|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ma ktos premium na rapidzie ? Co jest do ch... ze transfery sa teraz po ok 100-150 kb ? Jakas awaria ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
U mnie wszystko działa normalnie.
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
![]() Orientuje się ktoś może do czego służy przycisk w prawym górnym rogu (te strzałki)? ![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur... |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
mam pytanie odnośnie karty kibica(może nie ten temat, ale trudno
) jutro mam termin odbioru karty i chciałem się zapytać czy od razu moge wbić na nią bilet na Lechie, czy jest jakaś aktywacja itpedit: dzięki chłopaki za pomoc ![]() już wiem wszystko pozdr Powód: wychowanie
Ostatnio edytowane przez Proud : 14.11.2008 o godz. 16:08.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
u mnie przez 5h transfery spadły do 25, teraz jest wszystko ok... Dzięki za odpowiedź na pytanie o party.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ten przycisk w prawym górnym rogu, to włączanie/wyłączanie panelu dotykowego.
Podświetlenie na niebiesko oznacza możliwość korzystania z przycisków multimedoalnych umieszczonych na panelu. Jeżeli podświetlenie jest wyłączone, wówczas panel dotykowy działa na zasadzie kursora.
Ostatnio edytowane przez michu-k : 13.11.2008 o godz. 22:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Podajcie jakis ciekawe miejsca w okolicach Krk do milego spedzenia sylwestra z dziewczyna.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
Po taką pożyczkę to się do mamy skieruj. Czy gdy na osobę są zarejestrowane dwie działalności gospodarcze - płaci 2x ZUS? ![]()
Rzeki przepłynąłem, góry pokonałem,
Wielkim lasem szedłem, nocy nie przespałem. Żeby Ciebie spotkać w małym kącie świata, Żeby z Tobą zostać na calutkie lata.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Przeciez na karte kibica nie nabija sie biletów tylko karnet na cały sezon.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ale pytanie było zdroworozsądkowe: elektroniczna KK wskazywałaby, że można na nią nabić i karnet i bilet. Stąd rozkmina nad aktywacją. Szczerze powiedziawszy nie rozumiem dlaczego tak nie jest.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Odbierasz karte kibica i odrazu możesz kupić bilet papierowy z wydrukowanym twoim imieniem i nazwiskiem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Po co Ci dwie firmy?. W Urzedzie gminy gdzie masz zarejestrowana dzialalnosc dokonujesz rozszezenia dzilalnosci jezeli jest inna od zadeklarowanej przy rejestracji i nie masz ploblemow z podwojnymi ksiegamii, fakturami itp itd. Ja mialem firme Przedsiebiorsto Produkcyjno Handlowo Uslugowe z dzialalnoscia gaztronomiczna i uslygowa.
Ostatnio edytowane przez saklak1906 : 14.11.2008 o godz. 13:46.
![]() ,
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
|
czy to prawda, ze jesli umiescisz na jednym maszcie dwie anteny satelitarne roznych dostawcow, np polska Cyfra i angielska Sky powstana zaklocenia, ktore pogorsza sygnal odbioru jednej z nich?
czy w takiej sytuacji zaleca sie imieszczenie ich z dala od siebie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Jakie sa mozliwosci sciagania z rapidshare ? Tzn chodzi mi konkretnie o to że ściągnałem 1 plik, ( zamiast dać zapisz dałem otwórz i plik przepadł ) chce go raz jeszcze sciagnac ale wyskakuje ze na tym IP juz nie moge :/
P.S Sorki za literówki ![]()
WISŁA SKAWINA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie ma to zadnego wplywu na jakosc odbioru ani wogole na jakich kolwiek zaklocen nie powoduje. Ja mam na jednej antenie podwojny polaryzator(odbiornik jak zwal tak zwal) i podlaczona cyfre i polsat i nic sie nie dzieje a tez mnie straszono ze nie bedzie dzialac. Wczesniej mialem na maszcie cztery inne anteny i tez nie bylo zadnych problemow, tylko jak wialo to troche zakolcalo bo jednak troche to wazylo, zmienilem uchwyt i bez problemowo wszystko smigalo ![]() ,
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
bo wlasnie je**na agencja od ktorej wynajmuje mieszkane przyslala mi list z wyjasnieniem ze nie podlacza mojej Cyfry bo spowoduje to zaklocenia u odiorcow Sky TV - bullshit !! Robia mnie wala, pedzie. Dzieki za odp |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie sluchaj tych debili, mi przyslali goscia z nadzoru budowlanego bo jeszcze na starym mieszkaniu powiesilem antene nad drzwiami do zakladu fryzjerskiego. Bo nie wiedzieli czy to jest zagrozenie czy nie jest, zaplacili 350 funtow ten pochodzil popatrzyl i stwierdzil ze nie ma zadnych zastrzezen. To sie przypi...i czy nie spowoduje pozaru, przyjechal ze strazy skasowal 100 funtow i powiedzial to co kazdy normalny czlowiek wie ze kabel anteny nie moze wywolac pozaru. A po co ty im wogole mowiles ze bedziesz montowal? wes wiertare i po problemie, jak przyjada powiesz ze byla a ty z tym nie masz nic wspolnego, ba nawet kabel byl a ty sie tylko podlaczyles. Wiekszos znajomych w Uk tak robi, wiesz ze im mozna wszystko wcisnac. Bo tak to sie z nimi za cholere nie dogadasz oni wiedza lepiej( znaczy im sie wydaje) ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Są może koperty w rozmiarze arkusza A3?;> dostanę takie gdzieś?;>
![]() "Victoria Concordia Crescit"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
pewnie na poczcie;p
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie no ale ja widziałam takie tyle że z tym takim nooo.. co strzela. Wiesz.. w sensie że pakujesz coś i dzięki temu zabezpieczasz też. A ja potrzebują samą zwykłą kopertę.. tylko większego rozmiaru a z taka się nie spotkałam jeszcze
![]() ![]() "Victoria Concordia Crescit"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() "Victoria Concordia Crescit"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
a na poczcie nie ma ? Ja tam takie zawsze kupuje ;]
![]() Tylko Wisła Nasz T.S. ! Wierność
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
gdzie mi najtaniej sciagna simlocka do nokii 6300 i za ile?
Cytat:
zobaczymy moze uda sie co nieco wynegocjowac
Ostatnio edytowane przez Kamil : 14.11.2008 o godz. 16:31.
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ja za ściągnięcie simlocka i wgranie PL do 6300 zapłaciłem 45 zł( a cennikowo wychodziło coś koło 80) na Karmelickiej ( idąc od alej zaraz na początku po prawej, za delikatesami Oczko) . Bardzo fajny koleś, trzeba tylko dobrze do niego zagadać, a na pewno coś spuści z ceny. Pozdrawiam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jak dojade po meczu pod Poczte Główną?
![]()
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Wbijasz na al. Słowackiego i jedziesz 124. Chyba najlepsze rozwiązanie.
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
124 nie jedzie al. Słowackiego. Skręca przy Cracovii w Piłsudskiego i z tego co mi wiadomo nie jedzie koło Poczty Głównej tylko prosto w Lubicz.
|
|
|