The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Perek
Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.12.2008, 21:26
powiedziałem o Boguskim złe słowa i zaczął strzelać
www.TSW.com.pl - Chcesz dołączyć do redakcji. Napisz. GG: 9420852
Odpowiedz cytując
Endrju 1906
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 05.12.2008, 21:29
Perek napisał(a):Wyświetl post
jezu jak gra Boguski, on nie potrafi piłki prosto przyjąć. Facet zupełnie bez formy jest:/
Prosze ładnie odszczekać te słowa ! A opinie zostawić sobie na koniec meczu ,, wiślaku ,, ...
WISŁA NA ZAWSZE !
Odpowiedz cytując
Perek
Member

Stary 05.12.2008, 21:32
Endrju 1906 napisał(a):Wyświetl post
Prosze ładnie odszczekać te słowa ! .
chał chał chał
Odpowiedz cytując
marcinarsenal
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 05.12.2008, 21:32
Dobrze jest! Nasi znów czują power i tak ma zostać
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem."
The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol."
29.05.85
Odpowiedz cytując
Perek
Member

Stary 05.12.2008, 21:33
tylko nie wiem dlaczego przy prowadzeniu 2:0 wchodzi Cantoro a nie Niedzielan!!
Odpowiedz cytując
juniordiaz
Banita

Od: 08.2008

Stary 05.12.2008, 21:36
wszyscy ci ktorzy nie mkieszkaja przynajmiej w małpolskim powinni teraz byc na stadionie a nie na forum pisac
Odpowiedz cytując
Endrju 1906
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 05.12.2008, 21:39
juniordiaz napisał(a):Wyświetl post
wszyscy ci ktorzy nie mkieszkaja przynajmiej w małpolskim powinni teraz byc na stadionie a nie na forum pisac
Co Ty powiesz !
WISŁA NA ZAWSZE !
Odpowiedz cytując
Perek
Member

Stary 05.12.2008, 21:40
3:0 Boguski Hattrick
Odpowiedz cytując
Nehiar
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 05.12.2008, 21:41
HAT-TRICK wiedziałem po drugim golu, że będzie
Odpowiedz cytując
fantom chicago
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 05.12.2008, 21:41
Jeeeeest,Boguski i 3:0 - cisnie sie na usta ,,A nie mowilem?!"
Odpowiedz cytując
marcinarsenal
Senior Member

Stary 05.12.2008, 21:42
Pamiętam jak Skorża mówił, że Boguski stanie się kompletnym napastnikiem jak strzeli hattricka w meczu. No to Boguś liczymy na więcej
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem."
The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol."
29.05.85
Odpowiedz cytując
fantom chicago
Senior Member

Stary 05.12.2008, 21:42
juniordiaz napisał(a):Wyświetl post
Z Chicago troche czasu mi to zajmie>>>
Odpowiedz cytując
zlotowa92gdansk
Member

Stary 05.12.2008, 21:44
kibice spiewają: Trenerze jestesmy z Tobą?
Odpowiedz cytując
Perek
Member

Stary 05.12.2008, 21:44
3:1 Gol dla Odry
Odpowiedz cytując
WILU TS
Banita

Od: 07.2005

Stary 05.12.2008, 21:50
Widzę że cenzura działa,a jak. Co do "dopingu" to troszkę przesadzają,mozna 2-3 razy ale nie na Boga cały mecz!! To mecz a nie spotkanie przy kawie z trenerem!!
Odpowiedz cytując
Lechista69
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 05.12.2008, 21:54
jezu jak gra Boguski, on nie potrafi piłki prosto przyjąć. Facet zupełnie bez formy jest:/
HEDu napisał(a):Wyświetl post
Boguski zawsze tak gra, tyle ze teraz to nawet słabo podaje.

hhahahahahahaha
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
Odpowiedz cytując
hoho
Banita

Stary 05.12.2008, 21:57
Mecz slaby szczegolnie w 1 polowie ,w 2-giej zmiany Maleckiego i Zienczuka rozruszaly gre .Najwazniejsza wygrana.
Mam jedna uwage co do gry Marcelo.On nie nadaje sie do ścisłego krycia tak jak dzis kryl Korzyma.On powinien grac blizej pola karnego ,a nie biegac za napastnikiem,bo jest malo zwrotny.

Koniec meczow tym roku,teraz czas na Bednarza
Odpowiedz cytując
northrop
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 05.12.2008, 21:59
gratuluje wyniku. meczu nie widzialem wiec nic komentowac nie bede. ale gradki sie naleza.
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 05.12.2008, 22:01
Wielcy moralizatorzy sie znalezli.
Nie wolno Boguskiego krytykowac, a co on ****a bogiem jest? W pierwszej polowie gral pyte to mu sie pare pociskow naleza, w drugiej juz wszedl odpowiednio zmotywowany i byl tego efekt.
Odpowiedz cytując
Żuczek
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 05.12.2008, 22:02
Druga połowa o niebo lepsza i zasłużone zwycięstwo na koniec rundy. Mam nadzieję, że teraz nikomu nie przyjdzie do głowy zmiana trenera i zrobimy parę ładnych transferów. Na wiosnę walczymy o mistrza.
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 05.12.2008, 22:15
A ja o meczu powiem tyle: Mały szacun, kto chcial widziec to widzial co zrobil w pewnym momencie i takich ludzi chce w Wiśle a nie tych co sa tu tylko po kase!

A mecz, swietnie Boguski, Zieniu 2 asysty brawo, wreszcie Pietia latal po skrzydle, a brat niestety lekko sie przycial ale czego wiecej mozna wymagac 17 meczow i 12 bramek, jest dobrze
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 05.12.2008, 22:19
WILU TS napisał(a):Wyświetl post
Widzę że cenzura działa,a jak. Co do "dopingu" to troszkę przesadzają,mozna 2-3 razy ale nie na Boga cały mecz!! To mecz a nie spotkanie przy kawie z trenerem!!
Głupi jesteś czy tylko udajesz ? To jest temat czysto piłkarski ! O dopingu rozmawiamy w dziale ABG ! i kto jak kto ale ty gówno powinieneś mieć do tego co jest śpiewane.

Przydałby Ci się odpoczynek od forum bo znowu robisz to samo i jeszcze masz pretensje dlaczego.

Co do meczu to pierwsza połowa fatalna, druga całkiem inna drużyna. Do tego Małecki swoją postawą wgniata Łobo w ziemie.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 05.12.2008 o godz. 22:23.
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Stary 05.12.2008, 22:19
Lechista69 napisał(a):Wyświetl post
hhahahahahahaha
no i smiej sie, Boguski dopóki nie strzelił 1 gola grał taki piach ze szok, ale dobrze ze zostawiono go na boisku, był w dobrym miejscu w dobrym czasie i strzelił 2 gole, 3 brama to troche cos innego ;p

Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 05.12.2008, 22:24
Plusy z meczu:
- wygrana. Choć w sumie gdyby zamiast ostatnich dwóch wtop i dzisiejszego meczu byłyby 3 remisy byłoby punktowo to samo. Ale nudno za to . A ile gadania o stagnacji.
A tak mamy progres.

- hat trick Boguskiego. Od razu cieszy, że nie tylko jeden Brożek u nas strzela. Choć szkoda, że on też nie strzelił, no bez jaj by kto inny, szczególnie Niepolak królem strzelców został (tak, wiem, jestem polska szowinistyczną świnią , dobrze mi z tym).

- zima z nadziejami. Byle Bednarz miał co wydawać

Minusy:
- bramka dla Odry. Kuriozum. Jeden Pawełek coś chociaż usiłował przeszkodzić, reszta , eh....
- zmarnowane setki, wynik mógł być lepszy.

Nic czekamy na resztę, liczę na wdzięczność ligi do naszych za ostatnie dwie kolejki i jak najlepsze wyniki dla nas (obustronny walkower między Bełchatowem a Legią to byłoby coś )

Odpowiedz cytując
djjamajczyk
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 05.12.2008, 22:27
na duży plus zagrał Zieńczuk , Małecki i Sobolewski -. trzeci ciągnął gre w 1.połowie 2 pierwszych w 2 , naprawdę brawa.
na pochwałe zasługuje oczywiście Boguski i Jirsak-wg. mnie zrobił co do niego należało
na minusik zasługuje brożek-> miał 2 setki i nic z tego nie ma , Diaz -. potrafi zdecydowanie więcej i cała linia obrony + GK
fatalnie zagrał Łobodziński i nie to ze jestem jego antyfanem po prostu nie wyszedł mu mecz(kolejny..)
Cantoro jak Cantoro statystyki teoretycznie niezłe (2strzały celne na 2 oddane 0 ale nie wyniósł jakoś dużo do gry..
wieck krytycy i "zwalniacze" Zieńczuka moga się powstrzymac narazie , co innego Cantoro czy Łobo..
Odpowiedz cytując
Mrsnh
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 05.12.2008, 22:32
tylko nie wiem dlaczego przy prowadzeniu 2:0 wchodzi Cantoro a nie Niedzielan!!
ja liczylem, ze wejdzie Mączyński. kiedy on ma sie ogrywac jak nie przy stanie 2-0?

1 polowa pyta. w 2 lepiej, fajnie, ze Boguski w koncu trafil. I to 3 razy
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 05.12.2008, 22:39
Mrsnh napisał(a):Wyświetl post
ja liczylem, ze wejdzie Mączyński. kiedy on ma sie ogrywac jak nie przy stanie 2-0?

1 polowa pyta. w 2 lepiej, fajnie, ze Boguski w koncu trafil. I to 3 razy
Może to dla Cantoro spotkanie pożegnalne? Ja to tak odebrałem.
Mączyński pewnie zostanie gdzieś wypożyczony, jak kiedyś Boguski i Małecki. Teraz, "dzięki" odpadnięciu z PE nie będzie już dla nas meczów o nic, więc lepiej żeby grał niż siedział na ławce. Podobnie ma się sprawa z Kowalskim.

Co do Zieńczuka, to możemy go się pozbyć lekką ręką tylko, jeśli przyjdą za niego dwaj lewi pomocnicy wnoszący więcej do drużyny. Tak więc przynajmniej na pół roku może zostać, no chyba, że tymi pomocnikami okażą się Piotrek Brożek i Ćwielong. Ale to już dyskusja na inny temat.

Fajnie, że kończymy zwycięstwem, fajnie, że z Odrą Wodzisław - od niepamiętnych czasów podnosiła mi ciśnienie Boguski wreszcie odzyskał czucie piłki po wiadomej akcji na linii Legia - Canal+ - PZPN. Widać, że chłopak nie mógł się po tych dwóch meczach przerwy odnaleźć.

Generalnie - trzymamy się czołówki, więc nie jest źle, ale całość przypomina sezon sprzed dwóch lat - wyrównana stawka, nasi grają w kratkę. Jeżeli teraz zmienimy trenera, to zacznie się komedia pod tytułem "zgrywanie drużyny" i "czary w szatni", a wtedy o pucharach będzie można zapomnieć.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 05.12.2008 o godz. 22:48.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Colin
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 05.12.2008, 22:51
Endrju 1906 napisał(a):Wyświetl post
Prosze ładnie odszczekać te słowa ! A opinie zostawić sobie na koniec meczu ,, wiślaku ,, ...
Ja bym powiedział, że Boguskiemu czasem nie wyjdzie pierwszy kontakt z piłką, czy wypuszczenie piłki pod aktywnym pressingiem przeciwnika co ja bym uznał za dosyć naturalne bo Boguski jest akurat tym graczem który najczęściej łączy, spaja drugą linię z Pawłem Brożkiem. I to jemu najczęściej się dostaje od kibiców za to że będąc w trudnej sytuacji, pod aktywnym kryciem z kilku stron może sobie często nie poradzić. Tak więc nie podniecałbym się że Boguskiemu nie wyjdzie przyjęcie piłki jak jest moment gry ofensywnej że nie idzie drużynie bo przeciwnik aktywnie kryje. Tak nie podniecałbym się teraz. Pierwsza bramka odczarowała mecz, rozluźniła szyki rywala stąd więcej miejsca i swobody, skuteczności w ofensywie i przyjęciu piłki. To pokazuje by rozważnie oceniać zawodników i nie podniecać się, że są momenty że jak drużynie nie idzie to poszczególni zawodnicy też będą się gorzej prezentowali.
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...

"Heroes don't die, they just move on to the next stage"
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 05.12.2008, 22:52
W drugiej połowie ja nie poznawałem drużyny - piękne akcje, agresywna gra...widać zeszło z nich ciśnienie po pierwszej bramce, chociaz nie potrzebnie się cofnęli po strzeleniu pierszwej bramy i bło czasem groźnie. Jednak w ostatecznym rozrachunku liczy się zwycięstwo i piękna gra w II połowie.
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
unpredictable_wislaczka
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 05.12.2008, 22:56
Rzeczywiście, pierwsza połowa-nic szczególnego chłopacy nie pokazali.No a potem, Rafał jak już ma strzelić,to tak konkretnie Podobał mi się dzisiaj Sobolewski. Było po nim widać tak,jakby wziął do siebie słowa Skorży o poszukiwaniu charakteru w drużynie.Cały czas mobilizował,sam próbował ciągle strzałów.Brożek,no cóż,powiedzmy,że mu wybaczamy,pod warunkiem,że odpocznie i wróci "świeży" na wiosnę Było też ewidentnie widać,to co trener i piłkarze od jakiegoś czasu powtarzają. Dopóki jest 0-0,to może nietyle co się męczą,ale ta gra nie wygląda,tak jak ma. Dopiero jak strzelą tę 1 bramkę,schodzi z nich powietrze i grają zupełnie inny futol. No i jak ja mam się do matury przygotowywać przez te 3 miesiące bez Wisełki...? :(
Ostatnio edytowane przez unpredictable_wislaczka : 05.12.2008 o godz. 22:58.
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."

M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić."

Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów