The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.11.2008, 18:02
Bardzo nieciekawie, bo pozycja Skorży po tym meczu jest jeszcze słabsza. Naprawdę nie daje sobie Pan Maciej szansy. A i piłkarze nie są mu chyba łaskawi.

Moim zdaniem drużyna zagrała przeciwko naszemu trenerowi. Tylko tak można to racjonalnie wytłumaczyć.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
fst
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 08.11.2008, 18:03
Wszystko ok tylko wykończenie do kitu...
Odpowiedz cytując
gromaders
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 08.11.2008, 18:04
nie da się racjonalnie tego wytłumaczyć, grają jak szmaciarze i tyle!! nie chce im się grać
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 08.11.2008, 18:06

kompromitacja, wstyd, porażka, 3 wojna światowa, wszyscy do zwoleniania, Skorża out, Bednarz out, papierki po lizakach na trybunie out!

A tak na poważnie, gra ok, tylko to wykończenie.. a remis ŁKS może zawdzięczać Wyparle.
To tyle.
TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
gromaders
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 08.11.2008, 18:07
gra ok?!?!?!?!?! chodzenie po murawie, brak zaangażowania, chyba inny mecz oglądaliśmy!
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Stary 08.11.2008, 18:08
Piszesz tak bo nie wygraliśmy, to normalne... też tak kiedyś podchodziłem do sprawy.
Odpowiedz cytując
TonyTS
Junior Member

Od: 09.2008

Stary 08.11.2008, 18:09
Do tej pory tylko czytałem sobie forum i nic się nie odzywałem ale teraz juz napisze, bo nie wytrzymałem: Nie Wisła - wyparlo 0-0 , tylko Skorża - wyparło 0-0....niech dalej kombinuje ze składem to napewno będzie "lepiej"!!
Odpowiedz cytując
Chesteroski
Senior Member

Stary 08.11.2008, 18:10
A moim zdaniem, to nic dziwnego, czasem trafia się słabszy mecz, wtedy potrzeba na boisku lidera z prawdziwego zdarzenia, a poza tym, jak długo gra ofensywna ma być oparta na samym Brożku, potrzebny drugi napastnik podobnej klasy.

Nie ma co płakać, przeciez wszyscy wiemy, że zespół potrzebuje wzmocnień w ofensywie i dziś sie to po raz kolejny potwierdziło.

Głowa do góry, w środe dalej gramy.
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle!
A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie!
Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę!

Kasperczak trzymaj się!!!
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Stary 08.11.2008, 18:11

wpierw piejecie z zachwytu że taki a nie inny skład i teksty typu "Brawo Skorża, wkońcu!"

a teraz płaczenie że żle... bo remis.

hipokryzja.. czytajcie czasami siebie samych, bo raz tak gadacie a raz inaczej.

Poza tym to nie Skorża latał po boisku i to nie on miał piłkę pod nogą pod bramką ŁKS-u.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 08.11.2008, 18:11
OMG po raz kolejny zwalacie winę na bramkarza rywali...
Tak to jest, jak na mecz się stwarza po 5 setek, i nie strzela się żadnej.

Cała nasza gra w tej rundzie tak wygląda, tylko ze wczesniej Brożek byl skuteczny w 100% ...
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 08.11.2008, 18:12
Moze chcieli zawodnicy nie odskakiwac za daleko od reszty? Coz, remis z mojego punktu widzenia to idealny wynik.
Za duzo podan i za malo konkretnych strzalow.
Bramkarz LKSu spisywal sie dobrze ale nazywac to meczem zycia? Skoro sie strzela w srodek bramki lub za slabo to nic dziwnego ze bramkarz, nawet sredni wybroni co trzeba.
Mecz ogladalo sie mimo wszystko przyjemnie, oczywiscie jesli sie nie kibicowalo Wisle bo w przeciwnym wypadku mozna uznac mecz za padake.
Wszyscy teraz licza na potkniecie Polonii i Lecha

Brozek wysiada = problemy ze strzeleniem bramki. Tak to wygladalo dzisiaj.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Bida z nędzą.
Brożek dziś jak 2 lata temu - mistrz marnowania.
Sobol strzelanie powinien albo mocno poćwiczyć albo darować sobie w czasie meczu.
I te "kombinacje" pod bramką, jakby chcieli do bramki w trójkę wjechać - rozpacz. Jak mają bramki padać, skoro się nie strzela (że nie wspomnę o marnowanych).
Dobrze to raczej nie jest.
Odpowiedz cytując
Perek
Member

Broniłem Skorzy, bo to fajny i miły facet, ale koniec z tym. Prawda jest taka, że przegraliśmy z najgroźniejszymi rywalami w lidze(Lech, Legia) remisujemy z najgorszymi (Cracovia, Górnik i ŁKS) odpadliśmy z Pucharu Uefa. Same niepowodzenia. Jak go zwolnią to płakać nie będę. W ogóle co to za "rotacje" ze składem? niech grają najlepsi a nie Skorża sobie sprawdza ich w meczu. Sprawdzać może jak jest 10 pkt przewagi a nie w takiej sytuacji!!!
www.TSW.com.pl - Chcesz dołączyć do redakcji. Napisz. GG: 9420852
Odpowiedz cytując
unpredictable_wislaczka
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 08.11.2008, 18:13
TonyTS napisał(a):Wyświetl post
Do tej pory tylko czytałem sobie forum i nic się nie odzywałem ale teraz juz napisze, bo nie wytrzymałem: Nie Wisła - wyparlo 0-0 , tylko Skorża - wyparło 0-0....niech dalej kombinuje ze składem to napewno będzie "lepiej"!!
Taa i to jest poważny problemy,myślę,że trzeba go przez to zwolnić.
Jak z Ruchem wygrali 2-0 i Skorża też przemeblował skład,to wszyscy go kochali i na rękach nosili,a teraz niby już jest be?
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."

M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić."

Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 08.11.2008, 18:15
Chyba nasi postawili wielkie pieniądze u buków na zdobycie bramki przez Sobola, bo tyle strzałów co w dzisiejszym meczu nie oddał nieraz w całej rundzie.

Zastanawia mnie Pawełek. Minuta i 10 sek do końca meczu, a koleś usilnie walczy o odsunięcie piłkarza o metr do tyłu, na środku boiska. Nie wywalczył nawet 10 cm, a stracił 20 sek.

Boguski słaby, Małecki słaby, Singlar słaby.

Po pajacowaniu Jarki jeszcze mnie brzuch boli ze smiechu.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
fst
Senior Member

Stary 08.11.2008, 18:16
TonyTS napisał(a):Wyświetl post
No to ostro teraz pojechałeś. Faktycznie, to wina Skorży, że zespół sytuacje marnuje, a to kombinowanie to trwa od tygodni, nie? Szkoda tylko, że to był 2 ligowy mecz z poważniejszymi zmianami- ale fakt, lepiej trzymać na boisku bezproduktywnego Zieńczuka i Łobodzińskiego, a w środku pola niech Cantoro sobie dalej kręci kółeczka.
Powód: błąd
Ostatnio edytowane przez fst : 08.11.2008 o godz. 18:21.
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Stary 08.11.2008, 18:18
Perek napisał(a):Wyświetl post
Broniłem Skorzy, bo to fajny i miły facet, ale koniec z tym. Prawda jest taka, że przegraliśmy z najgroźniejszymi rywalami w lidze(Lech, Legia) remisujemy z najgorszymi (Cracovia, Górnik i ŁKS) odpadliśmy z Pucharu Uefa.
Polać mu, bo dobrze prawi.

Mało tego, jeszcze półmetku ligi nie ma ale Pan Perek wie że odpaliśmy z Pucharów.
Apeluje do władz Wisły aby już piłkarze nie wychodzili na boisku w następnych meczach, bo i tak przegraliśmy.. wszystko przegraliśmy, spadniemy do 2 ligi i każdy się z nas będzie śmiał.

To jest niedopuszczalne i niedorzeczne!
Apeluje jeszcze raz, rozwiązać Wisłę bo zremisowała z ŁKS-em 0-0!!

Inaczej się pogniewam!

PS. dwie rzeczy przez które czołgam się ze śmiechu do teraz

statystyki
Sytuacje: 15-2
Strzały: 20-7
Strzały celne: 7-1

i Jarka
Ostatnio edytowane przez CH. : 08.11.2008 o godz. 18:21.
Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 08.11.2008, 18:20
mam tylko nadzieje ze Wisła się odwoła i ten pajac Jarka zostanie zawieszony na jakies 2 mecze. Koniec z tym s****ysyństwem!
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując
Mamba
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 08.11.2008, 18:21
Zwolnić Skorże!! To jego wina i zatrudnić najlepiej Majewskiego! Oto jest recepta na mistrza!

A teraz tak na serio:
Dzieci i pseudoznafffffcy proszę nie wypowiadajcie się na forum....

Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Stary 08.11.2008, 18:22
Mamba napisał(a):Wyświetl post
Zwolnić Skorże!! To jego wina i zatrudnić najlepiej Majewskiego! Oto jest recepta na mistrza!

!

1906% Poparcia!

E tam mistrza, to receptura na zdobycie Pucharu Uefa!
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 08.11.2008, 18:22
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Bardzo nieciekawie, bo pozycja Skorży po tym meczu jest jeszcze słabsza. Naprawdę nie daje sobie Pan Maciej szansy. A i piłkarze nie są mu chyba łaskawi.
Jak widać nie tylko dziennikarze to plotkarze, czekający na błąd...
jerry.lii.lewis napisał(a):Wyświetl post
Bida z nędzą.
Brożek dziś jak 2 lata temu - mistrz marnowania..
Brożek w ostatnich 5 meczach strzelił pięć goli, ale wystarczył słaby mecz z ŁKSem i już przypomina mu się kryzys sprzed dwóch lat...

Jak nie strzeli Odrze, to bankowo będziemy czytać o "zablokowaniu sie Brożka"....
Ostatnio edytowane przez Konrad. : 08.11.2008 o godz. 18:26.
Ddf
Odpowiedz cytując
Perek
Member

Stary 08.11.2008, 18:24
CH. napisał(a):Wyświetl post

Mało tego, jeszcze półmetku ligi nie ma ale Pan Perek wie że odpaliśmy z Pucharów.
naucz się czytać ze zrozumieniem
www.TSW.com.pl - Chcesz dołączyć do redakcji. Napisz. GG: 9420852
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 08.11.2008, 18:25
element napisał(a):Wyświetl post
nie będę rzucał się na chłopaków, co nie zmienia faktu że nie dali z siebie tyle ile powinni... bo ten bramkarz ŁKS-u cudy na kiju wyprawiał.

Wisła 0-0 Wyparło.

Teraz liczyć na potknięcie Polonii..

PS. Tak, mnie też boli ten wynik, ale taki jest sport... bez szaleństw i napinek malkomenciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Wutłumacz mi jedno. Każdy mecz, który Wisła nie wygrywa i element sie produkuje na forum "a bo to bramkarz dobry byl".
Nie potrafisz przyznac, ze nasi zawodnicy w tym meczu zapomnieli jak sie strzela, ze seryjnie marnowali okazje bramkowe, a strzaly ktore jakims cudem trafily w bramke byly po prostu zenujace ?
Wez nasprowadzaj do Wisly tych swoich genialnych polskich bramkarzy na czele z Cabajem, Bodziem W, Nowakiem i hajda na mistrza.
Odpowiedz cytując
dymion9
Member

Od: 04.2007

Stary 08.11.2008, 18:30
Nie żebym bronił Maćka i piłkarzy bo nie było dziś dobrze ale ludzie taki sport jest. Dziś MU przegrał z Arsenalem osłabionym i Ferguson dalej będzie pracował aż sam powie stop to się tyczy również Wengera a my po jednym meczu Brozio super a po drugim że wraca do starej formy bo nie wyszło mu dwa razy i wogóle daremny to samo Skorza słaby treneiro według co po niektórych a jutro będzie lepszy niz Mourinho. Troszkę zimnej wody na rozgrzane głowy dla wszystkich się to tyczy również Pana Cupiała. Nara
Odpowiedz cytując
universe
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 08.11.2008, 18:31
CH>
Twoja odpowiedz na post Pereka.... moze jak nie masz nic madrego do powiedzenia na temat meczu to sie nie produkuj czlowieku.
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Stary 08.11.2008, 18:36
Dopiero gdy najadę na całą kadrę Wisły wraz z trenerem i napiszę że to "cioty" to będę miał?

PS, Twój post za to dużo wniósł do tematu

bez odbioru
Odpowiedz cytując
zidanemarcin
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 08.11.2008, 18:37
Mam pytanie, czy jedna osoba moze kupic 5 biletow ? Prosze o odpowiedź !

Odpowiedz cytując
Colin
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 08.11.2008, 18:46
Nie wiem czym tu się podniecać. Czasem trafia się taki mecz że nic nie wpada choćby nie wiem co się robiło. Jedna bramka odczarowałaby to spotkanie, ale nie padła. No trudno. Piłkarze zagrali naprawdę dobry mecz, dali z siebie bardzo dużo, ale czasem tak jest że nic nie chce wpaść.

Oczywiście w niektórych sytuacjach podbramkowych Wiślacy moglibyli się inaczej troszkę zachować, czasem strzelać, czasem zachować więcej zdecydowania, ale taka jest piłka nożna. Nie ma jednych utartych schematów zdobywania bramek. Dziś zabrakło trochę szczęścia. Nie wiem za co można tu obwiniać Skorżę, bo Wisła nparawdę grała z rozmachem, kontrolowała przebieg spotkania, miała inicjatywę, dochodziła do sytuacji strzeleckich.

Jeśli ktoś prorokuje, że znowu spadły akcje Skorży u Cupiała (jeśli to rzeczywiście prawda, że spadły) to w takim razie żal mi pana Cupiała, bo jak dla mnie to większego maga od Skorży to on nie znajdzie (dając prawie nic na transfery) a i stabilizacji czy rozwoju poprzez zmianę trenera nie uzyska. Potrzeba w końcu wzmocnić siłę ofensywną realnymi transferami, głównie gotówkowymi, bo dobrych piłkarzy ofensywnych to trudno złapać za free Tyle ode mnie.
Powód: ...
Ostatnio edytowane przez Colin : 08.11.2008 o godz. 19:10.
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...

"Heroes don't die, they just move on to the next stage"
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 08.11.2008, 18:48
ktos mowil po co eksperymenty ? jakie eskperymenty ? zagralismy na 0 z tylu wiec obrona good, srodek pola, posiadanie 70%, sytuacji 15, dosrodkowan wiele, ale ok zmieniamy na Cantoro, Łobo i Zienczuka od poczatku (bo kogo niby chcielibyscie dac zeby nie eksperymentowac?) do ataku Kmiecika ? lol, zagralismy chyba dzisiaj naszym najlepszym składem, moze poza 1-2 piłkarzami, mielismy ogromna przewage ale nie wyszło, stało sie, a wy jak te małe dzieci

Odpowiedz cytując
Żołnierz Białej Gwiazdy
Junior Member

Od: 06.2008

Stary 08.11.2008, 18:49
Szkoda tak zgubionych punktów. To był niezły moment bo nawet Lega traci punkty z niżej notowanym rywalem. Szkoda ale piąt się nie wali bo do końca sezonu jeszcze dużo meczy do rozegrania. Będzie dobrze.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów