|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
ten bramkarz Nancy jest jeszcze lepszy niż Pawełek
![]() ![]()
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Może i dobry ale czy musi płakać po każdym meczu ? troche to denerwujące,takie chłopisko a ryczy jak laska
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
czy znajdzie się ktoś, kto powie teraz prasie i pouczy Pana Smudę:
Jakby tak doskoczyć do Francuzów w Poznaniu, to i trójką można było ich powieźć. Lechowi zabrakło jednak agresji i determinacji, to nie był zespół, który chce zagryźć rywala. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Lech zdech Kolejorz!
A co do tych europejskich rankingów to jedna wielka bzdura. Wisla przez ostatnie kilka lat pokazała sie w Europie, a Lech ostatnie dobre występy zaliczył prawie 20 lat temu. I co ![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Lech i Nancy to druzyna z dobrym atakiem i beznadziejna obrona (Arboleda ratuje Lecha)
Remis zasluzony . Jak sie patrze na technike graczy szkolonych we Francji a technike Polakow to jestesmy 100 lat w du*ie za murzynami (doslownie: Malonga ,N'Diaye i Issar Dia masakra technika) Man of the match : Dia W Lechu Stilic to pilkarz o klase przewyzszajacy reszte ,ciekawe czy go sprzedadza w zimie czy po sezonie |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
po pierwszej połowie Feye 1-2 CSKA
![]() Fuss napisał(a):
Fuss napisał(a):
|
||
|
|
Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
A Wisła kiedy grała dobrze w Pucharach? wtedy kiedy odpadliśmy z Lazio. A Tottenham to nie potęga widać po początku rundy w Anglii mogliśmy wygrać sędzia nas przerobił
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Michalek8906 za mały byłeś żeby pamiętać
![]() Fuss napisał(a):
Fuss napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
wymien mi przynajmniej 3 powody dla krorych nie kibicujesz polsk,im druzynom w Europie? ja chciałbym zeby w europie polskie druzyny wygrywaly bo w lidze to wiadomo kto i tak wygra... |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
no za mały! Liczy się to co jest teraz a narazie nie ma wyników. i to się tyczy każdej Polskiej drużyny
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ja nie jestem zadowolony z wyników. Nancy gdyby miało bramkarza mogłoby spokojnie wygrać 3,4 do zera. U Amici 2 plusy - wysoki budżet na "cele sportowe " (czytaj : na sędziów) i Semir Stilic - chyba jedyny w Polsce piłkarz o zbliżonym do Brozia poziomem. Co do Nancy - negatywnie mnie zaskoczyło , liczyłem na agresywniejszą grę w pierwszej połowie , chociaż w końcówce kiedy przycisnęli Kuchenkorza to było widać jak Poznaniacy są ciency w uszach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Ten mecz to był jeden wielki popis trzecioligowych linii defensywnych. Dawno nie widziałam takiego masła w polach karnych
Ostatnio edytowane przez Tiramisu : 06.11.2008 o godz. 20:29.
![]()
"Nawet jeśli serce miałbym sztuczne to biłoby wraz z bębnem za Wisłę,,,"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||||
|
grzesiek632 napisał(a):
Cytat:
Nie trzeba się patrzeć na punkty, tylko na zdobycie mistrzostwa Polski i wtedy gramy w pucharach bez względu na punkty Cytat:
to że Lech czy Legia będzie wygrywać w pucharach, awansować dalej nie oznaczać będzieże Wisła nagle zacznie lepiej grać!! Wisła nic na tym nie zyskuje, wręcz przeciwnie bo to rywal buduje się na solidną ekipę na miare europy, a Wisła schodzi na drugi tor!!
Ostatnio edytowane przez TYLKO___WISŁA : 06.11.2008 o godz. 20:32.
![]() Fuss napisał(a):
Fuss napisał(a):
|
|||||
|
|
Senior Member
Offline |
|
3 powody: -Napinactwo medialne oraz kibiców Lecha -Zgoda Lecha z sąsiadką zza miedzy -Różne historie przeżywane dzięki kibicom kolejorza (karma dla psów na naszym sektorze w Poznaniu, nasze flagi do góry kołami) To są 3 powody, o które prosiłeś. Wymienić mogę więcej. South poniżej w pełni uzupełnił moją wypowiedź.
Ostatnio edytowane przez Arturo Qr2nów : 06.11.2008 o godz. 20:36.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
jak polskie czołowe drużyny mają wygrywać w Europie skoro polska liga to dno:
poziom jaki prezentuje Polonia, Bytom, Piast, Odra, Cracovia, Łks przeraża |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
2.Bo Każda wygrana ,to kasa dla Lecha,zresztą jak każdy mecz w PU 3.Bo kibicuje Wiśle Kraków ,a nie sprzedawczykom z Poznania gdyby nie Amica to nie graliby teraz z Nancy. 4.Frajerstwo kibiców Lecha patrz np. flagi 5.Cracovii też kibicowałeś z Soligorskiem ? itd.
Ostatnio edytowane przez South : 06.11.2008 o godz. 20:31.
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
z 3 się nie zgadzam, u nas jest to amo gdyby nie Cupiał to Wisła nie była by tu gdzie jest
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A to my gramy na licencji jakiegos innego klubu bo Lech gra chyba na Amice o ile mnie pamiec nie myli? Hę?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale Lech gra na punktach uzyskanych do rankingu przez Amice,my gramy na swoich
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
no masz racje ale trzeba się cieszyć że jest Lech, Legia , Polobnia Warszawa, ŚŁask Wrocław bo przynajmniej kilka razy w roku możemy zagrać z drużynami, które cokolwiek sobą reprezentują
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Cupiał kupił Wisłę, wyłożył pieniądze i klub zaczął się piąć w góre. A Lech dlaczego gra w UEFA? Bynajmniej nie dlatego, że sami sobie to wypracowali, bo gdyby nie sytuacja, w której Groclin z UEFA zrezygnował to Lech dzisiaj z Nancy by nie zagrał. I 2 sprawa- my gramy na własnej licencji, a nie innego klubu czego nie można powiedzieć o Lechu.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
może przestańmy interesować się piłka bo wymyślili ją Anglicy? Lech mógł wejść do grupy przez Intertoto
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Co Ty w ogóle pier.dolisz?! Cupiał przejął Wisłę a nie żaden inny klub z którego dopiero zrobił Wisłę!
![]() MY NIGDY NIE PODDAMY SIĘ !!!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
koniec tematów o Lechu, trzeba si zastanowić dlaczego w Europie dostajemy po dupie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Dobrze że chociaż chuligankę mamy najlepszą
![]()
Ostatnio edytowane przez TYLKO___WISŁA : 06.11.2008 o godz. 20:48.
![]() Fuss napisał(a):
Fuss napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
bardziej trzeba sie zastanowci nad tym kiedy dostaniesz bana
)nie dobrze ze Lech zremisował.. ale zawsze to lepiej niz mial by wygrac. Stilic i Arboleda naprawde swietni gracze... tewn nowy bramkarz tez chyba lepszy od Kotorowskiego z całego serducha zycze im zeby to byl ich ostatni punkt w tej edycji pucharu ![]() ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
europejski poziom, bo nie mamy żadnego programu szkolenia młodzieży itd. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
ludzie kibicujecie Lechowi wasza sprawa ale nie dziwcie się, że pojawią się wpisy "antyLechowe" bo to jest forum kibiców Wisły Kraków !! i jeżeli takie wpisy się wam nie podobają to poszukajcie sobie innego forum o piłce jest ich pełno
a co do meczu to tak samo pier**** mnie Lech i Nancy, tyle w tym temacie
Ostatnio edytowane przez Luu... : 06.11.2008 o godz. 22:52.
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|