The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
DysoN
Senior Member

Od: 07.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.11.2008, 21:57
Takie mecze jak ten mnie rozpieprzaja od wewnatrz maksymalnie. Poziom frustracji w drugiej polowie siegal pamietnego szczytu osiagnietego w meczu Ekwador - Polska na MS2006. Tym razem nie rzucalem jednak kubkami po scianach.

Pierwsza polowa jeszcze wygladala jako tako ale druga to byla taka A klasowa padaka. Wypada tylko postronnych widzow przeprosic za to co widzieli...
Wisla wygrala zasluzenie ale ja prosze o mniej takich "widowisk" bo
nerwow mnie to kosztowalo cala mase a ogladac tez nie bylo co.
Wisla znow nieskutecznie, pilka sie od Brozka odbija 1m od bramki jak od Rasiaka, znow mase niecelnych podan i braku zrozumienia przy wychodzeniu na pozycje. To mi wygladalo jak jakis Gornik Zabrze.... :(

Marcelo chyba najlepiej zagral w calym zespole, widac ze mimo krotkiego stazu to pewny punkt Wisly. Razem z Cleberem zagrali bezblednie ale tez Odra ich do wielkiego wysilku nie zmusila.
Boczni obroncy slabo, malo kiedy wspomagali atak. Singlar to chyba nie ma pojecia co to jest wyjscie na obieg. Piotr Brozek slabo dzisiaj, niedokladnie podania, niczym sie nie wyroznil na plus.
W srodku pola Sobolewski calkiem dobrze. Odra w srodku pola nie potrafila nic ugrac. Jirsak tragicznie dzisiaj, wyrazny dolek formy, podobnie jak Boguski. Ta zmarnowana setka to prawie taka jak Brozka. Diaz w kratke, ma jakis taki dziwny styl ze ta pilka mu sie gdzies ciagle placze. Nie rozumiem tego bo czasem wygalda to na braki techniczne a mimo to podaje bardzo fajnie (ale nie dzisiaj). Malecki znow mnie wkurzal przez wiekszosc meczu ale powiedzmy ze dzis mu odpuszcze bo napracowal sie duzo. Łobodzinski nic, to juz Zienczuk dzisiaj nawet dobrze na skrzydle gral. Brozio w koncu strzelil czym mnie nie tyle ucieszyl co spuscil ze mnie nerwy na tyle, ze moge spokojnie zrobic sobie herbate, choc jakies ziolka na uspokojenie bylyby lepsze.

UFFFF......
DysoN
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów