|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Potrzebuję (muszę) kupić 4,5 letniemu brzdącowi fajny prezent, może ktoś coś polecić? Do 100 zł.
Będę wdzięczny! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiślackie pamiątki ma , chodzi o jakąs fajną zabawkę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Jak dokładnie tłumaczyć zwrot -"you look after yourself"?
![]()
"Przyjazn jest wszystkim. Przyjazn to cos wiecej niz talent. Wiecej niz wladza. Prawie sie rowna rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Polonia Bytom , GKS Bełchatów , Lech Poznań - czy w nastepnej rundzie te zespoly beda przyjmowac kibicow gosci czy nadal prowadzony bedzie remont , prosze tylko o pewne odpowiedzi.
Pozdrawiam ![]()
Wojownicy Krakowskiej Ulicy - Barwy Cracovi to nasza pasja
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Nie.(10 znaków)
Ostatnio edytowane przez WislakWiDoK : 22.11.2008 o godz. 19:02.
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Mógłby ktoś wrzucic linka do sektorówki Lechii, na której znajduje sie murzyn kleczący przed KKK. Jeśli dobrze myśle była ona na meczu z Wartą Poznań.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ma ktoś z Was Nokie e70? Interesuje mnie mechanizm otwierania telefonu, tak by dało się pisać na klawiaturze QWERTY:
psuje się to, ciężko chodzi, luzuje się, nic się nie dzieje w trakcie użytkowania? Albo może ma ktoś Nokię E61 lub E61i - da się z nie normalnie rozmawiać pomimo szerokości 7cm? ![]() |
|
|
|
Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Jeszcze ŁKS ma stadion w remoncie
![]()
Gurny Ślunsk
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Czy ktoś ma może program Samsung Media Studio 5
Jeśli tak,to poprosiłbym... I jeszcze jedno... Podziała mi się dzisiaj jedna dziwna rzecz.Mianowicie,jak wchodze w Mój Komputer i chce wejść,w np dysk C,więc dwukrotnie klikam na niego,a zamiast wejść do C otwiera mi się lista z programami,za pomocą których powinienem otworzyć plik(tak jest napisane)Co sie mogło podziać?
Ostatnio edytowane przez M.C (nowy kleparz) : 23.11.2008 o godz. 15:41.
![]()
W życiu przeczytałem tylko jedną książkę, bo miała tylko osiem stron. To była" Nasza szkapa". Chyba coś o jakimś wychudzonym koniu----Mariusz Piekarski
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Karnet na rundę jesienną obowiązuje jeszcze na mecz z Odrą Wodzisław
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Cytat:
TAK (10 znaków)
Ostatnio edytowane przez Kurt : 23.11.2008 o godz. 17:33.
![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Mam problem z NBA 2k9
Gdy włączam grę to nie ma obrazu, a jest fonia. Słychać dźwięki i widać jakies pojedyncze ikonki. W czym może tkwić problem? Gra jest ściągnięta z torrentów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Gdzie jest w Krakowie jakiś ostry dyżur związany z laryngologią
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dosc pilne,gdzie moge w necie ogladnac tvn style ? jest moze na justin tv taki kanal ?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Głupia sprawa, czy zna się ktoś na damskich perfumach? Chcę kupić markowe perfumy i widzę, że na Allegro są sporo tańsze niż chociażby w ROOSMANIE. Jednak nie chcę się naciąć na podróbkę. Jeżeli, ktoś umiałby mi doradzić to zapraszam na priv i z góry dziękuję.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jak nagrać płytkę z filmem, żeby ją czytało na odtwarzaczu DVD. Chodzi o filmy bez napisów - czy trzeba je jakoś przerabiać, w jakim formacie mają być nagrane itp. Może ktoś przybliżyć tę kwestię?
![]()
PIJACZKI OSIEDLOWE '97 - KTO NIE PIJE TEN SPRZEDAJE
Zrobisz loda, będzie zgoda. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jeżeli masz nowy odtwarzacz to przeczyta większość normalnych filmów typu divx, jeżeli jednak jest to stary odtwarzacz to trzeba film nagrać w formacie DVD (jest taka opcja np w Nero)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Wyczysc sobie cookies
Masz gdzies w ustawieniach taka opcje. Moze tez miec nazwe "ciasteczka" |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
Ja czasem kupuje perfumy na allegro,ale wybieram te,które są tańsze max do 70-80 zł,niż w sklepie. Również przeglądam komentarze,jeśli powtarzają się,że zapach nie trwały,że podróbka,nie biore ich,pomimo pozytywnych komentarzy.Warto również wyszukać oferty sklepów internetowych,sprzedających na allegro,bo tam raczej wpadka się nie powinna zdarzyć. Zdarza mi się również zakupić tester,często nawet bez korka,ale wtedy mam gwarancje,że oryginalny,a i troche tańszy. Do tej pory się na tym nie naciąłem.Dostawałem perfumy nawet z zabezpieczeniem przed kradzieżą,ciekawe tylko,jak je wynieśli ![]() ![]() pozdrawiam ![]()
W życiu przeczytałem tylko jedną książkę, bo miała tylko osiem stron. To była" Nasza szkapa". Chyba coś o jakimś wychudzonym koniu----Mariusz Piekarski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ma ktos jakies zaproszenie na torrenta ?
albo darmowego na ktorym ktos seeduje ![]() ![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ja mam takie pytanie:
Czy jeśli są zawody między szkołami w piłke nożną 1-3 Gimnazjum. I są składy 8 gra + 2 rezerwowych. To czy jeśli jeden nie pojedzie i zostanie tylko 9. to czy można wykluczyć daną szkołe z turnieju |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Odpowiedź brzmi: Prawdopodobnie nie, gdyż zawodnicy rezerwowi, jak sama nazwa wskazuje, są opcją dla trenera (czy kogo tam macie) do zmiany podstawowego składu. Kolejnym argumentem jest fakt, iż są to zawody gimnazjalne więc nie sądzę aby jakiś wielki rygor był aby wykluczać drużynę z powodu braku 1 rezerwowego zawodnika (nigdy w życiu nie spotkałem sie z takim czymś, nawet w bardziej oficjalnych zawodach - nie tylko w piłce nożnej). Bez napinki. A tu moje pytanie. Jestem kompletnie zielony w sprawach udostępniania, przez różne serwisy typu RapidShare, miejsca do wrzucania plików. I podczas pobierania z Rapida jak wiadomo zachęcają Nas do zakupu Premiowanego konta, aby nie mieć limitów w ściąganiu, etc. Ceny są podane i na ten przykład za 30 dniowe konto musimy zapłacić 7 euro, co w przeliczeniu na PLN wynosi 3,88 * 7 = 27 zł (na dzień 24.11.08), czemu więc np na Allegro ludzie oferują takie samo konto - 30 dniowe - za cenę 19 zł? (A przecież Ci sprzedawcy z Allegro muszą jeszcze na tym zarabiać) Więc, czy mógłby mi to ktoś kumaty wytłumaczyć? Byłbym bardzo wdzięczny. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
http://www.inwazjapc.pl/index.php?ma...ducts_id=14902
Prosze kogos kumatego w tej dziedzinie o ocene takowego radyjka. Moze ktos ma takie. Jak sie spisuje? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Czy istnieje jakas dobra stronka zebym mogl sprawdzic wartosci znaczkow a mam ich troszke
Albo jakis godny polecenia punkt w Krakowie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Mam takie pytanie:
Jak nazywa się ten słynny amerykański konferansjer, zapowiadający wszystkie największe walki bokserskie? I drugie, jak brzmi ten jego okrzyk słynny (który ponoć opatentował )?Na pewno wiecie o kogo mi chodzi, a google są bezużyteczne jak nie znam jego godności... Dzięki Mic
Ostatnio edytowane przez felipe : 24.11.2008 o godz. 19:58.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mike Buffer
http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Buffer Let's get ready to the rumble http://pl.youtube.com/watch?v=4RBeoP...eature=related
Ostatnio edytowane przez mic : 24.11.2008 o godz. 18:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
jaka jest strona sklepu internetowego "Fanatyk"
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut