The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
prober
Senior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.11.2008, 20:46. [17. kolejka] WISŁA Kraków - ODRA Wodzisław Śląski, piątek 05.12.2008 20:00
Teraz już nie gramy o utrzymanie się w czubie tabeli, tylko o uniknięcie kompromitacji, bo tercet warszawsko-poznański uciekł.

W Wodzisławiu było 2:0 dla nas po golach w 92. i 94. minucie.
To ostatni ligowy mecz w 2008 roku (może i dobrze) i jeden z ostatnich meczów przy Reymonta (na wiosnę przenosimy się w inną część Krakowa...).

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 30.11.2008, 21:03
prober napisał(a):Wyświetl post
Teraz już nie gramy o utrzymanie się w czubie tabeli, tylko o uniknięcie kompromitacji, bo tercet warszawsko-poznański uciekł./
Kompromitacji? Nie szalejmy...

Co do meczu jestem wyjątkowo spokojny, spodziewałem się ciężkich meczów z Śląskiem i Ruchem, teraz oczekuje łatwego 2-0, 3-0...
Ddf
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 30.11.2008, 21:04
Wygramy maksymalnie jednym golem.
Odpowiedz cytując
pysio
Banita

Od: 11.2002

Stary 30.11.2008, 21:16
pojedziemy Odrę wysoko, gdyż nasi chyba mają coś do udowodnienia nam kibicom i prezesowi Cupiałowi..

natomiast jeśli nie wygrają to już będą jaja, a porażka nawet nie wchodzi w grę..
Odpowiedz cytując
3rider
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 30.11.2008, 21:26
Bedzie ciezko. Odra bedzie sie bronic w 11 na 30-40metrze. 1:0 i konczmy ta runde. A potem 3-4 transfery albo szykujmy sie na b.ciezka walke o PUEFA. W perspektywie rozgrywania calej rundy wiosennej na wyjezdzie, obecna strata jest spora.
HENRYK TOMASZ REYMAN (1897-1963) – piłkarz (środkowy napastnik), podpułkownik Wojska Polskiego. Walczył w I wojnie światowej, wojnie polsko-bolszewickiej, w czasie powstań śląskich, uczestnik kampanii wrześniowej, ranny w bitwie nad Bzurą. Dowódca I batalionu 37. pułku piechoty z Kutna. W latach 1910-1933 występował w Wiśle Kraków, w barwach której w latach 1927-33 grając w lidze zdobył 109 goli. 9-krotny reprezentant kraju, w 1924 kapitan reprezentacji na Olimpiadzie w Paryżu.
Odpowiedz cytując
firstborn
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 30.11.2008, 21:29
niewazne jak, nie wazne ile, trzeba ten mecz wygrac. legia gra z belchatowem ,wiec jest sznas ich lyknac przy naszej wysokiej wygranej.

i prosze niech w bramce stanie ktorykowliek z naszych bramkarzy, tylko nie pawelek, nie chce, by kolejna bramke nam zawalil.

w obronie manweru za wielkiego nie mamy, w pomocy niech mauro probuje z dalek strzelac zazwyczaj raz na runde mu cos wpadnie wiec moze to ten mecz bedzie. na skrzydlach maly z diazem boguski z jirsakiem na zmiane jako cofniety napastnik i nasz rodzynek w ataku.

i jedziemy z tymi leszczami
"... Ja zrobię wszystko dla tego klubu i będę walczył na boisku dopóki będę miał siłę, nawet jeśli kibicom nie będzie się podobać moja gra."Konrad Gołoś

El Toro: Gra w Wiśle to dla mnie prestiż

Tylko Wisła TS!!!!
Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 30.11.2008, 22:14
Może to być mecz z gatunków tych brzydkich, czyli duża kopanina, duża ilość fauli i kartek (nawet czerwonych). Bo z Odrą tak nam się gra, cudu w tydzień od meczu z Ruchem nie będzie. Jak będzie 0:0 to się nie zdziwię a jak będzie 1:0 dla nas to już będzie niespodzianka. Wiem że myślę pesymistycznie ale co poradzić. Oby było lepiej życzę to sobie, Wam i piłkarzom.
Bóg, Honor i Wisła!
Odpowiedz cytując
hudinho
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 01.12.2008, 17:28
ale jestescie qrwa pesymisci ... a moze pykniemy Odre 4:0 po fenomenalnej grze

ludzie troche wiary w zespoł, TRENERA!!! bo jemu teraz nasza wiara i WSPARCIE jest bardzo potrzebna.
A tak w ogole to fajnie by bylo troche go wesprzeć na duchu przed i w trakcie meczu
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 01.12.2008, 17:34
sayek89 napisał(a):Wyświetl post
Może to być mecz z gatunków tych brzydkich, czyli duża kopanina, duża ilość fauli i kartek (nawet czerwonych). Bo z Odrą tak nam się gra, cudu w tydzień od meczu z Ruchem nie będzie. Jak będzie 0:0 to się nie zdziwię a jak będzie 1:0 dla nas to już będzie niespodzianka. Wiem że myślę pesymistycznie ale co poradzić. Oby było lepiej życzę to sobie, Wam i piłkarzom.

nie przesadzasz? To widzę, że ja już bardziej wierzę w Wisłę, bo w typerze dam 2-0
Odpowiedz cytując
ja_ka_
WISŁA KRAKÓW

Od: 05.2004

Stary 01.12.2008, 17:43
hudinho napisał(a):Wyświetl post
ale jestescie qrwa pesymisci ... a moze pykniemy Odre 4:0 po fenomenalnej grze

ludzie troche wiary w zespoł, TRENERA!!! bo jemu teraz nasza wiara i WSPARCIE jest bardzo potrzebna.
A tak w ogole to fajnie by bylo troche go wesprzeć na duchu przed i w trakcie meczu
Podzielam! Od kilku dobrych lat nie przytrafiły nam się 2 porażki z rzędu. Marudzicie jak stare baby. Trzeba wziąć się w garść pokazać, że jesteśmy z nimi. Po co śpiewacie " czy wygrywasz czy nie..."?
To, że potrzebne są zmiany wiadomo nie od dziś ale swoim narzekaniem nie zmienimy nic. Jakiekolwiek zmiany nastąpią raczej nikt nie spyta nas o zdanie.
Odpowiedz cytując
Arkas
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 01.12.2008, 17:48
Może się narażę ale muszę to napisac: jeśli Pawełek nie daj Boże znów wystąpi w pierwszej jedenasce, to podczas wywoływania zawodników propobuję nie skandowac jego nazwiska.
Dlaczego? Bo to co on robi to każdy inny bramkarz z ekstraklasy byłby lepszy... Owszem mógł raz zawalic, ale on zawala co mecz, jeśli jest jakaś groźna akcja - z Ruchem ewidentnie jego błąd, ze Śląskiem pierwsza bramka to też jego konto. Nie wspominam dawniejszych meczów - np. Górnik i Legia (druga bramka).
Może go to zmotywuje albo Skorża wreszcie postawi na młodego Cebanu
Odpowiedz cytując
kuba181819
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 01.12.2008, 18:03
Tak jeszcze moze zaczniemy wyzywac Pawelka i gwizdac jak bedzie mial pilke.
Kazdy zawodnik ma jakis slabszy moment a rola kibicow jest taka zeby go wspierac. Nie mowie tu ze Pawelek jest bardzo dobry i ze przytrafil mu sie jeden blad, ale jezeli mielibysmy lepszego bramkarza od nie go to zapewne Skorza by go postawil. Na pewno w niczym nie pomoze jak nie bedziemy skandowac jego nazwiska, wlasnie przedzej go to zdoluje ze nie ma wsparcie kibicow.

A wrcajac do tematu to mam nadzieje nareszcie zagramy dobry mecz i wysoko wygramy
Odpowiedz cytując
Jazda
Member

Od: 09.2008

Stary 01.12.2008, 18:09
To co Pawelek wyprawia w bramce to jest jakas parodia,za kazdym razem jak akcja leci pod nasza bramke to mam dreszcze... bo sobie przypominam kto jej "broni"... to ja mam dola!!!!!!!!!!!!!!!! jak patrze na Pawelka!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 01.12.2008, 18:10
Arkas napisał(a):Wyświetl post
Może się narażę ale muszę to napisac: jeśli Pawełek nie daj Boże znów wystąpi w pierwszej jedenasce, to podczas wywoływania zawodników propobuję nie skandowac jego nazwiska.
Na pewno dzięki temu spisze się lepiej i nie puści żadnych goli. Na stadionie jesteśmy po to, żeby wspierać druzynę bez względu na to jak ona sobie radzi, a nie pokazywać, że nie chcemy danego piłkarza.

Co do meczu, to liczę, że wygramy, czuję 1-0 po wmęczonej bramce w drugiej połowie. Choć niewykluczone, że jeśli uda się strzelić coś szybciej to zwycięstwo będzie okazalsza, a może i gra w końcu znośna.
Odpowiedz cytując
fst
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 01.12.2008, 18:20
Jazda napisał(a):Wyświetl post
To co Pawelek wyprawia w bramce to jest jakas parodia,za kazdym razem jak akcja leci pod nasza bramke to mam dreszcze... bo sobie przypominam kto jej "broni"... to ja mam dola!!!!!!!!!!!!!!!! jak patrze na Pawelka!!!!!!!!!!!!!!!!!
Weź się człowieku opanuj.
Odpowiedz cytując
Lechista_Krk
Junior Member

Od: 11.2008

Stary 01.12.2008, 18:27
hmm...mecz na pewno nie będzie należał do łatwych, z Odrą zawsze nam sie ciężko grało, ale liczę że to będzie mecz "na przełamanie" fatalnej postawy,która jest mankamentem od ostatnich kilku spotkań.
Duma Wolnego Miasta - Lechia Gdańsk !!!
Odpowiedz cytując
Jazda
Member

Stary 01.12.2008, 18:41
fst napisał(a):Wyświetl post
Weź się człowieku opanuj.
aaaa.... przepraszam.... ponioslo mnie.... zapomnialem ze mamy klasowego GOALKEEPERA ktory tylko sie doluje bo go kibice nie wspieraja,i przez to wpuszcza KULFONA za KULFONEM !!!!!!!!!!!!! Chyba kpisz... A moze nie... Moze niech Mario zostanie grajacym trenerem
Odpowiedz cytując
fst
Senior Member

Stary 01.12.2008, 18:51
A jak myślisz, dlaczego Pawełek wychodzi regularnie w 1 składzie? Dlatego, że Skorży się Wisła znudziła i chce osiągać jak najgorsze wyniki aby go wywalili czy może dlatego, że nie mamy w klubie nikogo lepszego w chwili obecnej? A może sam prezentujesz na tyle wysokie umiejętności bramkarskie, że mógłbyś grać w wyjściowej 11 Wisły i nie puszczać żadnych szmat- jeśli tak to co Ty tu jeszcze robisz?

Swoja drogą muszę Cię zmartwić, bo Pawełek z Odra zapewne też wyjdzie w pierwszej jedenastce- możesz iść zatem dalej łapać doła.
Odpowiedz cytując
jgw
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 01.12.2008, 18:52
Jazda Mariusz to przede wszystkim wspaniały człowiek który nie raz pokazał swoje przywiązanie do barw klubowych. Moim zdaniem jest on słaby psychicznie a co za tym idzie niepewny. Może warto zastanowić się nad zmianą trenera bramkarzy.
Odpowiedz cytując
Jazda
Member

Stary 01.12.2008, 19:05
A jak myślisz, dlaczego Pawełek wychodzi regularnie w 1 składzie? Dlatego, że Skorży się Wisła znudziła i chce osiągać jak najgorsze wyniki aby go wywalili czy może dlatego, że nie mamy w klubie nikogo lepszego w chwili obecnej? A może sam prezentujesz na tyle wysokie umiejętności bramkarskie, że mógłbyś grać w wyjściowej 11 Wisły i nie puszczać żadnych szmat- jeśli tak to co Ty tu jeszcze robisz?

Swoja drogą muszę Cię zmartwić, bo Pawełek z Odra zapewne też wyjdzie w pierwszej jedenastce- możesz iść zatem dalej łapać doła.
Prosze cie... nie filozuj... jak ciebie to nie martwi to popatrz na tabele i ostatnie wyniki. Dlaczego Pawelek wychodzi regularnie? Moze dlatego dlaczego regularnie wychodz Cantoro... ale pewnie on tez jest twoim zdaniem rewelacyjny
Odpowiedz cytując
fst
Senior Member

Stary 01.12.2008, 19:15
W takim razie teraz mówisz, że ostatnie wyniki to wina Pawełka? Bo mnie sie wydaje, że grał cały zespół, a nie tylko Mario.
Swoją drogą czy ja mówię, że mnie to nie martwi? Czego Ty do cholery oczekujesz? Że nagle nam wyhodują w klubie bramkarza lepszego od Pawełka? Z ziemi wyrośnie? Gra bo nikogo lepszego w jego miejsce nie ma, tak trudno to zrozumieć? Nasza kadra ma braki- właśnie dlatego Cantoro grał większość rundy i dlatego Pawełek mimo regularnie puszczanych szmat dalej wychodzi w pierwszym składzie.

PS. Czy musisz z góry zakładać, że kiedy ktoś się z Tobą nie zgadza to twierdzi,że wszystko i wszyscy są SUPER EKSTRA REWELKA?
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 01.12.2008, 19:35
Pawełek nie ma słabszego momentu on jest po prostu słabym bramkarzem. Zawalił nam bramki w czeterech meczach: Lech, Śląsk, Legia, Górnik. Wszystkie bramki zawalone przez niego miały znaczący wpływ na wynik. Tak naprawdę to powinniśmy go rozliczać nie z zawalonych bramek bo liczba ich powinna wynosić max 2 na rundę lecz z wybronionych meczów który liczbą równa się ZERO. Bilans Pawełka jest więc minusowy. U nas w klubie zaczęto bagatelizować tą pozycję nie zwracają uwagę na ogromną nie pewność Mariusza w interwencjach w mistrzowskim sezonie. Cały blok defensywny zaciemnił jego postawę, a kiedy przyszedł moment w który trzeba było na niego liczyć to zamiast wybraniać mecze to je przegrywa. Doskonały przykładem na to ile znaczy bramkarz w drużynie jest Jan Mucha kiedy Legii nie idzie to zawszę mogą na niego liczyć. Nie przypominam sobie aby Kotorowkski z Lecha zawalał jakieś bramki, a usiadł na ławie. Wiecie dlaczego ? Bo nie wybronił im żadnego meczu od początku sezonu dlatego mając drugiego bramkarza solidnej klasy dali mu szansę. Naprawdę szkoda, że u nas drugi bramkarz gra w siatkę bo jesteśmy skazani na Pawełka.

Naczytałem się że Ilie potrafi dobrze bronić może warto dać mu szansę z Odrą ? Nie chodzi tu aby wybronił mecz, bardziej chodzi aby nie zawalił.

PS. Nie obchodzi mnie, że Pawełek to prywatnie miły gość. Dla mnie na pozycji bramkarza powinien grać łysy szaleniec, który włoży głowę tam gdzie inni boją się wstawić nogę, trzymający w garści cały blok defensywny.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 01.12.2008 o godz. 19:52.
Odpowiedz cytując
Jazda
Member

Stary 01.12.2008, 19:44
W takim razie teraz mówisz, że ostatnie wyniki to wina Pawełka? Bo mnie sie wydaje, że grał cały zespół, a nie tylko Mario.
Swoją drogą czy ja mówię, że mnie to nie martwi? Czego Ty do cholery oczekujesz? Że nagle nam wyhodują w klubie bramkarza lepszego od Pawełka? Z ziemi wyrośnie? Gra bo nikogo lepszego w jego miejsce nie ma, tak trudno to zrozumieć? Nasza kadra ma braki- właśnie dlatego Cantoro grał większość rundy i dlatego Pawełek mimo regularnie puszczanych szmat dalej wychodzi w pierwszym składzie.

PS. Czy musisz z góry zakładać, że kiedy ktoś się z Tobą nie zgadza to twierdzi,że wszystko i wszyscy są SUPER EKSTRA REWELKA?
O,i teraz prawie sie zgadzamy, ale... nie mowie ze ostatnie wyniki to wina(tylko) Pawelka,mowie ze puszcza takie kulfony ze juz nie moge na to patrzec,jak ktos wczesniej dobrze zwrocil uwage on zawala co drugi mecz.Ty mowisz "wychoduja w klubie bramkarza", ja raczej bym pomyslal o transferach, a zaczalbym... zgadnij od jakiej pozycjii... ... I poki co mamy jeszcze dwoch,smiem twierdzic nie gorszych bramkarzy od naszego number 1.
Odpowiedz cytując
Jazda
Member

Stary 01.12.2008, 19:47
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Pawełek nie ma słabszego momentu on jest po prostu słabym bramkarzem. Zawalił nam bramki w czeterech meczach: Lech, Śląsk, Legia, Górnik. Wszystkie bramki zawalone przez niego miały znaczący wpływ na wynik. Tak naprawdę to powinniśmy go rozliczać nie z zawalonych bramek bo liczba ich powinna wynosić max 2 na rundę lecz z wybronionych meczów który liczbą równa się ZERO. Bilans Pawełka jest więc minusowy. U nas w klubie zaczęto bagatelizować tą pozycję nie zwracają uwagę na ogromną nie pewność Mariusza w interwencjach w mistrzowskim sezonie. Cały blok defensywny zaciemnił jego postawę, a kiedy przyszedł moment w który trzeba było na niego liczyć to zamiast wybraniać mecze to je przegrywa. Doskonały przykładem na to ile znaczy bramkarz w drużynie jest Jan Mucha kiedy Legii nie idzie to zawszę mogą na niego liczyć. Nie przypominam sobie aby Kotorowkski z Lecha zawalał jakieś bramki, a usiadł na ławie. Wiecie dlaczego ? Bo nie wybronił im żadnego meczu od początku sezonu dlatego mając drugiego bramkarza solidnej klasy dali mu szansę. Naprawdę szkoda, że u nas drugi bramkarz gra w siatkę bo jesteśmy skazani na Pawełka.

Naczytałem się że Ilie potrafi dobrze bronić może dać mu szansę z Odrą ? Nie chodzi tu aby wybronił mecz, bardziej chodzi aby nie zawalił.
Zgadzam sie. I tagze chcialbym zobaczyc Cebanu w bramce,ale cos mi sie nie wydaje zeby sie tak stalo.
Odpowiedz cytując
fst
Senior Member

Stary 01.12.2008, 19:59
Chyba wiesz jak u nas wyglądają transfery, tak więc nie pokładałbym w nich aż takich nadziei. A czy Jaszczyk i Cebanu od Pawełka nie są gorsi... Wg. mnie lepsi nie są na pewno. Juszczyk każda piłkę piąstkuje byle dalej i jego interwencje są raczej niepewne. A Ilie? Cóż, skoro to Juszczyk dostawał jak do tej pory szanse choćby w PE to wg. mnie jakaś przyczyna musi być i sądzę, że są to właśnie umiejętności, ale cóż, to tylko moja prywatna opinia.

Z bramkarzy nigdy za specjalnie nie słynęliśmy i nie sądzę aby się to miało zmienić w najbliższej przyszłości, tym bardziej, że mamy również braki w polu i jeśli klub zdecyduję sie wydać pieniądze na wzmocnienia to nowi zawodnicy będą graczami z pola.
Odpowiedz cytując
uzytkownik_forum
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 01.12.2008, 20:08
Swoja droga, to co mnie obchodzi to, czy Pawelek jest fajnym facetem przywiazanym do barw klubowych, skoro na bramce jest slabiutkim bramkarzyna ? To drugorzedny atut; On ma bronic, a jak broni dobrze, to dla mnie moze byc fanatykiem Kamaxu Kanczuga. Smieszy mnie takie podejscie, ze jest fajnym facetem, to ma stac miedzy slupkami przez najblizsze 10 lat. Argument jak z przedszkola. Przez jego slaba postawe cierpi takze blok defensywny, bo majac Go za swoimi pelcami ciezko czuc sie pewnie wiedzac, ze kazda przepuszczona pilka w Jego kierunku bedzie afera ( co niestety coraz czesciej sie potweirdza). Powiem Wam, co mysle - wygrywaja wycieczke i pakuja walizki panowie, ktoryz za bardzo lubia Wisle ( czyt $ na koncie..) a nieco mniej kochaja chyba pilke, czyli Pawelek, Cantoro, Zienczuk i Baszczynski. Z kazdym meczem zauwazam, ze sa coraz bardziej fantycznie oddani Wisle, bedac coraz mniej przydatnymi na boisku. Zapraszam na trybuny, jesli chca to manifestowac, bo na murawie slabosc goni slabosc.
Odpowiedz cytując
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Od: 07.2005

Stary 01.12.2008, 20:58
nie płaczcie już tak.
jeśli naszych kopaczy nie zmobilizuje sam stadion, nasz doping i ostatnie wyniki, to już ich nic nie pobudzi do walki.
musimy poprawić nastroje przed przerwą, dlatego 3pkt konieczne, podobnie jak wsparcie dla Maćka.

zachęcać do przyjścia na mecz chyba nie trzeba, żegnamy się z naszym stadionem i naszą D na długi czas..
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 01.12.2008, 21:23
Jazda napisał(a):Wyświetl post
jak ciebie to nie martwi to popatrz na tabele
patrzę

i w ogóle się nie martwię, czołówka, tylko 3 pkt straty do lidera.

o co Tobie i innym histerykom ciągle chodzi? przestań się Ty i Tobie podobnym tak podniecać.. bo panikujecie jakbyśmy co najmniej do 2 ligi spadli.
zmiany trenerów, wywalanie zawodników, Cupiał sprzedaje Wisłę... zachowujecie się jak media, które szukają taniej sensacji..

Przegrana z Ruchem : "Koniec wielkiej Wisły", wygramy z Odrą "Powrót wielkiej Wisły" , zygać się chce tymi bredniami pismaków i ekspertów od siedmiu boleści

uzytkownik_forum napisał(a):Wyświetl post
Swoja droga, to co mnie obchodzi to, czy Pawelek jest fajnym facetem przywiazanym do barw klubowych, skoro na bramce jest slabiutkim bramkarzyna ? To drugorzedny atut; On ma bronic, a jak broni dobrze, to dla mnie moze byc fanatykiem Kamaxu Kanczuga
Może mieć pod koszulą podkoszulek z napisem "Cracovia Pany" , ważne że dobrze broni.

Jeśli miałbym wybierać między zawodnikiem któremu tak dobrze na boisku nie idzie ale jest przywiązany do klubu i kibiców, a zawodnikiem który dajmy na to strzela po 2 bramki na mecz a klub ma w dupie to wybieram to pierwsze. tak już mam i dobrze mi z tym
Ostatnio edytowane przez element : 01.12.2008 o godz. 21:38.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
CebulTSW
Member

Od: 10.2008

Stary 01.12.2008, 21:28
westersyl napisał(a):Wyświetl post

Naczytałem się że Ilie potrafi dobrze bronić może warto dać mu szansę z Odrą ? Nie chodzi tu aby wybronił mecz, bardziej chodzi aby nie zawalił.

PS. Nie obchodzi mnie, że Pawełek to prywatnie miły gość. Dla mnie na pozycji bramkarza powinien grać łysy szaleniec, który włoży głowę tam gdzie inni boją się wstawić nogę, trzymający w garści cały blok defensywny.
Ja nic nie mam do Pawełka bo jak każdy bramkarz ma słabsze chwile. A przez kogo wygraliśmy z Barcą albo więcej nie dostaliśmy na wyjezdzie? Gdyby nie on to chyba chyba nie byloby HISTORYCZNEGO ZWYCIĘSTWA.
Gurny Ślunsk
Odpowiedz cytując
ja_ka_
WISŁA KRAKÓW

Od: 05.2004

Stary 01.12.2008, 21:57
element napisał(a):Wyświetl post

i w ogóle się nie martwię, czołówka, tylko 3 pkt straty do lidera.

o co Tobie i innym histerykom ciągle chodzi? przestań się Ty i Tobie podobnym tak podniecać.. bo panikujecie jakbyśmy co najmniej do 2 ligi spadli.
zmiany trenerów, wywalanie zawodników, Cupiał sprzedaje Wisłę... zachowujecie się jak media, które szukają taniej sensacji..

Przegrana z Ruchem : "Koniec wielkiej Wisły", wygramy z Odrą "Powrót wielkiej Wisły" , zygać się chce tymi bredniami pismaków i ekspertów od siedmiu boleści

)
Święte słowa. LUDZIE ogarnijcie się! 3 pkt straty to jeden mecz. Wszystkie z czołówką jeszcze przed nami ale i przed nimi. Oni potrzebują naszego wsparcia i tylko tak możemy im pomóc a nie tylko szukać winnych. A to, że media wieszczą nam rychły koniec? Zawsze tak było. Od dobrych kilku lat jesteśmy na szczycie a oni i tak szukają dziurę w całym. Z Odrą wygramy, tego jestem pewien. A potem potrzeba tylko dać spokojnie popracować Skorży.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów