|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Bramek z meczu nigdzie nie zobaczysz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
za pare dni zobacze ; > .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie zobaczysz bo żadna telewizja nie transmitowała meczu.
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Śpiki mi zamarzły i jeszcze leję na siedząco bo nie mogę siurka znaleźć.
W pewnym momencie liczba ludzi na gnieździe równała się liczbie ludzi na D .Sam mecz, fajna rozrywka bez ciśnienia. Tylko czemu ten Łobodziński tak słaby jak w lidze? ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
To co z tym Łobodzińskim? Na relacji pisali,że gra dobrze i że naprawdę zasłużył na gola...
![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Na stronie Piasta są i bramki i pare akcji ... www.piast.gliwice.pl ... zastanawiające.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ciekawe co na to Polsat powie
.![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Daj linka do bramek...nie mogę znalesc.
PS: a tak ich strona to naprawde PRO |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
na stronie wislakrakow.com też są bramki
![]()
Wisła górą,
Wisła pany, jestem w sobie zakochany
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Na meczu nie byłem ,ale oglądając fragmenty ze strony Piasta da się zauważyć ,że praktycznie w każdej bramce swój udział ma Mały. Nie ważne dla niego ,czy podaje lewą ,czy też prawą nogą zawsze znajduje sie w odpowiednim miejscu.Brawo Patryk ,oby tak dalej.
![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||
![]() Fuss napisał(a):
Fuss napisał(a):
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Tu jest bramka z pierwszego meczu z Piastem, ktory przegralismy 0-1
http://pl.youtube.com/watch?v=fkxH83A1-Y4 moglby ktos ja sciagnac i umiescic gdzies zeby mozna bylo sciagac? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Śląsk wygrał z Cracovią i mamy sytuację jasną przed ostatnią kolejką.
W przypadku wygranej przy Kałuży awansujemy do ćwierćfinału. W przypadku remisu liczymy, że Piast nie wygra u siebie z pewnym pierwszego miejsca Śląskiem. W przypadku porażki awans dla Wisły jest możliwy, ale tylko przy wygranej wrocławian w Gliwicach. Lech już pożegnał się z PE 2008/09. Tylko ciekawe, kogo tak naprawdę interesuje sukces w rozgrywkach PE? Arkę Gdynia i Odrę Wodzisław? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
10 znaków |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki za bramke prober.
Natomiast jesli chodzi o Twoje zalozenia odnosnie awansu to sa troche niedokladne poniewaz jestesmy zalezni od Slaska. Jesli wygramy z Cracovia, ale Slask przegra w Gliwicach to odpadamy :( Dlatego trzeba mocno trzymac kciuki za naszych braci! |
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
mylisz się kolego. Mamy z Piastem po 7 punktów, ale my mamy lepszy pojedynek bezpośredni (0:1 i 4:1) jeśli pokonamy Cracovię to awans pewny.
![]()
www.TSW.com.pl - Chcesz dołączyć do redakcji. Napisz. GG: 9420852
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Niezależnie od dalszej rywalizacji, czy awansujemy czy odpadniemy, z Cracovią po prostu trzeba wygrywać zawsze i wszędzie - nie ma znaczenia rodzaj rozgrywek.
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
my mamy 4 pkt (za remis ze Slaskiem i zwyciestwo z Piastem) Piast 9 pkt (zwyciestwo z nami, zakladane zwyciestwo z Slaskiem i zwyciestwo ze Slaskiem w pierwszym meczu) Slask tez 4 jak my tylko lepszy bilans gier z nami, wiec oni by awansowali. Sytuacja jest klarowna - zwyciestwo z Cracovia nie zapewnia nam awansu, jednak jak powiedzial Kocur tez mecz trzeba wygrac niezaleznie od tego czy uzyskamy awans. A za godzine poznamy przeciwnika w 1/4 pucharu polski |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Gramy z Lechem
pierwszy mecz u siebie.... ![]()
LECHIA GDAŃSK
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Pieknie,czas na rewanz,kiedy jest mecz
![]() "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
gorzej być nie mogło
no cóż może uda się odegrać za ostatnią przegraną Cicho liczyłem na sąsiadów zza Miedzy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
nuda... liczyłem na Sanok, fajny wyjazd się szykował.
![]() Fuss napisał(a):
Fuss napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dlaczego my nie możemy miec chociaż raz farta w losowaniu? Legia znowu ze Stalą Sanok, oj będzie się działo w PP.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Tradycyjnie fatalne losowanie - gorzej niż na Amikę z jej rozkopanym sektorem gości trafić nie można było :/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Słitaśnie
Szkoda, że Legia znów sfarciła...Teraz mi nie mówcie, że Lech to drużyna która ma farta... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||
|
Cytat:
interia czateria ![]() Fuss napisał(a):
Fuss napisał(a):
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Wisła - Lech - no cóż, "sponsor" PP czyli ITI zadbał o to żeby główni konkurenci wzajemnie się wyeliminowali a sami dali swojemu "produktowi" tj Legii "amatorów" z Sanoka. Dlaczego podejrzewałem że tak będzie?
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|