|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
jak lub za pomoca jakiego programu moge zrobic tak aby połaczyc dwa zdjecia tzn aby jedno było na drugim przycieniowanym, zeby zrobic cień tak jakby.. mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Nie ma ktoś sprzedać koszulki z okazji mistrzostwa Polski z tego roku
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Jakąś spokojną/odpowiednią muzyczkę do pokazu zdjęc może ktoś polecic?
Bo w tym temacie wogóle się nie orientuje i licze na wasza pomoc ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Gdzie w Operze 9.5 moge ustawić żeby była domyślną przeglądarką
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez impreza : 26.10.2008 o godz. 11:15.
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Witam.
Poszukuje programu Adobe Photoshop 5 lub 6 lub 7. Zarzuci ktoś linkami? Pozdrawiam. ![]()
Nie mam recepty na jutro, nie umiem pomóc ludziom, cholerny samolub, nie wierze więcej w ludzkość. Nie narzekam, mój świat jest ułożony, wiem co mam, wiem co chce, wiem co muszę zrobić.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wystarczylo wpisac w googlach
http://peb.pl/grafika/68773-rapidsha...oshop-7-a.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie działa ten link, który wrzuciłeś.
Pozdro. ![]()
Nie mam recepty na jutro, nie umiem pomóc ludziom, cholerny samolub, nie wierze więcej w ludzkość. Nie narzekam, mój świat jest ułożony, wiem co mam, wiem co chce, wiem co muszę zrobić.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
moze to ci pomoze, znalazlem w googlach tylko ze platne...
http://krakow.gumtree.pl/c-Spo-eczno...QAdIdZ79750901 |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Zna ktoś jakiś serwis gdzie mogę sobie wysłać dowolny obraz z komputera na komórkę?
Jak ktoś ma KK z karnetem na sektor D to może nabić jednorazowy bilet na inny sektor? |
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wie ktoś jakim wynikiem zakończył się dzisiejszy mecz Juniorów Starszych pomiędzy Wisłą a Unią Tarnów? Ewentualnie proszę też o podanie listy strzelców.
![]() ![]()
...Noblesse Oblige...
|
|
|
|
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Jak mam te złote monety (takie kolekcjonerskie, ale jednocześnie płatnicze, za 2 zł, no wiecie, te z różnymi awersami) to mogę nimi zapłacić na poczcie? Bodajże tam nawet kiedyś kupowałem, ale mam iśc do banku wymieniać czy przyjmą?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Szukam programu, którym będę mógł połączyć ze sobą dwa krótkie fragmenty różnych piosenek.
![]()
"...Możesz nazywać mnie bratem diabła
I nienawidzić jeśli chcesz Możesz mówić, że jestem złem Lecz nigdy nie zmienisz mnie..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Audacity. 10znaków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
ma ktos zdjecie z transparentem "Lajkonik tu bylem" z obrazkiem zapłodnionej Syrenki
bardzo prosze o wstawenie |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
Wisła Kraków - Unia Tarnów 3-2 (0-2). wejdź sobie na stronę futbol.org tam masz wiadomości z Małoposkiego świata futbolu jak na razie nie ma jeszcze strzelców bramek. Myślę że najszybciej dowiesz sie kto strzelił bramki , kupując jutro gazetę Krakowską lub dziennik polski. ![]() Powód: dopisanie istotnych informacji:D
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 26.10.2008 o godz. 22:03.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Dzięki.
A może ktoś jeszcze powie kto strzelił bramki dla Wisły? ![]() ![]()
...Noblesse Oblige...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Mam prośbę ... czy ktoś poradził sobie z takim połączeniem:
WINDOWS VISTA + CHELLO + ROUTER = torrenty.. u mnie to nie współgra.. nie da rady nic ściągnąć. Mam 10mbitów i k.rwa mnie szlag trafia jak widzę coraz to nowsze filmy.. ![]()
Rzeki przepłynąłem, góry pokonałem,
Wielkim lasem szedłem, nocy nie przespałem. Żeby Ciebie spotkać w małym kącie świata, Żeby z Tobą zostać na calutkie lata.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
kiedyś obiło mi się o uszy ze jakiś chłopak był po szkole średniej zgłoszony jednoczesnie do draftu NBA i NFL. Ostatecznie wybrał drogę koszykarza. Cały czas myslalem ze chodzi o Iversona ale nie moge nigdzie znaleść informacji ze brał on udzial w drafcie NFL.
Ktoś znający temat się wypowie ![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Charlie Ward z NY Knicks
![]()
PIJACZKI OSIEDLOWE '97 - KTO NIE PIJE TEN SPRZEDAJE
Zrobisz loda, będzie zgoda. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Wisła Kraków - Unia Tarnów 3-2 (0-2) bramki dla Wisły Kaczor , Chrapek , Ligienza. polecam Ci stronę www.futbol.org.pl tam masz wyniki z Małoplski ze wszystkich lig. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Gdzieś obiło mi się o uszy że kończąc studia dochodzi nam tam ileś lat przepracowanych i tu moje pytanie jak to z tym jest i czy dotyczy to również studiów zaocznych-licencjackich?
![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Member
Offline |
|
Stronę znam, problem w tym, że wyniki na niej pojawiają się z dużym opóźnieniem. ![]() ![]()
...Noblesse Oblige...
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Czy za 1 listopad (sobota) przysługuję dzień wolny pracownikowi przy trybie pracy 5 dniowym (5x8h)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
tak przysługuje
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|