|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
No prosze panstwa. Jesli najezdzamy na Kmiecika ktory strzela gola to musimy najezdzac dopiero (i wywalic) starszych napastnikow, czy tez mlodszych, ale w ogole nie strzelajacych. Rozkmincie to sami w ciszy, bo wszystkiemu winny Kmiecik, jest młoszym Rasiakiem ale strzela i tylko tego mi trzeba, goli.
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Ok, przywiązanie do barw swoją drogą, gość z Krakowa, tata ikoną Wisły.
Sentymenty na bo, liczy się gra a GK jest po prostu za słaby na mistrza Polski i tyle. Niech ktoś mi wyjaśni dlaczego w Wiśle nie ma DUDU a jest GRZEGORZ K. Grześ ma 24 lata.... Dobrze, że wygraliśmy ten mecz |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dudu nie ma bo jest "czarny", nie jest polakiem. Skorża zawsze mowil ze jak ma 2 podobnych pilkarzy to wybierze polaka. PO dwa, Skorza nie ma tu nic do gadania. Chcial Kose, Pauliste itd moze i chcial Dudu, ae ich nie ma.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Co za słaby. Za każdym razem kiedy wchodzi na boisko udowadnia, że jest przydatny. Potrzeba nam zawodników którzy "odciążą" graczy z podstawowego składu w meczach tego typu co PE.
A kto tu mówił o jego wielkim talencie, bo chyba nie ja? A Dudu? Może i był lepszy, teraz to już jest nieważne, ale i tak wolałbym, żeby zamiast Nigeryjczyka grał Grzesiek. Różnili się nieznacznie, więc chciałbym, żeby grał Polak. Uczepiłeś się go, jak pies złodziejskiego dupska. No i jeszcze jeden argument, jeśli to do Ciebie nie dociera: Dawidowski, czy Kmiecik?
Ostatnio edytowane przez leyzer87 : 11.10.2008 o godz. 10:48.
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Dobrze koledzy :] hehe nie sądziłem że ktoś może tak napisać, dla mnie różnica między Duda a Kmeicikiem była ogromna, Kmiecik przeważa go jedynei wzrostem nic poza tym, dla mnei to porównanie typu Kukiełka Cantoro i co kukiełka gra bo jest Polakiem? Nie bo był dużo słabszy, w przypadku Dudu i GK jest tak samo tyle, że Dudu nie miał taty w Wiśle tyle.
Uczepiłem się z tego względu że GK w Wiśle jest tylko i wyłącznie dzięki tacie. Po co Skorża szuka wysokieog napastnika? Przecież mamy Grzegoza :] Tematu Dawidowskiego nawet nie poruszam. Dlaczego Kmiecika nei chcieli dalej trzymać na wypożyczeniu lub wykupić |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Mysle że mozna troszke sieę przyłozyć do tego PE bo to w sukie też są pieniadze i mam nadizeje że te pieniadze sie przeznaczy na transfery, bez któryh w pucharach szans nie mamy... ze Śląskiem b ędize trudno ale myśle że remis to najgorszy scenariusz na jutrzejszy mecz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
No, już za 20 minut zaczynamy, skład strasznie rezerwowy, obawiam się o to, żebyśmy nie dostali tak jak u nas..
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
A ja bym chciał żebyśmy odpadli z tego Pucharu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Niedzielan Show On.
Nie rozumiem czemu kolejny mecz z rzedu gra Niedzielan, Marcelo (co 3 dni), Cleber (w takim meczu) a siedzi Baretto. Z Cracovia sie ladnie pokazal. Mam nadzieje, ze wejdzie w drugiej polowie bo na srodku sobie rady nie dajemy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Andrzej szarpie, jest widoczny, ale mało z tego wychodzi...widać, że chce, że ma ochotę strzelić, ale niestety mu nie wychodzi..miejmy nadzieję, że się odblokuje..
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
"Sprzedany za kilka par korkotrampek do Górnika"
![]() Z całym szacunkiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Z tego co wiem Baretto nie ma nawet na ławce...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Barreto nie ma szans na występy w Wiśle. Gdyby Skorża był zainteresowany, to dałby mu więcej pograć. Historia jak z Dudu - pamietam, że w ostatnim meczu w Wiśle też grał dobrze, a został zmieniony po 45min i już więcej go nie widzieliśmy.
Mówi się trudno, ale jednak trochę szkoda, bo Cantoro gra coraz słabiej. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niedzielan coraz lepiej gra, wreszcie jakos tak lepiej rusza sie po boisku, ale nie ma skutecznosci, wali na pałe jak to mowia.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Andrzej "zgaslo mi swiatlo" Niedzielan, niczym burza idzie na rekord wszechczasow w ilosci niewykorzystanych sytuacji strzeleckich. Trzeba przyznac, ze robi to w mistrzowskim stylu.
Bede bardzo zdziwiony jesli jeszcze kiedykolwiek strzeli dla Wisly jakas bramke, nieliczac zabawy na treningach i wewnetrznych sparingow z druzyna Mlodej Ekstraklasy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Nie ma Arka Głowackiego to kto dziś strzeli bramkę?
![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Niedzielan... Albo ma takiego pecha albo już skończył
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skorża nawet w meczach PE boi się zmiany zrobić. Chociaż jak widze takiego Szabata, to może lepiej dalej w to nie brnąć.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wchodzi nasz zbawiciel....Dawidowski..
![]() ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Gwoli ścisłości, Skorży nie ma we Wrocławiu.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
a jest jakakolwiek realna szansa by Dawidowski dziś coś wepchnął ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
hm, teraz w 10 ... co do tej ręki z 1 połowy, była i pownien być karny.
jak na razie nasi się dobrze spisują, sądziłem że będzie 4-0 dla WKS-u po 1 połowie. jeśli docisną ten wynik grając w 10 do końca meczu to pełen szacun ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Teraz to chyba tylko remis....
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
jak czytam te relacje to ręce opadają.. a Niedzielan to dramat.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Koniec, dobry i ten remis.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Brawo!
Szkoda niewykorzystanych sytuacji. Karny dla nas i powinno być 0-.1 ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Faktycznie Skorży nie ma, pardon.
![]() Nic z tych juniorów nie będzie, padlina totalna. Jedyny ciekawy zawodnik to może być ten Kwiek, widać, że dobra technika. On z Kanady jest ? ![]()
.
. |
|
|
|
Guest
|
|
|
Gdzie miałeś okazję zobaczyć te 3 klasy różnicy? Kukła gra w Energie na stoperze, a nie w pomocy.A jak grał u nas to w 1 meczu (Polkowice?) o ile pamiętam się rozsypał na dłuższy czas, a potem już był klops, a największy z Tbilisi - 0-2 do przerwy i zero gry. Mauro miał go na raz w tym okresie. W ogóle to z Kukły też jest taki biegacz jak...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Owszem, gra na stoperze i został wybrany przez niemieckie media jednym z lepszych w Niemczech na tej pozycji. Cantoro, nigdy nie był i nie będzie jednym z lepszych... nawet na bramce. A przypomnę Ci tylko, że przyszedł do nas jako napastnik.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|