|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ok, przedstawiam się jako ten lepszy bo chciałem się obronić przed twoim zarzutem... Niech będzie... Natomiast Ty nie uważasz się za lepszego pisząc, że moja argumentacja jest niczym dziecka z podstawówki...
Napisałem akurat o Messim nie bez powodu (przyczyn dla których nie lubię barcy jest więcej ale nie chciałem się rozpisywać). Chodzi o to, że barca zrobiła z 17 latka mutanta, automat do gry w sposób sztuczny, jeśli na tym polega 'tworzenie' najlepszych piłkarzy to ja im współczuję... Nie chodzi o samego Messiego, ale o filozofie tworzenia automatów do gry... Pozwól, że to zdanie o Łobo wogóle pominę... Jak się stałem kibicem Realu, normalnie... Tak jak człowiek z Polski może zostać kibicem Realu albo Barcy... Pewnego dnia zaczynasz interesować się piłką wtedy dany klub jest na szczycie, zaczynasz oglądać mecze itd. I nie wmawiaj mi, że kibice barcelony polubili ich grę w momencie jak wtapiali przez ostatnie 3 lata z Realem i tracili na koniec 20 pkt w tabeli... A tak wogóle to przepraszam, że rozpocząłem tą dyskusję.. VISCA EL BARCA!!! SIEMPRE LOS PUJAS CAMPEONES TODOS MAGNIFICOS!!! Tak jest prościej i nikt się nie przyczepi... |
|
|