|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
Do 20... + karty.. ![]()
Rzeki przepłynąłem, góry pokonałem,
Wielkim lasem szedłem, nocy nie przespałem. Żeby Ciebie spotkać w małym kącie świata, Żeby z Tobą zostać na calutkie lata.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...mowe+samochody
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...highlight=auto ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
OOO Wzywam... miszczów ortografji... Czy istnieje forma spowrotem? ;p Ja optuje że nie, ale czy na pewno?
![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Istnieje natomiast nie jest ona formalna. Powinno się używać z powrotem.
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
chcialem wziac kredyt na jakis złom* *auto. ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Pilna sprawa!!
Gdzie znajdę serwis sms-owy z dzisiejszego meczu Wisła-Ruch? ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.03.2010 o godz. 12:50.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Witam, mam pytanie...
Kombinowałem przy zdjęciu (zmniejszanie formatu) dość prostymi środkami, co spowodowało, że moje zdjęcie jest w niezbyt dobrym stanie (widać piksele). Czy jest jakaś możliwość przywrócenia pierwotnej wersji zdjęcia? ![]()
,,Tylko najwięksi potrafią wyrzec się zemsty"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Dostałem koszulkę, jednak z nadrukiem z tyłu zrobionym w WŚ czy w Fanatyku, pytanie jak sprawić żeby zszedł? Próbowałem namoczyć i drapać, nie pomogło. Zna ktoś jakiś sposób, który nie zniszczy koszulki, a usunie napis?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
szukam nauczycielki j. angielskiego, ktora doksztalci mnie do matury
![]() chodził ktos na korki? poleci jakas? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
Tylko i wyłącznie Legitymacje studenckie, jak ostatnio chcieliśmy wejść tam do Klubu to bramka się "przypluła" o legitki i było powchodzone ;] ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 09.2007
Offline |
|
w 'godzinach szczytu' mozesz nie wejsc ale jak sa pustki to raczej nikogo nie sprawdzaja o ile na 18 wyglada ![]() ![]()
nie kłóć się z idiotą, bo zawsze sprowadzi rozmowę na swoj poziom i pokona doświadczeniem
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wystawiłem na allegro przedmiot i patrze Obserwuja go 2 osoby moge to jakos sprawdzic kto to jest
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
ładuje mi się stronka TWSD ale niezależnie od artykułu (podstrony) a którą czekam pojawia mi się ostatecznie coś takiego: http://www.wislakrakow.com/www/profile.php?do=dst
jak temu zaradzić? ![]()
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.
Badanie rynku - zarejestruj się za free ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Szukam jakiś zdjęć z meczu Górnik Zabrze - Wisła Kraków z 7 listopada 2004 roku. Nie chodzi mi o fotki z meczu, tylko z naszym wiślackim sektorem (a może jakiś filmik). Poza tym szukam jakiegoś kibicowskiego opisu z tego spotkania, pamiętam że zaraz po wejściu na sektor potraktowali nas gumowymi kulami i nie wiem czy dobrze pamiętam, ale chyba polewaczką. Po meczu, jak kordonem prowadzili nas na dworzec, to hoolsi Górnika też do nas startowali. Dzięki za pomoc.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Kojarzy ktoś jakiegoś pośrednika w ubezpieczeniach OC z kalkulatorem online? Ew. jakiś numer telefonu, żeby orientacyjnie obliczyć składkę.
Bo z tych "dużych" firm jak Liberty Direct (niby tani... heh...) wychodzą mi nie ziemskie kwoty... W pkobp najłatwiej dostać, ale duży procent żądają. Piszesz oświadczenie ile zarabiasz, jeśli jestes młody to je weryfikują - dzwonią do firmy + ew. sprawdzają, czy firma istnieje. Dlatego wystarczy, że masz jakiegoś znajomego z firmą, i mówisz mu żeby tego dnia był pod telefonem. U mnie to przeszło .Aha, i musisz mieć odroczenie z WKU wpisane w książeczkę (jeśli masz A i mniej niż 26 lat), a kredyt musisz spłacić przed terminem odroczenia... Jakbyś chciał czegoś jeszcze się dowiedzieć - priv.
Ostatnio edytowane przez Konrad. : 03.11.2008 o godz. 03:00.
![]()
Ddf
|
|
|
|
PNU '06
Od: 08.2004
Offline |
|
|
zna ktoś jakiś sprawdzony i w miarę tani nocleg w Liptovským Mikulášu
![]()
PNU '06
Małe deseczki robi się tak jak małe dziewczynki. Rżnie się duże Nie zbadane są wyroki Słowiańskiej Duszy! |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
Na początek za sam nocleg koleś powiedział 270zł :( ale utargowalismy do 30zł za noclego ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
Podbijam!!! ![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Są szkoły które zaczynają nabór od 2-go semestru tak więc nie ma problemu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Mam prośbe. Poszukuje jakiegoś grafika, kogoś kto stworzy dobry projekt szalika. Jak coś to pisać ta priv. Bardzo pilne! Z góry dzięki.
![]()
Perkele!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
jak nazywa się piosenka z reklamy filmu "Lepiej późno, niż póżniej" na TVN-ie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Czy wie ktoś moze od kiedy rusza sprzedaz biletów na Lechie .... I czy jak mam karte kibica uda mi sie kupic bilet
(głupie pytanie).....![]()
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
nie mozesz spr co to za uzytkownik
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jaką pojemność ma sektor D?
![]()
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
jaki produkt zawiera najwięcej białka ?
dzięki West. Powód: abc
Ostatnio edytowane przez maTyS. : 04.11.2008 o godz. 15:50.
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|