|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Pierwsze litery są zależne od numerów rejestracji.. bodajże z początku było KR teraz KO - tych dwóch się nie wybiera ale najlepiej jechać do urzędu, ew. tam zadzwonić.
![]()
Rzeki przepłynąłem, góry pokonałem,
Wielkim lasem szedłem, nocy nie przespałem. Żeby Ciebie spotkać w małym kącie świata, Żeby z Tobą zostać na calutkie lata.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
ZACU Nie ma domawiania biletów FC na mecz z Ruchem. pozdrawiam ![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
A jeśli chodzi ci o tablice indywidualne (koszt 1000 zł): Tablice indywidualne Tablice indywidualne mogą być wydane na wniosek właściciela pojazdu, zamiast tablic zwyczajnych (za dopłatą). Właściciel sam ustala treść wyróżnika pojazdu. Indywidualny wyróżnik pojazdu nie może zawierać treści obraźliwych lub niezgodnych z zasadami współżycia społecznego. Numer składa się z litery i cyfry oznaczających województwo oraz wyróżnika pojazdu w postaci 3, 4 lub 5 liter, z czego maksymalnie 2 ostatnie mogą być zastąpione cyframi. Tablice indywidualne wydawane są tylko na konkretny samochód lub motocykl i konkretnemu właścicielowi co oznacza, że po wycofaniu pojazdu z eksploatacji lub po zmianie właściciela wykorzystana kombinacja liter i cyfr "przepada" i nie może być wykorzystana w innym aucie ani motocyklu. Racjonalność tej zasady bywa kwestionowana. ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Co mogło stać sie z moim CSem
Zawsze jak wchodziłem w gre,to szybko mi wyszukiwało ponad 1000 serwerów,a od wczoraj jak wejde,to ledwo 50... Dziwne... ![]()
W życiu przeczytałem tylko jedną książkę, bo miała tylko osiem stron. To była" Nasza szkapa". Chyba coś o jakimś wychudzonym koniu----Mariusz Piekarski
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Potrzebuje jakis dobry program do sprawdzenia czy laptop dziala tak jak ma dzialac, sprawdzic wydajnosc, porownac itd. Co polecacie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś może jak daleko od dworca w Bochni jest ulica Zielona?
![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie jak aktywować karte Cyfry+
![]()
JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA !!
A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA !! |
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Dlaczego na koszulkach GKSu Bełchatów jest zaklejone logo adidasa? Orientuje się ktoś?
![]()
Nowodworek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Mam pytanie;
Brat złamał noge w kolanie(jedzie na rechabilitacje daleko poza Krk.) Potrzebuje PILNIE kupić spodnie dresowe z rozpinaną nogawką NA CAŁEJ DŁUGOŚCI! Na allegro są ,ale używki plus czas wysyłki a on czasu nie ma, w sklepach typu Dekathlon itp. nie znalazłem a czas nagli. Spodnie raczej wyszły z mody.Może ktoś coś doradzić? będę bardzo wdzięczny! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
wiecie może gdzie jeszcze są jeszcze jakieś dodatkowe rekrutacje na studia lub jakieś studium
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Ostatnio przysyłali mi na maila,że jest jakaś dodatkowa rekrutacja. Generalnie na wszystkich niepaństwowych uczelniach możesz zacząć studia jeszcze teraz tyle,że musisz uzyskać tzw zgodę rektora |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
http://dobreprogramy.pl/index.php?dz...tion+4.60.1500 stąd: http://rapidshare.com/files/14905048...0___KLUCZ_.rar ![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
idź sobie na jakąś praktykę lub staż, na pewno więcej się nauczysz jak sobie ją dobrzewybierzesz niz na studiach ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Witam mam pytanie , dam radę kupić sam bilet na mecz do Warszawy , transport mam tylko jak z biletem . czekam na odp.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Witam , przypuszcza ktos o której jest planowany powrót do Krakowa , ile nas zostawią na stadionie po meczu i ile musimy iść do autokarów ? Prosiłbym o jakieś info z poprzednich lat jak to było , jak coś to priv zeby nie zaśmiecać forum .dzieki z góry
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
@Romy S.
A Everest nie podaje tylko co dokladnie w kompie jest ? Bo glownie chodzi mi o przetestowanie |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
posiada ktoś tą książkę ? potrzebuje skan stron 117-118 ,albo w miarę dobre zdjęcie ![]() za pomoc odpalę piwo ![]() ![]()
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mam laptopa z Win Vista HP. W ogólw nie moge napisac literki "ć". Za kazdym razem, jak probuje to mi wyskakuje Catalyst kreator. Grzebałam w klawiaturze i językach ale nie mam pojecia gdzie to można ew. zmienic. Z innymi polskimi znakami nie ma problemu.
Proszę o (szybką) pomoc! Z góry dzieki, pozdrawiam. Powód: TSW
Ostatnio edytowane przez aluszkaa : 25.10.2008 o godz. 14:20.
![]()
Grunt to pozytywne myślenie i optymistyczne podejście do życia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Kaspersky Internet Security 8.0.0.357 mam tą wersję ale potrzebuje na 100% działającego klucza/cracka do tej wersji.
Ma ktoś? ![]()
I
|
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Wejdź w Catalyst kreator i sprawdź opcje jego szybkiego uruchamiania. Wystarczy zmienić literkę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Nie wiedziałam, gdzie to wrzucić więc dam tu
jeśli mielibyście jakieś artykuły, teksty, reportaże czy własną wiedze o masowych (czy też pojedynczych) morderstwach wyznawców innych wyznań (nie chrześcijanów!), bardzo prosze o informacje o nich! Mam zrobić referat o prześladowaniach innych wyznań na religię, ponieważ mój katecheta uważa, że tylko chrześcijanie są w dzisiejszym świecie prześladowani podając chociażby prykład Sudanu. Chodzi mi o konkretne przykłady (np. dnia tego i tego zginą gdzieś tam żyd z powodu np. noszenia jarmułki, czy muzułmanin, w tym kraju odbyła sie masakra buddystów itp.). Mam to na poniedziałek i naprawde prosze o pomoc w zdobywaniu materiałów żeby nie było sama cały czas szukam potrzebnych infrmacji w internecie ale mam ich za mało.P.S. Sama uważam, że chrześcijanie są w tych czasach bardzo często atakowani itp. ale nie popadajmy ze skrajności w skrajność.
Ostatnio edytowane przez moonga : 25.10.2008 o godz. 15:07.
![]()
" Płoną perony, płynie krew,
To szlak Wiślackiej wiary, Rzucamy wokół śmierci zew, Łopoczą nam sztandary Niech chwała Twoja wiecznie trwa, Zwyciężaj Wisło ma, Zwyciężaj Wisło ma" Nauczmy sie Roty! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Sprawdzałem na http://mapy.eholiday.pl/mapa-bochnia...a-bochnia.html
i takiej ulicy w Bochni nie ma. |
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Duży skaner by się przydał (taki większy format od a4) do bardzo ważnych Wiślackich celów. Jak ktoś ma taki sprzęt albo ma pomysł jak go wykombinować to czekam na privy.
Pozdrawiam |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Zna ktoś strone gdzie można znaleźć dokładne dane na temat konkretnego samochodu (wymiary, sliniki jakie były montowane i ich szczegóły, itp)?
![]()
Ddf
|
|
|