|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Wisła ponad wszystko
Od: 03.2006
Offline |
|
|
gdzie w Krakowie można kupić szkło do drinków? Nie chodzi mi o zestawy po 6 sztuk, np. w Tesco czy jakimś innym markecie. Chciałbym zakupić po jednej lub dwie sztuki...
![]()
"Basket is my life"
27.07.11 |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Budżet:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Stany_Zjednoczone na dole tam masz ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Zajrzyj do Duki w Galerii Kazimierz. Mają tam sporo ładnego szkła.
![]()
everybody on earth wanna rap
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Ekhm ... mam problem z kompem.
Chcąc go dziś uruchomić wyskoczyło mi, że nie ma pliku "ntldr" :/ staje zaraz na początku uruchaniania kompaz tym komunikatem i dalej nie ruszy. Oferuje tam zanstalowanie go z płyty, nawet ją zalazłam (co łatwe nie było ), zaczał instaować cosik, ale w pewnym momencie spytał o który system mi chodzi (mam dwa, 98 i XP) ... no i tu nie wiem co zrobić ?Z resztą z tym to jakoś sobie poradze, z telefonicznym biurem pomocy. Pytanie zasadniczo brzmi tak. Czy to co mi wyskakuje oznacz totalną utratę wszystkiego czy jeszcze nie? No i czy jak dam "napraw" (czy jak to tamwyskakuje) to tylko "załata" mi dziuę i to co mu brakuję czy stracę wszystko na kompie ?! :( |
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() ![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Offline |
|
|
mcovalski, dzięki! Zobaczymy co się uda zrobić.
rafalek, Teatr Słowaciego też prowadził swego czasu wypozyczalnie strojów. I studi TVP Krk. |
|
|
|
Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nie wiem czy to dobry temat, akle potrzebuje ten obrazek http://i36.tinypic.com/335grpt.jpg w jak najwiekszej rozdzielczości.
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA W OŚWIĘCIMIU-BIAŁA GWIAZDA!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Mam problem z google Earth i Tuning Car Studio. Włączam któryś z tych 2 programów, komputer po chwili się wiesza wyskakuje blue screen z jakimiś pierdołami ale nie mogę przeczytać bo zaraz mi resetuje laptopa. Laptop ma nowy system, myślałem że coś się zmieni ale niestety :/
Pomocy!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
podzwon po teatrach. napewno wypozyczali w Bagateli i Slowackim.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Takie nietypowe zapotrzebwoanie mam:
Zna ktos jakies strony gdzie sa artykuly z Polski z XIX i 1 poł XX wieku |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
http://allegro.pl/item508094306_univ...prawdz_ss.html
gdzie moge cos takiego w Krakowie kupic za rozsadną cenę? z gory dzieki za odpowiedz |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Jest moze na forum osoba ktora miala stycznosc z turystyka na zasadzie pracy w biurze tur. albo agenta turystycznego? bardzo prosze o kontakt na pm.
![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Offline |
|
mam tylko dyskietkę od 98, od XP nie. Jakiś pomysł co zrobić? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
a przy okazji zapytam, gdzie w okolicach osiedli Ruczaj znajduje sie badz jaki komis komorkowy? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
1. Nalezy wystartowac system z plyty instalacyjne Windows XP 2. Wybrac Konslole odzyskiwania systemu 3. Wybrac partycje na ktora bedziemy kopiowac pliki (u mnie D: ) 4. Podac haslo jakie zostalo uzyte podczas pierwszej instalacji systemu lub Enter gdy nie uwzgledniono hasla 5. Zastosowac polecenie kopiowania copy dysk:\i386\ntldr d:\ copy dysk:\i386\ntdetect.com d:\ gdzie: dysk - oznaczenie dysku gdzie znajduje się plyta CD z systemem operacyjnym \i386\ - katalog gdzie znajduja się pliki na plycie CD 6. Ponownie uruchomic komputer - system startuje bez komunikatu NTLDR is missing powinno pomoc
Ostatnio edytowane przez born2b3k : 15.12.2008 o godz. 16:30.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rodzinka zrobiła przegląd ciuchów i mam w domu sporo już niepotrzebnych rzeczy. Nie wiecie gdzie można to oddać w Krakowie? Szkoda wyrzucić, a ktoś zapewne mógłby skorzystać.
Od razu uprzedzę, że w PCK na Studenckiej poinformowano mnie, że - UWAGA! - nie przyjmują używanych rzeczy do końca roku... Mają pełne magazyny i wsjo. Zastanawiam się, dlaczego rzeczy zapychają magazyn, a nie trafiają do ludzi... Dlatego też proszę o namiary na jakieś inne miejsce gdzie można zrobić dobry uczynek. Z tego co wiem odpada Caritas, ponoć przyjmują tylko nowe rzeczy. ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Czy przeszedł ktoś z numerem telefonu stacjonarnego z Telekomunikacji na ofertę w swojej sieci internetowej. Polecają np. abonament z określoną liczbą minut gratis np. 150. Czy ma ktoś i czy się opłaca, wzgledy techniczne itp. ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Pytanie już znane ale :
działa wam to cholerene gadu-gadu?.... ![]() Wisła |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Robert_wislak - działa cały czas elegancko ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
no i przy ulicy torfowej jest
![]() |
|
|
|
Guest
|
|
|
Ciekawy jestem ile osób się tutaj jeszcze zapyta czy działa im gg!! Ja ci powiem że mi działa ale ktoś inny powie ci że nie i co ci to da?
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Offline |
|
|
ale troche to jest irytujące jak tu wchodze, a co chwila pytanie czy działa gg. proponuje zalozyc nowy temat dotyczący ogólnie gg i spokoj.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Działa.
*** Mam internet w domu, co zrobić, żeby mieć internet na komputerze rzecz jasna po za podłączeniem kabla , chodzi o to, żeby odłączyć tego kompa na którym mam obecnie internet a podłączyć inny.![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Irytujące nieirytujące. Temat w końcu "Mam pytanie".
Tak apropo, polska wersja photoshopa. Ma ktoś jakiś link żeby ściagnąc |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Zacząłem zabawę z blenderem i cholera problem jest bo mi się non stop wiesza program, wyświetlając przy tym komunikat o błędzie sterownika ekranu. Pierwszy raz prawdę mówiąc spotkałem się z ze sterownikiem ekranu (?!). I teraz pytanie ocb. Czy blender nie działa prawidłowo pod Vistą, czy ten sterownik jest dupny? ewentualnie co jeszcze może być nie tak?
Do phtotoshopa są spolszczenie, polskie wersję również. Masa jest tego na www.peb.pl ![]() ![]() |
|
|