The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
HarryTB
50 zł długu?

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.11.2008, 16:34
Nie zdziwię sie jak na meczu z Lechia będzie więcej ludzi na stadionie niż na meczach z Barcą,Lechem i Totenhamem .
Bardzo dziwna sprawa ale okazuje sie że nasi bracia z Gda
ńska przyciągają na trybuny więcej ludzi niż FC Barcelona czy Totenham Londyn ale może to i dobrze że tak jest i oby R22 tego sobotniego wieczoru było zapełnione do ostatniego miejsca i pokażmy wszystkim w Polsce że to w Krakowie są najlepsi kibice w kraju.
Jazdaaaaaaa Jazdaaaaaaa Biała-Gwiazda
Odpowiedz cytując
wisla1906krakow
Member

Od: 10.2006

Stary 11.11.2008, 14:00
Ala1955 napisał(a):Wyświetl post
Byłam pod kasą o 10.40 i byłam jakaś 20 - 25 w kolejce. Za mną do otwarcia kasy ustawiło się około drugie tyle ludzi. Jak odchodziłam to kolejka dalej była i dochodzili nowi chętni tak, że zainteresowanie (przynajmniej o tej porze) było. Ciężko wyrokować co bedzie do środy...
Jedyne co mnie zdziwiło, to że pani sprzedająca builety twierdziła że są tylko na E1 i E2. A co z buforowym E4 i z E5 - przecież na ten mecz można udostępnić wszystkie sektory?

Ja bylem wczoraj ok 17 30 i nie bylo zadnej kolejki ) ale jesli chodzi o bilety to ja dostalem na E4...wiec nie wiem czy juz tyle zeszlo? czy tak mi sie trafilo zreszta i tak kazdy siedzi gdzie chce pzdr
Odpowiedz cytując
XaimeTS
Junior Member

Od: 11.2008

Stary 11.11.2008, 14:46
Kupił by ktoś bilet ? Mam daleko do krakowa, a nie zdazylem sie wpisac na liste. Kase oddam przed meczem z Lechia , dodatkowo dam 10 zl za trud w zakupie Wczesniej prosze o kontakt na gadu: 8868584
Odpowiedz cytując
jurukuru
Senior Member

Stary 11.11.2008, 16:45
A W DNIU MECZU JEST SZANSA DOSTANIA 2 BILETÓW NA E lub A
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada!

Odpowiedz cytując
HarryTB
50 zł długu?

Stary 11.11.2008, 16:47
Wątpię żebyś dostał bilety na A bądź E , lepiej poproś kogoś z KRK żeby ci kupił bo lepiej mieć sprawę załatwioną niż przyjechać na darmo do Krk
Odpowiedz cytując
jurukuru
Senior Member

Stary 11.11.2008, 16:55
A do kiedy są sprzedawane
ta sławna brygada!

Odpowiedz cytując
Ala1955
Czarownica

Od: 04.2008

Stary 11.11.2008, 17:15
jurukuru napisał(a):Wyświetl post
A do kiedy są sprzedawane
Dopóki ich nie braknie jak sadzę
"Jesteśmy dumą tego miasta..."
Odpowiedz cytując
jurukuru
Senior Member

Stary 11.11.2008, 18:40
Hmmm, może w dniu meczu zostaną jakieś bilety..... a jak nie to trzeba będzie pisać do znajomych żeby zakupili... :]
ta sławna brygada!

Odpowiedz cytując
pchelas
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 11.11.2008, 19:39
Panowie jak to jest na E? Siedzi się zgodnie z numeracją na biletach?
Odpowiedz cytując
Kibicka
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 11.11.2008, 19:43
pchelas napisał(a):Wyświetl post
na meczu się nie siedzi tylko stoi i dopinguje !
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'

Odpowiedz cytując
pchelas
Senior Member

Stary 11.11.2008, 19:50
Stoi(skacze) i dopinguje to się na D szefowo.
Odpowiedz cytując
TYLKO___WISŁA
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 11.11.2008, 19:54
jak nie zamierzasz dopingować to po co pytasz czy jest jakaś numeracja..
Fuss napisał(a):
Nie chce być w SKWK gdyż lubie czasem pomelanżować , lubie sie napić a takich ludzi w SKWK raczej nie chcą.
Fuss napisał(a):
Taki jestes kozak to pojdejdz do jakiegoś Sharka i zapytaj go co mial z polskiego intelektualisto internetowy.
Odpowiedz cytując
pchelas
Senior Member

Stary 11.11.2008, 20:01
****a sami filozofowie. Biorę znajomych, nigdy nie byli na Wiśle, uznałem że mecz z Lechią to dobra okazja aby załapali bakcyla. Nigdy nie byłem na E więc pytam czy mogę z nimi usiąść gdzie chce czy zgodnie z numeracją. Taki problem odpowiedzieć?
A co do dopingu na E to darowalibyście sobie...
Odpowiedz cytując
jurukuru
Senior Member

Stary 11.11.2008, 20:03
No co, nawet na A i B czasem nieźle dopingują jak się im zachce..
ta sławna brygada!

Odpowiedz cytując
TYLKO___WISŁA
Senior Member

Stary 11.11.2008, 20:10
uznałem że mecz z Lechią to dobra okazja aby załapali bakcyla.
jakiego bakcyla? poprzez siedzenie cały mecz na 4 literach i wcinaniu kiełbaski w przerwie meczu?
nie ma co, niezapomniane chwile będą..

a tak bez szydery, stoi się gdzie chce..
Fuss napisał(a):
Nie chce być w SKWK gdyż lubie czasem pomelanżować , lubie sie napić a takich ludzi w SKWK raczej nie chcą.
Fuss napisał(a):
Taki jestes kozak to pojdejdz do jakiegoś Sharka i zapytaj go co mial z polskiego intelektualisto internetowy.
Odpowiedz cytując
pchelas
Senior Member

Stary 11.11.2008, 20:24
Mieliśmy zamiar rzucić na oprawę ale skoro każesz, to kupimy kiełbaski. Nie chcemy Cie zawieść.
Bez odbioru.
Odpowiedz cytując
Gwiazdka86
Junior Member

Stary 11.11.2008, 20:48
Stoi(skacze) i dopinguje to się na D szefowo.
Lepiej nie zadzieraj z "szefową"
A tak na poważnie to jeśli zamierzasz siedzieć i wcinać kiełbaski to kup bilety na A albo B.
Odpowiedz cytując
jurukuru
Senior Member

Stary 11.11.2008, 21:48
E tam gadanie..... nawet na D dało by radę siedzieć na czterech literach i wcinać kiełbachę ;D a tak serio to myślę, że w dniu meczu będą jakieś bilety na E......
ta sławna brygada!

Odpowiedz cytując
HarryTB
50 zł długu?

Stary 11.11.2008, 22:28
Ja tam bym nie był takie pewny że w dniu meczu dostaniesz bilet na E , ale jak ci sie nie chce ruszyć kupić biletu to potem sie nie zdziw jak mecz obejrzysz w tv . // ABG i Jutro Wszyscy do Wodzisławia
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 11.11.2008, 22:33
Mieliśmy zamiar rzucić na oprawę ale skoro każesz, to kupimy kiełbaski. Nie chcemy Cie zawieść.
Bez odbioru.
"Na złość mamie odmrożę sobie uszy"
Odpowiedz cytując
Ola7
Viva Mauro!

Od: 02.2005

Stary 12.11.2008, 07:29
Chłopak się pyta poważnie a Wy sobie jaja robicie. Ja Ci powiem tak: najlepiej to zajmij miejsce, które masz na bilecie, bo po co mają Cie spotkac różne (nie zawsze miłe) sytuacje. Ja w zeszłym roku byłam na meczu z kolegą z Gdańska i jakiś facet (stały karnetowicz, który ma karnet na D juz od tyyyyylu lat - z pewnością ) bardzo nie ładnie nas wyprosił. Więc najlepiej idz na miejsce z biletu, ew. potem sie przesiądziesz.

I do tych co piszą o D: skoro nie ma biletów na ten sektor to jak ma tak zabrac znajomych?

Tyle ode mnie
"Zawodnicy odchodzą, a miłość do klubu pozostaje na zawsze..." Ola7
Odpowiedz cytując
Ala1955
Czarownica

Stary 12.11.2008, 10:11
Ja mam karnet na E i zawsze tam jestem jeśli tylko E nie jest zamknięty. Sytuacja wygląda tak, że rzeczywiście w rzędach mniej więcej 15-22 od wielu lat karnety mają te same osoby i zwykle jeśli ktoś zajął by im miejsce to przeproszą. Oni wszyscy się znają i wspólnie oglądają mecze. Od rzedu mniej wiecej 17 juz nikt nie siedzi tylko wszyscy STOJĄ i większość dopinguje. Poza rzędami "karnetowców" miejsca możesz zajmować dowolnie. Jeśli niżej to raczej siedzisz (oprócz rzędów najniższych - tam zwykle stoją) a jeśli wyżej niż "karnetowcy" to stoisz. W każdym przypadku dopingujesz . Oczywiście zawsze możesz zająć miejsce zgodnie z numeracją na bilecie lub stanąć na samej górze lub na schodach. Dużo osób tak robi .
Z innej beczki: na E w ciagu ostatniego roku kiełbaski widziałam tylko przed meczem lub w czasie przerwy na tarasie. W ciągu ostatniego roku w czasie meczu nikt się nie posilał!!! Nie róbcie z E piknikowców !!!
"Jesteśmy dumą tego miasta..."
Odpowiedz cytując
Talent_ts
Junior Member

Stary 12.11.2008, 11:33
Byłem 20 minut temu w WŚ i dostałem na KK bilet na D. Tak wiec jak komuś zależy to niech rusza dupsko na R22 bo pewnie niedużo zostało
Odpowiedz cytując
Misiekk
Member

Stary 12.11.2008, 12:53
Na D została 'mała ilość biletów' i tylko na KK
Odpowiedz cytując
mlodytsw1906
Junior Member

Stary 12.11.2008, 12:56
jurukuru napisał(a):Wyświetl post
E tam gadanie..... nawet na D dało by radę siedzieć na czterech literach i wcinać kiełbachę ;D a tak serio to myślę, że w dniu meczu będą jakieś bilety na E......
Ty sobie chyba żartujesz Skończcie już .......ić, bo zygać sie che jak to się czyta. Na E nie trzeba siedziec na swoich miejscach, tym bardziej, ze mecz z Lechią nie ściaga pikników, jak Barca czy coś a nadodatek zapowiada się tam całkiem dobra atmosfera. Wiele ludzi z D tam bedzie wiec powinno być fajnie. I przestańcie gadac o tych kiełubasach, bo co to ma wspólnego z kibicowaniem. Ja wdupcam co mecz i dre ryja jak pojebany, pasiło by zakończyć z tym dziwnym stereotypem.
Odpowiedz cytując
ala_b
Junior Member

Od: 08.2008

Stary 12.11.2008, 13:33
Ciekawe czemu Nasz Klub podał informację, że nie będą dostępne bilety na trybunę D, skoro, jak się okazało, są dostępne dla posiadaczy KK ;/ Mogli zaznaczyć, że jest ich niewielka ilość, ale że są... W każdym bądź razie pewnie się już kończą, więc szybciutko, szybciutko...
Odpowiedz cytując
M152T4L
Senior Member

Stary 12.11.2008, 16:49
Jak sytuacja z biletami na E? Są jeszcze?
Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i
nad Krakowem zaświeci znów,
O jednym marzę o jednym wciąż śnię,
mistrzem będzie Wisełka na pewno to wiem!!
Odpowiedz cytując
Coach
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 12.11.2008, 17:03
Mam kolegę w fan clubie , który nie może iść na mecz i oddaje mi bilet. I tu pojawia się moje pytanie. Czy muszę wchodzić wejściem dla fc i czy potrzebny mi będzie jego pesel albo inny dokument czy może poprostu wchodze tak jak zawsze bez zadnych dokumentow ?
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
Odpowiedz cytując
wislak_92
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 12.11.2008, 17:16
M152T4L napisał(a):Wyświetl post
Jak sytuacja z biletami na E? Są jeszcze?
Tak trudno zadzwonić? (012) 623 95 95 -> nr do WŚ

Są nawet na D.

Ale jak zwykle to samo, będą płacze, że jeden z drugim nie dostał biletu, ale tak to jest jak się chodzi dla przeciwników a nie dla Wisły.
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
kalvin
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 12.11.2008, 17:18
Coach napisał(a):Wyświetl post
Mam kolegę w fan clubie , który nie może iść na mecz i oddaje mi bilet. I tu pojawia się moje pytanie. Czy muszę wchodzić wejściem dla fc i czy potrzebny mi będzie jego pesel albo inny dokument czy może poprostu wchodze tak jak zawsze bez zadnych dokumentow ?
Musisz wejść wejściem dla FC. Trzeba pokazać jakiś dowód tożsamości więc najlepiej pożycz od kolegi.
Przeważnie zachowuję się poważnie...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów