|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Cześć, takie pytanko. Bilety na meczu Wisły Krk z Odrą na sektor D dla osób ktore nie przekroczyły 16 roku życia będą po 10 zł ? Bo chyba kompletu na młynie nie będzie
, wie ktoś jaka pogoda sie szykuje na przyszły piątek, ma sypać ?![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Mam pytanie,opłaca się to kupić za taką kwotę ? http://allegro.pl/item494127453_iphone_krakow.html
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Podczas startu systemu wyskakuje mi takie coś: "CMOS checksom error - defauts loaded. Press F1 to continue". Po załadowaniu systemu zegarek systemowy jest zresetowany do północy i 1 stycznia oraz na niektóre strony system nie pamięta haseł.
Siadła bateria na płycie głównej? ![]()
the end
|
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
|
W jakim meczu na Reymonta po raz ostatni wystąpił Kuba Błaszczykowski?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
chyba ŁKS.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Dokładnie ŁKS. Ściągnęli go chyba w 68 minucie, ściągnął koszulkę, a pod nią była inna z napisem: Jeszcze tu wrócę. Wisła zremisowała 0-0. Rzucał potem butami w C
![]() hm... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
grał może ktoś w gre TUROK
możecie coś o niej powiedzieć |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Ile kosztuje sms 6677 żeby odpalić konto do bramki sms ery? Jak za zwykły sms czy dużo więcej? Proszę o odpowiedź kogoś kto korzystał.
![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jak zwykły, podobno... z tymże mi ta bramka nie działa O.o
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Czy stoisko z pamiątkami w Carrefour Czyzyny otwarte jest w niedziele?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
ile może jechać tramwaj "10" z Łagiewnik do przystanku AWF
![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
P:Czy stoisko z pamiątkami w Carrefour Czyzyny otwarte jest w niedziele?
O: Nie ma w carrefourze sklepu ktory by byl zamkniety jeśli sam carrefour jest otwarty chyba ze zbliza sie godzina 20...Racjonalnie powinno byc otwarte P:ile może jechać tramwaj "10" z Łagiewnik do przystanku AWF? O:Według rozkładu jazdy 33 minuty. ![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
cantoro11: Za tą cenę myślę że nic sie stanie jakbyś tyle wydał za 32'...osobiście widziałem ciekawą promocje tez 32' Phillipsa wraz z ich firmowym DVD (dość ciekawym) jakoś chyba też ok 2 tys...także rozejrzeć wystarczy się wkoło...po za tym najlepiej kupować po Świętach...tylko czy będzie co ? Zmora Polaków wszyscy w gorącej wodzie kąpani prawda jest taka że ceny idą cholernie w dół na nowy rok czesem kupisz coś za 30/50 % wartości tej rzeczy gdy wchodziła do sklepu...ale chwyt marketingowy jest zbyt łatwo mydlący oczy Polakom...wystarczy napisać przed Świętami "Kupuj bez VAT-u" Każdy leci nie zdając sobie sprawy że to tylko zalążek tego co będzie po nowym roku z tym samym sprzętem...dlatego też że wszyscy lecą na "Bez VAT-u) to nie ma zbytnio co kupić po nowy roku...taka mała lekturka...
![]() DamiannTS Gdzie w KRK można kupić "SteelSeries Siberia" ;] ? o:Spróbuj w Empiku który znajduje sie na Rynku,Galeria Krk itd itp... MaG* na pierwszym chyba piętrze jest sklep (koło H&M ?) spróbuj...tam są różne marki Calvin powinien być równierz swirson Po wyjustowaniu tekstu w wordzie zrobiły mi się duże odstępy pomiędzy wyrazami. Jak sobie z tym poradzić? O: Spróbuj cofnąć tekst i "ukraść" kilka wyrazów z ostatniego zdania do linijki nad nim przez co zminiejszy Ci się luka w tych wyrazach gdzie masz większe odstępy przez np. dołożenie wyrazu do linijki w którym jest luka wyrazem rozpoczynającym kolejną linijkę... ![]() Cytat:
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Mam taką sprawę nie mogę nigdzie znaleźć na stronie Urzędu Marszałkowskiego spisu hoteli w Krakowie . Jak ktoś byłby tak dobry i znalazł to niech wrzuci link. Pilna sprawa.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O: Może o to Ci chodzi ?
http://www.planigo.com/en/hotels-pol...ow-551447.html ![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wg rozkładu 29 min (w weekend, tram "40" wtedy) i 33 w tygodniu.
Polecam tę stronkę -> http://www.ii.uj.edu.pl/~pawlik1/mpk/index.php - wpisujesz skąd - dokąd i nie dość, że znajduje Ci całą gamę połączeń to jeszcze pisze ile to powinno trwać. Przydatna sprawa ![]() Powód: doprecyzowanie
Ostatnio edytowane przez dostuffca : 30.11.2008 o godz. 14:19.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Panowie mecz z Odrą jest na karnecie?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Tak, jest na karnecie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Witam! mam głośniki Logitecha 2+1. Dzisiaj zauważyłem że jeden z nich nie gra :/ nie mam zielonego pojęcia czego to wina. Płyty raczej żadnej nie miałem do głośników, karta dźwiękowa w moim kompie to jakieś gówno w każdym razie mam menadżera Realtek do audio. Help !!!
![]()
Jazda Jazda Jazda BIAŁA GWIAZDA!!!!!!!!
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Ile kosztuje ściągnięcie simlocka z Motoroli v3?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
mozesz za darmo sprobować
http://www.forum.tweaks.pl/Motorola-simlock-t13352.html Ja mam takie pytanie bo nie moge w googlach znaleźć. Jaki jest obecnie najnowszy informator maturalny do kupienia i co taki informator przeważnie zawiera? |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
kuba-Wisła, weź sprawdź czy masz wszystko dobrze podpięte, jeżeli tak a dalej nie chce grać oznacza to najpewniej spierniczoną wtyczkę. jeżeli masz gwarancję do tych głośników to oddaj na gwarancję, jeżeli nie - lutownica, nowa wtyczka i jazda.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
siema
jak sie nazywa piosenka co idzie zawsze od lat przed mecze na reymonta? taka nastrojowa... |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
Vangelis - Conquest of Paradise
|
|
|
|
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
pozdro dla kolegi!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
Jazda Jazda Jazda BIAŁA GWIAZDA!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie mogę znaleźć jakieś stoiska BMW Sauber? Kiedyś takie stoisko było w M1 nie wiem czy teraz też jest?
|
|
|