wyglądał i chodził rewelacyjnie... ale teraz? :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
. Zainstaluj latke, nowe stery do grafiki (180.70). Upewnij sie tez ze odpowiednia moc dostarczana jest do karty graficznej. Ja mialem walniete kabelki 6-pinowe, oddalem na gwarancji to sie okazalo ze tam bezpieczniki sa popalone, wymienili mi ten zasilacz i teraz chodzi w takim stopniu ze az sam jestem w szoku. Gram na mojej najslabszej maszynce(PDC E2140 [email protected] GHZ; 2GB ram;GF 8800 GT 512mb). World in Conflict osiagam 41 klatek na sekunde w 1280x1024 i high detalach. GTA IV 35 klatek w tych 80% detalach i rozdzialce 1024x768. Paradoksem jest to ze najwolniej momentami dziala mi... World of Warcraft na tym sprzecie... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki Koyoot, zainstalowanie najnowszych sterowników faktycznie rozwiązało problem. Oczywiście gra działa na najniższych detalach , oraz mogę zaznaczyć maksymalnie view distance 6, ale już da się grać
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ja mam dalej problem da się zagrać ale gra się po jakimś czasie wyłącza...być może zły crack (?)
![]() Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
W jakie gierki tego typu gracie? Jakie polecacie a jakie są zupełnie do bani. Piszcie tutaj.
Polecam portal: Bigpoint.pl – wielki portal gier na przeglądarkę Dodatkowo swego czasu fajnie grało się The Crims , ach te nieprzespane noce.No i jeszcze nieśmiertelny Ogame. Co wy polecacie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Apropo PESa 2009.
W wersji 2.0 GamingAccess patcha, w grze pojawia się... Wisła! ![]() http://downloads.gamingaccess.com/in...?file_id=34080 Ogólnie duża liczba zmian, patch jest świetny, polecam. Wyszła jego nowsza wersja 2.1, ale najpierw chyba trzeba zainstalować 2.0 ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
za co odpowiada 'Render Quality' w GTA 4?
z gory dzieki za wyjasnienie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
jestem ciekawy ilu forumowiczów gra jeszcze w tego typu gry.
ja swego czasu grałem długo w plemiona ale zrezygnowałem bo za dużo czasu pochłania. Znowu zastanawiam się nad powrotem. A więc w co gracie, na jakim świecie itp itd... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Oj dokładnie ja kiedyś grałem na 15 świecie k51 pod pseudonimem kubawislaq i na 22 swiecie pod pseudonimem kubawislaq2 ;p;p;p
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
za jakość renderowania?
im wyżej ustawione tym lepiej gra wygląda i tym wolniej chodzi. na chłopski rozum. ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to ze cos plynniej badz gorzej funkcjonuje przy zmianie na low, czy tez high to wiadome, nie potrzebuje zadawac pytania by sie tego dowiedziec
pytam raczej o strukture, za co dokladnie, na chlopski rozum odpowiada renderowanie? [zaznacze ze zmieniam tą opcje w grze i nie dostrzegam zadnych roznic w grafice oraz plynnosci] |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
battleknight- Morfeus 9 serv (kuzyn mnie poprosił żebym mu zakon w rankingu podniósł) xD
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
[ www.the-west.pl ]
nawet interesujace |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ogame
Zaczynałem na 28 uni, teraz 63. Hattrick Zaczynałem w 2006 roku, teraz VII liga. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Plemiona całkiem fajne, ale szybko mi się znudziły natomiast thecrims to była najlepsza gra na przeglądarke w jaką grałem ;]
![]() ![]() "..i przysięgam być wiernym Ojczyźnie mej, Rzeczypospolitej Polskiej, stać nieugięcie na straży Jej honoru.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ja kiedyś grałem w ikariam, ale mi się znudziło oraz w darkthrone'a, co czasem mi się jeszcze zdarza, ale raczej rzadko
Ostatnio jak byłem chory to zacząłem grać w plemiona. Fajne, ale na kolana nie rzuca ![]() ![]()
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
__________________________________________________ Lubisz dobrą fantastykę? Jeśli tak, to zapraszam na moją stronę: https://www.patreon.com/ArturPlatek |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
ogame i plemiona (top20) na chyba 3 swiecie
od paru miesiecy zero gry,brak czasu ![]() ![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Nie grałem i nie gram i grać nie będę
![]() |