The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku
Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) 490 57,11%
Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% 94 10,96%
Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem 36 4,20%
Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia 181 21,10%
Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej 57 6,64%
Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Aro1234
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.10.2008, 22:05
Też macie uczucie jakby was ktoś w dupę wyjebał?

A tak na poważnie.
Brawo Paweł Brożek, brawo Kuba Błaszczykowski, znów duża klasa!
Ebi mnie załamywał choć niby swoje zrobił - zdobył gola.
Obrońcy mnie załamywali od początku. Fatalnie grał Wojtkowiak.. Dramat z tą lewą stroną.. Może wreszcie pora na Gancarczyka? Co w końcu z Bronowickim?
Roger już nie ten co z Czechami. Zresztą sądzę, że Słowacy byli dużo mądrzejsi niż Czesi. Spokojnie przeanalizowali to co my z Pepitkami zagraliśmy i zrobili swoje. Gole z dupy, trudno...
Szkoda zmiany Pawła. Bardziej ku temu nadawał się Smolarek. Dziwi też zejście Murawskiego. Dużo gorzej prezentował się Mariusz Lewandowski.

No cóż. Mam nadzieję, że to nauczka. Że już nigdy nie przytrafi się nam tak frajerska porażka. Z przykrością stwierdzam, że to była najbardziej frajerska przegrana polskiej kadry jaką widziałem.

Co do przyszłości Leo. Nie sądzę, aby sam odszedł. Za dużą kasę tu dostaje, żeby z niej zrezygnować. Poza tym to nie jego wina, że nasi obrońcy wbili dwa samobóje, bo tak to trzeba określić.

Byle do wiosny!

Tak z innej beczki. Może to głupie co powiem, ale nie niespodzianki (bo za taką uznaję dzisiejszą porażkę naszych) zdarzają się mimo wszystko coraz częściej. Dziś znów:
Estonia - Turcja 0:0, Grecja - Szwajcaria 1:2, Gruzja - Bułgaria 0:0, Łotwa - Izrael 1:1, Włos, Niemcy, Litwini i Hiszpanie ledwo ledwo. Anglicy też nie bez problemów. Portugalia przeżywa męki z Albanią. Zobaczymy co będzie na wiosnę.
Ostatnio edytowane przez Aro1234 : 15.10.2008 o godz. 22:09.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

piter116 napisał(a):Wyświetl post
Euzebiusz Smolarek 4 - najlepszy w polskiej drużynie. W pierwszej połowie bardziej nawet niż skrzydłowy, obrońca. Zablokował kilka dośrodkowań i odebrał sporo piłek. Strzelił gola, walczył i biegał od jednej bramki do drugiej. Nie ma co wymagać więcej.
gazeta.pl
Nie wiem czy ja inny mecz oglądałem ?
chłopaki z gazeta.pl oglądali z VHS Polska-Portugalia
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Armageddon ludzie, armageddon

uspokójcie sie troche, to tylko nasza reprezentacja, a to jej zwykły mecz.
Ja na ten przykład omówiłem z domownikami między 60 a 93 min planowaną budowe trasy kolejowej Podłęże- Piekiełko
rozstrzygnałem skąd moze wypływac Raba i w którym miejscu ma swe ujście, jak równiez przy tej okazji pojawiła sie kwestia Dunajca
Do tego rozprawialismy czy tory kolejowe Mszana D- Tymbark są jeszcze czynne.

Dało sie? dało, porażke przełknałem, a jadac kiedys na trasie Podłęże- Piekiełko między jednym browarem a drugim wspomnę Borubara.
i już.
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 15.10.2008, 22:06
luke1906 napisał(a):Wyświetl post
Oczekujesz od bramkarza, że wygra mecz?
Tak, tego należy oczekiwać od najlepszych bramkarzy. A do takiego poziomu ponoć aspiruje nasz Boruc.

Przy czym wygrać mecz to u bramkarza oznacza - wyciągnąć kilka setek i zachować czyste konto, dzięki czemu jego drużyna po słabym meczu wygrywa farciarsko jedną bramką. To co zrobił Palop zdarza się raz an milion i nikt tego od bramkarza nie wymaga.

Casillas, Buffon, Cech czy nawet Dudek - to są/byli bramkarze, którzy regularnie wygrywają dla swojego klubu 4-5 meczy w sezonie. Jeśli nie więcej.

Z kolei taki Artur Sarnat, który zawsze bronił przyzwoicie miał bilans zerowy. Tzn. na ogól nie psuł meczów, ale jak leciała trudna piłka - można było być pewnym, że ją puści.

Boruc niestety ma w reprezentacji bilans ujemny, bo zawalił co najmniej dwa mecze. Jest to o tyle irytujące, że w Celticu w LM kilka razy dokonywał już cudów w bramce i wygrywał im przegrane mecze. Niestety w kadrze nie prezentuje podobnej formy.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
Vashut
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 15.10.2008, 22:09
Panowie, ja też jestem wkurzony jak mało kto- Boruc jest dobrym bramkarzem ale faktem jest, że ma dobrą prasę dobre publicity (piwko od czasu do czasu z warszawskimi dziennikarzami?) To że jest dobrym bramkarzem wywindowało do go Celticu i to jest max dla tego piłkarza. Samym wizerunkiem "holy goale" i pewnego siebie twardziela nie wygrywa się meczów.. Psychika była jego mocna stroną zawsze ale widać że po Lwowie na jego wizerunku pojawiła się rysa, której się nigdy nie pozbędzie... myślę, że jesteśmy świadkami zejścia Boruca z firmanentu
"to miasto zawsze było Semper Fidelis.."
Odpowiedz cytując
Plastman
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 15.10.2008, 22:11
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
popatrz jakich zawodników ma ta Słowacja i zacznij gadać. W swoim składzie mają podstawowego obrońce Liverpoolu czy piłkarza który w ciągu 2-3 lat będzie jednym (o ile nie najlepszym) rozgrywającym świata. Możecie pieprzyć jak Juskowiak (chyba on) że dzisiaj zagrał słabo ale takiego przeglądu pola jak on to ma mało piłkarzy na świecie. Jest to reprezentacja na naszym poziomie a że grali u siebie to nie wiem czemu stwierdzasz że " nie potrafimy wygrać ze Słowacją, gdzie my jesteśmy?"

Nie róbmy jaj! Nie róbmy ze Slowacji potentata piłkarskiego, nawet jeśli mieli w miare udane poprzednie eliminacje.
To NIE POWINNA być reprezentacja na naszym poziomie! Powinniśmy ich znacznie przewyższać! Co z tego że mają gracza Liverpoolu? (Zimbabwe też miało gracza Liverpoolu). Są w tym głupim, bo głupim ale coś odzwierciedlającym rankingu FIFA 30 miejsc niżej niż my.
Temu stwierdzam, że solidny zespół europejski powinien wygrać taki mecz, prowadząc na kilka minut przed końcem i boli mnie to, że Polacy się takim zespoołem nie okazali, ale to już szeroki apekt i nie chciałbym uderzać w tony podobne do Szpaka, którego kryrtykowałem. I dlatego pytam GDZIE JESTEŚMY?
Bo potencjał Słowacy mają pewnie dużo mnieszy niż my i podejzewam , że tam kazdy chce być hokeistą a nie piłkarzem. Dlatego "gadam", bo Polacy mają wielkie aspiracje, ale co z tego wynika to widać a mogło by dużo więcej
Odpowiedz cytując
irman
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 15.10.2008, 22:11
Panowie jaki Piotrek Brożek do reprezentacji? Widzieliście jego ostatni mecz przed kadrą w Zabrzu? Przecież to była tragedia mieszana z katastrofą. Trochę umiaru.

Przeginacie też z wyrzucaniem Lewandowskiemu zmarnowej setki. A zmarnowana setka Błaszczykowskiego z pierwszej połowy to co? Ten to miał i czas i miejsce, a pieprznął tak jakby chciał za stadion piłkę wywalić.
:/
Odpowiedz cytując
Vashut
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 15.10.2008, 22:13
Sarnat tez nam zaje.al kilka meczów- przykład? Polonia- Wisła mecz o mistrza w 2000r.. ależ byłem wtedy wk...
"to miasto zawsze było Semper Fidelis.."
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 15.10.2008, 22:14
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Tak, tego należy oczekiwać od najlepszych bramkarzy. A do takiego poziomu ponoć aspiruje nasz Boruc.

Przy czym wygrać mecz to u bramkarza oznacza - wyciągnąć kilka setek i zachować czyste konto, dzięki czemu jego drużyna po słabym meczu wygrywa farciarsko jedną bramką. To co zrobił Palop zdarza się raz an milion i nikt tego od bramkarza nie wymaga.

Casillas, Buffon, Cech czy nawet Dudek - to są/byli bramkarze, którzy regularnie wygrywają dla swojego klubu 4-5 meczy w sezonie. Jeśli nie więcej.

Boruc niestety ma w reprezentacji bilans ujemny, bo zawalił co najmniej dwa mecze. Jest to o tyle irytujące, że w Celticu w LM kilka razy dokonywał już cudów w bramce i wygrywał im przegrane mecze. Niestety w kadrze nie prezentuje podobnej formy.
yyy tyle, że taki Iker 'ma' Ruuda, który zawsze strzeli gola z 'dupy' w 90 minucie. Czyli to wina Boruca, że bronił świetnie z Niemcami, Austrią czy Chorwacją, ale niestety, nie było komu strzelać goli dla Polski.

Naprawdę, nie jestem w stanie pojąć Twojego toku myślenia.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Fakt, Błaszczu strasznie przestrzelił.

Tyle że od rasowego snajpera, który jest od 3 minut na boisku (a więc świeży, nie zmęczony) wymaga się by wykorzystywał 100% sytuacje. Bo przeciętni Słowacy takie wykorzystali.

A Błaszczu to pomocnik, nie napastnik. Tyle że w Liverpoolu za takie pudła to treneiro ściąga z boiska. Nawet pomocnika.
Odpowiedz cytując
IndykTSW
Senior Member

Od: 01.2007

Jak dla mnie największą przesadą jest dzisiaj to zdanie:

Vashut napisał(a):Wyświetl post
myślę, że jesteśmy świadkami zejścia Boruca z firmanentu
Boruc zawalił mecz ale bez przesady, nie prorokujmy aż tak odważnych sądów.
Perkele!
Odpowiedz cytując
Zieniu17
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 15.10.2008, 22:15
Swoją drogą, po co mamy nam znowu awans do Mistrzostw? Żeby odpaść już w grupie? W dodatku jeszcze nasi się zarażą jakąś malarią czy innym gównem w tym RPA?
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!

Fundacja #1 - Wiezi Muzyki
Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze
Firma krk - Zamiast szukac podzialow
Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak
Peja - (Z)robie szmal
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 15.10.2008, 22:16
flamengista napisał(a):Wyświetl post
A pomyślałeś może, że w Celticu to oni mają obrońców? Jak ma nam wygrać mecz, skoro nawet jak ma dzień konia i obroni dziesięć setek, to nasi defensorzy sprokurują jedenastą? Zresztą, taki Dudek też nigdy nam meczu nie wybronił...

Jak Głowacki jest dla Leooo "za wolny w głowie", to na stoperze będą grały Jopy, Dudki i Kokoszki, którzy są od niego lepsi o tyle, że grają(lub tylko siedzą na ławce)w zagranicznych ligach. Do tego Wojtkowiak/Wawrzyniak na lewej i nieszczęście gotowe.

BTW - czemu nie gra Bosacki?
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 15.10.2008, 22:17
irman napisał(a):Wyświetl post
Panowie jaki Piotrek Brożek do reprezentacji? Widzieliście jego ostatni mecz przed kadrą w Zabrzu? Przecież to była tragedia mieszana z katastrofą. Trochę umiaru.

Przeginacie też z wyrzucaniem Lewandowskiemu zmarnowej setki. A zmarnowana setka Błaszczykowskiego z pierwszej połowy to co? Ten to miał i czas i miejsce, a pieprznął tak jakby chciał za stadion piłkę wywalić.
Też nie przesadzaj - na bezrybiu i rak ryba. Owszem po kontuzji Piotrek gra słabo (Górnik), ale jak wróci do dyspozycji sprzed kontuzji to powinien być w kadrze! A chyba gorzej niż Wawrzyniak z Czechami i Wojtkowiak dzisiaj nie zagra

Natomiast R.Lewandowski to niby nowy goleador! Gdyby to Brożek nie trafił - hieny czyli warszawscy dziennikarze napisaliby że przegraliśmy przez Pawła a nie przez Boruca!

Niestety, napastnika rozlicza się z setek jak bramkarza z baboli.... a R.Lewandowski dzisiaj zawalił i tyle!
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Plastman
Senior Member

Stary 15.10.2008, 22:17
Na takim samym poziomie że nie wypada pisać "że gdzie my jesteśmy skoro nie potrafimy wygrać ze Słowacją". Rozumiem jakbyśmy przegrali z Estonią czy coś w tym stylu ale Słowacja jednak to wyższy kaliber
Nie wypada tak pisać? No weź nie przesadzaj już... to nie jest o reprezentacji hokeja na lodzie ani kajastwa górskiego
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 15.10.2008, 22:18
irman napisał(a):Wyświetl post

A widziałeś ostatni mecz Wojtkowiaka w kadrze z San Marino ? Zawodnika nie ocenia się na podstawie jednego meczu, fakt Piotrkowi nie wyszedł mecz w Zabrzu, ale powinien on być chociaż powołany na zgrupowanie kadry, a takiej szansy jak nie dostawał tak nie dostaje, chociaż od dłuższego czasu prezentuje bardzo dobry poziom.Miejmy nadzieje, ze Leon pójdzie po rozum do głowy po tych dwóch meczach i uświadomi sobie jak wyglądała lewa obrona. Brawo dla Pawła Brożka, chyba najlepszy wśród naszych dzisiaj, szkoda słabego meczu Kuby i szkoda, ze Boguski nie dostał znów szansy. Dziwi zmiana Murawskiego, wydaje mi się, ze grał dużo lepiej od "Cycusia". Garguła swoje chyba zrobił, a zejścia Brożka i zajścia przy tym zejściu pozostawię bez komentarza : )
Odpowiedz cytując
zimka
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 15.10.2008, 22:20
Czy przegraliśmy ze Słowacja czy Uzbekistanem-z całym szacunkeim ale kur*a straciliśmy 3 pkt.i to się liczy. Borubar i Perejra tez się dzisiaj nie pokazali bywa. Trzeba życ i grać dalej, trzeba też WIERZYC!!
Odpowiedz cytując
Snow
Ave Wisła!

Stary 15.10.2008, 22:21
Już drugi mecz z rzędu prosiło się o wpuszczenie na koniec za Smolarka - Boguskiego. No ale panom z gw się Ebi podobał. Ja rozumiem, że to przez to iż wpieprzył z metra do pustej bramki? Pierwszą bramkę zawinił do spółki Boruc i Dudka. A Beenhakera, jak nie lubiłem tak nie lubię, z drugiej strony kto miałby być jego następcą? Zachowanie w stosunku do Brożka to żenada i błazeństwo tego siwego tetryka... Dość już mam jego gwiazdorstwa.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 15.10.2008, 22:21
Plastman napisał(a):Wyświetl post
Nie wypada tak pisać? No weź nie przesadzaj już... to nie jest o reprezentacji hokeja na lodzie ani kajastwa górskiego
Dla mnie jestesmy średniakiem europejskim, ciut wyżej w hierarchi od Słowacji. Remisujemy z Austrią, przegrywamy z Ukrainą, remisujemy ze Słowenią (też mi potentaci), potem wygrywamy mecz z Czechami którzy jadą na sławie sprzed lat i już się okazuje że drużyny pokroju Słowacji powinniśmy łykać na wyjeździe bez przepitki
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Stary 15.10.2008, 22:24
wolfy napisał(a):Wyświetl post
A pomyślałeś może, że w Celticu to oni mają obrońców? Jak ma nam wygrać mecz, skoro nawet jak ma dzień konia i obroni dziesięć setek, to nasi defensorzy sprokurują jedenastą? Zresztą, taki Dudek też nigdy nam meczu nie wybronił...
Jeśli chodzi o obrońców Celtiku - to nie przesadzajmy. Ogólnie w Szkocji grają jednak dosyć słabi piłkarze. Jedynie pod względem kondycyjnym mogą imponować.

Dudek - przełomowy mecz kadry Engela z Norwegią, gdy wszedł za kontuzjowanego Matyska.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 15.10.2008, 22:28
Ktos w ogole do RPA sie wybiera ? Ja nie wiec te eliminacje traktuje lajtowo. Przegralismy trudno. Nie byl to normalny mecz - parodia pilki noznej. Kopanina. Jaki mecz taki bramki. Tak jak nigdy nie przyjmuje tanich usprawiedliwien tak uwazam, ze na takiej murawie dac sie lepiej nie dalo. To juz przypominalo pastwisko za nim sie mecz zaczal. Smieszne, ze w Polsce nawet najbiedniejsze kluby potrafia o to zadbac, a pozniej sie jedzie do niby cywilizowanego kraju i zastaje takie cos. Niby byla taka sama dla obu zespolow ale slowaccy drewniacy czuli sie na niej lepiej o czym swiadczy umiejetnosc strzelenie tych przypadkowych goli.

Boruc ? Flamengista pytal o mecze wygrane. A ostatni z Czechami ? Gdyby nie wybronil tych sam na sam to myslisz, ze bysmy wygrali ? To samo z Belgia u siebie. Gralismy piach, szla pilka pod poprzeczke, ktora wyjal opuszkami palcow. Bylo 0:0. Gdybysmy stracili gola niesadze zeby bylo nas stac na zwyciestwo. Moze kosztowaloby nas to awans do euro ?
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Stary 15.10.2008, 22:31
zostawiajac tematy-rzeczno kolejowe, tka sie zastanawiam

czy jakbyśmy mieli kiedyś takiego trenera, który by powiedział: powołuje tylko tych co grają, to myslicie,że gwiazdy znalazły by sobie miejsce gdzies? np. wróciły do Polski?
i czy taki powrót nie byłby korzystny dla naszego futbolu?

Bo na pewno nie służy nam słuchanie o tym jak to Jacek nie ma siły bo nie gra,a Mariusz z Dariuszem nie czują piłki...
Już wole jak po głowie się kopie Wojtkowiak, niż Smolarek z Krzynówkiem
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
<Crasch>
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 15.10.2008, 22:31
Dzisiaj Polacy pokazali całemu światu jak przegrac wygrany mecz w dwie minuty...
****a tylko Polacy maja takie dziwne sytuacje.
Nie mniej do MŚ i tak awansujemy, w polsce Słowaków nasi powiazą z 5-0. Już są wściekli.
Ostatnio edytowane przez <Crasch> : 15.10.2008 o godz. 22:47.
Odpowiedz cytując
Plastman
Senior Member

Stary 15.10.2008, 22:33
Dla mnie jestesmy średniakiem europejskim, ciut wyżej w hierarchi od Słowacji. Remisujemy z Austrią, przegrywamy z Ukrainą, remisujemy ze Słowenią (też mi potentaci), potem wygrywamy mecz z Czechami którzy jadą na sławie sprzed lat i już się okazuje że drużyny pokroju Słowacji powinniśmy łykać na wyjeździe bez przepitki
A wcale nie" już się okazuje". Nie pisałem tego przez pryzmat udanego meczu z Czechami. Uważam, że ze Słowakami i reprezentacjami na ich pozimie powinniśmy sobie radzić i tyle. A szczególnie w meczu , który "już jest wygrany" bo Słowacy nie grali nic szczególnego delikatnie pisząc!
I jeszcze dodam nieco przewrotnie: też mi wyjazd! Stadion w większości biało czerwony a kilometrów tyle do Bratysławy, że nasi pewnie zmęczeni podróżą...

Aha, "też mi potentaci" wygali ze Słowacją, pewnie dlatego , że grali u siebie...
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 15.10.2008, 22:33
<Crasch> napisał(a):Wyświetl post
Nie mniej do MŚ i tak awansujemy, w polsce Słoweńców nasi powiazą z 5-0. Już są wściekli.
A Wojtkowiak strzeli hattricka.

flamengista - jesteś w stanie powiedzieć z czystym sumieniem, że mają gorszego stopera niż Dudka? Albo bocznego obrońce kopiącego się w czoło jak Wojtkowiak?
To jest czysta statystyka - bramkarz może genialnie obronić kilka piłek, ale przy znaczącej przewadze w końcu i tak coś wpadnie.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 15.10.2008 o godz. 22:36.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
rendkamp
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 15.10.2008, 22:34
najbardziej wkurza fakt że Polacy nie potrafią zagrać dwóch dobrych meczy w krótkich odstępach czasu,a tego wymaga się na wielkich piłkarskich turniejach.
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Stary 15.10.2008, 22:36
<Crasch> napisał(a):Wyświetl post
Nie mniej do MŚ i tak awansujemy, w polsce Słoweńców nasi powiazą z 5-0. Już są wściekli.
Jezusie, będzie powtórka?
brón mnie Boże przed obejrzeniem kolejnego meczu ze Słowenią!
Odpowiedz cytując
Aro1234
Senior Member

Stary 15.10.2008, 22:37
http://sport.onet.pl/0,1248770,1844866,wiadomosc.html

Co za kurewski bełkot? :| Jaki świetny mecz? Jaki doskonały i niesamowity doping? To była żenada na każdym horyzoncie. Zarówno kibicowsko jak i sportowo. I wcale nie zmieniłby tego fakt naszego ewentualnego zwycięstwa... Może jedynie humor byłby lepszy, że jednak mimo przeciętnej gry w trzech meczach i doskonałej w jednym potrafimy liderować w wyrównanej grupie...
Odpowiedz cytując
Coolpick
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 15.10.2008, 22:39
gazeta.pl
Cytat:
Jakub Błaszczykowski 2 - Czesi z nim sobie nie poradzili, Słowak Marek Czech - do spółki jeszcze z dwoma kolegami - owszem. Bez rajdu, akcji jeden na jeden i ze zmarnowaną idealną okazją. Kuba wczoraj jeździł po boisku, jak hokeista. Miał za krótkie wkręty w butach. To on podawał do Brożka w 70. min, ale też to Czech - zawodnik, którego pilnował - strzelił zwycięskiego gola.
ja inny mecz ogladalem?
Odpowiedz cytując
Aro1234
Senior Member

Stary 15.10.2008, 22:41
Kolego coolpick nie ma co cytować tego portalu. Nie dość, że ślepo zapatrzony w Platformę, to jeszcze średnio wiedzą o czym piszą... Nadaliby się z tym słowackim trenerem...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów