|
50 zł długu?
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Nie zdziwię sie jak na meczu z Lechia będzie więcej ludzi na stadionie niż na meczach z Barcą,Lechem i Totenhamem .
Bardzo dziwna sprawa ale okazuje sie że nasi bracia z Gdańska przyciągają na trybuny więcej ludzi niż FC Barcelona czy Totenham Londyn ale może to i dobrze że tak jest i oby R22 tego sobotniego wieczoru było zapełnione do ostatniego miejsca i pokażmy wszystkim w Polsce że to w Krakowie są najlepsi kibice w kraju. Jazdaaaaaaa Jazdaaaaaaa Biała-Gwiazda |
|
|
|
Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Ja bylem wczoraj ok 17 30 i nie bylo zadnej kolejki ) ale jesli chodzi o bilety to ja dostalem na E4...wiec nie wiem czy juz tyle zeszlo? czy tak mi sie trafilo zreszta i tak kazdy siedzi gdzie chce |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Kupił by ktoś bilet ? Mam daleko do krakowa, a nie zdazylem sie wpisac na liste. Kase oddam przed meczem z Lechia , dodatkowo dam 10 zl za trud w zakupie
Wczesniej prosze o kontakt na gadu: 8868584 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A W DNIU MECZU JEST SZANSA DOSTANIA 2 BILETÓW NA E lub A
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
50 zł długu?
Offline |
|
|
Wątpię żebyś dostał bilety na A bądź E , lepiej poproś kogoś z KRK żeby ci kupił bo lepiej mieć sprawę załatwioną niż przyjechać na darmo do Krk
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A do kiedy są sprzedawane
![]()
ta sławna brygada! |
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hmmm, może w dniu meczu zostaną jakieś bilety..... a jak nie to trzeba będzie pisać do znajomych żeby zakupili... :]
![]()
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Panowie jak to jest na E? Siedzi się zgodnie z numeracją na biletach?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
na meczu się nie siedzi tylko stoi i dopinguje
!![]()
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Stoi(skacze) i dopinguje to się na D szefowo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
jak nie zamierzasz dopingować to po co pytasz czy jest jakaś numeracja..
![]() Fuss napisał(a):
Fuss napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
****a sami filozofowie. Biorę znajomych, nigdy nie byli na Wiśle, uznałem że mecz z Lechią to dobra okazja aby załapali bakcyla. Nigdy nie byłem na E więc pytam czy mogę z nimi usiąść gdzie chce czy zgodnie z numeracją. Taki problem odpowiedzieć?
A co do dopingu na E to darowalibyście sobie... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No co, nawet na A i B czasem nieźle dopingują jak się im zachce..
![]()
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
jakiego bakcyla? poprzez siedzenie cały mecz na 4 literach i wcinaniu kiełbaski w przerwie meczu?
nie ma co, niezapomniane chwile będą.. a tak bez szydery, stoi się gdzie chce.. ![]() Fuss napisał(a):
Fuss napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mieliśmy zamiar rzucić na oprawę ale skoro każesz, to kupimy kiełbaski. Nie chcemy Cie zawieść.
Bez odbioru. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
E tam gadanie..... nawet na D dało by radę siedzieć na czterech literach i wcinać kiełbachę ;D a tak serio to myślę, że w dniu meczu będą jakieś bilety na E......
![]()
ta sławna brygada! |
|
|
|
50 zł długu?
Offline |
|
|
Ja tam bym nie był takie pewny że w dniu meczu dostaniesz bilet na E , ale jak ci sie nie chce ruszyć kupić biletu to potem sie nie zdziw jak mecz obejrzysz w tv . // ABG i Jutro Wszyscy do Wodzisławia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
"Na złość mamie odmrożę sobie uszy"
![]()
|
|
|
|
Viva Mauro!
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Chłopak się pyta poważnie a Wy sobie jaja robicie. Ja Ci powiem tak: najlepiej to zajmij miejsce, które masz na bilecie, bo po co mają Cie spotkac różne (nie zawsze miłe) sytuacje. Ja w zeszłym roku byłam na meczu z kolegą z Gdańska i jakiś facet (stały karnetowicz, który ma karnet na D juz od tyyyyylu lat - z pewnością
) bardzo nie ładnie nas wyprosił. Więc najlepiej idz na miejsce z biletu, ew. potem sie przesiądziesz. I do tych co piszą o D: skoro nie ma biletów na ten sektor to jak ma tak zabrac znajomych? Tyle ode mnie ![]() ![]()
"Zawodnicy odchodzą, a miłość do klubu pozostaje na zawsze..." Ola7
|
|
|
|
Czarownica
Offline |
|
|
Ja mam karnet na E i zawsze tam jestem jeśli tylko E nie jest zamknięty. Sytuacja wygląda tak, że rzeczywiście w rzędach mniej więcej 15-22 od wielu lat karnety mają te same osoby i zwykle jeśli ktoś zajął by im miejsce to przeproszą. Oni wszyscy się znają i wspólnie oglądają mecze. Od rzedu mniej wiecej 17 juz nikt nie siedzi tylko wszyscy STOJĄ i większość dopinguje. Poza rzędami "karnetowców" miejsca możesz zajmować dowolnie. Jeśli niżej to raczej siedzisz (oprócz rzędów najniższych - tam zwykle stoją) a jeśli wyżej niż "karnetowcy" to stoisz. W każdym przypadku dopingujesz
. Oczywiście zawsze możesz zająć miejsce zgodnie z numeracją na bilecie lub stanąć na samej górze lub na schodach. Dużo osób tak robi .Z innej beczki: na E w ciagu ostatniego roku kiełbaski widziałam tylko przed meczem lub w czasie przerwy na tarasie. W ciągu ostatniego roku w czasie meczu nikt się nie posilał!!! Nie róbcie z E piknikowców !!! ![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Byłem 20 minut temu w WŚ i dostałem na KK bilet na D. Tak wiec jak komuś zależy to niech rusza dupsko na R22 bo pewnie niedużo zostało
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Na D została 'mała ilość biletów' i tylko na KK
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ciekawe czemu Nasz Klub podał informację, że nie będą dostępne bilety na trybunę D, skoro, jak się okazało, są dostępne dla posiadaczy KK ;/ Mogli zaznaczyć, że jest ich niewielka ilość, ale że są... W każdym bądź razie pewnie się już kończą, więc szybciutko, szybciutko...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak sytuacja z biletami na E? Są jeszcze?
![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów, O jednym marzę o jednym wciąż śnię, mistrzem będzie Wisełka na pewno to wiem!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Mam kolegę w fan clubie , który nie może iść na mecz i oddaje mi bilet. I tu pojawia się moje pytanie. Czy muszę wchodzić wejściem dla fc i czy potrzebny mi będzie jego pesel albo inny dokument czy może poprostu wchodze tak jak zawsze bez zadnych dokumentow ?
![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Tak trudno zadzwonić? (012) 623 95 95 -> nr do WŚ
Są nawet na D. ***** Ale jak zwykle to samo, będą płacze, że jeden z drugim nie dostał biletu, ale tak to jest jak się chodzi dla przeciwników a nie dla Wisły. ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Musisz wejść wejściem dla FC. Trzeba pokazać jakiś dowód tożsamości więc najlepiej pożycz od kolegi.
![]()
Przeważnie zachowuję się poważnie...
|
|
|