|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
WF jest spoko.
cwiczenie na wf to złooooo! ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jesli juz jestesmy przy podrywaczach, to spotkaliscie kiedykolwiek Rafala w Krakowie? Chlop jest slawny na cala Polske....
![]()
czy wygrywasz czy nie, zawsze ja kocham Cie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oj tak zdecydowanie. Sam WF problemem nie jest. Ostatnie ćwiczenia doprowadziły jednak do trwałego urazu kręgosłupa (tzn tak mi się wydaje xD ) bo od poniedziałku plecy mnie tak napierdalają, że ledwo siedzę
![]() Madzia nie jest jest kwiatem lotosu, tylko Białą Gwiazdką z Nieba ![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...yjazni,1214785
Nie wiedziałem, że Wilk to taki fenomen. Piłkorz, koszykorz, murorz, tynkorz, akrobata. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
A uścislająć gimnastyka i akrobatyka to zło(gry zespołow mogą być
No i widzicie spłoszyliści Madzię, nie wiem czemu ale jak sie pojawiła to przyponiała mi się historia z pewnego forum gdzie kolo podawał sie przez 2 lata za laskę nawet foty wysyłał (oczywiście nie swoje) chyba nawet wybrali ją(go) na miss forum ;p Powód: Nie z tego tylko z pewnego :D
Ostatnio edytowane przez igortsw : 20.11.2008 o godz. 22:36.
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
u nas na wf od września dwie złamane ręce i złamany nos
sport to zdrowie, najszybciej prowadzi do śmierci. jak to mawiał mój wychowawca w gimie. ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
no nie wiem gdzie macie spoko wf, ale moja babka na studiach co nas uczy na oprócz tego pilates ( dla nieświadomych odmiana jogi)
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
U nas zawsze Wfman rzucał piłkę i się goniło =) stare piękne czasy...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
a co do tego dżina to raczje chyba alladyn
Ostatnio edytowane przez pan_premier : 20.11.2008 o godz. 22:41.
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
pusik, pusia, pusiek, jak dobrze pamietam cos w tym rodzaju
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
chyba każdy ma takie wspomnienia z gimnazjum i liceum
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Też mam takie ciulaste wspomnienia ze szczeniackich gimnazjalnych lat. W LO trochę lepiej, ale też bez rewelacji. Czasem zazdroszczę paru osobom z klasy, że wynaleźli sobie jakieś absurdalne kalectwa , których ja nie posiadam
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak dla mnie podstawówka i gimnazjum to super czasy bo ekipa była wybitnie piłkarska, jak ktoś nie interesował się piłką to nie miał życia. Granie przed lekcjami, na lekcjach, po lekcjach.To były czasy
Aaaa Lo to już taka zbieranina...i nawet z wuefem lipa, bo zmuszany do gry w siatówke byłem..zaaal![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ja tam wolę se na libero albo na rozegraniu pograć
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A to u mnie było na odwrót
W SP. i Gim. nikt nie potrafił grać w piłkę W jednej klasie tak się trafiło, że byli jacyś piłkarze |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Najpierw ściemnianie na rozgrzewce, a potem słynne zajęcia na macie- "macie piłkę i grajcie..." Koleś z mojej klasy w LO był najlepszy, na tapecie był skok przez kozła, czysty nonkonformizm, bo potrafił przyjebać tyłem głowy w kozła, zawisnąć na moment w powietrzu i runąć na materac jak porażony piorunem
Ale wycieczki i tak były najlepsze, zarówno w gimie jak i w LO... Oprócz nauczycielek nikt nie mówił że alkohol to zło ![]()
Ostatnio edytowane przez simone : 21.11.2008 o godz. 00:19.
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
U mnie podobnie jak u Szymka w Gim cala klasa praktycznie gdzies kopała i do tej pory chlopaki kopia, a w Technikum tez graja ale mniej
nie chce sie nikomu![]()
.....
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
to co tylko jeden kolega widzi dziewczyne na D3?
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
nikt mnie nie wystraszył. to dziwnie Ci przypomnialam ;] poprostu nie mogłam wczoraj byc i tyle. ;D ale już jest wielki powrót. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wódko ma,Wódko ma któż bez ciebie sobie w życiu rade da!!! Ładnie dziś wyglądała ta posłanka
http://www.onet.tv/28962,4451,1,4195...0,0,wideo.html a Wam zdarzało sie w takim stanie iśc pracy lub na zajecia szkolne miłosnikom mocniejszych trunków polecam ten teledysk http://pl.youtube.com/watch?v=1qSWSxC0zhc
Ostatnio edytowane przez AYALA : 21.11.2008 o godz. 15:34.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja chodze do LO i u mnie wuef to masakra..Chłop mówi że nie mamy prawa nic robić bez jego zgody i ciągle u wychowawczyni siedzi i się żali :/ Najlepszą lekcją jest geografia , nikt nie ma książki ani zeszytu (no , może poza kilkoma dziewczynami
) , każdy je , pije , czyta prasę albo uczy się , na telefonach leci muzyka a pani siedzi ucieszona że te kilka dziewczyn ją słucha |
|
|
|
Member
Offline |
|
![]() telefoniku używam owszem w przewie,informujac tych ktorzy nie moga ogladac o wyinku i atmosferze. pasuje? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Weeekend!!
Piątek tygodnia koniec i początek jak śpiewał pewien kielecki Karzeł I parafrazując pewnego niedoszłego rapera Ułaha browary dwa ![]()
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|