|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Nie no, tak Ekstraklasa jest pojebana....przepraszam za wulgaryzmy.
Mały zdyskwalifikowany na 3 mecze PE i jeszcze dostał 10 tys grzywny za FAUL, po którym nic się nikomu nie stało...czy tylko mi się tak wydaję, czy oni jak tylko jest możliwość dopierdalają Wiśle? ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Może Mały dostał taką karę dlatego że kibice Cracovii tak na niego bluzgali?
![]() |
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
|
jgw nie tylko, oczywiście również za to co pasiaści wypisywali na swoim forum na jego temat (za wszystkie te projekty okrzyków i przyśpiewek pod adresem jego, jego dziewczyny, jego rodziny) - to chyba oczywiste
![]() ![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
kara jest za niezastosowanie się do wyraźnych poleceń werbalnych ze strony sektora kibiców gospodarzy, co to by wypierdalał - schodził nazbyt wolnym krokiem po prostu.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Powinni jeszcze dać kare dla kazdego z WISŁY kto jeszcze nie dostal kary,za to że jeszcze nie ma kary........
symbolicznie , tak po 15 tysięcy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 03.12.2008 o godz. 22:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
to tylko preludium przed tym co wydarzy się jutro..........
![]()
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Za takie faule to powinni karać jeszcze bardziej.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jak dla ciebie zlamanie kosci srodstopia to nic to daj sobie moze spokoj z takim pisaniem nie zycze ci takiej kontuzji... ale chyba musialaby cie dotknac zebys choc troche zmadrzał...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Za takie faule owszem, powinno się karać surowo. Tyle, że wszystkich równo, a nie wg widzi mi się
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
A tak w ogóle ma ktoś jakiś filmik z tym faulem, bo go nie widziałem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Po pierwsze ten gość nie ma złamanej kości śródstopia, tylko miał ranę, którą trzeba bylo zszyć i tyle. Potem poszedł do domu. Po drugie, wg mnie Mały ewidentnie chciał trafić w piłkę, tyle, że nie trafił - to nie był faul z premedytacją. I jestem jakoś dziwnie przekonany, że gdyby to był piłkarz Innej drużyny niż Wisła, to by takiej kary nie dostał.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() ![]() |
|