The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.10.2008, 07:54
takie mnie naszło spostrzeżenie po wczorajszym meczu:

Cracovia mogłaby od dłuższego czasu tez mówić, ze protestuja bo:wiekszości ich dopingu stanowi czsam anty, bija się miedzy sobą, większośc meczu mruczą lub nie śpiewają

Takze jakoś protest kibiców Legii, nie jest wielką nowoscią w swietle tego co zaprezentowali wczoraj, że już nie wspomnę jak wiejsko wygląda 'protest' w którym brak dopingu polega na lzeniu rywala i sedziego i właściciela przy absolutnym zakazie zaśpiewania czegos pozytywnego
No naprawde wybijacie takim zachowaniem ajtiajowi wszystkie argumenty z rąk

ps kalash ty dalej nie rozumiesz co ja napisałem,trudno nie zalezy mi na byciu 'oświecajacym'. Kończąc watek,nigdy nie interesowałem sie zyciorysem Waltera, myślałem, ze dowiem sie czegos konkretnego, jednak wszystko skończyło sie na twoim idiotycznym i dziecinnym pouczaniu, które idealnie pokazuje, że twoja wizja swiata zakłóca ci odbior tego co zostało napisane,nie mój problem
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 27.10.2008, 09:50
http://www.krakow.naszemiasto.pl/wydarzenia/914649.html

Cytat:
Akcja propagandowa "Wykopmy czerwonych ze stadionów", przeprowadzana przez kibiców o skrajnie prawicowych poglądach spotkała się w Krakowie z murem niechęci. Jej inicjatorem jest grupa o nazwie GNLS Propaganda, która zachęca fanów futbolu w całej Polsce do kupowania specjalnych flag za kilkaset złotych i wywieszania ich podczas meczów.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
kohprzem'68
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 27.10.2008, 11:04
Widać antydoping górą na Łazienkowskiej ale miedzy krytą a zyletka nie porozumieli sie co do kwesti iti jak pokazał wczorajszy mecz .

Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment."
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 27.10.2008, 12:01
no wlasnie, mam pytanko do kogos z Legii - dosc ostre gwizdy lecialy z krytej na "iti spie....aj", czyzby jakies zalamanie protestu?
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 27.10.2008, 12:19
Coglin napisał(a):Wyświetl post
no wlasnie, mam pytanko do kogos z Legii - dosc ostre gwizdy lecialy z krytej na "iti spie....aj", czyzby jakies zalamanie protestu?
Z gwizdami to dziwna sprawa. Sporo gwizdow lecialo owszem z krytej w chwili gdy Wisla byla przy pilce. Potem dosc duzo gwizdow w czasie wrzucania na ITI i tutaj sprawe mozna bardzo latwo wyjasnic - Ogromna grupa osob ktora byla na meczu chyba pierwszy raz w zyciu. Sam spotkalem sie kilkanascie razy z sytuacja gdy jakis kibic szukal swojego sektora po drugiej stronie stadionu.
Byl to mecz, na ktorym bylo bardzo wiele osob ktore otrzymaly bilety. Koledzy,pracownicy,znajomi itp itd. Logiczne ze nie jechali po ITI, ale juz gwizdac to jak najbardziej.
Dowodem na to jest tez fakt ze gdy byly wjazdy na Wisle to caly stadion potrafil robic to na dwie strony, ale gdy byly na ITI to juz nie, dziwne prawda?
Masa nieogarnietych ludzi ktorzy wrzucali i klaskali z byle powodu.Szkoda ze bylo ich tak duzo. Skad sie wzieli? Nie mam pojecia...
Ogolnie mecz pod wzgledem kibicowania oceniam jako porazke. Za duzo wrzut na ITI i na Wisle, mozna bylo to zrobic inteligentniej.
Z drugiej strony nie byliscie dluzni i swoje tez zrobiliscie. Dobrze slyszalem ze cos tam ktos podpalal ? Jedni mowia ze jakis znicz, inni ze szalik, jeszcze inni ze to bylo jakas flaga.
Stalem za daleko zeby to dobrze widziec.

Protest zaczyna wychodzic nam bokiem...
Ostatnio edytowane przez kreseq : 27.10.2008 o godz. 12:29.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
grzechu1991
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2008

Stary 27.10.2008, 14:14
Po oglądnieciu tego meczu doszedłem do takich wniosków:
Wydaje mi się, że Walter niestety postawi na swoim, nawet kosztem najbardziej fanatycznych kibicow Legii. Mająca prawie 2mln ludzi Warszawa (mogę się mylić co do liczby) to miasto, w którym znajdzie się załóżmy te 20 tys kibiców jakich zyczyc sobie Walter. Niestety widać na Łazienkowskiej nowych ludzi, których itiowska propaganda wytresowała jak psy. Kibice- żli, Walter- Bóg.
Odpowiedz cytując
Rafal-SWL
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 27.10.2008, 14:59
a ja chcialbym tu pochwalic tych kibicow - http://pl.youtube.com/watch?v=UazM0Y...eature=related

druzynie kompletnie nie idzie, ale na trybunach wiara byla i jest!

Odpowiedz cytując
gromaders
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 27.10.2008, 15:15
mnie to już śmieszy ogólnie rzecz biorąc, bo jak miło się wczoraj słuchało dopingu z Łazienkowskiej, dno, cały mecz albo wrzuty na iti albo na Wisłę, tak jak ktoś wcześniej napisał, anty doping zwyciężył
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 27.10.2008, 15:23
pełne poparcie dla protestu kibiców Legii!

walczyć z takimi jak Walter bo tacy chcą zniszczyć scenę kibicowską w Polsce!

nie dajcie się ugiąć, nie wyciągajcie pierwsi ręki... do końca!
Odpowiedz cytując
skttrbrain
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 27.10.2008, 15:27
Rafal-SWL napisał(a):Wyświetl post
a ja chcialbym tu pochwalic tych kibicow - http://pl.youtube.com/watch?v=UazM0Y...eature=related

druzynie kompletnie nie idzie, ale na trybunach wiara byla i jest!
Super.
Szczególnie, że właśnie zamknęli im stadion. A klubowi poważnie utrudnili drogę do gry w ekstraklasie w najbliższej przyszłości.
Ja bym im pomnik wybudował, Ty będziesz im znicze palił, bo kilku pałkarze zawinęli.
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 27.10.2008, 15:34
eee no było za dużo anty dopingu, ale myślicie, że Wisła była święta w tym meczu?

ogólnie to spodziewałem się po kibicach Wisły o wiele więcej (w kwestii ilości i dopingu). Może i to będzie brutalne, ale byliście jedną z najsłabszych ekip (które się liczą na scenie kibicowskiej-nie mylić z Odrami, Piastami itp)) na Ł3 od bardzo długiego czasu
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 27.10.2008 o godz. 15:37.
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Stary 27.10.2008, 15:39
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
ale byliście jedną z najsłabszych ekip

bo hool'sy nie zadziałały.
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 27.10.2008, 15:50
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
pełne poparcie dla protestu kibiców Legii!

walczyć z takimi jak Walter bo tacy chcą zniszczyć scenę kibicowską w Polsce!

nie dajcie się ugiąć, nie wyciągajcie pierwsi ręki... do końca!
brak słów:(

Legia wojne z ITI przegrywa juz dośc poważnie, a wczoraj przegrali potężna bitwę na oczach całej polski i jak szybko nie wymyśla skutecznego planu to będzie po nich.

Dlaczego?
ano ITI przebiegle zaproponowało rozejm(pytanie czemu kibice nie umieją być przebiegli)
z jasnych względów odrzucony, bo to były typowe obiecanki, ale jednak ruch był

Kibice ładnie odmówili, nie tracąc nic na tej odmowie.
przed meczem SKLW wygłosiło chęć rozmów od dzisiaj, co oznacza nie ustępujemy, ale jesteśmi gotowi do rozmów- ęka, której tak boi sie SpoXster była.

no i na meczu kibice strzelili tą ręką ITi w pysk. Ja bym dzisiaj z nimi do rozmów nie siadał.
Ale to nie koniec.
Dużą częsc meczu kibice Legii poświęcili nam(nie wnikajac "kto zaczął", ja wszedłem w 15 min i po kilku minutach pierwsza bluzgała Legia, co było wcześneij- nie wiem), ITI, Małkowi oraz PZPN.

piękna prezentacja tuż przed rozmowami...
Jeśli tak wygląda rozsądna walka o swoje(która ma przynieść coś dobrego) to lepiej bedzie jak 'kibole' znikną z Legii już dzis, bo i tak Walter sobie z wami poradzi, a takimi akcjami(chcemy rozmawiać- prezentujemy poziom dopingu KSC) strzelacie samobója wszystkim kibicom w Polsce

Ogólnie Legię mam daleko i płakał nad ich losem nie będę, niemniej zdaję sobie sprawę co bedzie sie działo jak polegną w mediach i dlatego mnie to w****ia Jeśli będziecie sie zachowywać jak gnojki to pogrążycie nie tylko siebie ale i pogorszycie sytuacje innych kibiców w tym kraju pamiętajcie z kim walczycie,i że tak naprawde na te wojne skierowane sa oczy całej Polski

Jak dodamy to tego lanie sie po pysku między soba na krytej, to sytuacja wygląda na b marną. Ja wiem, ze na tkai mecz przychodzą i małysze, ale to, a także że bluzgi z obydwu stron będa powinno byc rozważone rpzed meczem pod kątem konfliktu. Poszliście wczoraj na żywioł i ITI jest o dwie długości przed wami.
Ostatnio edytowane przez pan_premier : 27.10.2008 o godz. 15:55.
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
Estovic
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 27.10.2008, 15:51
Wczorajszy doping na Łazienkowskiej można porównać tylko z dopingiem pejsów. Różnica jest tylko taka, że Pasy 90% dopingu poświęcają na bluzgi na trenera i Wisłę, a Legia na właściciela i Wisłę.
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Stary 27.10.2008, 15:54
Estovic napisał(a):Wyświetl post
Wczorajszy doping na Łazienkowskiej można porównać tylko z dopingiem pejsów. Różnica jest tylko taka, że Pasy 90% dopingu poświęcają na bluzgi na trenera i Wisłę, a Legia na właściciela i Wisłę.
no i raz się Legii zdarzyło pośpiewać trochę więcej anty. Wisła też miała takie wpadki, chociażby na finale PP, gdzie ciągle śpiewała pieśni pochwalne na cześć Legii. Było za dużo anty i to Ci powie bardzo dużo osób z Legii. Wejdź na forum a zobaczysz, że większość jest zażenowana tym, co było. I ja też
Odpowiedz cytując
-S-
Senior Member

Stary 27.10.2008, 17:22
Po raz n-ty na tym forum komentowany jest protest Legii. A prawda jest taka, że my Wiślacy nie byliśmy w takiej sytuacji jak Legioniści. Nie mamy żadnych doświadczeń w walce z "okupantem", więc komentarze są zbędne.

Co to ilości bluzgów podczas meczu. Do przewidzenia. Jak tam, wiem że gdyby nie było protestu to doping stałby na najwyższym poziomie, bo tak bywało na większości meczach z nami.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 27.10.2008, 19:30
-S- napisał(a):Wyświetl post
Po raz n-ty na tym forum komentowany jest protest Legii. A prawda jest taka, że my Wiślacy nie byliśmy w takiej sytuacji jak Legioniści. Nie mamy żadnych doświadczeń w walce z "okupantem", więc komentarze są zbędne.

Co to ilości bluzgów podczas meczu. Do przewidzenia. Jak tam, wiem że gdyby nie było protestu to doping stałby na najwyższym poziomie, bo tak bywało na większości meczach z nami.
Rozumiem że tym "okupantem" według Ciebie to Wisła i dlatego trzeba było jej poświęcić dużo czasu

Po tej wiosce i żenadzie lub jak to nazwałeś "walce" z okupantem jeszcze chce ci się pisać coś pozytywnego o tych gościach co sobie samobója strzelają? Współczuję.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Stary 27.10.2008, 19:47
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem że tym "okupantem" według Ciebie to Wisła i dlatego trzeba było jej poświęcić dużo czasu

Po tej wiosce i żenadzie lub jak to nazwałeś "walce" z okupantem jeszcze chce ci się pisać coś pozytywnego o tych gościach co sobie samobója strzelają? Współczuję.
a co złego zrobiła Wam Legia, że jechaliście po niej podczas fianłu PP? Rozumiem, trochę bluzgów, trochę pozdrowień. Ale wtedy też przeszliście samych siebie z tym ciągłym chwaleniem Legii. Nie jesteśmy idealni, zdarzył się nam klops, było za dużo anty. Ale u nas na forum 90% osób jest złych, że było tego aż tyle. No i Wisła nie pozostawała obojętna. Tyle, że tego dnia jakoś słabo byliście słyszalni, dlatego może w tv tego słychać nie było. Niech się wypowiedzą osoby, które były na wyjeździe. Więc czym różnimy się od Was? Pamiętasz może jak przyjechaliście z Lechią na mecz Legia Lechia? Co wtedy się działo?
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 27.10.2008, 20:08
ToTylkoJa

Proponuję przeczytać tekst pan_premiera powyżej - ze zrozumieniem

PS
Pozdrowienia były są i będą ale ten mecz w otwartej TV był szansą dla kibiców Legii żeby nie tylko inni kibice wiedzieli o co wam chodzi. I co usłyszał przeciętny widz w TV - poza ITI spierdalaj oraz bluzgów na Wisłę? Jaki ma obraz walczących kibiców Legii - podpowiem ci - jako ostatniego buractwa z "Koziej Wólki" co to tylko umie przeklinać i obrażać innych - strzał we własną stopę....

Aaaa i Cracovie przebiliście tak z 2 razy w obrażaniu Wisły, a to wielki wyczyn
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 27.10.2008 o godz. 20:11.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Stary 27.10.2008, 20:14
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
ToTylkoJa

Proponuję przeczytać tekst pan_premiera powyżej - ze zrozumieniem

PS
Pozdrowienia były są i będą ale ten mecz w otwartej TV był szansą dla kibiców Legii żeby nie tylko inni kibice wiedzieli o co wam chodzi. I co usłyszał przeciętny widz w TV - poza ITI spierdalaj oraz bluzgów na Wisłę? Jaki ma obraz walczących kibiców Legii - podpowiem ci - jako ostatniego buractwa z "Koziej Wólki" co to tylko umie przeklinać i obrażać innych - strzał we własną stopę....

Aaaa i Cracovie przebiliście tak z 2 razy w obrażaniu Wisły, a to wielki wyczyn
to w takim wypadku, Wy też przebiliście Cracovię w bluzganiu w tym meczu. Naprawdę sądziśz, że Wy siedzieliście grzecznie?

Co do Twojego 'PS'. Otóż to, że właśnie zdaję sobie sprawę z tego, że 'decyzyjni' popełnili błąd. I nie tylko ja tak sądzę, poczytaj sobie forum Legii.

Ja odniosłem się tylko do tego, że Wisła niczym nie różniła się od Legii w ilości bluzgów.

Pablo84 jedno pytanie. Byłeś na tym meczu? Poza tym jacy bezkonkurencyjni? Widać o finale PP szybko zapomniałeś
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 27.10.2008 o godz. 20:21.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 27.10.2008, 20:18
Prosze Cie. Jeśli chodzi o ilość bluzgów, to Wy w stosunku do nas jesteście bezkonkurencyjni.To samo świadczy frekwencja u Was.Średnia widzów na meczu wynosi 3000 tyś, a nagle na Wisłę pojawiło się 10.Jeśli chodzi o naszych kibiców, jak widać nawet Wy nie wzbudzacie szczególnych emocji.Co tu dużo mówić, kibice Wisły są wygodni i nie chce im się zapieprzać do Warszawy na mecz z zawsze groźną Legią a np na bliski, lecz słaby Górnik jest duża grupa chętnych.

To samo jeśli chodzi o blugi.
Ktoś się dziwił, czemu Wisła nie spiewała "ITI spierdalaj'.Rok temu u Was Wisła zaspiewała a 30 sek pózniej zrewanżowaliście się Gts`em. Nie ma to jak dobra współpraca
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 27.10.2008 o godz. 20:20.
Odpowiedz cytując
orzeu
Senior Member

Stary 27.10.2008, 20:42
no i raz się Legii zdarzyło pośpiewać trochę więcej anty. Wisła też miała takie wpadki, chociażby na finale PP, gdzie ciągle śpiewała pieśni pochwalne na cześć Legii. B
Nie wnikam w reszte tej wymiany zdan ale to skomentuje. Byles?
Przypuszczam ze nie bardzo bo piszesz bzdury.
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 27.10.2008, 20:49
To co na Legii jest sektor dla gości i widoczność to szacunek dla nas że tam wogóle jeździmy. kiedy będziemy mogli obejrzeć mecz z sektora dla gości takiego jaki jest u nas?
Odpowiedz cytując
Bati_NS_TSW
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 27.10.2008, 20:55
Gdzie na finale PP było więcej bluzgów z naszej strony niż z waszej ?
Po wiadomej akcji, jeszcze sie dziwisz?
Urodzony sam przeciw wielu, wytrwale dążę do celu.
!!TYLKO WISŁA!!
Odpowiedz cytując
simone
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 27.10.2008, 21:16
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Protest zaczyna wychodzić nam bokiem...
Własnym oczom nie wierzę... A ja myślałem, że Ty z tych co na nonstopie będą walić głową w ścianę (bezapelacyjnie i do samego końca, mojego albo jej...), miłe rozczarowanie

Odpowiedz cytując
PoloniaDumaStolicy
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 27.10.2008, 23:42
no i raz się Legii zdarzyło pośpiewać trochę więcej anty. Wisła też miała takie wpadki, chociażby na finale PP, gdzie ciągle śpiewała pieśni pochwalne na cześć Legii. Było za dużo anty i to Ci powie bardzo dużo osób z Legii. Wejdź na forum a zobaczysz, że większość jest zażenowana tym, co było. I ja też
Na derbach prawie przez cały mecz śpiewaliście piosenki anty na Polonię. Więc nie pisz, że po raz peirwszy
Kiedyś wrócą tamte lata... 1946... 2000... 2011?
Odpowiedz cytując
hunter
Senior Member

Stary 28.10.2008, 00:58
Na Legii konflikt przybiera chyba nową formę (na pewno nie lepszą), bo w niedzielę na stadionie naprawdę kupa ludzi gwizdała, gdy rozlegało się "ITI spier*alaj". Mało tego, po jednej z takich sytuacji doszło nawet do spięcia pomiędzy kilkoma osobami na krytej.

W dobrym kierunku, czyli pozbycia się ITI to raczej nie zmierza...
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 28.10.2008, 02:01
skttrbrain napisał(a):Wyświetl post
Super.
Szczególnie, że właśnie zamknęli im stadion. A klubowi poważnie utrudnili drogę do gry w ekstraklasie w najbliższej przyszłości.
Ja bym im pomnik wybudował, Ty będziesz im znicze palił, bo kilku pałkarze zawinęli.
A Ja wybudowałbym pomnik kibicą potrafiącym wygwizdać swoją drużynę po zremisowanym meczu...

PS. Nie chodzi mi oczywiście o pomnik kibica Realu lub Barcelony.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
dostuffca
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 28.10.2008, 11:19
sport.pl napisał(a):
- Mecz Legii z Wisłą z trybuny honorowej oglądał podejrzany Janusz W. To klubowi chluby nie przynosi.

- Pan W. ma na tę trybunę karnet, nie został skazany, więc nie mamy prawa mu go odebrać. Ja w jego sytuacji na stadionie bym się nie pokazywał. Ale to kwestia smaku.
http://www.sport.pl/sport/1,65025,58...__zylety_.html

Kasa misiu kasa jest idiotą i łapownikiem, ale czy ogólnie rzecz biorąc klub ma prawo odebrać karnet osobie skazanej (dajmy na to na zawias, zakaz wykonywania funkcji publicznych i grzywnę, a więc nie skazanej na karę więzienia)?

Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 28.10.2008, 11:29
dostuffca napisał(a):Wyświetl post
http://www.sport.pl/sport/1,65025,58...__zylety_.html

Kasa misiu kasa jest idiotą i łapownikiem, ale czy ogólnie rzecz biorąc klub ma prawo odebrać karnet osobie skazanej (dajmy na to na zawias, zakaz wykonywania funkcji publicznych i grzywnę, a więc nie skazanej na karę więzienia)?
Chcialbym zeby mial takie prawo, a nawet obowiazek. Mam tu na mysli osoby, ktorym udowodniono czynna badz bierna korupcje w sporcie. Taki dodatkowy rodzaj reperkusji dla wszystkich zakalcow - wyobcowanie ze stadionow.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów