|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Poszukuje jakiegoś dobrego(taniego) wulkanizatora w celu wymienienia opon. Panowie korzystając z okazji pierwszych śniegów diametralnie windują ceny za takie usługi więc stąd pytanie do was.
Gdzie i za ile można wymienić opony? Pozdrawiam |
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
|
pasuje do " mam pytanie "
ale jak juz, to zalezy wiadome , jak wszystko ![]() bo, jezeli tylko chcesz przelozyc opony ktore juz masz zalozone na felgach z wywazeniem to 30zl / węgrzce przy trasie , naprzeciw Kosyniera / w Krakowie podoobnie do 40 max ! ale jak chcesz przelozyc opony na felgi to ok 50zl musisz dac. ja polecam na Bociana serwis ale tam jest dramat z terminami, ale dosc profesjonalnie podchodza do sprawy. osobiscie jezdze na Wegrzce bo gosciu tanio zmienia i wywaza |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
U nas chłopaki naginają nawet dziś w niedziele
przekładka opon na felgi i wyważenie to koszt ok 48zł Ja coprawda urwałem 15zł ale wtedy jescze śniegu nie było, teraz będzie cięzko. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Cholerny swiat i para kaloszy, samochod roz.......ilem przez ten snieg... Wjezdzajac do garazu zarzucilo mnie. Niestety garaz mam praktycznie w srodku osiedla i wjezdza sie do niego pod katem... Jak ja nienawidze zimy...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Zaklepałem właśnie po znajomości na jutro na 8.30 alleluja ,wszedzie takie kolejki że szok, a w moim "stałym" miejscu proponowali środę wieczór.
W tym układzie cena jest dla mnie drugorzędna(60). |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
ja to was troche nie rozumiem. Żadni z was ekonomiści
![]() Po pierwsze, opony wymienia się przed pierwszym śniegiem (ja zmieniłem tydzien temu, widziałem prognoze pogody) Najlepiej wtedy, gdy temp. bedzie ok 5 stopni C. Po drugie, sami nie potraficie kół zmienić? Mnie z ojcem zajęło to ok. 40 minut. Zaoszczędzony czas, kasa, ewentualne uszkodzienie auta (patrz post Koyoota ). A jak będziecie chcieli coś w domu naprawić, szafę skręcić albo coś, to tez od razu do "fachowców" lecicie?![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
u mnie podobnie, "na szczęście" tylko rozbita lampa od kierunkowskazu
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
). A poza tym jak nie masz sprzętu to nie zdejmiesz opony z felgi ,nie założysz nowej opony i nie wyważysz jej.
Ostatnio edytowane przez KosaPS : 23.11.2008 o godz. 16:35.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ma to swoje plusy. Póki nie zmieniłem jeszcze opon. Wybrałem się oczywiście drogą jakąś odśnieżoną na taki duży parking zaśnieżony i ubity. Nie powiem wiele frajdy sprawia taka jazda. Miejsca od groma, ludzi nie ma no i poćwiczyć można jakiego poślizga a'la Loeb.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oj to fakt. Gorzej jak nie masz ani samochodu ani opon ani umiejetnosci do takiej jazdy ani nawet odpowiedniego placu. Moj kumpel np w zeszlym roku w taki oto sposob pozbyl sie Audi A4... Na takim placu jest mniej wiecej na 25% calej dlugosci po srodku slup oswietleniowy. Debil na letnich wtedy jezdzil. Reszte sobie mozecie dopisac...
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Nie no dlatego mówię, że poszukać trzeba miejsca, gdzie jest hen metrów i względnie czysto. No ale nie rozmywajmy, opony koniecznie wymienić trzeba, bo potem takie kwiatki jak opisał Kooyot.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Ja wymieniałem w Wieliczce u Dziedzica...Sama wymiana bardzo szybko,tyle że straszne kolejki...
![]()
W życiu przeczytałem tylko jedną książkę, bo miała tylko osiem stron. To była" Nasza szkapa". Chyba coś o jakimś wychudzonym koniu----Mariusz Piekarski
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|