|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
czy zarzad ma nas za skonczonych kretynow?
![]()
http://www.lolowisko.republika.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
@Marszalek nie pomyslales czasem, ze sam Brozek bedzie chcial w koncu sprobowac swoich sil za granica? ![]() ![]() Życie bym dał, za krakowską Wisłę... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
A nie czasami dziennikarze ? ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Pewnie przeciek z tej rzekomej listy transferowej. A od zainteresowania do transferu droga bardzo daleka.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Też mi się wydaje, że to dziennikarze odpowiedzialni są za te "transfery", a ich źródła, to "osoby z bliskiego otoczenia Cupiała" lub "anonimowi pracownicy klubu", czyli ich własna wyobraźnia podsycana zawiścią.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]() problem w tym,że sam Paweł,nawet jeśli mu naprawdę dobrze w Krakowie,będzie chciał sprawdzić się zagranicą. A my moim zdaniem nie możemy mu tego zabronić ![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Guest
|
|
Druga sprawa, że są spore zastrzeżenia co do formy Ljuboji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Ja chce tylko powiedziec ,ze tymi ironicznymi newsami ,to juz sie z nas nabijają....
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Oczywiscie, ze zarzad, a nie dziennikarze. Przeciek kontrolowany to mechanizm znany od wiekow. Ktos z klubu podrzuca takiego newsa dziennikarzowi aby wywolac temat i odwrocic uwage od przegranego meczu z Legia. Tak aby mowilo sie o Wisle dobrze, patrzcie jakiego zawodnika chca sprowadzic, zamiast zle, przegrali prestizowy mecz. Marketing i tyle.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Widzę że po porażce z Legią ,dla niektórych świat zmienił całkowicie barwy .
Nie rozumiem także powagi z jaką przyjmujecie te wszystkie rewelacje,doniesienia prasowe ,nie mówiąc już o podciąganiu tego pod spisek .Choć fakt faktem te brukowce nie były i nie są przychylne Wiśle a to zapewne jakaś kaczka . Denerwuje mnie to marnotrawienie potencjału jaki ma Wisła,tak wiele przecież nie trzeba .... Spodziewam się dobrego okienka ,a jeśli się nie doczekam nie omieszkam im tego zakomunikować . ![]()
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
|
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Żal mi was. Naprawdę.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
To fakt, ale nawet jesli Pawel chce byc w Krakowie do tego 2013 to pewnie i tak ktos wpadnie na genialny plan ''oddania'' go za 3-4 miliony E Wazne zeby go ''przetrzymac'' do nastepnych kwalifikacji LM, kto bedzie mistrzem to wszyscy wiemy, Wisla, mam nadzieje ze w tych ulatwionych bojach o LM Wisla awansuje, a to moze Brozka i wielu nowych graczy przekonac na transfer do Krakowa ![]()
Ostatnio edytowane przez zloto : 28.10.2008 o godz. 19:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
http://futbol.pl/index_2501.php?a_25...ebcf111&tr=yes
a to odnośnie tego piłkarza nie z Legii i Lecha xD |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
było by fajnie. Ivanovski jak ma sytuację to strzeli, a w Wiśle o sytuacje będzie łatwiej niż w Polonii
![]()
Wisła górą,
Wisła pany, jestem w sobie zakochany
|
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Ivanowski aklimatyzował się w Grodzisku 2 lata, kosztował 800 tys. €.
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
mnie nie przekonuje - wolny i mimo wszystko nieskuteczny - jakis taki pokraczny jak Rasiak
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Nie musi ciebie przekonywać. Te 800 tys. € już Cupiała przekonało. Chyba że Drzymała robi jakąś promocję, o której nie wiemy.
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Widziałem Ivanovskiego w kilku meczach w tym sezonie, bardzo się zmienił ale Brożek to nie jest, Żurawski też nie za to najbliżej mu do Frankowskiego i Rasiaka (takie połączenie). To co ma to zazwyczaj strzela, piłka go szuka w polu karnym. Ponadto ma dobre warunki fizyczne, mocno walczy z przodu z obrońcami.
+ duża skuteczność zaangażowanie i waleczność umiejętność gry kombinacyjnej - mała szybkość drybler z niego średni Ale dla mnie to dobry pomysł, w Wiśle nie strzelałby mniej goli niż w Polonii ![]() PS To tylko taka ściema z tym Ivanovskim, jak z Jodłowcem czy Neiem żeby odwrócić naszą uwage od planowanej sprzedaży Pawła! Myślą że to kupimy?
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 30.10.2008 o godz. 21:31.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Czyli skończy się tak: sprzedajemy Brożka za 4 mlne, kupujemy Ivanovskiego za 1mln i reszta na spłate długu dla TF. Apropo ile tam jeszcze zostało tego długu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie martw się, z każdym rokiem mimo sprzedaży zawodników, rosnie
I tak trzymać |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
chyba 1mln koron czeskich... a co do długo to chyba za 50lat będziemy pisać że trzeba spłacać dług wobec Tele-foniki. jestem za sprowadzeniem Ivanovskiego...choć szanse (biorąc pod uwage jego cene jak szedł do Grodziska) oceniam na 5%. |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Mam nadzieję że to my jesteśmy nim zainteresowani.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
sciagniecie gancarczyka uwazam, za bardzo dobry pomysl,
natomiast ivanovski ![]() ![]()
"... Ja zrobię wszystko dla tego klubu i będę walczył na boisku dopóki będę miał siłę, nawet jeśli kibicom nie będzie się podobać moja gra."Konrad Gołoś
El Toro: Gra w Wiśle to dla mnie prestiż Tylko Wisła TS!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Jestem podobnego zdania jak kolega powyzej.
Pomysl sciagniecia Gancarczyka rozpatruje na TAK. Ale Ivanowski ? Dla mnie chlopak od zawsze wygladal na drewnowatego i takim pozostaje, mimo ze ostatnimi czasy mocno sie rozstrzelal. Staram sie sobie przypomniec jak wygladaly te jego wszystkie bramki z obecnej rundy i przed oczyma wylania sie obraz goscia, ktory najczesciej w wyniku ogromnego zamieszania i sporego przypadku, dobija pilke z kilku metrow do pustej bramki. Nie jest to moze najgorszy napastnik w lidze, jednak technike i szybkosc, to w porownaniu z nim nawet rzeczony Kielbacha mial znacznie lepsza. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Zarówno Gancarczyk jak i Ivanovski to są dobre pomysły. Jak już dostaniemy te 4 mln euro za Brożka, to można np. za 1,5 kupic ten duet. W ataku by się fantastycznie uzupełniali. Janusz jest jeszcze szybszy niż Brożek, pozatym bardzo przebojowy, znowu Filip silny i skuteczeczny. Atak na wzór Heskey - Owen.
Gancarczyk, to dla mnie piłkarz który na przekroju ostatnich 5 lat, zrobił na mnie największe wrażenie, jesli chodzi o potencjalnych skrzydłowych do Wisły. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gancarczyk to typowa plotka. On nastepca Brozka ? Przeciez to inna pozycja w ogole jest. Skorza tak powiedzial i teraz kazdy bedzie wymyslal o kogo chodzilo. Niedlugo na stronie Korony Kielce pojawi sie
artykul czy mial na przyklad na mysli Hernaniego. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|

|
||||||