|
PNU '06
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Telefon stacjonarny w UPC. Ktoś ma? Jakieś opinie na ten temat? Nie chodzi mi o kasę bo to już wiem. Raczej chciałbym opinię na temat jakości itd.
![]()
PNU '06
Małe deseczki robi się tak jak małe dziewczynki. Rżnie się duże Nie zbadane są wyroki Słowiańskiej Duszy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
2. Zgodnie z regulaminem wszystko. Jeśli piszą, że 3 - to znaczy że 3. (nie mam czasu się zagłębiać jak teraz tam jest). 3. Nie martw się o to. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Wie ktoś gdzie w Krakowie (lub w necie) można kupić flagę Wielkiej Brytanii/Irlandii w rozmiarach 150cm*90cm? albo podobnych?
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
O bank nie masz się co martwić... to się zgadza... Ale jeżeli będziesz za dobry to nie zdziw się jak nagle zniknie twoje konto z twoimi pieniędzmi.... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Jakieś dzieła, publikacje, artykuły dotyczące Rydlówki ? Zna ktoś jakieś tytuły, albo księgarnie gdzie mogę ów materiały nabyć ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Nie wiecie jak pobrać pliki ze strony http://ifolder.ru
Wiem, że trzeba się zalogować, więc się zalogowałem, ale nadal nic :( |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Robiłem atualizacje i wyskoczyłomi "użytkownik mógł paść ofiarą fałszywego oprogramowania" ...
Co zrobić, żeby to znikło bo cały czas mam na pulpicie itp. Powód: Pomogło przywrócenie systemu z wczoraj - dzięki gigant
Ostatnio edytowane przez Kondipr : 21.10.2008 o godz. 20:21.
![]()
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Kup legalnego windowsa, lub cofnij ustawienia systemu na czas przed aktualizacją. Powinno zadziałać. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
||
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie, zamówiłem dziś cyfre plus (pakiet z samymi canalami +) dostalem dekoder, dostalem karte abonanecką i nie moge tego podlaczyc. Brak sygnalu itp. Babka pytala sie czy chce antene, powiedzialem ze nie, ale moze ja musze miec do odbioru sygnalu
![]()
JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA !!
A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Czy dostane gdzieś w Krakowie ten model air maxów ? http://www.hetera.com/images/Large/DSCN5493.jpg
![]() ![]() |
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
ale ****a na zdrowy rozum jak chcesz odebrac sygnal jak nie przez antene ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() rotfl:Nie wiem - mam nadzieję, że robisz sobie jaja i marną prowokację. Jeżeli nie to brak mi słów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
To tak jakby kupić lampę, przyjść do domu i stwierdzić, że nie świeci, wrócić do sklepu a tam pan sprzedawca pyta: -czy ma pan w domu prąd?;
- a jest on potrzebny ? ;o Pytanie: przedłużał ktoś umowę (mix) u tych złodziei z Orange? Opłaca się ich zbywać, dają coś więcej? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
David. ja jak grałem kiedys na zwłokę to dali mi lepszy telefon i taniej trochę. Powiedz im, że zastanawiasz się nad przejściem do innej sieci i wtedy ci złożą nową ofertę. Bynajmniej ja tak miałem. edit: Aha, ok dzieki :] Powód: edit
Ostatnio edytowane przez Arkas : 22.10.2008 o godz. 18:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
No Canal+ to tylko na Cyfrze. Co do pakietow,jesli chcesz miec C+ to musisz kupic zestaw komfortowy lub podstawowy,one sa teraz w promocjach bodaj 50% taniej,i do tych pakietow kupujesz np x4 canal(Sport sport 2,film i zwykly) za 29 zeta miesiecznie i juz masz w maire zestawik do tego jeszcze polecam HBO i Orange i masz wlasciwie do ogladania wsyztko. Tu link do opisu zestawow http://www.cyfra.tv/cyfra_plus_2.html ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie musisz mieć żadnych pakietów, ja mam tylko 4 canal + w hd za 19 zł przez pierwsze 7 miesięcy a potem za 39. plus dopłata hd i wynajem dekodera.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Poszukuje książki dp angielskiego "Inside Out" poziom Upper Intermediate. Ma ktoś może to w pdf ? Ew w grę wchodziło by odkupienie używanej/ kupno ksera.
Pilne. ![]()
Piwa i pacierza nigdy nie odmawiam
Walczmy o Wiślacki PR !! Bojkot Gazety Wyborczej !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ratujcie!
którąś godzinę męcze się z instalacją PESa. Kiedy już jest 100% zainstalowane wyskakuje error o takiej treści: Error 1305.Error reading from file G:\program files\ KONAMI\ Pro Evolution Soccer 2009\ img\ cv.09.img. Verify that the file exists and that you can access it. Co robić? Co mam zrobic z tym plikiem i czy ktoś miał podobny kłopot? Pomóżcie - pilna sprawa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Tłumaczenie błedu to: "problem z odczytem pliku , sprawdz czy plik istnieje i czy masz do niego dostęp"
Ostatnio edytowane przez Verinho : 23.10.2008 o godz. 00:25.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Gdzie najlepiej na necie obstawiac ? expert ? bet and win ? bwin ?
Zeby nie bylo limitu wyplacania wygranej powyzej np 100zl ![]() jeszcze jedno. Drukarke mam podpieta do kompa z xp mam siec z laptopem przez liveboxa jak dodac drukarke do sieci ? udostepnilem na xp i chuia nie widac :/ wogole przez angry ip scaner tylko moga znalezc xp a xp viste mi znajduje ? ocb ?
Ostatnio edytowane przez kms : 23.10.2008 o godz. 11:10.
![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
ile jest w krk za metr kw. malowania
|
|
|
|
Żydzi Jedzą Dzieci
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Mam prozbe jesli ktos posiada TMK z relacja z derbów Tarnowa na stadnionie tovi Prosze o kontakt na priva
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Wiecej to tylko na stronie sie dostanie jak sie zalogujesz. Orange.pl i pozniej przedluz umowe. Ewenutalnie cały wielki watek o przedłużaniu jest na telepolis.pl lub gsmonline.pl
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mam pytanie - mianowicie ktoś wie jak będą wyglądały kwalifikacje do ligi mistrzów w następnym sezonie?
Niby ma być łatwiej dla biedniejszych klubów - np. Wisły, ale co sie zmieni... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Powód: dance
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.04.2010 o godz. 18:32.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Wie ktoś może jak w Anglii kształtują się ceny nowej Nokii N95 lub N95 8gb?
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
[quote=Zieniu17;618546]Wie ktoś może jak w Anglii kształtują się ceny nowej Nokii N95 lub N95 8gb?[/quote]
W granicach 300-400 funtow w zaleznosci od operatora i najczesciej z simlockiem, najlepiej poszukac na ebay-u. Ale malo osob zgadza sie na wysylke zagranice czasem mozna sie dogadac ![]() ,
|
|
|
|
Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Nie wiem czy w dorym temacie zadaje pytanie
Jest jakiś program komputerowy, który potrafi stare czarnobiałe zdjecie przerobic do koloru |
|
|