|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
Dla mnie najstabilniejsza na której grałem(a grałem na wielu) to 77004 z Modbo 760 (zresztą sam takową posiadam). ad2: Warto, gry nie drogie w miarę, dodatkowo na allegro kupisz za grosze same hiciory. Ja tak robię i jestem niesamowicie zadowolony. Np. ostatnio zakupiłem Baldur's Gate Dark Alliance 1 i 2 - to po prostu wymiata, albo Chaos Legion, bądź też trylogia Devil May Cry i najlepsza wg mnie gra God of War 1 i 2. ad3: Nagrywanie płyt dziecinnie banalne, ale koniecznie na płytkach Sony(z doświadczenia wiem), chociaż pomimo przeróbki kupuje tylko oryginalne gry, a chipa używam jedynie do mp3 i divixa. ad4: Tak jak wspomniałem najlepiej zakupić PS2 już z przeróbką, koniecznie chip Modbo 760 (kupisz nówkę za 500-600 zł z dwoma padami, memorką). Warto. Chociaż jak ceny ps3 i gier na tą konsolę znormalnieją to będę chciał nabyć owy sprzęcik. Ale jeszcze przynajmniej z 3 kwartały zostanę przy starym dobry ps2 slim ![]() ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Gdzie w Krakowie kupię owy sprzęcik? Żadne allegro nie wchodzi w grę. ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
O której otwierają Empik na Rynku?
|
|
|
|
Viva Mauro!
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Gdzie można sprawdzić ilość słów w wordzie ?
![]() ![]()
"Zawodnicy odchodzą, a miłość do klubu pozostaje na zawsze..." Ola7
|
|
|
|
TWSD FOTO
Od: 06.2003
Offline |
|
|
http://krakow.naszemiasto.pl/kontakty_adresy/40154.html
EMPiK Megastore Rynek Główny 5. Godziny otwarcia: pon.- nd. 9.00 - 22.00 Google nie gryzie. ![]()
©
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Znacie jakiegoś bukmachera online gdzie nie trzeba wcale potwierdzać tożsamości, jedynie przy rejestracji podać dane? żadnych skanów dowodu itp.? Jest już jakiś patch do FM'a poprawiający bug w polskiej lidze/działający crack do GTA4? z góry dzięki
![]() |
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
|
jakiego masz worda ?
u mnie w 2007 na dole lewym rogu jest napisane : wyrazy : xxxx |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
To był kabaret pod wyrwigroszem!!
![]()
W życiu przeczytałem tylko jedną książkę, bo miała tylko osiem stron. To była" Nasza szkapa". Chyba coś o jakimś wychudzonym koniu----Mariusz Piekarski
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Niestety w Krakowie tylko używaną z przeróbką:/ Bądź też oryginała ale tylko z płytką swap magic:/
![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
moze ktos polecic jakas wkładke (Tak to sie nazywa?) do opery, zeby nie bylo tyle reklam?
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie mozna kupic olejki do masazu ? Tylko jakies dobre
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kto wie co oznacza chłopek w herbie Ajaxu....
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie które już pewnie było zadane niejednokrotnie ale wybaczcie bo temat ma 668 stron...
Chciałbym wydać jakieś własne koszulki z nadrukiem, przy czym oczywiście zarobek przeznaczyć na cele kibicowskie, oprawy, bębny itp... Natomiast problem polega na tym że nie wiem do kogo się zgłosić z projektem, z zapytaniem o zgodę... Czy ktoś kumaty może mnie pokierować? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Tylko Pomka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Czy dziecko w wieku 10 lat za okazaniem legitymacji wpuszczą na mecz? czy MUSI być pełnoletni opiekun jeszcze?
![]() "Victoria Concordia Crescit"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Do uruchomienia gry Need For Speed Undercover potrzebny jest Service pack 3
Jeżeli ściągnę Service pack 3 to mogę go tak po prostu zwyczajnie zainstalować, czy może potrzebny jest format lub coś takiego? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bez problemu na SP2 hula bo grałem
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
jeśli ktoś mi wysłał paczkę za pobraniem, zapłaciłem pieniądze listonoszowi a ta osoba pieniędzy nie odbierze to pieniądze wrócą do mnie czy zostaną na poczcie? jak to wygląda?
![]()
(...)Kto Nie Ma Odwagi Do Marzeń Nie Będzie Miał Siły Do Walki...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
na 98% Poczta je zachowa.
![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Może masz włączone jakieś narzędzie?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Poszukuje wiślackiego dopingu w formacie mp3. Ma ktoś coś takiego?
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
jesli nie wroca i ta osoba tez ich nie odbierze - atakuj poczte, bo cie najzwyczajniej okradli. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
czy tylko mnie denerwuje reklama ''bliskich.pl'' na tym forum?
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jest to Ajax, jeden z bohaterów wojny trojańskiej.
Ponadto składa się dokładnie z 11 linii, co ma oznaczać, że tylko 11 grających razem na boisku (a nie indywidualności) tworzą prawdziwy Ajax. Policzcie dokładnie ![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Ile kosztuje Taxi w okresie Sylwester/ Nowy Rok?
I czy są problemy żeby np. Przyjychała kilkanascie km za Kraków i zawiozła pozniej tez tak daleko? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
przenosze moje pytanie z tematu o sprzęcie komputerowym, bo tamten temat jest gdzieś mało uczęszczany
co sądzicie o laptopach Toshiby mam pewien problem z laptopem tej firmy. Mianowicie kupiłem go bez systemu operacyjnego. Ponieważ miałem od PC oryginalny jeszcze nie używany system to chciałem go wgrać. Jednak po rozpoczęciu instalacji wyskakuje komunikat o jakimś błędzie z dyskiem twardym, że należy sprawdzić dysk w celu przeskanowania go antywirusem... wie ktoś może jak to rozwiązać...i czy w ogóle można wgrywać Windowsa XP na laptopa mam dokładnie tego laptopa http://www.allegro.pl/item496983571_...wdz_s am.html z góry thx |
|
|