The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
krzywy
Senior Member

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.11.2008, 20:11
ten bramkarz Nancy jest jeszcze lepszy niż Pawełek
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
WILU TS
Banita

Od: 07.2005

Może i dobry ale czy musi płakać po każdym meczu ? troche to denerwujące,takie chłopisko a ryczy jak laska
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

czy znajdzie się ktoś, kto powie teraz prasie i pouczy Pana Smudę:

Jakby tak doskoczyć do Francuzów w Poznaniu, to i trójką można było ich powieźć. Lechowi zabrakło jednak agresji i determinacji, to nie był zespół, który chce zagryźć rywala.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Arturo Qr2nów
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 06.11.2008, 20:13
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Z taka obrona to z CSKA bedzie dramat.
No na to, to ja liczę właśnie.
Kogo oni tam mają? Deportivo - nie będzie łatwo. I na wyjeździe CSKA - liczę na wysoką porażkę i Feyenoord - może remis. Na awans chyba nie ma szans. Uffff....
Odpowiedz cytując
donPedro23
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 06.11.2008, 20:13
Lech zdech Kolejorz!
A co do tych europejskich rankingów to jedna wielka bzdura. Wisla przez ostatnie kilka lat pokazała sie w Europie, a Lech ostatnie dobre występy zaliczył prawie 20 lat temu. I co I my graliśmy z Tottenhamem, a oni z Austrią Wiedeń. Gdzie tu sprawiedliwość!!
WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!

Odpowiedz cytując
Snakes
Banita

Od: 07.2008

Stary 06.11.2008, 20:15
Lech i Nancy to druzyna z dobrym atakiem i beznadziejna obrona (Arboleda ratuje Lecha)
Remis zasluzony . Jak sie patrze na technike graczy szkolonych we Francji a technike Polakow to jestesmy 100 lat w du*ie za murzynami (doslownie: Malonga ,N'Diaye i Issar Dia masakra technika)
Man of the match : Dia
W Lechu Stilic to pilkarz o klase przewyzszajacy reszte ,ciekawe czy go sprzedadza w zimie czy po sezonie
Odpowiedz cytując
TYLKO___WISŁA
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 06.11.2008, 20:16
po pierwszej połowie Feye 1-2 CSKA
Fuss napisał(a):
Nie chce być w SKWK gdyż lubie czasem pomelanżować , lubie sie napić a takich ludzi w SKWK raczej nie chcą.
Fuss napisał(a):
Taki jestes kozak to pojdejdz do jakiegoś Sharka i zapytaj go co mial z polskiego intelektualisto internetowy.
Odpowiedz cytując
Michalek8906
Member

Od: 11.2008

Stary 06.11.2008, 20:16
A Wisła kiedy grała dobrze w Pucharach? wtedy kiedy odpadliśmy z Lazio. A Tottenham to nie potęga widać po początku rundy w Anglii mogliśmy wygrać sędzia nas przerobił
Odpowiedz cytując
TYLKO___WISŁA
Senior Member

Stary 06.11.2008, 20:18
Michalek8906 za mały byłeś żeby pamiętać
Fuss napisał(a):
Nie chce być w SKWK gdyż lubie czasem pomelanżować , lubie sie napić a takich ludzi w SKWK raczej nie chcą.
Fuss napisał(a):
Taki jestes kozak to pojdejdz do jakiegoś Sharka i zapytaj go co mial z polskiego intelektualisto internetowy.
Odpowiedz cytując
Arturo Qr2nów
Senior Member

Stary 06.11.2008, 20:18
donPedro23 napisał(a):Wyświetl post
Lech zdech Kolejorz!
A co do tych europejskich rankingów to jedna wielka bzdura. Wisla przez ostatnie kilka lat pokazała sie w Europie, a Lech ostatnie dobre występy zaliczył prawie 20 lat temu. I co I my graliśmy z Tottenhamem, a oni z Austrią Wiedeń. Gdzie tu sprawiedliwość!!
Wiesz, tu nie chodzi nawet o to. To było losowanie i jak wiadomo jest ono sprawiedliwe po swojemu. Tak czy inaczej Tottenham był w naszym zasięgu. Może gdybyśmy dostali Austrie W. też byśmy odpadli... Chodzi o to by patrzeć na siebie. Żaden Lech czy inna Amica nie zapewni nam miejsca w Lidze Mistrzów czy PUEFA. Zdobędziemy mistrzostwo - gramy w el. LM. 2 miejsce - el. UEFA. Awansujemy, to awansujemy dzięki sobie. Jeśli nie, to też dzięki sobie.
Odpowiedz cytując
grzesiek632
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 06.11.2008, 20:20
Arturo Qr2nów napisał(a):Wyświetl post
No na to, to ja liczę właśnie.
Kogo oni tam mają? Deportivo - nie będzie łatwo. I na wyjeździe CSKA - liczę na wysoką porażkę i Feyenoord - może remis. Na awans chyba nie ma szans. Uffff....
i z czygo sie tu cieszyc?! znow nie potrafimy ( jako Polacy oczywiscie ) wygrac w europie...
wymien mi przynajmniej 3 powody dla krorych nie kibicujesz polsk,im druzynom w Europie? ja chciałbym zeby w europie polskie druzyny wygrywaly bo w lidze to wiadomo kto i tak wygra...
Odpowiedz cytując
Michalek8906
Member

Stary 06.11.2008, 20:21
no za mały! Liczy się to co jest teraz a narazie nie ma wyników. i to się tyczy każdej Polskiej drużyny
Odpowiedz cytując
gregoriustsw
Member

Od: 08.2008

Stary 06.11.2008, 20:22
Ja nie jestem zadowolony z wyników. Nancy gdyby miało bramkarza mogłoby spokojnie wygrać 3,4 do zera. U Amici 2 plusy - wysoki budżet na "cele sportowe " (czytaj : na sędziów) i Semir Stilic - chyba jedyny w Polsce piłkarz o zbliżonym do Brozia poziomem. Co do Nancy - negatywnie mnie zaskoczyło , liczyłem na agresywniejszą grę w pierwszej połowie , chociaż w końcówce kiedy przycisnęli Kuchenkorza to było widać jak Poznaniacy są ciency w uszach.
Odpowiedz cytując
Tiramisu
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 06.11.2008, 20:23
Ten mecz to był jeden wielki popis trzecioligowych linii defensywnych. Dawno nie widziałam takiego masła w polach karnych . Bramkarz Nancy.. Skąd oni go wzięli? Hehehe.
Ostatnio edytowane przez Tiramisu : 06.11.2008 o godz. 20:29.
"Nawet jeśli serce miałbym sztuczne to biłoby wraz z bębnem za Wisłę,,,"
Odpowiedz cytując
TYLKO___WISŁA
Senior Member

Stary 06.11.2008, 20:26
grzesiek632 napisał(a):
i z czygo sie tu cieszyc?! znow nie potrafimy ( jako Polacy oczywiscie ) wygrac w europie...
Nie my, tylko Lech Poznań. to gra Lech a nie reprezentacja i tak jak życze im żle w lidze, pe, pp tak im żle życze w europie, cieszy mnie fakt gdy przegrywają, bo gdy oni przegrywają staczają się w dół.. każda ich wygrana, dobry występ w pucharach przybliża ich do mistrzostwa, nie NAS!

Cytat:
wymien mi przynajmniej 3 powody dla krorych nie kibicujesz polsk,im druzynom w Europie?
bo gdyby Lech awansował np. do Ligi mistrzów na nic dałoby ci pkt w rakingu, skoro zawojowaliby Polską ligą na kilkanaście lat.. oni awansują czy wychodzą z grupy to oni dostają potężne pieniądze, to do nich lecą sponsorzy.. i tak dalej.. Wisła nic na tym nie zyskuje.
Nie trzeba się patrzeć na punkty, tylko na zdobycie mistrzostwa Polski i wtedy gramy w pucharach bez względu na punkty

Cytat:
ja chciałbym zeby w europie polskie druzyny wygrywaly bo w lidze to wiadomo kto i tak wygra...
a ja bym chciał żeby wygrywała tylko Wisła

to że Lech czy Legia będzie wygrywać w pucharach, awansować dalej nie oznaczać będzieże Wisła nagle zacznie lepiej grać!! Wisła nic na tym nie zyskuje, wręcz przeciwnie bo to rywal buduje się na solidną ekipę na miare europy, a Wisła schodzi na drugi tor!!
Ostatnio edytowane przez TYLKO___WISŁA : 06.11.2008 o godz. 20:32.
Fuss napisał(a):
Fuss napisał(a):
Odpowiedz cytując
Arturo Qr2nów
Senior Member

Stary 06.11.2008, 20:26
grzesiek632 napisał(a):Wyświetl post
wymien mi przynajmniej 3 powody dla krorych nie kibicujesz polsk,im druzynom w Europie? ja chciałbym zeby w europie polskie druzyny wygrywaly bo w lidze to wiadomo kto i tak wygra...
Po pierwsze przyjacielu, nie Polacy, a Lech tudzież Amica. Polskę reprezentuje - reprezentacja Polski w piłce nożnej pod wodzą Leo Beenhakkera.
3 powody:
-Napinactwo medialne oraz kibiców Lecha
-Zgoda Lecha z sąsiadką zza miedzy
-Różne historie przeżywane dzięki kibicom kolejorza (karma dla psów na naszym sektorze w Poznaniu, nasze flagi do góry kołami)
To są 3 powody, o które prosiłeś. Wymienić mogę więcej.

South poniżej w pełni uzupełnił moją wypowiedź.
Ostatnio edytowane przez Arturo Qr2nów : 06.11.2008 o godz. 20:36.
Odpowiedz cytując
Michalek8906
Member

Stary 06.11.2008, 20:29
jak polskie czołowe drużyny mają wygrywać w Europie skoro polska liga to dno:
poziom jaki prezentuje Polonia, Bytom, Piast, Odra, Cracovia, Łks przeraża
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 06.11.2008, 20:29
grzesiek632 napisał(a):Wyświetl post
1.Bo nie ma z tego żadnego wymiernego pożytku dla Wisły
2.Bo Każda wygrana ,to kasa dla Lecha,zresztą jak każdy mecz w PU
3.Bo kibicuje Wiśle Kraków ,a nie sprzedawczykom z Poznania gdyby nie Amica to nie graliby teraz z Nancy.
4.Frajerstwo kibiców Lecha patrz np. flagi
5.Cracovii też kibicowałeś z Soligorskiem ?
itd.
Ostatnio edytowane przez South : 06.11.2008 o godz. 20:31.
Odpowiedz cytując
Michalek8906
Member

Stary 06.11.2008, 20:32
South napisał(a):Wyświetl post
1.Bo nie ma z tego żadnego wymiernego pożytku dla Wisły
2.Bo Każda wygrana ,to kasa dla Lecha,zresztą jak każdy mecz w PU
3.Bo kibicuje Wiśle Kraków ,a nie sprzedawczykom z Poznania gdyby nie Amica to nie graliby teraz z Nancy.
4.Frajerstwo kibiców Lecha patrz np. flagi
z 3 się nie zgadzam, u nas jest to amo gdyby nie Cupiał to Wisła nie była by tu gdzie jest
Odpowiedz cytując
magowski
Senior Member

Stary 06.11.2008, 20:34
A to my gramy na licencji jakiegos innego klubu bo Lech gra chyba na Amice o ile mnie pamiec nie myli? Hę?
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Stary 06.11.2008, 20:35
ale Lech gra na punktach uzyskanych do rankingu przez Amice,my gramy na swoich
Odpowiedz cytując
Michalek8906
Member

Stary 06.11.2008, 20:37
no masz racje ale trzeba się cieszyć że jest Lech, Legia , Polobnia Warszawa, ŚŁask Wrocław bo przynajmniej kilka razy w roku możemy zagrać z drużynami, które cokolwiek sobą reprezentują
Odpowiedz cytując
fst
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 06.11.2008, 20:38
Michalek8906 napisał(a):Wyświetl post
z 3 się nie zgadzam, u nas jest to amo gdyby nie Cupiał to Wisła nie była by tu gdzie jest
Cupiał kupił Wisłę, wyłożył pieniądze i klub zaczął się piąć w góre. A Lech dlaczego gra w UEFA? Bynajmniej nie dlatego, że sami sobie to wypracowali, bo gdyby nie sytuacja, w której Groclin z UEFA zrezygnował to Lech dzisiaj z Nancy by nie zagrał. I 2 sprawa- my gramy na własnej licencji, a nie innego klubu czego nie można powiedzieć o Lechu.
Odpowiedz cytując
Michalek8906
Member

Stary 06.11.2008, 20:40
może przestańmy interesować się piłka bo wymyślili ją Anglicy? Lech mógł wejść do grupy przez Intertoto
Odpowiedz cytując
Jeżyk
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 06.11.2008, 20:41
Co Ty w ogóle pier.dolisz?! Cupiał przejął Wisłę a nie żaden inny klub z którego dopiero zrobił Wisłę!
MY NIGDY NIE PODDAMY SIĘ !!!
Odpowiedz cytując
Michalek8906
Member

Stary 06.11.2008, 20:42
koniec tematów o Lechu, trzeba si zastanowić dlaczego w Europie dostajemy po dupie
Odpowiedz cytując
TYLKO___WISŁA
Senior Member

Stary 06.11.2008, 20:44
Dobrze że chociaż chuligankę mamy najlepszą

Ostatnio edytowane przez TYLKO___WISŁA : 06.11.2008 o godz. 20:48.
Fuss napisał(a):
Fuss napisał(a):
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 06.11.2008, 20:50
bardziej trzeba sie zastanowci nad tym kiedy dostaniesz bana)

nie dobrze ze Lech zremisował.. ale zawsze to lepiej niz mial by wygrac.

Stilic i Arboleda naprawde swietni gracze... tewn nowy bramkarz tez chyba lepszy od Kotorowskiego

z całego serducha zycze im zeby to byl ich ostatni punkt w tej edycji pucharu
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
fst
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 06.11.2008, 20:50
koniec tematów o Lechu, trzeba si zastanowić dlaczego w Europie dostajemy po dupie
Bo polską piłką rządzą osoby które chcą zarobić, a nie rozwoju piłki, bo kluby i PZPN są skorumpowane, najbogatsze kluby w Polsce i tak są za biedne, żeby kupować klasowych zawodników prezentujących
europejski poziom, bo nie mamy żadnego programu szkolenia młodzieży itd.
Odpowiedz cytując
Luu...
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 06.11.2008, 20:51
ludzie kibicujecie Lechowi wasza sprawa ale nie dziwcie się, że pojawią się wpisy "antyLechowe" bo to jest forum kibiców Wisły Kraków !! i jeżeli takie wpisy się wam nie podobają to poszukajcie sobie innego forum o piłce jest ich pełno

a co do meczu to tak samo pier**** mnie Lech i Nancy, tyle w tym temacie
Ostatnio edytowane przez Luu... : 06.11.2008 o godz. 22:52.
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..."
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów