|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
w photoshopie mozesz nadac domyslne kolory chyba ale wiadomo nigdy nie beda one takie jak w realu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
http://www.gimp.signs.pl/tutoriale2/005_gimp.shtml lub programem Recolored: http://www.download.net.pl/3056/Recolored/ wersja demo, może znajdziesz gdzieś pełną. ![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.03.2010 o godz. 12:51.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
mam pytanie: czy hala Wisły, którą klub wynajmuje np. na halówkę, to ta, gdzie koszykarki rozgrywają mecze?
i druga rzecz: czy w tej zatoczce przed Haląmozna parkować czy nie? ![]()
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.
Badanie rynku - zarejestruj się za free ![]() ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Mam pytanie: czy wie ktoś w jakich cenach, i od kiedy będą dostępne bilety na mecz PP z Górnikiem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Kto kojarzy takiego bochatera jak
Rumpelstickin,bo przypomina mi sie z dziecinstwa,nieiwem czy to nie jest jakas postac co porwala dziecko,a potem musiala je oddac ...chyba z jakis Basni. Jakby ktos mial jakies link itd to bylby wdzieczny. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3574918 google nie boli |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
działa wam w tej chwili gg
![]()
Dan Petrescu - Szacunek
KUBA - Na Zawsze będziesz WIŚLAKIEM!!!! Per aspera ad astra "Pamiętaj, w życiu żałuje się wyłącznie wahania, bezczynności i niezdecydowania, wszystko, co zrobiło się, choćby miało przynieść ból i rozczarowanie, nie żałuje się" |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Panowie co mam zrobic jeżeli włanczam GG daje na dostepny o mi miga cały czs dostępny, niedostepny aż w końcu jest niedostepny i nie moge nic z tym zrobic.!?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Spokojnie mnie nic nie boli,jakbym znalazl to bym nie pytał. Chodzi mi raczej o bohatera z Basni,jakis jego opis etc. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wie moze ktos jak z tymi biletami na ruch dla fc? bo lista juz dawno byla wysylana bedzie nowa ?
Ostatnio edytowane przez Zacu : 23.10.2008 o godz. 19:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Jednym słowem szukasz kolegów ? . http://www.google.pl/search?hl=pl&cl...C3%B3w&spell=1 wujek google
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Po pierwsze to bet and win to to samo co bwin
![]() Po drugie, wedlug mnie najlepszy portal do obstawiania to bet-at-home -Support w języku polskim - również livechat na stronie głównej -Minimalna stawka na zakład to tylko 1 zł -Możliwośc typowania 1 oraz 2 ligi polskiej, a także Pucharu Polski -Wygrana nie podlega podatkowi w wysokości 10% (jak to ma miejsce w zwykłych STS), a Twoja wygrana jest natychmiast widoczna w panelu gracza. -Minimalna stawka wpłaty to 10zł. -Nie ma ograniczeń w wypłatach, wypłacasz ile chcesz.( W bwin wyplaty sa od ponad 100zl) -Bardzo częste promocje!! -Duża oferta zakładów -Bardzo dobry Support, miła i porfesionalna obsługa. -Liczne Systemy - Zakłady pojedyncze, kombi i systemowe na wszystkie zdarzenia i mecze. Pozdrawiam. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
BADMINTON w Krk. gdzie mozna zagrac? jakas sekcja czy cus? i czy w wieku 17 lat jest sens isc na cos takiego czy wysmieja mnie i powiedza ze oni produkuja mlodych Chinczykow a nie graja sobie rekreacyjnie?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ma ktoś pomysł jak zdobyć 150 zł w ciągu kilku dni
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Musiek wielkie dzieki o to chodzilo.
Aro - modl sie zeby gigant spal.. Jeszcze jedno.. Jak zrobic siec vista - xp + drukarka ? ![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sikam na to, co kto o tym pytaniu sądzi. ;] Po prostu - jak wyczarować 150 zł w ciągu paru dni - sprawa jest dość mocno pilna ;/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Idź zarób
![]()
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
krótka piłka - Czy można dostać PESa 2009 w Olkuszu? Jeśli tak to gdzie.
Proszę o szybką odpowiedź |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
Banki spermy płacą nawet po 500 złotych dawcom, a tych i tak brakuje! http://sieradz.naszemiasto.pl/wydarzenia/751283.html ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
![]()
.....
|
|
|
|
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|||||||||
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Natychmiast widoczna? Nie rozsmieszaj mnie. To jest normalka, jak są wazne mecze. Ja stawiłem na NHL na godzinę 1, do teraz nie mam ani grosza z wygranej. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Do tego masakrycznie niskie kursy, oferta na siatkowkę (porażka) oferta na koszykowke (tutaj troszeczke lepiej), ale na NHL Typ, Podwójna Szansa i under/over to jest dużo Najlepszy bet365 ale raczej bez bonusów bo jak zachcesz bonus to będziesz ze 3 tyg czekał na list aktywacyny, do tego obrócić 8 razy, a to już nie jest takie proste. Sory za długą odpowiedź, ale musiałem poprawić troszkę te farmazony ![]() |
||||||||||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale zadnej propozycji nie ma z Twojej strony
![]() ![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Mam pytanko apropo rejestracji samochodów.
czy jest możliwość mieć taką rejestrację KR AKÓW , czy zawsze musi być z przodu przykładowo KO AGATA ? ![]()
STOŁECZNE KRÓLEWSKIE MIASTO KRAKÓW
TYLKO WISŁA Anty Jude |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
wg mnei trzeba grac tam gdzie jest najniższa marża
B-a-h jak o to chodzi to prawdziwy dramat, podobnie interwetten ogólnie nie ma jednego dobrego buka do grania, u jednych buków sa dobre kursy na undergogi u innych lepsze na faworytów Ja na twoim miejscu założyłbym konta u 10 buków z najniższymi marzami(lub takich co lubią sie mylić, np interwetten mimo kosmicznych czasami marż, często myli się w kursach...) i w zależności od zdarzenia wpłacał pieniądze do jednego z nich tylko po to by postawić jeden kupon... dobrze ejst tez sobie rozkminić kto ma najlepsze kursy na jaką dyscypline np. admiralbet ma chyba najlepsze kursy na tenis, gamebookers i amerykańskie buki(nie pamiętam juz nazw) mają dobre kursy na baseball itp itd z tego co kojarze najniższe marże na rynku(nie licząc betfair) ma PINNACLE ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
ma ktoś z was może kurtkę firmy Abercrombie & Fitch model Adirondack
|
|