The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku
Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) 490 57,11%
Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% 94 10,96%
Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem 36 4,20%
Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia 181 21,10%
Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej 57 6,64%
Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
<Crasch>
Senior Member

Od: 09.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.10.2008, 22:47
pan_premier napisał(a):Wyświetl post
Jezusie, będzie powtórka?
brón mnie Boże przed obejrzeniem kolejnego meczu ze Słowenią!
Słowaków, nie trudno sie pomylic tymbardziej ze obie ekipy przezentuja ten sam poziom, juz poprawione
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Stary 15.10.2008, 23:09
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Co do oceny Boruca, to proponuję też byś trzeźwo popatrzył na jego dokonania. Facet został przywrócony do kadry na kredyt, bez poważnych podstaw. Przy czym skrzywdzono Fabiańskiego, który przecież dobrze broni i nikt nie miał do niego pretensji o formę.
Nie zgodzę się.
Boruc jest moim zdaniem na dzień dzisiejszy najlepszym polskim bramkarzem.
Ma tą przewagę nad Fabiańskim, że gra w klubie.
Jest naturalnym "numerem jeden"
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Dobry bramkarz to taki, który zdobywa dla zespołu punkty. Zły to taki, przez którego zespół przegrywa wygrane mecze.
W takim razie nie ma na świecie ani jednego dobrego bramkarza.
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
Odpowiedz cytując
Raphael
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 15.10.2008, 23:11
Niesłychane frajerstwo ale zdarza się nawet najlepszym. np. Czechom na ostatnich ME w decydującym o awansie meczu z Turcją. My na szczęście mamy jeszcze kilka meczów przed sobą i przede wszystkim tak słabą grupę, że niezwykłym osiągnięciem byłoby nie zajęcie co najmniej drugiego miejsca...
Odpowiedz cytując
Luissss81
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 15.10.2008, 23:12
krzywy nie przesadzaj z obrażaniem Boruca bo nie raz nam tyłek uratował.wpadki się zdarzają.Co do gry to qurwa żenada.Gdyby nie Paweł to z przodu nic by się nie działo.Roger strasznie słabo.za wolno.
I dość już zawodników niegrających w swoich klubach.Ile razy to już można wałkować.Smolarek-porażka.co z tego że strzelił gola.co dotknął piłkę to albo ją stracił albo źle podał.następny.Dariusz Auxerre Dudka.po dzisiejszym występie proponuję rozejrzeć się za ciepłym kocem bo na ławeczce w klubie może być zimno.Krzynówek-mam już dość słuchania ile to on nie znaczy dla reprezentacji.on nie gra i to widać.dlaczego za Smolarka nie gra Boguski .On walczy cały mecz a nie się przewraca non stop jak Smolarek.i niech Leo już skończy gadać te brednie i powoła Piotrka na lewą obronę.Wejście Garguły -kolejny świetny pomysł.Niech jeszcze Jop i Kowalczyk znowu zaczną grać to z San Marino przegramy
WISŁA TO MY
Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 15.10.2008, 23:59
Piotrek Brożek do REPREZENTACJI ! Niech dziadek wreszcie zacznie myśleć
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując
manson777
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 16.10.2008, 00:01
Luissss81 napisał(a):Wyświetl post
krzywy nie przesadzaj z obrażaniem Boruca bo nie raz nam tyłek uratował.wpadki się zdarzają.Co do gry to qurwa żenada.Gdyby nie Paweł to z przodu nic by się nie działo.Roger strasznie słabo.za wolno.
I dość już zawodników niegrających w swoich klubach.Ile razy to już można wałkować.Smolarek-porażka.co z tego że strzelił gola.co dotknął piłkę to albo ją stracił albo źle podał.następny.Dariusz Auxerre Dudka.po dzisiejszym występie proponuję rozejrzeć się za ciepłym kocem bo na ławeczce w klubie może być zimno.Krzynówek-mam już dość słuchania ile to on nie znaczy dla reprezentacji.on nie gra i to widać.dlaczego za Smolarka nie gra Boguski .On walczy cały mecz a nie się przewraca non stop jak Smolarek.i niech Leo już skończy gadać te brednie i powoła Piotrka na lewą obronę.Wejście Garguły -kolejny świetny pomysł.Niech jeszcze Jop i Kowalczyk znowu zaczną grać to z San Marino przegramy
dzięki Bogu że Boguś nie gra
bo byłby następny w kolejce za Pawłem do wyjazdu
bo poza tym że B.C. zarobiłby kolejne miliony eurasów
to nam pozostałoby oglądać popisy kolejnych darmowych Drewnowanovićiów czy wychowanków
pokroju Grzegorza K.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 16.10.2008, 00:43
Mecz bardzo slaby w naszym wykonaniu. Jedno co sie rzucilo w oczy, to gra Smolarka, ktoremu powinno sie podziekowac(mimo strzelenia tego gola do pustej bramki ) na jakis czas i zmiana Krzynowka, ktoremu rowniez nalezaloby podziekowac i powolac go dopiero, kiedy zacznie grac w klubie(bo od roku nie gra powaznie w pilke). Katastrofalna decyzja Beenhakkera o zdjeciu Brozka...bylem przekonany, ze zejdzie Ebi, a tutaj taki klops . W dodatku Leo nie wywalczyl zakladanego minimum - 4 pkt.(porazka ze Slowacja, to poprostu wstyd...), wiec teraz majac dobrych kilka miesiecy wolnego, powinnismy zmienic trenera...proste.

P.S - Mimo porazki i tak wiadomo, ze tylko my i Czesi liczymy sie w tej grupie...zobaczymy tylko, kto na koncu bedzie gral w barazach, a kto awansuje bezposrednio.
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 16.10.2008, 07:01
Aro1234 napisał(a):Wyświetl post
Kolego coolpick nie ma co cytować tego portalu. Nie dość, że ślepo zapatrzony w Platformę, to jeszcze średnio wiedzą o czym piszą... Nadaliby się z tym słowackim trenerem...
Co ma piernik do wiatraka Po co takie dyrdymały pisać
Poza tym zapatrzenie w Platformę może być JEDYNIE zaletą tego portalu .
To, że bzdury piszą o meczu to prawda, ale co mają do tego sympatie polityczne
Tematy pomyliłeś.

Mecz kiepski. kopanina przez większość czasu.
Na początku Słowacy zagrali kilka akcji na 1 kontakt i przy bezładnej grze naszych pomyślałem, że powiozą nas ładnie.
Potem się wyrównało i bezład zapanował.
Brożek naprawdę dojrzał i gra równie dobrze i w Wisełce i reprezentacji - asysta profesorska.
Mecz przegrał Boruc z niewielka pomocą obrońców (Dudka "rozwija się" aż żal patrzeć).
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 16.10.2008, 07:36
Mecz z Czechami to był tylko miły odchył od normy, bo jednak od reprezentacji, w której 75% zawodników ma problemy z odciskami pośladków nie można oczekiwać regularnych zwycięstw. A jak do tego Borubar nie pomoże to nie może być dobrze.

Tak na marginesie - czy ktoś z Was zrozumiał o co chodziło Benhałerowi ze zmianą Krzynówka? Oczywiście pozostanie Brozia nic by nie zmieniło i najpewniej Słowacy i tak by huknęli te dwie bramki ale chodzi o sam sens zmiany? Co on miał robić na boisku? Drużyna prowadzi 1:0, gospodarze próbują atakować a treneiro zdejmuje napastnika wprowadzając obrońcę/pomocnika/napastnika Krzynówka bez sił?
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
Lukas_ts
Junior Member

Od: 10.2008

Stary 16.10.2008, 08:21
No i Polacy powrócili do swojego optymalnego popziomu po jednorazowym przebłysku w meczu z Czechami, na następny taki mecz pewnie znowu będziemy musieli poczekać jakieś 2 lata. Co do samego meczu ze Słowakami to żal było patrzeć na grę naszych, ale z drugiej strony czego oczekiwać od drużyny w której połowa zawodników grzeje ławkę w swoich klubach, bądź nawet nie mieści się w kadrze meczowej. Jak napisał pan_premier też wolę, żeby po głowie kopali się młodzi zawodnicy z polskiej ligi niż zawodnicy, którzy grzeją ławkę zagranicą. Czas najwyższy podziękować już niektórym panom z tej reprezentacji i zacząć opierać ją na innych zawodnikach. Ale nie wiem czy kiedykolwiek doczekam się chwili, gdy Leo przestanie powoływać do kadry takiego Krzynówka. No chyba, że Holender nie utrzyma posady do wiosny.
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 16.10.2008, 08:43
IndykTSW napisał(a):Wyświetl post
Człowieku, podniecasz się jednym rozgrywającym. Jak przeciętny Słowak spojrzy na skład naszej kadry to widzi nazwiska Boruc, Błaszczykowski, Smolarek itd. Słowacja jest ekipą słabą i taka jest prawda.
prawda jest tez taka że ostatnimi czasy to piłkarze słowaccy sa chyba bardziej cenieni skoro kilku z nich kupowano po 5 mln euro a jednego nawet za 10 mln

biorąc pod uwagę wielkość kraju i zainteresowanie piłką w Polsce i na Słowacji to wypadamy słabiutko
Odpowiedz cytując
spidey
Banita

Od: 09.2005

Stary 16.10.2008, 09:34
weszlo.com napisał(a):
(...)ktoś naprawdę sądził, że ten bramkarz NIGDY nie zawali żadnego gola? Że będzie nam mecze tylko ratował, a nigdy zawalał? Niestety, takich ludzi w zasadzie nie ma. A pozycja bramkarza jest wyjątkowo niewdzięczna – tu jeden błąd sprawia, że ocena wartości sportowej diametralnie się zmienia. Gdyby jeden błąd miał decydować o tym, czy dobrym pomocnikiem jest Mariusz Lewandowski, to spokojnie „Lewy” mógłby kończyć karierę, zanim ją zaczął. Robert Lewandowski ze Słowacją miał piłkę w zasadzie raz i fatalnie spartaczył. Tak samo popełnił błąd jak Boruc, ale napastnikom błędy uchodzą, a bramkarzom nie. Innych wymieniać nie ma co. Wasilewski się nie myli? A może Dudka, Krzynówek, Roger, Smolarek, Żewłakow?(...)
Bez dwóch zdań...
Odpowiedz cytując
grzechu1991
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2008

Stary 16.10.2008, 09:46
Mam nadzieje, że ten mecz da Siwemu do myślenia. Bo piłkarze pokroju Krzynówka, Dudki, z całym szacunkiem ale popełniają tyle błędów, ze po prostu sie nie nadają. Co do zmian, myślę, że Brożek bramek by nie obronił, bo on w obronie raczej nie gra^^. Moglibyśmy tak mówić, gdyby Benhałer zdjął obrońcę, który grał świetny mecz. Co nie znaczy, że jego zmiany były wybitnie idiotyczne.
Miłego dnia
Odpowiedz cytując
Aro1234
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 16.10.2008, 13:17
Teraz już tak na chłodno, bo wczoraj pomieszanie piwa z emocjami dało lekko rozgrzany łebek.

Bez dwóch zdań zagraliśmy o 3 klasy słabiej niż z Czechami, ale prawdą jest też fakt, że gra się tak jak przeciwnik pozwala. Czesi chcieli bardziej ofensywnej gry to ją mieli. Graliśmy z nimi otwarcie, nie baliśmy się wyjść 5-6 zawodnikami do akcji ofensywnej, narażając się na kontry, bo i Czesi grali podobnie. Słowacy z kolei byli potwornie skomasowani. Zarówno w formacji obronnej jak i w pomocy. Zacieśniony środek pola pozwalał na szybkie rozbijanie naszych akcji. Do tego jakość murawy... Owszem jedni i drudzy mieli taką samą, ale chyba nie ma sensu porównywania jej do tej ze Stadionu Śląskiego. Z przodu stał Sestak z Vittkiem i nic więcej, zaś z tyłu wszystko było skupione w jednym niemalże miejscu i przesuwali się na tyle dobrze, że nijak było tego rozklepać, ani przerzucić, ani pójść 1 na 1, bo zaraz doskakiwało 2-3 kolejnych rywali. Wyjątkiem w zasadzie była akcja kiedy to zdobyliśmy bramkę, ale tam naprawdę masakryczną pracę wykonał Kuba z Pawłem, który mimo, że mógł sam za.......ić ile fabryka dała, postanowił rozegrać z Ebim co dało gola.

Druga rzecz. Szukaliśmy cały czas przerzutów. Słowacy bądź co bądź słabi fizycznie nie są. Nie należą może do olbrzymów ale z takim Ebim czy Kubą główki spokojnie wygrają.

Kolejna sprawa. "Siwy" jak go nazwaliście, powiedział po tym meczu najprawdziwszą prawdę. O wyniku nie zdecydowały błędy całej drużyny, tylko błędy indywidualne. Niestety, niektórzy widać nie do końca wiedzą, że piłka nożna to sport gdzie wygrywa ten co popełnia najmniej błędów. Nasi zrobili o dwa za dużo. Jeden - karygodny, dokonał go Boruc. Fakt, krzyknąłęm po tej bramce: ****A! Ale na pewno nie będę wieszał psów na Arturze, bo ilość dobrych interwencji w polskiej reprezentacji przewyższa te złe o kilkadziesiąt razy. Chyba nie muszę przypominać EURO czy MŚ , gdzie gdyby nie Boruc to nasze porażki z Niemcami czy Chorwacją wahałyby się od 4-0 do 6-0, zaś mecz z Austriakami rozstrzygnąłby się po 20 minutach. Drugą bramkę zawalili nasi obrońcy. Szczerze powiedziawszy nie wiem jak tego dokonali, że stali przy bramce, zaś dwóch Słowaków na 16 metrze mogło se rozegrać piłkę jak chciało. Jeden oddał strzał, rykoszet, słupek , dezorientacja Boruca i bodaj Wasilewskiego, dobitka, gol... I tyle... 2:1 i cześć.

Krytykujecie tu Roberta Lewandowskiego czy Krzynówka, tylko że nie zauważacie, że ten jeden wszedł na ostatnie 3 minuty, zaś drugi na bodaj 6 i wymagacie, żeby od razu zrobili 4 akcje ofensywne, zdobyli po 2 gole, co skutkowałoby tym, że wygralibyśmy 5:2...

Dla mnie na większą krytykę zasługuje decyzja o zdjęciu z boiska Brożka. Pominę fakt, że Beenhakker zachował sie dość niesympatycznie z łaską dziękując Brożkowi za mecz. Bardziej chodzi o to, że Brożek grał naprawdę dojrzale. Nie notował jakichś złych zagrań. Cały czas szukał gry z pierwszej piłki. W ogóle zadziwiające jest to, że on bał się uderzyć wtedy przy bramce i wolał rozegrać z Ebim, bo jak sam powiedział: "Byłoby gadanie, że zepsuł a że mógł podać." Tak, typowa polska mentalność. Wcale mu się nie dziwię, że wolał podać, bo rzeczywiście ewentualne pudło skończyłoby się tym, że Leo zdjąłby go zaraz po tym i wpuścił Krzynówka... Dziwi mnie że nie zszedł Ebi, który przy całym szacunku dla jego osoby za mecze z el.EURO 2008, jednak teraz gra słabo.

Kolejna sprawa która mnie potwornie niepokoi to w pewnym sensie brak zaciętości, piłkarskiej złości. Można .......ić jak Szpakowski, kiedy zdobyliśmy bramkę, że "WIDAĆ TĘ ZŁOŚĆ I AMBICJĘ, BO SIĘ CIESZĄ" ale ja osobiście wymagam czegoś więcej. Czegoś takiego co widziałem w meczu z Czechami. Prawdziwej euforii, pozytywnie rozgrzanego łba, pełnej koncentracji od początku do końca, walki o każdą, nawet najbardziej przegraną piłkę, a przede wszystkim włączania się do akcji ofensywnych naszych obrońców ze skrzydeł (wczoraj Wasilewski i Wojtkowiak). No niestety chłopcy owszem, włączali się, ale co z tego skoro nie przynosiło to efektu...? Pewnie zostanę zjedzony przez niektórych zjechany ale gra Krzynówka w meczu z Portugalią stosunkowo mi się podobała. Nie grał zbyt rewelacyjnie ale biorąc pod uwagę zajebistą sytuację w klubie było całkiem przyzwoicie... Czego nie można np powiedzieć o Wawrzyniaku, który gra regularnie, ale zrobił 3 setki dla Czechów...
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 16.10.2008, 14:10
Lewa obrona to poprostu jakis koszmar. Ani jeden zawodnik sie nie sprawdzil na tej pozycji w obu meczach. Artur "Borubar" Boruc to jakies nieporozumienie. Cieniuje w klubie, ma problemy osobiste i w momencie jak Lukasz Fabianski gra naprawde dobrze, otrzymuje szanse wejscia do kadry z ktorej co dopiero zostal wyrzucony...I w efekcie mozna miec pretensje do niego o 3 bramki stracone w dwoch meczach! Z Czechami jakos nikt mu tego nie wypomnial, a powinien . Bo jezeli bramkarz ma pilke na rekawicy i wpuszcza ja w krotki rog tzn. ze niestety on jest winny.
Co robi w kadrze Lukasz Gargula, Wawrzyniak, Wojtkowiak? Cale szczescie ze LEo nie uparl sie na Adama Kokoszke w srodku obrony bo byloby jeszcze weselej...
Dawno nie widzialem meczu, zeby przegrac w minute dzieki dwom rzutom z autu
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 16.10.2008, 16:35
Nie wiem czy zwróciiście uwagę, ale Benhałer nie podał ręki schodzącemu Pawłowi. Może przypadek, może nie. Nie zdziwił bym się gdyby Brozio zaczął pełnić rolę u Benhałera jak kiedyś Frankowski u Janasa. Coś za bardzo ta sytuacja zaczyna to przypominać. Meczu nie ma co komentować, każdy widział.
W końcówce można było uratować choćby remis, ale pupilek mediów z "najlepiej ułożoną stopą w Polsce" nad którą pismaki zaczynają się już doktoryzować kropnął piłkę będąc sam na sam z bramkarzem chyba na 3 piętro.
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 16.10.2008, 17:00
Ja tam nie obwiniam Boruca ani żadnego innego grajka..
Te 2 bramki to zwykły przypadek i mega farty, tym bardziej przy 1 bramce kiedy Arturowi odbiła się niefortunnie piłka od korka. Przy drugiej też ostre zamieszanie, jakieś słupki, odbijanki... były przypadki w meczach gdzie w jednej minucie strzelano 3 bramki,cóż taka jest piłka..

No ale do kogoś trzeba się dojebać, najłatwiej kozła ofiarnego znaleść między słupkami.

kibicowsko klasa sama w sobie, wyjazd i od razu kumata i konkretna ekipa... a nie ciągłe pedalskie "leo leo leeeo"
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 16.10.2008 o godz. 17:07.
Odpowiedz cytując
Wiślak ASR
Member

Od: 11.2006

Stary 16.10.2008, 18:34
Ale się uczepiliście tego Garguły. Akurat wczoraj dał dobra zmiane bo Murawskiego nie było widac w ogóle, a Łukasz biegał wszędzie i rozgrywał piłke. Nic nie mam mu do zarzucenia po wczorajszym. Brożek moim zdaniem najlepszy z Polaków. Kuba słabo dość ale jak się ma 3 przy sobie to cudów nie ma.
Odpowiedz cytując
Aro1234
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 16.10.2008, 19:18
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
kibicowsko klasa sama w sobie, wyjazd i od razu kumata i konkretna ekipa... a nie ciągłe pedalskie "leo leo leeeo"
Ty to se już chłopie naprawdę powinieneś odpocząć od forum i w ogóle od klawiatury.
Klasą jest to, że zatrzymali 16 osób, która pojechała robić roz.......?
Klasą jest to, że przez większą część meczu napierdalali "Jebać PZPN" , "Listkiewicz ****" itd? Owszem może i należy się tym instytucjom/ludziom za to, co robią, ale nie sądzę, żeby wyjazd zagraniczny był dobrym ku temu miejscem.
Widać również, że nie do końca uważnie oglądałeś tenże mecz w TV. Ja słyszałem parę jak to nazwałeś "pedalskich" wyśpiewywań LEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŁOOOOOOOOOOOOOO , no ale to inna bajka...
Zamilcz bo gdzie bym nie czytał Twoje posty to zawsze zastanawiam się dlaczego do tej pory nikt Cię tu nie zbanował...
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 16.10.2008, 19:28
A Ty ****a z Marsa przyjechałeś czy w jakim świecie żyjesz? A może jesteś pismakiem z GW?
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Stary 16.10.2008, 19:36
4fan_player napisał(a):Wyświetl post
A Ty ****a z Marsa przyjechałeś czy w jakim świecie żyjesz? A może jesteś pismakiem z GW?
znaczy nie można powiedzieć że śpiewanie "PZPN, PZPN" jest złe bo jest się pisamakiem z GW?
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 16.10.2008, 19:38
Uu zawiało grozą

Dla mnie taki pokaz Polskich kibiców na wyjazdach jest 100 razy lepszy od tych u siebie.
Pojechali więc mogli sobie śpiewać co sobie chcieli.
Napisałem "ciągle" Leoo, więc przez cały mecz.. jak to na meczach w Polscę bywa, można zaśpiewać kilka razy ale nie ciągnąć tego 90 minut.
I nikt nie jechał z chęcią rozpierduchy, skąd wiesz od czego to się zaczęło, skąd wiesz czy ochrona na wejściu nie zaczęła okładać pałkami naszych i przez to wyszło jak wyszło, skąd wiesz czy policja (co jest normalne) nie prowokowała? Ja wiem że gdyby Ciebie policja zaczęła katować nic byś nie robił, bo Ty wielki przeciwnik "łysych bandytów" jesteś i w ogóle, ale musisz zrozumieć że są osoby które się szanują i nie pozwolą sobie pluć na twarz, tylko dlatego że druga osoba ma mundur na sobie.
Nie wiesz, nie było Cię tam, więc nie możesz robić wytycznych co mieli śpiewać i czy rozpierduchę robić czy nie więc to Ty zamilcz i uszanuj to że ktoś pojechał a nie plumkał się przed monitorem jak Ty to robisz. A jak Ci coś nie pasuje to jedz następnym razem na wyjazd Polski , podejdz do gniazdwego i powiedz mu że mają tego i tamtego nie śpiewać a następnie do "bandytów w kominiarkach" żeby nie robili rozpierduchy a nie zgrywasz kozaczka w internecie.

Aro1234 napisał(a):Wyświetl post
Zamilcz bo gdzie bym nie czytał Twoje posty to zawsze zastanawiam się dlaczego do tej pory nikt Cię tu nie zbanował...

za co niby mają mnie zbanować?
kogoś obrażam? wyzywam? nie złamałem żadnego punktu z regulaminu, mam prawo mieć do własnego zdania, napisałem o tym i nie musisz się z tym zgadzać a jak Ci się nie podoba to nie czytaj a to że masz odmienne zdanie od mojego nie znaczy że ktoś ma mnie banować

PS.

Pewnie że mi nie pasuje, ale ja nikogo nie obrażam i nie piszę do kogoś "Zamilcz" tylko dlatego że ma odmienne zdanie od mojego.
Tak, nie pasuje mi to co się dzieje na Śląskim, ale czy obrażam kogoś z będących na tym stadionie? nie.
Nie robię z tego wielkiej afery, poza tym ja piszę o krótkiej nic nie znaczącej przyśpiewce a nie o ludziach którzy mieli spinkę z mundurowymi. Tu chodzi o zdrowie człowieka a nie o jakąś przyśpiewkę Leooo, bo irytuje mnie takie pieprzenie że znów bandyci z Polski pojechali tylko po to żeby zrobić zadymę, bo to pewnie miał na myśli Aro.. Poza tym na meczach u siebie, w tym na Śląskim nie ma kogoś takiego jak gniazdowy, jedynie na wyjazdach bo jak już pisałem na nich jest kumatsza i bardziej zgrana ekipa i klimat jest dużo, dużo lepszy od tego w Polscę. A z tą prowokacją to był tylko przykład bo tak na prawdę nie wiemy od czego to się zaczęło bo zapewne Ciebie tam nie było, tak samo mnie więc się nie udzielam w kwestii zamieszania na trybunach. wiedzą o tym tylko sami zainteresowani, nie żadna gazetka czy telewizja bo oni są zawsze jednostronni i winę za każdym razem widzą w "kibolach".

zacytuję podpis jednego z forumowiczów

"chcesz mieć prawo do komentowania ? rusz dupsko na wyjazd"

bez odbioru.
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 16.10.2008 o godz. 20:04.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Stary 16.10.2008, 19:51
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
Uu zawiało grozą

za co niby mają mnie zbanować?

Dla mnie taki pokaz Polskich kibiców na wyjazdach jest 100 razy lepszy od tych u siebie.
Pojechali więc mogli sobie śpiewać co sobie chcieli.
Napisałem "ciągle" Leoo, więc przez cały mecz.. jak to na meczach w Polscę bywa, można zaśpiewać kilka razy ale nie ciągnąć tego 90 minut.
I nikt nie jechał z chęcią rozpierduchu, skąd wiesz od czego to się zaczęło, skąd wiesz czy ochrona na wejściu nie zaczęła okładać pałkami naszych i przez to wyszło jak wyszło, skąd wiesz czy policja (co jest normalne) nie prowokowała?
Nie wiesz, nie było Cię tam, więc nie możesz robić wytycznych co mieli śpiewać i czy rozpierduchę robić czy nie więc to Ty zamilcz i uszanuj to że ktoś pojechał a nie plumkał się przed monitorem jak Ty to robisz. A jak Ci coś nie pasuje to jedz następnym razem na wyjazd Polski , podejdz do gniazdwego i powiedz mu że mają tego i tamtego nie śpiewać a następnie do "bandytów w kominiarkach" żeby nie robili rozpierduchu a nie zgrywasz kozaczka w internecie.
A jak ci nie pasuje to następnym razem jedź na Śląski, podejdź do gniazdowego że nie chcesz słuchać pedalskiego "Leo" a nie zgrywasz kozaczka w internecie.
Goście zrobili rozpierduche, nie pierwszy, nie ostatni raz a bronią się zawsze tak samo... "Zostaliśmy sprowokowani". Ciekawe czy ty byłeś na wyjeździe ze wiesz jak było.
Jeśli byłeś i wyglądało to tak że grupa ludzi, niepijanych, spokojnie idących na mecz została zaatakowana przez ochroniarzy z gazem i bronili się dlatego wyszło tak jak wyszło to zwracam honor i szacunek że nie dali sobą pomiatać.
Ale jakoś nie chce mi się wierzyć w taką wersje
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Stary 16.10.2008, 19:52
Nie ale tzn. że propaganda GW zadziałała na Tobie.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Stary 16.10.2008, 19:55
Nie ale tzn. że propaganda GW zadziałała na Tobie.
a może to propaganda antyGW zadziałała na Tobie?

Raczej nie.
na mnie też nie

@Baala - nie wiem czy tam jest gniazdowy, akurat w mojej wypowiedzi to jest najmniej ważne.

@SpoXster - myśle że doszliśmy do porozumienia więc możemy skończyć na tym wymiane zdań
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 16.10.2008 o godz. 20:06.
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Stary 16.10.2008, 20:01
Raczej nie.
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 16.10.2008, 20:01
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
A jak ci nie pasuje to następnym razem jedź na Śląski, podejdź do gniazdowego że nie chcesz słuchać pedalskiego "Leo" a nie zgrywasz kozaczka w internecie.
Jakiego gniazdowego?
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Stary 16.10.2008, 20:08
Na Śląskim chyba nie ma gniazdowego ciężko byłoby ogarnąć tylu kibiców
Odpowiedz cytując
Pablooo
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 16.10.2008, 20:12
Nie ma, nie ma.. Ale na pewno by się przydał, bo tak to "każdy sobie rzepkę skrobie" ;-)
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Stary 16.10.2008, 20:17
Ale chyba żadna ekipa nie chce się za to zabrać szczególnie mnie to dziwi jak stadion jest na Śląsku.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów