|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Tak, ale oni z tego już (chyba) nie dostają pieniędzy, a kanar wcale nie musi wiedzieć że i tak bysmy poszli zapłacic mandat, chodzi tylko o to, że można się z nimi targować na kwote mniejsza niz te 30 co im się niby opłaca
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Ludzie , wiem że j...ć system itd. ale bilet naprawdę nie wiele kosztuje, a wstyd wielki.
Moikoledzy jeździli parę lat z "lewą" 20 w kieszeni i zawsze tyle wystarczało, aż pewnego dnia trafili na parkę kanr+pies, była mała szarpanina i zakończyło się na komisariacie, oskarżeniach o próbę przekupstwa. Sprawa trafiła do sądu grodzkiego itd..... Warto? A mój stary kumpel zawsze mówi tak:.."dla czego kasuję?- ,żeby NIE PLUĆ W LUSTRO PRZY GOLENIU.... |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Byłabym wdzięczna, gdybyście zagłosowali dziś, jutro i po jutrze ile razy możecie (tzn z jednego IP mozna raz, ale ...
) po 5 gwiazdek na to zdjęcie:http://www.bebiko.com.pl/#/galeria/fc2d18a0d967b4a147c31d16b18f9a32 Podajcie też znajomym ;-) Z góry dziekuję! Córeczka znajomych może wygrać pięknego misia na Mikołajki ![]() |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
urocza..
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Orientuje sie ktoś co zrobić z nietoperzem w domu?
Skurczybyk jakimś sposobem znalazł sie w pokoju,po czym gdzieś zaginął i wszcząłem poszukiwania znajdując go nieruchomego na ziemi i został przetransportowany na balkon i owinięty czymś,aby nie zamarzł Można zaobserwować jego ruchy głową ![]() Sprawa jest zajebi**** pilna,bo jest mi go szkoda. |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Zabij, zamarynuj i na święta jak znalazł.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
znajdzie swoich to se da radę ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Alarm odwołany,odleciał.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Offline |
|
|
Całe szczęście, bo mógł mieć jeszcze AIDS albo SARS. Idź się zbadaj.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
raczej bardziej wściekliznę
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Offline |
|
|
Oby nie rzeżączkę albo kiłę i mogiłę.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
nietoperze sa niegroźne, jeśli to nie wampiry, jak zwykłe bierzesz w szmatę i albo nauczy sie latać, albo zginie, jego wybór
Dobra, w co sie mam przebrać na sylwestra? ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
założenie jest że impreza jest niezbyt normalna
PS w ostatecznosci zostaje wyjśc na miasto i zdobyć przebranie żyda edit Myślałem o Buce, musiałbym jednak udac sie do krawcowej i wszyć jakies druty, zebym nie był za chydą buką ![]() ktoś się w coś przebierał? mumia odpada, bo juz byłem i bandaże przeszkadzają ![]() ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
W każdym razie wygląda na to, że będzie to fajna impreza, ale bardziej bal karnawałowy niż sylwestrowy ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]()
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To już lepiej gatki-Boratki
http://www.allegro.pl/item491888314_...i.html#gallery![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ja bym z modem nie zadzierał
![]() ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zawsze można tańszą wersję zrobić: http://www.komentarzeallegro.pl/aukcje/6.htm
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() ![]()
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
My się moda nie boimy hopsasa hopsasa!
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() myśle nad przebraniem za polską myśl szkoleniową ![]() potrzebne: opaska do zakrycia oczu, dres z poczatku lat '90, mocna głowa,hmmm coś jeszcze? No dokładsnie mod bezrobotny, to ni ma tłuszczu jak w sumo, trzeba sie zrzucac, jutro podam nr konta ![]()
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
Zaś drucianą "konstrukcję" możesz sam też zrobić ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]() A tak poważnie ja raz miałem przebranie bogatego wieśniaka z PRLu. Na strój składało się: 1. Spodnie w kancik zwężane ku dołowi 2. Pasek wąski imitujący wężową skórkę oczywiście koszula włożona za spodnie 3. Koszula o sraczkowatym kolorze i dziwnych wzorach jak z dywanu. 4. Krawat wąski na gumce 5. Okulary duże te z typu ajk w berlinie na taryfach 6. na głowie peruka ulizana na klasyczny boczek na dużej ilości żeliku 7. Na ręce zegarek z siedmioma melodyjkami Koszt całościowy jakieś 10 złotych w second handzie może Cię to zainspiruje ![]() Może też sobie wziąć czapkę uszatkę joystick do reki i będziesz Tom Cruise z Top Guna ![]() ![]()
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Może za mafiosa?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Znajomy zrobił Bukę domowym sposobem.
http://pl.youtube.com/watch?v=lB0CinfHgjE Ja powinienem dostać jakieś odszkodowanie za chodzenie do liceum, za złe warunki pracy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|

|
||||||