|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
No to śmigaj i szukaj
biedronek jest od cholery przecież i w którejś na pewno trafisz jak nie w pierwszej z brzegu bo nie ukrywam że ruchu to nie było jak 2 razy dziś ich odwiedzałem |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Lista gier (zapodaje bo link od Wilu mi nie smiga) - Act of War: Złota Edycja - Aquadelic GT - Dragonshard - Driv3r - Fable: Zapomniane Opowieści - Fahrenheit - Full Spectrum Warrior: Ten Hammers - Heroes of Might and Magic 4: Złota Edycja - Jade Empire - Joint Task Force - Medieval I Złota Edycja - Microsoft Combat Flight Simulator 3: Battle for Europe - Monster Truck Rumble - Moto GP `07 - Neverwinter Nights - Painkiller: Black Edition - Painkiller: Overdose - Rise & Fall: Civilizations at War - Rise of Legends - Saga The Suffering - Sega Rally - Sprint Cars: Road to Knoxville - Super Stunt Spectacular - Texas Hold`em: High Stakes Poker - The Guild II - Tony Hawk`s American Wasteland - Trainz Classics Volume 1 - True Crime: New York City - Warhammer 40.000: Dawn of War: Dark Crusade - Zgrywus: Wykończ szefa PS.Do kiedy ta oferta ważna na stronie jakos nie chca napisac
Ostatnio edytowane przez dymek_nhs : 01.12.2008 o godz. 16:41.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Kod:
http://thepiratebay.org/torrent/4544939/Grand_Theft_Auto_IV_PC_Edition__REAL_DEAL_FOLKS |
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() A co do zawartości niektórych pudełek to jest to czysta loteria,tzn jest tam to co ma być,ale w rozmaitych wersjach, for example : Act of war - ja mam Topseller,kumpel-złota kolekcja,różni się to pudełkami,nie raz mozliwoscią gry przez neta ( innym razem niemożnośćią),osobiscie jak kupowalem to szedlem na wagę,im ciezsze tym lepsze wydanie jutro ide cos dokupic ostały sie resztki w portfelu ![]() Aha i najwazniejsze,losowo do roznych gier w pudełkach dolaczane sa kody na tzw,wirtualne pieniadze,za ktore mozna kupic gre na gram.pl.ja kupilem 6 tytulow i lacznie mam kwotę 35zł ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Zastanawia mnie tylko dlaczego niema na żadnych zamkniętych stronach torrentowych?
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
A co z zabezpieczeniami? Podobno trzeba cos przez internet rejestrowac zeby dzialalo
|
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
|
na TG jest
niektorzy pisza ze to fake a inni ze dziala ale costam ![]() tak czy siak ja bym czekal na wersje clonedvd albo reloaded aha Minimalne wymagania systemowe: * Vista z service packiem 1, lub Windows XP z service pack 3 * Procesor: Intel Core 2 Duo 1,8GHz, AMD Athlon X2 64 2,4GHz * RAM: 1,5GB; 16GB miejsca na dysku * Grafika: Nvidia 7900 256MB/ ATI X1900 256MB Zalecane wymagania systemowe: * Vista z service packiem 1, lub Windows XP z service packiem 3 * Procesor: Intel Core 2 Quad 2,4GHz, AMD Phenom X3 2,1 GHz * RAM 2GB(WinXP), 2,5 GB(Vista); 18GB miejsca na dysku * Grafika: Nvidia 8600 512MB/ ATI 3870 512MB elo :/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szukam namairu na linki do PESa 09 na serwerze odsiebie.com bo do tych limitow na rapidzie nie mam juz sily
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez dymek_nhs : 02.12.2008 o godz. 23:14.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
oczywiscie crack'a jeszcze nie mam, ale z grą jest wszystko w porzadku, instalacja przebiegla bez problemu, jezyk gry wydaje sie byc angielski, przynajmniej wszystko co 'przed grą' jest w jezyku angielskim
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jest juz GTA 4 z crackiem na prywatnych ale co z tego jak odrazu nuka dostalo. Zabezpieczenia identyczne jak z fm2009 albo prawie w kazdym badz razie nieszczesny secuROM. Zobaczymy moze kolo weekendu bedzie reloaded
![]()
|
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
na PT nuke [ NUKE ] [Grand.Theft.Auto.IV-0x0008] [bad .p2p.crack] jak ktos jest meganapalony to niech sciaga ale naprawde niedlugo i bedzie wersja reloaded zapewne tak jak z FIFA9 bylo |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam kilka pytań związanych z NBA K29 (wersja na PC zeby nie bylo).
Po 1. Jak podawac na alley-opa? Po2. Jak trafiać osobiste? (podobno chodzi o długość przytrzymania klawisza rzutu ale wole sie upewnic) Po3. Jak wyłączyć automatyczne zmiany składu? Po4. Jak samemu zmieniać graczy w czasie meczu (jakie klawisze bo jak klikam enter to mi zawsze cos sie zesra i wychodzi do pausy) ![]()
Jazda Jazda Jazda BIAŁA GWIAZDA!!!!!!!!
|
|
|
|
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
2. Kazdy zawodnik ma inny sposób wykonywania rzutu, natomiast jeżeli trudność trudność masz ustawioną na domyślną, to jest dość łatwo trafić.
4. Esc -> Coaching -> Substitutions i tam wybierasz spacją albo myszką koszykarzy zatwierdzasz klikając na Advance. |
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
Polecam na Ps2 i 3 Cud, miód i orzeszki![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
grał ktoś z was już w GTA 4 na PC? jak wrażenia?
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Nie wiem jak na PC ale jak zamotałem na Xboxa to przeszedłem całe, a z resztą i teraz sama frajda przejechać się po tym mieście i rozwalić komuś globus.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Crack do gry, działający Kod:
http://rapidshare.com/files/170463307/GTA.IV.crack.rar |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Jeżeli jest na forum jakiś zapalony miłośnik Civilization IV albo chociaż ktoś kto umie dobrze grać, proszę, żeby odezwał się do mnie na priv. Pozdrawiam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Jak to jest możliwe, że Gothic 3 Zmierzch Bogów, którego premiera była wczoraj do dziś nie było ani w Empiku ( rynek i Galeria Krakowska) oraz Saturn? Przynajmniej do południa tego nie było, a powiedzieli że prawdopodobnie będzie to w poniedziałek. Jak tu się nie zdenerwowac kiedy człowiek chce coś legalnie kupic zamiast zasysac z torrenta. Może ktoś, widział tą gierkę w innych częściach Krakowa? Byłbmym wdzięczy za info
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
polecam |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
po raz pierwszy kupiłem orginała od pięciu lat, i już nigdy tego błędu nie popełnie...
piętnaście rzeczy do zainstalowania, zaktualizowania, ściągnięcia... a potem mimo spełnienia wymagań nie da się grać... Multiplayr w ogóle nie działa... Gierka wylądowała na allegro, a za parę lat jak będę miał 30GB ramu ściągnę za free... ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mozecie polecic jakas gre w stylu pomiedzy Warcraft a np Wladca pierscieni?
ze sie ma jakiegos bohatera(ew. armie ludzików) i sie nim chodzi i rozpierdala towarzystwo na okolo i w tym troche magii ![]() tylko wymagania raczej przecietne 1,8Ghz 512ram itd z gory dzieki ps tylko nie diablo
Ostatnio edytowane przez hudinho : 07.12.2008 o godz. 11:42.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
hmm... może np. Rise of Legends ?
Jest w Biedronce za niecałe 10 zł Gra ktoś w Undercovera? ta gra ma coś nie tak z wymaganiami. mam GF 9800 GT i C2D a na max detalach przy rozdziałce 1024 czuję że nie jest płynnie. jak u was? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Ma ktoś GTA IV na PC ?
![]()
Ostatnio edytowane przez KacpiTSW : 07.12.2008 o godz. 18:11.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podobno z 4 jest tak że musisz się w LIVE! zarejestrować na inny kraj i wtedy wszystko śmiga. ale wymaganie są chore. miałem nadzieje śmigać na min. średnich a tu HD 4870 ma problemy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Możesz konto zrobić na wszytkie kraje oprócz: Polska, Meksyk i jeszcze inne państwo lecz nie pamiętam jakie. Ja będę próbował na 7600GT, ponoć chodzi na najnowszych sterownikach.
Ostatnio edytowane przez KacpiTSW : 07.12.2008 o godz. 18:21.
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|