The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku
Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) 490 57,11%
Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% 94 10,96%
Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem 36 4,20%
Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia 181 21,10%
Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej 57 6,64%
Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.10.2008, 21:27
Niestety - błąd Boruca - dramat szkoda pisać. Ale mnie co innego smuci. Tracimy 2 bramkę w przeciągu 1 minuty! Co z koncentracją?

I jeszcze jedną mam taką uwagę, jak się prowadzi 1-0 z takim zespołem jak Słowacja na ich stadionie to bezsensu jest grac na czas. Było kilka wyjść, gdzie można było grac szybki atak i podwyższyć na 2-0, a tak Garguła zatańczył parę kółeczek razem z Rogerem w środku..... i tyle. Porażka 2-1.... Wielka szkoda
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
bieniuTS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 15.10.2008, 21:28
Elendil, głupie gadanie. A jaki wpływ miało to, że Paweł zszedł? To nie ma nic do rzeczy. Nic by to nie zmieniło. Równie dobrze można powiedzieć, że byśmy nie przegrali jakby nie zszedł Roger za Krzynka. Ale jestem niesamowicie wkurrrrwiony!!!!
Odpowiedz cytując
Crusi
Senior Member

Od: 09.2003

Moze mi ktos powiedziec czemu ten stary pacan nawet nie raczyl piatki przybic Brozkowi, a Rogera to prawie wycalowal?
"WHAT DON'T KILL US, WILL MAKE US STRONGER"
THE WHITE STAR DIVISION
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
aha, czyli ten jeden błąd Boruca ma zaważyć na jego karierze w reprze? Przypomnij mi podobny jego kiks w kadrze. I wymień mecze, w których ratował dupę Polakom. Nie tacy bramkarze wpuszczali jeszcze większe szmaty

co nie zmienia faktu, że można go krytykować za to co zrobił, ale żeby od razu wywalać go z zespołu? To już lekka przesada. To wywalmy też Błaszczykowskiego, który dziś zagrał słabo. gdzie tu logika?
Moge Ci przypomniec bardzo duzo mniej wiecej takich bledow z Legii i Celticu. Poprostu jest to bramkarz ktory musi od czasu do czasu puscic "borubara". A, i ratowal nam mecze ktore i tak przegralismy
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 15.10.2008, 21:29
aha, czyli ten jeden błąd Boruca ma zaważyć na jego karierze w reprze? Przypomnij mi podobny jego kiks w kadrze. I wymień mecze, w których ratował dupę Polakom. Nie tacy bramkarze wpuszczali jeszcze większe szmaty

co nie zmienia faktu, że można go krytykować za to co zrobił, ale żeby od razu wywalać go z zespołu? To już lekka przesada. To wywalmy też Błaszczykowskiego, który dziś zagrał słabo. gdzie tu logika?
Mistrzu, tyle, że on był kryty przez 3 piłkarzy a i tak zrobił akcję na gola

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 15.10.2008, 21:29
Kamson napisał(a):Wyświetl post
Źle mnie zrozumiałeś. Jest jakiś inny sposób żeby ten dziad stąd spierdzielał niż złe wyniki? Chyba niestety nie :( Delikatnie mówiąc nie przepadam za gościem, mam swoje powody
też nie przepadam za 'boskim' Leo, ale jednak jak gra Polska, to zawsze jestem całym sercem za Nimi. I nie ważne kto by ją prowadził. Leon kiedyś i tak odejdzie, a Polska zostanie na zawsze

mic, wymień mi zawalone mecze w kadrze Boruca. Jakoś w Legii i Celticu Boruc jest uważany za znakomitego bramkarza. Wspomnij też o meczach LM.

Pablo84 zrobił, ale nie zmienia to faktu, że zagrał słabo. I nie zaprzeczysz. Niektórzy porównywali go przecież z samym Messim. Tyle tylko, że Lionel jednak daje sobie radę z 3 obrońcami. Więc gdzie Błaszczu do Liverpoolu się nadaje? Jak tam obrona jest twarda i obrońcy się podwajają. Nie zmienia to faktu, że to OBECNIE najlepszy polski piłkarz. Z wielkim wskazaniem na 'obecnie'. Po mieliśmy już kilkunastu piłkarzy w formie, którzy po roku czy 2 tracili blask. Kubie życzę grania na najwyższym poziomie nawet 10 lat, ale to czas pokaże, jak będzie

W ogóle ten mecz był zupełnie inny niż ten z Czechami. Tam ciężko było wskazać słabe ogniwo, a tu ciężko wskazać jakieś mocne
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 15.10.2008 o godz. 21:35.
Odpowiedz cytując
SZYMEK_TSW
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 15.10.2008, 21:31
Prawda taka ze kopaliśmy sie po czołach niemiłosiernie, w 2 połowie oprócz jednej akcji po której padła bramka chwilami nie wychodziliśmy z połowy.

Frajerstwo przy bramkach to druga sprawa,

Czyli mam swój jeden wielki mecz na 10 tragicznych

Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 15.10.2008, 21:31
czy mi sie wydawało czy gdyby nie Brożek to nie wymienilibysmy dzis z przodu 2 podań?
wg mnie jak na tą cała miernotę to dobry był
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Stary 15.10.2008, 21:32
G.wno mnie obchodzi, że porażka jest frajerska. Sprawa jest banalnie prosta. Z 4 prostych meczy(tak, dla mnie Czesi to już nie światowa czołówka, w dodatku ten przeciwnik nam leży) rozegranych na jesieni mamy 7 punktów, a powinno być co najmniej 10. Z 4 rozegranych meczy - 2 kompromitujący styl, 1 przeciętny 1 świetny.

Dla mnie Beenhakker nie daje gwarancji na to, że reprezentacja awansuje na MŚ. I to z najłatwiejszej grupy od kilkunastu lat.

Co do meczu. Wina jest tylko i wyłącznie Leo. To Leo ustawił na lewej obronie tragicznie grającego Wojtkowiaka. To Leo trzymał na boisku bezproduktywnego Rogera (a wcześniej zabiegał o jego naturalizację). To Leo ściągnął z boiska Brożka, a postawił na Lewandowskiego który zmarnował setkę w ostatniej minucie. I wreszcie - to Leo przywrócił do kadry Boruca, który przegrał nam mecz.

Ja naprawdę mam dosyć tego legijnego pionka. Może i w Lidze Mistrzów ratuje tyłki Szkotom, ale w kadrze nie wybronił nam nigdy meczu o punkty. Wręcz przeciwnie - można mu już zaliczyć na konto drugi mecz przegrany w eliminacjach (pierwszy z Armenią w el. Euro). Boruc w kadrze gra źle, a po skandalu na Ukrainie w ogóle nie powinien grać.

Po kadrze wyraźnie widać, że główni zawodnicy powoływani przez Leo nie są w formie. Smolarek słaby mimo gola (99% zasługi Brożka), Roger niewidoczny, Murawski - dwa mecze dobre pod rząd to za wiele, podobnie Lewandowski. Krzynówek wchodzi na końcówkę i wikła się w bezproduktywne kiwki zamiast podawać/strzelać.

Przykre. Dawno nie widizałem równie frajersko przegranego meczu. Spotkanie było na dennym poziomie, sprawiedliwym wynikiem było 0-0. Niemniej gdyby nie Boruc ten mecz byśmy wygrali.

Przypominam - babol z Armenią. Przypomnij mecz o punkty, który wygraliśmy dzięki Borucowi. Bo heroiczny bój z Austrią i tak został zaprzepaszczony przez sędziego Webba, więc się nie liczy.
Ostatnio edytowane przez flamengista : 15.10.2008 o godz. 21:35.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 15.10.2008, 21:33
Crusi napisał(a):Wyświetl post
Moze mi ktos powiedziec czemu ten stary pacan nawet nie raczyl piatki przybic Brozkowi, a Rogera to prawie wycalowal?
Nie lubi go może i tyle. Czy ma obowiązek lubić wszystkich? Tym większy szacunek że nie patrzy przez pryzmat swojego lubienia tylko wystawia tych co potrafią grać.

Niektórzy grają chyba matki Pawełka Brożka i muszą dociekać czemu Leo nie podał ręki Brożkowi... dramat
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
Sensej
Senior Member

Od: 07.2003

Leo znów poczuje się jak gówno i winna bedzie wszystkich ani nie jego ani BoruBara
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Dziwią mnie te skrajności!

Boruc popełnił dzisiaj 1 koszmarny błąd, + kilka drobnych przy wybiciu nogą z pola karnego (jego stała słabość)
Zatem zawalił 1 bramkę, a my straciliśmy 2 bramki!

Więc trochę umiaru! Owszem trzeba Boruca surowo ocenić ale nie można przesadzać! Gdzie nasi obrońcy przy 2 bramce? A czemu R.Lewandowski nie trafił do bramki Słowacji w końcówce meczu?
Nie tylko Boruc zagrał dzisiaj słabo.... w tym problem!
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
JackDaniels
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 15.10.2008, 21:34
Gdyby nie brozek to by tej bramki dla polski nie było a te zachowanie leo to poprostu skandal !
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 15.10.2008, 21:34
Problemy, to my mamy w obronie i ofensywie, a nie na bramce i jeden kiks niczego tu nie zmienia.

Nasza siła ofensywna to w 60% Błaszczykowski i Brożek, w 20% błędy przeciwnika i w 20% przypadek. Tyle, że na ostanie dwa nie można stale liczyć... Obrony nie ma w ogóle, bo jak inaczej nazwać sytuację, kiedy na obronie gra Wojtkowiak, a na stoperze - Dudka?

flamenista napisał(a):
Ja naprawdę mam dosyć tego legijnego pionka. Może i w Lidze Mistrzów ratuje tyłki Szkotom, ale w kadrze nie wybronił nam nigdy meczu o punkty.
Nie, ****a, z Austrią i Niemcami to cudowna defensywa uratowała nas przed kompromitacją.
I uważaj lepiej z epitetami.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 15.10.2008 o godz. 21:39.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
miki2006
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 15.10.2008, 21:35
ale co tu się rozpisywać jak grać potrafią tylko Kuba z Brożkiem a reszta to łamagi wykopywacze piłek lub emeryci którzy po przebiegnięciu od strefy zmian na swoją pozycje nie mają siły już biegać ... a uzupełnia ten cyrk supertrener leło który tych zmian cudownych dokonuje
Odpowiedz cytując
grzechu1991
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2008

Stary 15.10.2008, 21:36
Flamengista. Sorry, ale się z Tobą nie zgodze. Boruc wybronił nam naprawdę masę meczy. Przypomnę Ci choćby ten z Austrią gdzie gdyby nie on byłoby 3-0 po 20 minutach. To, że zdarzył mu się kiks nic nie znaczy. Uważam, że większy błędy popełnił przy bramkach Dariusz "3mln euro" Dudka, który nie wybił piłki, a potem władował sobie samobója.
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 15.10.2008, 21:36
bieniuTS napisał(a):
Elendil, głupie gadanie. A jaki wpływ miało to, że Paweł zszedł? To nie ma nic do rzeczy. Nic by to nie zmieniło. Równie dobrze można powiedzieć, że byśmy nie przegrali jakby nie zszedł Roger za Krzynka. Ale jestem niesamowicie wkurrrrwiony!!!!
no, niezupełnie:

1. Zmiana - chwila przerwy, chwila dekoncentracji, piłkarze widza, że schodzi mimo wszystko największy walczak na boisku
2. Sytuacja Lewandowskiego - a gdyby to był Brożek?
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
kgwiazdak
Member

Od: 04.2008

Stary 15.10.2008, 21:37
borubar i tyle w temacie
Odpowiedz cytując
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Od: 07.2005

i było wpadać w zbiorowe orgazmy po meczu z Czechami?
deja vu sprzed dwóch lat, btw. można było PZPN roz.......ić i tak pewnie nie awansujemy.

gra strasznie mizerna, zero składnej piłki. ja wiem, boisko, ale Słowacy potrafili kilka szybkich podań wymienić, dobrze dośrodkować. zresztą trudno źle dośrodkować, patrząc na to co wyprawiał Wojtkowiak, gdzie chłopcze do kadry?

jeszcze na koniec Lewandowski sie kopnął w czoło, mógł wejść Boguski. a i zgadzam się z tym, że gdyby nie zeszedł Brozio, to byśmy wygrali. z Portugalią zeszedł, to też brama wpadła.
Odpowiedz cytując
EMPI
Czasem nachodzi Cię...

Nie rozumiem dlaczego powołuje się piłkarzy, którzy nie grają w podstawowym składzie swoich klubów. To jest warunek konieczny do powołania... 40 milionowy kraj - a w reprezentacji grają rezerwowi...

Błaszczu proszę - zostań w Borussi i nie idź nigdzie, bo zniszczysz se karierę...
Leo, why?
Odpowiedz cytując
Plastman
Senior Member

Szlag mnie trafia , jak wszystkich.
Kadrowicze a grają jak na podwórku. Piłkarzyki od siedmiu boleści, jeźcie sobie do swoich luksusowych willi, przecież każdemu może sie przytrafić drobna wpadka! Tak se wytłumaczcie! ...Ale dno! DNO!

I jeszcze jedno! Skończ już Szpaku , prosze cię! Skończ komentatorku z zestawem kilku schematycznych powiedzonek, nudziarzu jeden, bo nikt cię już słuchać nie może. Popadłeś w manierę 20 lat temu i tak już zostało, skończ! Już masz na tyle kasy , żeby sobie odpuścić...

Nie chce mi się Ciebie słuchać i oglądać tych patałachów. Nawet w piłkę nożną nie potrafimy wygrać ze Słowacją, gdzie my jesteśmy?
Odpowiedz cytując
Coach
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 15.10.2008, 21:38
Elendil napisał(a):Wyświetl post
Masz nauczkę, siwy cieciu.
ŻENADA !!!!!!
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

też nie przepadam za 'boskim' Leo, ale jednak jak gra Polska, to zawsze jestem całym sercem za Nimi. I nie ważne kto by ją prowadził. Leon kiedyś i tak odejdzie, a Polska zostanie na zawsze

mic, wymień mi zawalone mecze w kadrze Boruca. Jakoś w Legii i Celticu Boruc jest uważany za znakomitego bramkarza. Wspomnij też o meczach LM.

Pablo84 zrobił, ale nie zmienia to faktu, że zagrał słabo. I nie zaprzeczysz.

W ogóle ten mecz był zupełnie inny niż ten z Czechami. Tam ciężko było wskazać słabe ogniwo, a tu ciężko wskazać jakieś mocne
W Legii pewnie tak, bo pokaze "L" do kamery to polowa Lazienkowskiej juz ma mokro, doda pare interwencji na poziomie i juz jest uwazany na gwiazde. Co do Celticu duzo kibicow ma go dosc, znam pare osob ze Szkocji ( paru kibicow w tym jednego dziennikarza), ktore uwazaja go bramkarza sredniej klasy. Broni przez 5 meczy, a w 6 pusci pare baboli. Wiec to ze uslyszales/przeczytales ze w Celticu jest jakas "gwiazda" to schowaj miedzy bramki. Rozumiem - legionista wiec bedzeisz go bronic, ale popatrz na to obiektywnie.

Wiec raczej to Ty ochlon, zeby grac w REPREZENTACJI Polski pasuje miec podstawowe zdolnosci jak m.in. zlapanie prawie stojacej pilki. Boruc to wielka dupa i tyle (w przenosni i nie)

@Ogryzek: Boruc nie zawinil przy drugiej bramce, ale od jego problemow z lapaniem wszystko sie zaczelo, brak koncentracji, druga bramka
Ostatnio edytowane przez mic : 15.10.2008 o godz. 21:42.
Odpowiedz cytując
Crusi
Senior Member

mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Nie lubi go może i tyle. Czy ma obowiązek lubić wszystkich? Tym większy szacunek że nie patrzy przez pryzmat swojego lubienia tylko wystawia tych co potrafią grać.

Niektórzy grają chyba matki Pawełka Brożka i muszą dociekać czemu Leo nie podał ręki Brożkowi... dramat
Nie obchodzi mnie czy go lubi czy nie, ale pasowaloby podziekowac zawodnikowi za mecz, tym bardziej ze gdyby nie Brozek to nawet bysmy gola nie strzelili. Ale widac Leeeeeeeeeooooooo nie ma w swoim slowniku wyrazu "kultura".
"WHAT DON'T KILL US, WILL MAKE US STRONGER"
THE WHITE STAR DIVISION
Odpowiedz cytując
Neon
Member

Stary 15.10.2008, 21:39
no sorry, ale Lewandowski wchodzi na 3min i ma nam dupę uratować :/ ile razy wcześniej kUba strzelił w trybuny. Trzeba było Rogera zdjąć 20min wcześniej ...
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Stary 15.10.2008, 21:40
flamengista napisał(a):Wyświetl post

Przypominam - babol z Armenią. Przypomnij mecz o punkty, który wygraliśmy dzięki Borucowi. Bo heroiczny bój z Austrią i tak został zaprzepaszczony przez sędziego Webba, więc się nie liczy.
wymieniłeś jednego babola. A to wina Boruca, że nie nasi piłkarze nie strzelali goli? Z Niemcami dwa razy, z Austrią, Chorwacją grał bardzo dobrze. Spokojnie znalazł bym jeszcze kilka takich meczy. I pewnie to przez niego przegraliśmy, a bo sędzia zły, a bo napastnicy goli nie strzelili. Ochłoń. To ja teraz napiszę, że nie przegraliśmy dziś przez Boruca, tylko przez zawodników z pola, bo nie strzelili jeszcze 2 goli.

mic- ja patrze obiektywnie. Zajrzyj sobie do meczy Polski z ME, z el i poczytaj o Borucu. Na tym forum. Każdy go wychwalał. Jak to się szybko zapomina. Jeden babol i co? Dyskwalifikacja? Co do Celticu, to ogladam ich mecze na Polsacie Sport. Owszem, Boruc popełnia błędy(ale jaki bramkarz tego nie robi?) Tyle, że 9 meczy ma świetnych a 1 słaby. I to zazwyczaj mało ważny, bo w LM czy MŚ gra świetnie
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 15.10.2008 o godz. 21:43.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 15.10.2008, 21:41
Plastman napisał(a):Wyświetl post
Szlag mnie trafia , jak wszystkich.
Kadrowicze a grają jak na podwórku. Piłkarzyki od siedmiu boleści, jeźcie sobie do swoich luksusowych willi, przecież każdemu może sie przytrafić drobna wpadka! Tak se wytłumaczcie! ...Ale dno! DNO!

I jeszcze jedno! Skończ już Szpaku , prosze cię! Skończ komentatorku z zestawem kilku schematycznych powiedzonek, nudziarzu jeden, bo nikt cię już słuchać nie może. Popadłeś w manierę 20 lat temu i tak już zostało, skończ! Już masz na tyle kasy , żeby sobie odpuścić...

Nie chce mi się Ciebie słuchać i oglądać tych patałachów. Nawet w piłkę nożną nie potrafimy wygrać ze Słowacją, gdzie my jesteśmy?
popatrz jakich zawodników ma ta Słowacja i zacznij gadać. W swoim składzie mają podstawowego obrońce Liverpoolu czy piłkarza który w ciągu 2-3 lat będzie jednym (o ile nie najlepszym) rozgrywającym świata. Możecie pieprzyć jak Juskowiak (chyba on) że dzisiaj zagrał słabo ale takiego przeglądu pola jak on to ma mało piłkarzy na świecie. Jest to reprezentacja na naszym poziomie a że grali u siebie to nie wiem czemu stwierdzasz że " nie potrafimy wygrać ze Słowacją, gdzie my jesteśmy?"
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
laurence
Senior Member

Od: 02.2006

no i wyszło jednak ze pan Haker jest Piece of Shit
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Roz@#$%^&*ić pzpn, wy#$%ać Leeeeeeoooooooo i budować wszystko od nowa. Nie ma sensu taplanie się w tym gównie. Z taką grą i tak nie awansujemy.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
Zieniu17
Senior Member

Od: 12.2007

Niech ten cały cudowny Leo Benhakker spierdala poprostu tam skąd przyszedł, za grosz nie ma szacunku, Brożek, który jako jeden z nielicznych stwarzał zagrożenie, wyłożył piłke na tacy Smolarkowi i zamian za to pare minut później został ściągnięty z boiska, Benhakker odwrócił się do niego plecami...a chwile później tracimy 2 gole. Nie pisze, tego dlatego, że jestem kibicem Wisły, tylko dlatego, że uważam to za skandal. Smolarek, który tylko tracił piłki był bezproduktywny w drugim kolejnym meczu zostaje do 90 minuty. A jego gra w Boltonie świadczy tylko o tym w jak słabej formie jest ten piłkarz...
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!

Fundacja #1 - Wiezi Muzyki
Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze
Firma krk - Zamiast szukac podzialow
Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak
Peja - (Z)robie szmal
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów