|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
ja_ka_ napisał(a):
![]() Posiada ktos chwyty/akordy na gitare do Wislackich piesni? Podbijam. 10 znaków Obczaj temat Orzeła (Orła?), o pierwowzorach Wiślackich przyśpiewek, na tamte spokojnie znajdziesz chwyty i akordy. ![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Dzięki Kamil!
Inne pytanie - pisałem w wordzie pismo po czym chcac je wydrukowac zacząłem czytać wszystko od początku i w pewnych miejscach pojawiły sie niespodzianki Mianowicie niektóre litery zaminiły sie na znaki, np kwadraciki, zdania potraciły tez czasem sens. Ogólnie nie trzyma sie to kupy nawet jak pozamienia sie recznie znaki na litery (bo mozna sie domyślić o co chodzi). Ma ktos jakis pomysł o co moze chodzić ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
musisz chyba dac jezyk w pasku po prawej na dole na POLSKI PROGRAMISTY. albo czcionka ktoras nie lapie znakow.
![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Pytanie do Simplus'owców. Kupiłem sobie doładowanie za 10zł, ważne jest ono przez tydzień. Czy jeżeli kupię sobie pakiet smsów do sieci to on jest ważny również tydzień czy miesiąc tak jak napisane było w smsie? Wiem, że w orange nie jest ważne do kiedy jest aktualne doładowanie bo pakiet żyje jakby "własnym życiem"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
jest wazny na miesiac, ale z uwagi ze kupiles doladowanie wazne tylko na tydzien, to po tygodniu zablokują Ci mozliwosc pisania i dzwonienia
w razie kolejnego doladowania [po minionym tygodniu] pakiet wiadomosci bedziesz mial wciaz aktywny [przez pozostale 3 tygodnie] |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Szukam dobrego kursu do MS Access 2007
Jesli miałby ktoś Ebooka tej ksiązki http://helion.pl/ksiazki/ac27ku.htm będę wdzięczny za pomoc.. ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki"
H. Reyman http://pl.youtube.com/watch?v=abReZg...eature=related |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Mam taki problem. Nadupca mi sniegiem grubo, i osiada on na satelicie(c+)
Czy są np. jakies srodki ktorymi mozna posmarowac etc talerz by śnieg na nim nie osiadał ? na wazelinie nie powinien sie utrzymywac, tylko czy to nie bedzie zakłócało ? "raczej" mnie nie zadowala, wiadomo jak ktos mial podobny problem, lub zna 100% rozwiazanie z góry dziękuje
Ostatnio edytowane przez szprotson : 19.12.2008 o godz. 17:42.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
raczej nie powinno
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
mam taki problem za każdym razem jak wyłączam przeglądarke to mnie wylogowuje z forum wcześniej tak nie miałem dzisiaj mi sie tak zaczęło dziać, używam firefoxa. bede wdzięczny jak ktoś mi pomoże coś z tym zrobić
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jak sie logujesz to masz "odchacznik" "Pamiętaj mnie", kilknij na niego. Zreszta jak masz firefoxa(ja tez mam) to przy logowaniu powinno Ci wyskakiwac czy macie logowac automatycznie, kilkasz na pamietaj i bedzie lux.
![]()
"SERCE W BIELI, KREW W BŁĘKICIE,
WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE" ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Znawcę laptopów prosiłbym o kontakt na PRIV
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
poszukuje wyniku dzisiejszego meczu Tolzer Lowen - Tower Stars ,II liga hokeja niemieckiego
Powód: juz mam
Ostatnio edytowane przez South : 19.12.2008 o godz. 23:06.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Działa wam Canal+Sport? Bo u mnie tylko paski i szumy...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
poszukuje instalki do nero razem z cd-keyem.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
http://peb.pl/942212-post32.html wystarczy do poszukiwanego probgramu/gry dopisać w googlach peb albo peb.pl. to jest moje lekarstwo na całe zło
![]() ![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Czy zna ktoś firmę w Krakowie, która zdjęcie ( w jpg.), skan, albo po prostu zdjęcie, jest mi w stanie powiększyć do rozmiaru powiedzmy 80cmx60cm i wydrukować na takim śliskim papierze czyli stworzyć z tego plakat?
Proszę o namiary, i jak ktoś wie może ile taka usługa by kosztowała. ![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
sprobuj w centrumdruku.pl (przy czarnowiejskiej)
Drukuja napewno, a co do powiekszenia to zalezy od rozmiarow i jakosci zdjecia |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Witam,
Gdzie moge kupić w Krakowie częsci do mini bike/crossa itd. ( potrzebuje szarpak jakby ktos mial ) Pozdrawiam |
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Potrzebuję świąteczne piosenki
mógłby ktoś podac tytuły i wykonawców Z góry dzięki |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
do której jest dziś czynny Fanatyk? I w jakich godzinach jutro jest otwarty? Bo gdzieś czytałam ostatnio ale wyleciało mi z głowy.
Ostatnio edytowane przez Agnieszka : 20.12.2008 o godz. 14:41.
![]() "Victoria Concordia Crescit"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Wie ktos o której przewidywana jest walka Holyfield-Wałujew
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() "Victoria Concordia Crescit"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Kamil : 20.12.2008 o godz. 15:12.
![]()
TYLKO WISŁA
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no tal racja.. ale była taka reklama ostatnio, bo święta idą, i Fanatyk jest otwarty nawet w niedzielę do wtorku
P![]() "Victoria Concordia Crescit"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Od 19:15 w Polsat Sport
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Planuje kupić nowy telewizor.Porównywałem ceny w różnych sklepach i marketach ale najtaniej kosztuje on na agito.pl.
Moje pytanie: Kupował ktoś tam cokolwiek?Jak wygląda forma płatności,jakie są koszty przesyłki jej czas i ogólnie wszystko co powinienem wiedzieć. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
http://rapidshare.com/files/17517980...__128.mp3.html
Prośba do dobrej duszczyki,która potrafiła by mi wyciąć z tego utworu kawałek od 2:56-3:30 i zapisałaby w formacie mp3,bo ja tego nie umiem zrobić,a potrzebuje dzwonek do telefonu!! ![]()
W życiu przeczytałem tylko jedną książkę, bo miała tylko osiem stron. To była" Nasza szkapa". Chyba coś o jakimś wychudzonym koniu----Mariusz Piekarski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
http://www.speedyshare.com/786245236.html
Normalnie by mi się nie chciało.. no ale zbilzają się swięta, więc prosze ![]() ![]() ![]() "..i przysięgam być wiernym Ojczyźnie mej, Rzeczypospolitej Polskiej, stać nieugięcie na straży Jej honoru.." |
|
|