The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
LAB
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.10.2008, 14:16
czy zarzad ma nas za skonczonych kretynow? co pol roku te same zagranie. Wpierw Kluivert,potem Tristan,Kallon,teraz Ljuboja. Widze ze znalezli sobie juz sposob na zamykanie ust kibicom podczas okienka transferowego
Odpowiedz cytując
nowy_piotrek
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 28.10.2008, 14:21
LAB napisał(a):Wyświetl post
czy zarzad ma nas za skonczonych kretynow? co pol roku te same zagranie. Wpierw Kluivert,potem Tristan,Kallon,teraz Ljuboja. Widze ze znalezli sobie juz sposob na zamykanie ust kibicom podczas okienka transferowego
Zarzad? Chyba Przeglad Sportowy i pismaki z innych brukowcow, bo przeciez musza cos napisac. Mniejsza z tym ze prawdy w tym za grosz nie ma.

@Marszalek
nie pomyslales czasem, ze sam Brozek bedzie chcial w koncu sprobowac swoich sil za granica?

Życie bym dał, za krakowską Wisłę...
Odpowiedz cytując
kristos
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 28.10.2008, 14:23
LAB napisał(a):Wyświetl post
Jaki zarząd ?
A nie czasami dziennikarze ?
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 28.10.2008, 14:48
Pewnie przeciek z tej rzekomej listy transferowej. A od zainteresowania do transferu droga bardzo daleka.
..
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 28.10.2008, 15:07
Też mi się wydaje, że to dziennikarze odpowiedzialni są za te "transfery", a ich źródła, to "osoby z bliskiego otoczenia Cupiała" lub "anonimowi pracownicy klubu", czyli ich własna wyobraźnia podsycana zawiścią.
Odpowiedz cytując
unpredictable_wislaczka
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 28.10.2008, 15:13
zloto napisał(a):Wyświetl post
Wypluj te slowa Brozek ma chyba do 2012 kontrakt i niech w Krakowie zestaje jak najdluzej.
2013
problem w tym,że sam Paweł,nawet jeśli mu naprawdę dobrze w Krakowie,będzie chciał sprawdzić się zagranicą. A my moim zdaniem nie możemy mu tego zabronić
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."

M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić."

Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 28.10.2008, 15:31
Maciuś napisał(a):Wyświetl post
Przeciez to jest zwykle odwrocenie uwagi kibicow od porazki z Legia
Takie numery to nic nowego w pilkarskim (i nie tylko) swiatku.
Myślę, że zaczął się proces odwracania uwagi kibiców od transferu Brożka, nie zdziwię się jeśli nazwisk będzie przybywać. Paweł zadeklarował, że odejdzie w czerwcu, myślę że wszystko może się zdarzyć, a nawet jeśli zostanie do czerwca to zimą będziemy już znali jego przyszły klub tak jak w przypadku Kuby.

Druga sprawa, że są spore zastrzeżenia co do formy Ljuboji.
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 28.10.2008, 16:09
bódyń napisał(a):Wyświetl post
Co do trasferu Ljuboja
Ja chce tylko powiedziec ,ze tymi ironicznymi newsami ,to juz sie z nas nabijają....
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 28.10.2008, 16:26
Oczywiscie, ze zarzad, a nie dziennikarze. Przeciek kontrolowany to mechanizm znany od wiekow. Ktos z klubu podrzuca takiego newsa dziennikarzowi aby wywolac temat i odwrocic uwage od przegranego meczu z Legia. Tak aby mowilo sie o Wisle dobrze, patrzcie jakiego zawodnika chca sprowadzic, zamiast zle, przegrali prestizowy mecz. Marketing i tyle.
Odpowiedz cytując
jachting
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 28.10.2008, 16:42
Widzę że po porażce z Legią ,dla niektórych świat zmienił całkowicie barwy .
Nie rozumiem także powagi z jaką przyjmujecie te wszystkie rewelacje,doniesienia prasowe ,nie mówiąc już o podciąganiu tego pod spisek .Choć fakt faktem te brukowce nie były i nie są przychylne Wiśle a to zapewne jakaś kaczka .
Denerwuje mnie to marnotrawienie potencjału jaki ma Wisła,tak wiele przecież nie trzeba ....
Spodziewam się dobrego okienka ,a jeśli się nie doczekam nie omieszkam im tego zakomunikować .
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
Odpowiedz cytując
bulbasek
Member

Od: 03.2008

Stary 28.10.2008, 16:59
bódyń napisał(a):Wyświetl post
Co do trasferu Ljuboja
http://www.zczuba.pl/zczuba/1,90957,...rakowskie.html
He he, dobre. Satyra prawde mowi, trzeba przyznac. Ja tez licze ze to wymysl prasy. Zdjecia nie dodali ... tu jest ...
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 28.10.2008, 18:24
Żal mi was. Naprawdę.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
zloto
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 28.10.2008, 19:40
unpredictable_wislaczka napisał(a):Wyświetl post
2013
problem w tym,że sam Paweł,nawet jeśli mu naprawdę dobrze w Krakowie,będzie chciał sprawdzić się zagranicą. A my moim zdaniem nie możemy mu tego zabronić

To fakt, ale nawet jesli Pawel chce byc w Krakowie do tego 2013 to pewnie i tak ktos wpadnie na genialny plan ''oddania'' go za 3-4 miliony E

Wazne zeby go ''przetrzymac'' do nastepnych kwalifikacji LM, kto bedzie mistrzem to wszyscy wiemy, Wisla, mam nadzieje ze w tych ulatwionych bojach o LM Wisla awansuje, a to moze Brozka i wielu nowych graczy przekonac na transfer do Krakowa
Ostatnio edytowane przez zloto : 28.10.2008 o godz. 19:42.
Odpowiedz cytując
bearex
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 29.10.2008, 19:00
http://futbol.pl/index_2501.php?a_25...ebcf111&tr=yes

a to odnośnie tego piłkarza nie z Legii i Lecha xD
Odpowiedz cytując
lord damien
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 30.10.2008, 20:20
było by fajnie. Ivanovski jak ma sytuację to strzeli, a w Wiśle o sytuacje będzie łatwiej niż w Polonii
Wisła górą,
Wisła pany,
jestem w sobie zakochany
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Stary 30.10.2008, 20:26
Ivanowski aklimatyzował się w Grodzisku 2 lata, kosztował 800 tys. €.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 30.10.2008, 20:27
mnie nie przekonuje - wolny i mimo wszystko nieskuteczny - jakis taki pokraczny jak Rasiak
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Stary 30.10.2008, 20:31
Nie musi ciebie przekonywać. Te 800 tys. € już Cupiała przekonało. Chyba że Drzymała robi jakąś promocję, o której nie wiemy.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 30.10.2008, 20:46
Widziałem Ivanovskiego w kilku meczach w tym sezonie, bardzo się zmienił ale Brożek to nie jest, Żurawski też nie za to najbliżej mu do Frankowskiego i Rasiaka (takie połączenie). To co ma to zazwyczaj strzela, piłka go szuka w polu karnym. Ponadto ma dobre warunki fizyczne, mocno walczy z przodu z obrońcami.

+
duża skuteczność
zaangażowanie i waleczność
umiejętność gry kombinacyjnej

-
mała szybkość
drybler z niego średni

Ale dla mnie to dobry pomysł, w Wiśle nie strzelałby mniej goli niż w Polonii

PS
To tylko taka ściema z tym Ivanovskim, jak z Jodłowcem czy Neiem żeby odwrócić naszą uwage od planowanej sprzedaży Pawła! Myślą że to kupimy?
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 30.10.2008 o godz. 21:31.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Kordel_Walker
Banita

Od: 07.2006

Stary 30.10.2008, 20:49
Czyli skończy się tak: sprzedajemy Brożka za 4 mlne, kupujemy Ivanovskiego za 1mln i reszta na spłate długu dla TF. Apropo ile tam jeszcze zostało tego długu?
Odpowiedz cytując
manson777
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 30.10.2008, 20:54
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Nie musi ciebie przekonywać. Te 800 tys. € już Cupiała przekonało. Chyba że Drzymała robi jakąś promocję, o której nie wiemy.
Drzymała do nie go już nic nie ma
bo lejce trzyma Wojciechowski
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 30.10.2008, 20:55
nie martw się, z każdym rokiem mimo sprzedaży zawodników, rosnie
I tak trzymać
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 30.10.2008, 20:57
Kordel_Walker napisał(a):Wyświetl post
Czyli skończy się tak: sprzedajemy Brożka za 4 mlne, kupujemy Ivanovskiego za 1mln i reszta na spłate długu dla TF. Apropo ile tam jeszcze zostało tego długu?

chyba 1mln koron czeskich...

a co do długo to chyba za 50lat będziemy pisać że trzeba spłacać dług wobec Tele-foniki.

jestem za sprowadzeniem Ivanovskiego...choć szanse (biorąc pod uwage jego cene jak szedł do Grodziska) oceniam na 5%.
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Stary 30.10.2008, 21:19
http://www.szlachta.wroclaw.pl/news.php?id=2593
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 30.10.2008, 21:24
Mam nadzieję że to my jesteśmy nim zainteresowani.
Odpowiedz cytując
firstborn
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 30.10.2008, 22:18
sciagniecie gancarczyka uwazam, za bardzo dobry pomysl,

natomiast ivanovskiglupota. pamietam, jak komentowano mecze groclinu niedawno i jak zawsze powatrzano, ze filip nigdy nie splacil tych 800 kola ktore drzymala za niego wylozyl i ze boss coraz bardziej tracil do niego cierpliwosc. w tym sezonie co prawda strzela, ale juz byla jedna kielbasa co bramek w sezonie nastrzelala a potem zmienila sie w cieniutka parowe
"... Ja zrobię wszystko dla tego klubu i będę walczył na boisku dopóki będę miał siłę, nawet jeśli kibicom nie będzie się podobać moja gra."Konrad Gołoś

El Toro: Gra w Wiśle to dla mnie prestiż

Tylko Wisła TS!!!!
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 30.10.2008, 23:40
Jestem podobnego zdania jak kolega powyzej.
Pomysl sciagniecia Gancarczyka rozpatruje na TAK.
Ale Ivanowski ? Dla mnie chlopak od zawsze wygladal na drewnowatego i takim pozostaje, mimo ze ostatnimi czasy mocno sie rozstrzelal. Staram sie sobie przypomniec jak wygladaly te jego wszystkie bramki z obecnej rundy i przed oczyma wylania sie obraz goscia, ktory najczesciej w wyniku ogromnego zamieszania i sporego przypadku, dobija pilke z kilku metrow do pustej bramki. Nie jest to moze najgorszy napastnik w lidze, jednak technike i szybkosc, to w porownaniu z nim nawet rzeczony Kielbacha mial znacznie lepsza.
Odpowiedz cytując
pawelos84
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 31.10.2008, 09:48
Zarówno Gancarczyk jak i Ivanovski to są dobre pomysły. Jak już dostaniemy te 4 mln euro za Brożka, to można np. za 1,5 kupic ten duet. W ataku by się fantastycznie uzupełniali. Janusz jest jeszcze szybszy niż Brożek, pozatym bardzo przebojowy, znowu Filip silny i skuteczeczny. Atak na wzór Heskey - Owen.

Gancarczyk, to dla mnie piłkarz który na przekroju ostatnich 5 lat, zrobił na mnie największe wrażenie, jesli chodzi o potencjalnych skrzydłowych do Wisły.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Stary 31.10.2008, 09:54
Gancarczyk to typowa plotka. On nastepca Brozka ? Przeciez to inna pozycja w ogole jest. Skorza tak powiedzial i teraz kazdy bedzie wymyslal o kogo chodzilo. Niedlugo na stronie Korony Kielce pojawi sie
artykul czy mial na przyklad na mysli Hernaniego.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
kacu
Member

Od: 12.2007

Stary 31.10.2008, 10:06
Kordel_Walker napisał(a):Wyświetl post
Apropo ile tam jeszcze zostało tego długu?
Ten dług sie nigdy nieskończy
rocco_1906 napisał(a):Wyświetl post
obrazisz czarnego jestes RASISTĄ
obrazisz białego jestes CHAMEM
hmmmm.... cos mi tu ****a nie gra
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów