|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
już się raczej nie przełamią.. szkoda..
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
nie nic z tego nie będzie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
widzieliście tego DEBILA JARKĘ
![]()
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Brożek jest mistrzem świata jak on tego nie trafił...!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
ha, Brozek do formy wraca :(
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nosz k.. co za farty.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
****a mać! Jestem załamany :(
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po co oni podajĄ tysiĄc razy!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Polonia idzie na mistrza
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
na to sie nie da patrzec...dawno nie widziales takiej padaki:(
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
oni chyba nie chcą tego strzelic!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Baszczu, Cantoro, Glowacki, Cleber, Lobodzinski: i co panie trenerze, jest pan skazany na nas
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wynik z dwdykacja dla napinaczy po wczorajszym meczu Legii.
Ku..... zenada !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
jak by nie było jeden punkt odrobiony do Legii... ale Polonia moze powiekszyc przewage nad Nami....
trzeba kibicowac Jadze: 30 min 0:0
Ostatnio edytowane przez grzesiek632 : 08.11.2008 o godz. 17:59.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
patałachy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! grać im się kur... nie chce!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jedno zdanie: Sobol powinien dostać zakaz zbliżania się w okolice do 20 m od pola karnego
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Do chvja wafla z takim zaangażowaniem.
I oczywiście bramkarz przeciwników mecz życia. ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wszystko fajnie, tylko nie ma wykonczenia, posiadanie piłki 70% przy tak ofensywnym ustawieniu ... strzałów z 20 chyba i nic.
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
WSTYD ! WSTYD ! I JESZCZE RAZ WSTYD !!!
Po co wy gracie jak wy ambicji nie macie ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Cracovia, Górnik Zabrze, ŁKS - brawo za zaangażowanie z tymi "mocarzami" polskiej ligi...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ciekawe jak Wisła chce zostać mistrzem, skoro nie radzi sobie ani z zespołami z dołu tabeli (Cracovia, Górnik, ŁKS) ani z tymi z góry (Lech, Legia). Jeżeli w zimie nie dojdzie do jakiś dobrych transferów i nasza gra gruntownie się nie zmieni to o majstrze możemy zapomnieć.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Dobrze, moze w koncu dostaniemy transfery, bo do ch*ja po kazdym sukcesie sie oslabiamy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Jak patrzę na tego człowieka,to zastanawiam się, co słychać u Jasia Paulisty...
![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale jestem wkur....!!!!!!!! WSTYD!!!!!!! grać im się nie chce!!!!!!
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
znajdzmy plusy ucieklismy Lechowi na 4 punkty i dogonilismy Legie i Polonie jutro Lechia nam pomoze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ehh ciężko opisać to co się dzisiaj wydarzyło. Muszę ochłonąć.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Straciliśmy 2 punkty!
Niestety, żenada i tyle. Co tu pisać jak z takimi "dziadami" z ŁKS nie możemy wymęczyć skromnego 1-0! No padaka. Teraz Polonia pewnie wygra, Lech też i jest nieciekawie. Teraz mecz w Wodzisławiu gdzie zawsze nam się grało ciężko.... ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie będę rzucał się na chłopaków, co nie zmienia faktu że nie dali z siebie tyle ile powinni... bo ten bramkarz ŁKS-u cudy na kiju wyprawiał.
Wisła 0-0 Wyparło. Teraz liczyć na potknięcie Polonii.. PS. Tak, mnie też boli ten wynik, ale taki jest sport... bez szaleństw i napinek malkomenciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ![]() ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
![]() minut meczu widziałem .... 10 a z tego co widziałem wynikałao że wile piłek Łks przejmował zanim do celu dotarły, poza tym do Wiślaka zawsze dobiegał 1-2 zawodników... no i te podania :| krótkie i słabe, nawet strzał sobolewskiego lichy :/
Ostatnio edytowane przez szczebrzeszcz : 08.11.2008 o godz. 18:06.
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|