|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
nie biłem do tego,że Wisła gra bez ambicji bo tak nie jest,co nie oznacza,że nie potrzebują naszego wsparcia,jestem spokojny Skorża umie dobrze mobilizować a chłopaki wyjdą i zdobędziemy 3 punkty.
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Mecz sędziował będzie Hubert Siejewicz.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
ja tylko mam nadzieje ze pomimo tej złej atmosfery wokół druzyny, chłopaki pokazą kawałek dobrej pilki. Przy dobrych wiatrach mozemy odrobic troche straty do lidera. No i chciałbym w koncu zobaczyc polot w ich grze i jakies bramki...
a tak na marginesie mam wrazenie ze mecz z Ruchem był wieki temu nawet przerwy na repre mi szybciej upływały![]() ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Jeszcze tylko 3 godzinki do meczu. Sam niestety nie mogę być na R22 ponieważ zdrowie nie pozwoliło, ale całym sercem wierzę w Wisełkę. Mecze ze Śląskiem i Ruchem oglądałem bez barw przed TV - dwie porażki, wiec dziś założę, i mam nadzieję, że długo będę żałował, że nie byłem na stadionie.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Myślę że Wisła zwycięży ten mecz bo ma nóż na gardle, ale martwi mnie że tak marnotrawi punkty w tym sezonie, chociaż Legia i Lech też nie lepiej sobie radzą, ale teraz zaczyna się walka na każdy punkt a nie to co rok temu - nokaut w 1 rundzie
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
jesli sie jeszcze ktos zastanawia - WSZYSCY NA MECZ !!!!!! POZEGNANIE STAREGO STADIONU NA REYMONTA 22 - nasze magiczne miejsce !!!
Byc moze nie wrocimy tam przez kolejne 1,5 roku... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Do meczu coraz bliżej, tak jak kolega napisał być może ostatni mecz przed długą przerwą spowodowaną remontem. Spotkanie trzeba wygrać przede wszystkim żeby ewentualna strata do lidera była jak najmniejsza. Dobrze by było wygrać przekonująco i wysoko aby atmosfera przed przerwą była jak najlepsza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ja wierze nie tylko w 3 pkt ale i również w dobrą efektowną i skuteczną grę z naszej strony. Teraz jest najlepszy moment na to aby dać innym do zrozumienia że nie wolno nas skreślać z walki o mistrza.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ja niestety również nie dam rady być na stadionie...cóż , choroba nie wybiera.Ale mam nadzieje ze dzis zobacze Wisełkę taka , jak rok temu: grającą pressingiem , skrzydlami i strzelajaca duuużo bramek
W końcu jutro mikołajki więc mogliby sprawic jakiś prezent fanom![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
najlepszy skład wystawiony ...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Brawo dla kibicow za poparci dla trenera.
![]() "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". |
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Jestesmy Z Tobą!! Hej Maciej Jestesmy Z Tobą!!
Maciej Skorża!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
słabiutka gra, sędzia nawet trochę pod Wisłę gwiżdże
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
komentatorzy wszędzie widzą kryzys... każde zagranie - "To już nie ta Wisła", "W tym podaniu widać kryzys Wisły", to jest żenujące. Gra na razie słaba, ale ja więcej nie oczekiwałem. Dograjmy ten rok zakończony 3 punktami oczywiście i zajmijmy się rundą wiosenną.
Brawa dla kibiców! ![]()
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem." The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol." 29.05.85 |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Paweł Brożek gra w ch..a niestety... trzecia sytuacja, a on stoi na spalonym... Nie ma jak wracanie spacerkiem. Rozumiem, że może ma mniej sił, ale bez sadyzmu: http://kibole.wroclaw.pl/rasizm.html . Facet w ogóle nie gra w linii z obrońcami, nie czai się na przypadkową piłkę :/
Ostatnio edytowane przez maxx304 : 06.03.2015 o godz. 14:15.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
I znowu pierwsza połowa bez gola dla Wisły................
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Słabo idzie, ale chociaż lepiej niż z Ruchem. Mimo wszystko, jeżeli nie stworzymy sobie lepszych okazji w drugiej połowie to będzie 0:0... o ile Odra nic nie strzeli.
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Sędzia był wyjątkowo dla Was łagodny w 2 minucie.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
jezu jak gra Boguski, on nie potrafi piłki prosto przyjąć. Facet zupełnie bez formy jest:/
![]()
www.TSW.com.pl - Chcesz dołączyć do redakcji. Napisz. GG: 9420852
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Boguski zawsze tak gra, tyle ze teraz to nawet słabo podaje.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Skandal. Nie mamy skrzydłowych, Brożek ciągle na spalonym. Praktycznie do każdego piłkarza można mieć jakieś ale.
![]()
.
. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
gra ofensywna w pierwszej połowie była tak wolna i przewidywalna, że wystarczy kilku przeciętnych obrońców, jakich ma Odra i jest 0:0. Natomiast Paweł Brożek to chyba gwiazdorzy, rozumiem, że może być gorsza forma, ale on się w ogóle nie stara!
Jedynie Sobolewski się stara i walczy... ![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Dodam jeszcze, że nie bronie Macieja Skorży całym sercem niż inni. Bo za formę piłkarzy odpowiada TRENER a forma jest słabaa
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobrze , ze Maly wchodzi za Lobo,ktory nic szczegolnego nie pokazal
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeeeeeeeest , Boguski!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobrze zaczęliśmy drugą połowę i to przyniosło efekt
Akcja trochę przypadkowa, ale ładny strzał Boguskiego Już zapomniałem jak smakuje prowadzenie ![]()
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem." The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol." 29.05.85 |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Tylko teraz trzeba uważać i nie pozwalać Odrze pograć, bo może się to źle skończyć.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
|
|