|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
co by nie powiedzieć tak patrzylem na ten mecz Ruch-Legia i niestety ta nasza liga jest okropnie słaba . ; /
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
http://legia.com.pl/pl/index.php?view=2&nID=23161
Ruch - Legia slaby mecz, nie bardzo jest co komentowac, ale skoro juz przy Legii, to ciekawy wywiad. Zwlaszcza koncowka. Chyba oznacza to, ze nie pojda droga Lecha, ale droga... Legii. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]() Co do Legia 2 klarowne stuacje i strzelaja jedna bramke ktora daje im trzy punkty. Mecz moze nie ciekawy,ale na pewno warunki atmosferyczne tez daly znac o sobie... |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
"Kolejna piłkarska perła o krok od Lecha"
http://sport.onet.pl/74318,1248685,1...wiadomosc.html Czy, kiedy i ilu naszych skautow go ogladalo? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Zreszta czytaj dalej superexpress, daleko zajedziesz. ![]() ![]() Życie bym dał, za krakowską Wisłę... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W sumie SE wiec niezbyt wiarygodna wiadomosc. Ale jesli Lechowi rzeczywiscie uda sie sciagnac tego zawodnika i znow trafic w dziesiatke, to bedzie to cos w rodzaju transferowego nokautu dla reszty ligi, a Wisla z Legia beda musialy powaznie pomyslec, czy nie nalezaloby przypadkiem odwzorowac swojego systemu na tym z Lecha. Dla mnie tak czy inaczej to bez dwoch zdan najbardziej skutecznie w tej chwili zarzadzany klub Ekstraklasy i niezaleznie od sympatii, nie ma sie co o to obrazac, tylko trzeba wyciagac wnioski i liczyc na to ze inni podejma rekawice.
Czy to prawdziwy news czy nie, ja mysle ze niedawny wywiad z Czyzniewskim pokazal, ze to co sie w Lechu dzieje to nie przypadek, a Lech na dobre dobil do Wisly i Legii. A w niedlugim czasie moze je przegonic. |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Powracajac do naszego meczu :
Bylo zle, i duzy wklad w takie a nie inne widowisko mialy warunki atmosferyczne. Mamy za slabych grajkow by ich umejetnosci w takich warunkach spadly maksymalnie o 5%. Gra szarpana ale dzieki temu duzo arytmii akcji, ktora dla mnie jest bardzo wazna gdy jest celowa a nie wymuszana, coz...dobre i to. Kolejna bramka Cziniego, chlopak moglby byc krolem strzelcow, moglby ladowac po 3 bramki na mecz ale gdyby tak bylo, gdyby kazda swoja sytuacje lub chociaz co druga wykorzystywal, to by nie gral w polskiej lidze. Kolejna asysta Iwanskiego, moze nie jest wirutozem pilki, ale odnalazl sie w Legii a to nie jest latwe bo kazdy chyba pamieta spalajacych sie zawodnikow po przejsciu do naszego klubu. Mam nadzieje ze Leo da mu szanse w jakims meczu towarzyskim lub malo znaczacym. Sa lepsi ale na lawke powinien sie zalapac. Mam nadzieje ze jakis frajer wykupi z Legii Radovica bo to co on wyprawia to juz nawet nie jest smieszne, to jest zalosne. Ryba lepiej sie spisuje od tego nurka. Mnie tam takie informacje ciesza. Takie a nie inne ruchy transferowe Lecha czy innego zespolu Ekstraklasy spowoduja ze reszta musi tez polozyc wiekszy nacisk na transfery. Nie wiem czy to bedzie dobry zawodnik i jak sie zaprezentuje w Lechu ale wazne ze ta liga zaczyna wygladac tak jak powinna wygladac najlepsza liga w tak duzym kraju. Byle nie przesadzac z Brazylijczykami i Hiszpanami ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Generalnie mecz dramatyczny wczoraj, naprawdę. Ruch słabiuteńki a mimo to miał Legię na widelcu (hyhy) bo karny i sytuacja Zająca (z przypadku) to powinno być spokojne 2-0 mimo fatalnej postawy...nie kumam tego szczerze mówiąc. No a Legia w końcu musiała się przełamać na wyjazdach, to już tak ze statystycznego punktu widzenia wynikało że pewnie wygrają bez względu na mizerną postawę, no bo mimo wszystko Legia to Legia i nie będą mieli 10 meczów wyjazdówych bez gola
![]() The Apostasy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Na ten moment to już mnie bardziej irytuje Roger, który ma umiejętności, ale brakuje mu motywacji. A co do Rybusa, to zauważyłem, że on chyba zatrzymał się w rozwoju (w sensie piłkarskim). Takie mam odczucie, gdy patrzę na jego grę ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
A w Belchatowie 1-0 dl agospodarzy.Jaga gra cos w rodzaju cattaneccio ;-) Jezei to w taki sposob Jaga nie przegral meczu od 8smiu spotkan to zaczynam wspolczuc kibicom "Pszczolek".
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Strzelil Nowak, strzelil Gargula a my dalej w lesie z transferami.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jagiellonia dzisiaj nie istniala. Wystarczy lekki mroz i Jaga rozpada sie nie tylko w sensie pilkarskim, ale rowniez w sensie jak najbardziej fizycznym
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Łagodnie przypominam, że to nie jest temat transferowy. Idź frustrować się gdzie indziej. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
coś nie idzie strzelanie karnych w tej kolejce.
Wczoraj strzał w bramkarza, dziś w słupek (Odra W. z Arką). Loteria. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
trochę to śmieszne. Lechowi udało się jedno okno transferowe i teraz wszyscy uważają (no prawie), że każdy zakupiony teraz przez Lecha zawodnik będzie dobry. Lech może się sam w tym pogubić (jak Legia- sprowadzili dwóch dobrych Brazylijczyków i myśleli, że wszyscy tacy będą, to samo z Hiszpanami). Widzę, że teraz Lech po udanym Stilicu znów chce innego Bośniaka. Co z tego wyjdzie to się okaże, ale takie pisanie, że czemu Lech się interesuje tym zawodnikiem a np Wisła czy Legia nie jest trochę przesadzone. Spokojnie można wymienić sporo nietrafionych transferów Lecha (chodzi mi o czasy rządów Amicii)
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
dajcie mecz na justin.tv icków z Amicą, bo nie potrafię wyszukać na justinie, a meczyki.pl mi nie działają..
![]() Fuss napisał(a):
Fuss napisał(a):
|
||
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Przepraszam Was bardzo. Mam pytanie: Kto jest liderem tej ligii
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
W tym sezonie Lech transferowo się "wstrzelił" ale poprzednie kilka sezonów miał większość niewypałów.
Przyznam że liczy się że wogóle coś robią w tej naszej "extra"-klasie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na justinie meczyk zaczną transmitować, jak on się już zacznie, na pewno odpowiedni link się szybko znajdzie.
Ja wiem, że będzie ciężko na sercu, ale w meczu Lecha kibicujemy tym drugim, oder? edytka: mecz Craxy z Lechem http://www.justin.tv/djcris1991 i tu też http://www.blogtv.com/People/astro164
Ostatnio edytowane przez harthausen : 22.11.2008 o godz. 18:44.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Pewnie ta analogia się wielu nie spodoba, ale nasze kluby przypominają zbieraczy na śmietniku - czasem trafi się coś działającego, ale nawet ludzie dobrze usytuowani rzadko rezygnują z czegoś, na czym mogliby jakoś zarobić. harthausen napisał(a):
Bądźmy jednak realistami - Cracovia nie ma większych szans.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 22.11.2008 o godz. 18:49.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Guest
|
|
|
Craxa-Lech bez goli w 36 i niech tak zostanie.ewentualnie np. 2-2 może być.
Zabole do roboty!W Wawie też przydałby się remisik...
Ostatnio edytowane przez arti : 22.11.2008 o godz. 19:39.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Dokladnie - liczylem ze Gornik w koncu sie przelamie, bo Polonia od pewnego czasu nie gra dobrze ale chyba nie dzis.
Byle niepokalanej dziewicy chciaz sie dzis udalo. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
panowie z C+ mnie rozpierdalają nie sa pewni czy Hajto powinien dostac czerwoną.. teraz porównajmy to z sytułacją Boguskiego za ktora dostal pauze na 2 mecze..
ja na meczu Kasperczaka bym tego żelmena zesłał do rezerw jak mozna .......nac cos takiego 75min jak jest jeszcze szansa na remis? Smirnovs.. i nie trzeba nic wiecej dodawac ![]()
Ostatnio edytowane przez medyk : 22.11.2008 o godz. 20:01.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Guest
|
|
|
no w Wawie mecz niestety rozstrzygnięty.
Jakkolwiek Hajto to znany cham to akurat w tej sytuacji nie dałbym mu czerwonej tylko żółtą. Smirnovs... Połowa graczy na boisku i to dotyczy obu drużyn prezentuje się jak półinwalidzi (sprawność, koordynacja ruchowa, szybkość) pozostaje liczyć, że choć KSC skubnie Lecha.
Ostatnio edytowane przez arti : 22.11.2008 o godz. 20:08.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
abstrahując (
) od Boguskiego, to w tej sytuacji Hajty i Ivanowskiego to wina tego pierwszego dyskusyjna. Obaj byli w walce, trzymali się nawzajem. Czy Ivanovski się cwanie wyłożył, czy rzeczywiści Hajto go po przewróceniu w brzuch butem nie trącił - nie dojdziesz, tu każdy dobrze aktorzy.Tomuś se opinię brutala wyrobił, od czasu do czasu potwierdza czynem i dokłada słowem no to niech się nie dziwi, zawsze będzie na niego, jak się jest czarnym Piotrusiem to się tak ma. Tak czy tak jego czerwona kartka plus swojak Smirnowsa załatwiają wynik meczu. Tabela dla nich zaczyna rozpaczliwie wyglądać ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
moze mi ktos wytlumaczyc na czym polega podgrzewana murawa? przeciez Cracovia posiada takową a śniegu po kostki?
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
ciekawy jestem jak dzisiaj nasza mogła wyglądać
. Może poprostu to podgrzewanie nie wyrabia |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
Tak, tak, żyjemy w kraju pełnym paradoksów Lech strzelił na 1-0 właśnie... ![]()
Ddf
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|