|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
w ktorym sklepie w Krakowie kupie najtaniej nowe tonery do drukarki ?
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ciezko powiedziec.
Ja ostatnio kupowalem i najpierw odwiedzilem sklep tylko dla idiotow a potem wpadlem do bita gdzie bylo o jakies 30 % taniej.Tam na pewno Cie nie oszyja ale glowy nie dam ze gdziendziej nie jest jeszcze taniej. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
http://en.wikipedia.org/wiki/Bos_grunniens http://animaldiversity.ummz.umich.ed...grunniens.html ![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|
|
Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Powód: .
Ostatnio edytowane przez sumcio91 : 06.11.2008 o godz. 16:16.
![]()
...Tylko Wisełka Tylko Krakowska Nasza Drużyna Zawsze Mistrzowska...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
http://www.onet.tv/28986,,,,,,29561,wideo.html
co to za muzyka w tle? ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Pilne. tzn na jutro rano
![]() Elektryk samochodowy ,najlepiej okolice pradnika,olszy. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Mam problem z Google Earth. Pobawię się ok 2 min i resetuje mi się komputer.
Dlaczego ? |
|
|
|
Bene Nati
Offline |
|
i gdzie jest ? za ile kupiłeś ?![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Bit jest na Św. Krzyża i J. Conrada (koło Makro). Nawet niezły, bo składałem tam komputer. Możesz też spóbować w Apollo (w tym budynku co Studio).
![]()
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Ktoś może prowadzi/ma znajomego co prowadzi lub ostatnio wykonywał i orientuje się jaka jest cena za napis na tablicy nagrobnej? To jest chyba koszt od litery/cyfry? Mniej więcej jest mi ktoś w stanie podać? Z góry thx!
P.S. Austin - naprawdę 1000pkt w lidze hóls ... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
będzie gdzieś transmisja z walki Endrju jutro? bo nie mogę nigdzie znaleźć.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Otworzyłem program i znalazłem , jutro 15.30 na polsacie , chyba że chodzi ci o inną transmisję niż telewizyjna
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ok, może był błąd w telegazecie, bo tak właśnie szukałem i nie znalazłem nic.
dzięki, pozdro |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Gdzie moge sobie oglądnąć Tottenham- Dinamo w necie?
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Jaki filmik na YT ma największą oglądalność?
poproszę o link ![]() ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Do kumatych z francuskiego
![]() Prośba o przetłumaczenie, taka na wczoraj: Trzymam kciuki. Powodzenia! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
Bene Nati
Offline |
|
|
panowie mam problem otóż przy wysyłaniu maila z outlooka expressa wyskakuje mi nastepujacy komunikat :
"Nie można wysłać wiadomości, ponieważ serwer odrzucił adres e-mail nadawcy. Adres e-mail nadawcy to: „[email protected]”. Temat 'lololo', Konto: 'Serwer poczty', Serwer: 'smtp.wp.pl', Protokół: SMTP, Odpowiedź serwera: '550 BLAD SPF - zobacz strone / SPF Error: Please see http://spf.pobox.com/why.html?sender=10elcrack%40wp.pl&ip=83.29.224.33& receiver=smtp.wp.pl Jesli jestes uzytkownikiem poczta.wp.pl sprawdz poprawnosc autoryzacji SMTP / If you are a poczta.wp.pl user check SMTP configuration: http://poczta.wp.pl/autoryzacja/', Port: 25, Zabezpieczenie (SSL): Nie, Błąd serwera: 550, Numer błędu: 0x800CCC78" dzięki wielki ! Powód: thx
Ostatnio edytowane przez maTyS. : 07.11.2008 o godz. 12:18.
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
A ja mam pytanie głównie do osób mieszkających w Krakowie. W tym roku mam maturę no i jeśli bym ją zdał to planował bym się wybrać na jakieś studia. W grę oczywiście wchodzi tylko Kraków ew. Gdańsk. No i moje pytanie. Ciężko jest się utrzymać studentowi w Krakowie? Jakie są ceny i jak z pracą dla studentów?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Do grafików:
Jakim freeware'owym programem zlać dwa zdjęcia? Chodzi mi o to by np. zlać ze sobą zdjęcie krajobrazu (tego samego) z jesieni i wiosny, tak by jesień przechodziła w wiosnę. Z góry dziękuję. ![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Ja mam pytanie czy wie ktoś kiedy dokładnie będzie mecz Śląsk - Wisła? Na 90 min podają, że 23.11 o 16:45 ale nie wiem czy jest to informacja pewna na 100%, a taka by mi się przydała.
![]()
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
|
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Według naszego oficjalnego serwisu będzie 22.11 o 18...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
http://wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=4834 |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
spróbuj tutaj: http://poczta.wp.pl/autoryzacja/czytnik.html?cz=oe Powinno pomóc. Powód: byk jak ch...olera.
Ostatnio edytowane przez PrawdziwośćDlaGry : 07.11.2008 o godz. 12:01.
![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Deivid - dzięki.
![]()
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
jakbys chciała zdobyc swoje punkty to polcam zrobić tak:
1. www.google.pl wpisać "rozkład lotów balice" 2. wybierasz pierwsza strone 3. klikasz na Aktualny rozkład lotów dostępny jest na oficjalnej stronie Portu Lotniczego w Krakowie TUTAJ 4.wyswiatalaja sie najblizsze przyloty/odloty, mozna takze wybrać "rozwiń pełną liste" 5. a jak w meniu po lewej wejdziesz w "rozkład lotów" mozesz wyszukiwac godziny wg miast (z których badz doktórych jest lot) 6. a jak klikniesz w "o nas" to jest nr tel gdzie mozna zadzwonic roboty na 5 min. pozdrawiam ![]() ![]() |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Łał no proszę Cię ... to nasze lotnisko ma stronę internetową
Jakbyś nie zauwazył końcówki to uświadomie, że trafiłam na rozkład na necie. Sprawdzenie najbliższych lotów jest banalnie proste, ale zwróc uwage na pytanie, że nie dotyczyło ono lotów za 2-3h. A tabela ze wszystkimi lotami jest troche pokręcona (np.ten sam lot jest 3 razy, przy róznych opcjach). I tu chciałam uzyskać pomoc kogoś kompetentnego (może mamy np.jakiegoś spottera na forum?). Ale cieszę się, że mogłeś podbudować swoje ego. Pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
zaraz po jutrzejszym meczu jade w gory. wiadomo.w bagazu rzeczy z ktorymi na stadion nie wejde
![]() jakis pomysl gdzie przechowac bagaz?U Wislakow da rade? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Tylko Pomka!
|
|