|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Potrzebuje żeby mi ktoś wrzucił playliste nowej płyty Bezimiennych
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
może w OK coś takiego robią
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
01. Intro
02. Po raz kolejny 03. Bezimienni 3 04. Strych (ft. Kasia Mos) (zobacz teledysk) 05. Akcja reakcja (feat. Miku) 06. Mógłbym ci opowiedzieć (feat. Sokół) 07. No bo ty się boisz myszy 08. Podaj dalej (feat. Tewu) 09. Wniebowcięty 10. Hałas 11. Po drugiej stronie 12. Piona 13. Kto słucha nie błądzi (feat. Bosski Roman) 14. Niszczymy bariery (feat. Bent, KOrmi) 15. Z czasem (feat. Ania Batkiewicz) ![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Co zrobić żeby np. jedna osoba nie widziała opisu np. mojego i tak żeby się nie dowiedziała że np. ja to tak ustawiłem
![]() Cytat:
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Jeździ ktoś może "Merc Busem" na trasie Kraków - Sucha Beskidzka (lub w ogóle ktoś jeździ?) Chodzi mi konkretnie o to jakie są ceny biletów i czysą ulgowe.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Jest to normalny środek płatniczy i teoretycznie nikt nie ma prawa odmówić przyjęcia go jako zapłaty, ale wiesz jak u nas bywa Kiedyś nawet Janusz Weiss się tym zajmował w swojej audycji w radiu Zet i ktoś z NBP potwierdził, że oprócz wartości kolekcjonerskiej, jest to w pełni respektowany środek płatniczy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Nie chwaląc się wygrałem w Esce 2 bilety na dziś. Problem w tym, że są to bilety na A. Będę je chciał sprzedać przed meczem, żeby kupić na D. Problem w tym, że jak mi się nie uda to będę musiał iść na A. I tu pytanie: Idziemy w 5 osób wiec musimy jeszcze dokupić 3 bilety. Jak jest z zajmowaniem miejsc na A (nigdy tam nie bylem) żeby usiąść obok siebie ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Musisz pobić 3 osoby, nie ma wyjścia. Miejsca ci nie oddadzą.
...serio |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Pytanie bardziej do graczy.Jak możliwe jest zhakowanie konta steam jeżeli nie podawałem nigdzie hasla itp !!.
2 Czy możliwe jest zhakowanie poczty na interia.pl ? Chyba ktoś mnie okradł.... |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
a ja mam pytanie z innej beczki...
MAM CORAZ WIĘCEJ SZALI W SWOJEJ KOLEKCJI I CHCIAŁBYM JE POWIESIĆ NA ŚCIANIE JAK TO ROBI PEWNIE WIELU Z WAS. ALE NIE BĘDE PRZECIEZ WBIJAL GWOZDZI W SCIANE WIĘC CO ZROBIC ZEBY SZALE WISIALY W POZIOMIE NA SCIANIE, A JEDNOCZENIE ZEBYM MOGL JE ZDJAC I POJSC W NIM NA MECZ ? ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Jest ktoś kto mógłby mi łopatologicznie wytłumaczyć jak otworzyć fifę ścągniętą z torrentów? wiem że musze coś zmontować, ale o co to chodzi to nie mam zielonego pojęcia, a chce w fife zagrac...pomocy!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
ściągnij sobie daemon toolsa i zamontuj ten plik który ściągnołeś
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Ale jak się montuje? I co potem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
jak zainstalujesz daemona to kilkasz 2 razy i czekasz ikona pokaże ci się w pasku w prawym rogu obok zegarka potem klikasz raz lewym przyciskiem i pisze urządzenie 0:[ ] Pusty naciskasz i szukasz tego pliku którego ściągnołeś zaznaczasz go i dajesz otwórz.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
![]()
Rzeki przepłynąłem, góry pokonałem,
Wielkim lasem szedłem, nocy nie przespałem. Żeby Ciebie spotkać w małym kącie świata, Żeby z Tobą zostać na calutkie lata.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
jest jakaś możliwość sprawdzenia czy dany numer telefonu zablokował mój ?(bo chyba coś takiego jest jak taka blokada)a, i nie interesuje mnie metoda zadzwoń to sprawdzisz
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() ja mogę w pomarańczy pomóc ... ![]()
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..." |
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Pomóżcie.
Czasami zupełnie niespodziewanie komp mi sie sam wyłącza (zwykle to sie dzieje jak gram w PES 9 jeśli ma to znaczenie). Mam wrażenie, że to może być związanie z temperaturą komputera, bo zaglądam w BIOSa, a tam: Current system temperature: 44'C Current CPU temperature: 64'C (to chyba bardzo dużo, co zrobic, zeby bylo mniej ?) Current CPU fan speed: 2343 RPM Current System Fan Speed: 0 RPM (nie mam czegoś takiego jak system fan ?) jakieś sugestie co robić ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
mozesz polepszyc filtracje powietrza przez wnetrze obudowy, mozesz rowniez zmniejszyc taktowanie procesora i zmniejszyc napiecie na procesor [w celu zmniejszenia temperatury], mozna rowniez wyczyscic radiator z wentylatorem
|
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Od: 10.2003
Offline |
|
tzn fajnie, ze moge to zrobic, ale powiedz mi JAK MAM TO ZROBIC ?
Ostatnio edytowane przez AOT : 30.10.2008 o godz. 01:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
czy jest jakas nakładka na Worda 2003 (.doc) żebym mógł otworzyć plik z Worda 2008 (.docx)
bardzo pilne pozdrawiam ![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
potrzebuje zdjecie biletu lotniczego, moze byc nieaktualnego.
gdzie znajde ? ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
Jeśli to nie pomoże a sam specjalnie nie jesteś super obcykany to lepiej nie kombinuj tylko poproś bardziej kogoś kumatego w tych sprawach o pomoc, a szczególnie nie kombinuj za wiele w biosie bo możesz sie załatwić jeszcze bardziej jeśli coś nieodpowiednio poustawiasz. ![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Zna ktoś może dobra stronke z grami na komórke(Sony Ericsson) ?
![]()
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
a nie masz żadnego "robaka" w komputerze? typu keylogger czy temu podobne albo logowałeś sie u "kolegi"?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
moze i wszyscy tak robia, ale to bedzie moj pierwszy raz ![]() jak mi sie uda i mi ktos wytlumaczy dokladnie jak. ![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2008
Offline |
|
|
poszukaj na http://darkwarez.pl/forum/viewforum....46bab1f91c9695
ogolnie wszystko na gsm, ale mozesz wybrac Twoja rozdzielczosc i napewno troche gier znajdziesz |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
OD KTÓREJ godziny można sie jutro wyspowiadać w Kościele Mariackim ? Wie ktoś może?
|
|
|