The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kalashnikov2
Senior Member

Od: 02.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.10.2008, 13:35
szczebrzeszcz napisał(a):Wyświetl post
umywalka wydaję się być cała, więc za przegraną walkę nie powinno byc punktów

Umywalka użyła sprzętu.

pan_premier napisał(a):Wyświetl post
co do agenturalności ajtiajowców, to 'powszechna wiedza' czy jakos potwierdzone wyrokiem sadu czy czymś?
pytam bo nie słyszałem zeby w TVNie o tym mówili...
A czy tylko fakty karane sądownie są faktami? Czy trzeba wyroku sądu by stwierdzić że Walter to dobry uczeń Urbana? Co to bylo z tym Suboticem?

Jak ktos uwaza ze to w jaki sposob traktuja kibicow Legii i bawia sie w ocene rzeczywistosci politycznej to zupelnie dwie niezwiazane ze soba sprawy to gratuluje. Ja naprawde nie potrzebuje wyroku sadu zeby pewne sprawy pokojarzyc. Moralnosc wyznaczana przez zdanie sadu lub urzedu? A co, jesli cos nie podlega ocenie tych instytucji, albo za pomoca prawniczych lawirowan uznaje sie za nietykalne badz niepodlegajace ocenie? Czy oceniac mozemy tylko to co zostalo potwierdzone powaga panstwa? Oczekiwanie na to co powie urzad i co oglosza w TV to jest troche takie "myslenie telewizorem".
Ostatnio edytowane przez kalashnikov2 : 11.10.2008 o godz. 14:56.
Odpowiedz cytując
Snakes
Banita

Od: 07.2008

Stary 11.10.2008, 13:50
South napisał(a):Wyświetl post
no cóż każdy to powie Cracovia rządzi w WC...
Beda mieli potem co wspominac na dzielni ,"Pamietacie jak rozjeba*ismy kible na Wisle"?
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 11.10.2008, 16:33
Snakes napisał(a):Wyświetl post
Beda mieli potem co wspominac na dzielni ,"Pamietacie jak rozjeba*ismy kible na Wisle"?
parafrazując klasyka

Cracovia! Cracovia w WC!
Znowu nie spuszczę wody!
Wodociąg się zatka i będzie anarchia
Papier zerwę, wrzucę w szalet
Rurę zerwę, miskę wyrwę
Kupą o ścianę rzucę!
Cracovia! Cracovia w WC!
Terror w WC, Cracovia w WC!
Nikt mnie nie złapie, bo ja jestem Cracovią w WC!

Ps. ot taki żarcik
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 11.10.2008, 17:00
zarty zartami ale nastepnym razem zamknac kible i wystawic im jakiegos zazyganego toitoia -jedyne wyjscie.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
wojteq_NH
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 11.10.2008, 17:02
no tak - teraz można powiedzieć o Cracovii, ze nieźli z nich "kibole"
:twisted: Good things come to those who wait... :twisted:
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 11.10.2008, 17:21
Dobra skończie już z tym bezsensownym pisaniem. Każdy orze jak może. Widocznie Cracovia woli WC. Ich wybór. Proponuje zostawić już ten temat
Odpowiedz cytując
Haidar
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 11.10.2008, 17:41
wojteq_NH napisał(a):Wyświetl post
no tak - teraz można powiedzieć o Cracovii, ze nieźli z nich "kibole"
Bardziej "kib(l)ole"

Dobra, juz konczymy...
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 11.10.2008, 19:29
kalashnikov2 napisał(a):Wyświetl post
Umywalka użyła sprzętu.

A czy tylko fakty karane sądownie są faktami? Czy trzeba wyroku sądu by stwierdzić że Walter to dobry uczeń Urbana? Co to bylo z tym Suboticem?

Jak ktos uwaza ze to w jaki sposob traktuja kibicow Legii i bawia sie w ocene rzeczywistosci politycznej to zupelnie dwie niezwiazane ze soba sprawy to gratuluje. Ja naprawde nie potrzebuje wyroku sadu zeby pewne sprawy pokojarzyc. Moralnosc wyznaczana przez zdanie sadu lub urzedu? A co, jesli cos nie podlega ocenie tych instytucji, albo za pomoca prawniczych lawirowan uznaje sie za nietykalne badz niepodlegajace ocenie? Czy oceniac mozemy tylko to co zostalo potwierdzone powaga panstwa? Oczekiwanie na to co powie urzad i co oglosza w TV to jest troche takie "myslenie telewizorem".
dowiodłes swej ponadprzeciętnej inteligencji, to już zachacza o poziom Dody prawie

tak wiec będac zachwycony swymi nieograniczynymi zdolnościami poznawczo-interpretacyjnymi nie zapominaj o tym, że jeśli czytasz czyjś post, to moze on zawierać treści 'wyprodukowane' przez jego autora.
Tam nie zawsze musi byc to co rodzi się w twojej głowie.

Co do łazienki: ta akcja to sukces bo się o niej mówi, jest dokładnie tak samo jak z oprawą Lecha
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
fst
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 11.10.2008, 20:27
Co do łazienki: ta akcja to sukces bo się o niej mówi, jest dokładnie tak samo jak z oprawą Lecha
Widać dobrze sie Lech z Cracovią dobrali- ten sam tok myślenia .
Odpowiedz cytując
bbbnba
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 11.10.2008, 21:58
Byłem przekonany, że temat sektorówki został już wyjaśniony i zrozumiany, ale jak widać przeceniłem możliwości intelektualne niektórych osób

Nie wiem czy już ktoś wklejał - odpowiedź klubu na list Leleleszka
http://www.lechpoznan.pl/art,10355,o...sa_miklasa.htm
Odpowiedz cytując
karmel1906
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 11.10.2008, 22:40
Cytat:
Zarząd KKS Lech Poznań zaprasza na spotkanie Zarząd klubu Legia Warszawa w celu przedyskutowania roli kibiców w tworzeniu silnego klubu piłkarskiego.
Dobre, mocne slowa
Ostatnio edytowane przez karmel1906 : 11.10.2008 o godz. 22:42.

Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić ....
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Stary 11.10.2008, 22:46
bbbnba napisał(a):Wyświetl post
Byłem przekonany, że temat sektorówki został już wyjaśniony i zrozumiany, ale jak widać przeceniłem możliwości intelektualne niektórych osób
nie wiem czy to do mnie czy nie, ale ja napisałem to w kontekście tych(takze od nas z forum) którzy pisali, ze oprawa jest dobra z ww powodu, a to ze kolega poniżej zrozumiał to jak chciał...
Zreszta ja sie na ten temat specjalnie nie spinałem, bo o czym tu gadac, jak oprawa rozkminiona-> w zasadzie jej nie było

Jak bedzie wyglądało kibicowanie z małyszami widzieliśmy dzisiaj w Chorzowie, 'wspaniali kibice" przy 2-0, a potem pełne majty
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
$iWu$
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 11.10.2008, 23:39
Zadyma na Śląskim

http://sport.interia.pl/raport/elms2...laskim,1193041

hu hu hu
Odpowiedz cytując
GregorTS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 12.10.2008, 09:10
karmel1906 napisał(a):Wyświetl post
Dobre, mocne slowa
zajebiście !! Pełen szacun dla zarządu Lecha.
"W Wiśle Kraków nikt i nic nie jest ważniejszy niż klub"
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 15.10.2008, 22:01
Listkiewicz zaatakowany przez kibiców. Plus za akcję, minus za niezdecydowanie.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Coach
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 17.10.2008, 16:42
http://www.cracovia.krakow.pl/forum/read.php?13,1476916 dziwne ...
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 17.10.2008, 16:49
Nic nie jest dziwne, tylko Cracovia ma 50 zgód z czego 90% nie wspomaga, nie utrzymują kontaktów, wielkie zero i dobrze że chociaż Stal, Czarni, Korona i Victoria zmądrzeli i na nich wylali..

te ich wszystkie zgody to jeden wielki śmiech na sali.. zgody na papierze. I śmiać mi się nigdy nie chciało z Cracovii tylko z tych ekip które z nimi trzymały.. zwykłe marionetki Pasów.
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 17.10.2008 o godz. 16:53.
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Stary 17.10.2008, 18:11
Chłopcze tą sprawe mozna tez odebrać zupełnie na odwrót, ze to KSC zmądrzało i nie majac możliwości ogarnięcia 10 zgód daje sobie siana z niektórymi...
a jak jest nie wiemy ani ty ani ja, wiec moze już nie udawaj najkumatszego, bo to ostatecznienie nasza sprawa. No chyba że...
Odpowiedz cytując
swirson
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 17.10.2008, 18:22
Jak się ogląda mecz w Wodzisławiu to ręce opadają, że takie coś gra od lat w pierwszej lidze.
PIJACZKI OSIEDLOWE '97 - KTO NIE PIJE TEN SPRZEDAJE
Zrobisz loda, będzie zgoda.
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 17.10.2008, 22:16
Chłopcze tą sprawe mozna tez odebrać zupełnie na odwrót, ze to KSC zmądrzało i nie majac możliwości ogarnięcia 10 zgód daje sobie siana z niektórymi...
a jak jest nie wiemy ani ty ani ja, wiec moze już nie udawaj najkumatszego, bo to ostatecznienie nasza sprawa. No chyba że...
Sprawa dla mnie jest prosta. Pozdrawiając 47 zgód na meczu, jebiąc werbalnie Majewskiego i liżąc po dupie profesora komunistę, nie było kiedy śpiewać WTSK a to juz wykraczało poza granice kibicowania na Kałuży.

Teraz mniej zgód - mniej pozdrawiania, mniej pozdrawiania - więcej czasu na WTSK.
Ostatnio edytowane przez gigant : 17.10.2008 o godz. 22:23.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 17.10.2008, 23:02
jeszcze mniej ich na derbach będzie
Odpowiedz cytując
simone
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 18.10.2008, 14:42
Zgody nie ma, ale pamiątki po niej są, w głowie pewnego starozakonnego rodzi się zatem pytanie- co z nimi zrobić? Odpowiedź macie w poniżej...

Kibic_1992_Kibic
Ja mam Bluze I Pdkoszulek Korony !! A teraz jak nie mamy zgody z Korona Kielce to ja nie wiem co mam z nimi zrobic

horcyk
Koszulkę, szalik można sprzedać na allegro i będziesz miał kasę np. na bilecik na mecz albo nawet wyjazd.
Tak jak większości bardzo mi szkoda że zgoda z Koroną się rozpadła ponieważ chyba w Kielcach miałem najwięcej znajomych i często gościłem na meczykach Scyzorów.

W Poznaniu to pewnie korki od szampanów strzelały, jak się dowiedzieli, że zgoda Cracovia-Korona przestała istnieć

Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 18.10.2008, 16:13
może naiwne pytanie, bo kompletnie nie ogarniam tych tematów ale te korki od szampana mnie zaciekawiły

To lechitom bardziej nie leży Craxa czy Korona ?

Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 18.10.2008, 16:18
harthausen napisał(a):Wyświetl post
może naiwne pytanie, bo kompletnie nie ogarniam tych tematów ale te korki od szampana mnie zaciekawiły

To lechitom bardziej nie leży Craxa czy Korona ?
Lech ma mocną kosę z Koroną. Więc się cieszą, że ich zgoda (Cracovia) zerwała przyjaźń z zespołem z Kielc
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 18.10.2008, 16:55
dzięki. No co by się w tym naszym kraju nie działo, najwięcej zarobi hurtownik alkoholu i czasami kwiaciarz

Odpowiedz cytując
simone
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 19.10.2008, 17:26
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
Lech ma mocną kosę z Koroną. Więc się cieszą, że ich zgoda (Cracovia) zerwała przyjaźń z zespołem z Kielc
A tak poza tym- jeśli mnie pamięć nie myli- to Lech w świętokrzyskim kogoś innego (KSZO) darzy sympatią.

Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 19.10.2008, 20:53
http://www.sport.pl/pilka/1,70994,58...ola_Legii.html

coś za długo była cisza w gazecie - obstawiam wałkowanie tematu do piątku min.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Above
Voyage! Voyage!

Od: 02.2004

Stary 21.10.2008, 19:25
Jakaś "moda" ostatnio panuje na zrywanie zgód wśród ALC.
Do Pasów dołączyła się Arka, która zerwała zgodę z Polonią Wa-wa.
Teraz czekamy na ruch ze strony Lecha
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
Odpowiedz cytując
emsi
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 21.10.2008, 19:32
Above napisał(a):Wyświetl post
Jakaś "moda" ostatnio panuje na zrywanie zgód wśród ALC.
Do Pasów dołączyła się Arka, która zerwała zgodę z Polonią Wa-wa.
Teraz czekamy na ruch ze strony Lecha
Między Arką a Polonią od dłuższego czasu stosunki były chłodno obojętne i wiadome było prędzej czy później, że rozejście się obu ekip musi nastąpić.

A ze strony Lecha to tylko do ich wizerunku super honorowej ekipy bruździ im pewien klub z Krakowa, co nie przeszkadza nas piętnować, jako używających sprzętu, no ale był taki cytat z drzazgą i belką idealny na tą okazję, a na zrywanie zgody między Lechem, a pewnym klubem o prowincjonalnej mentalności bym nie liczył, ze względu na chyba obecnie niezłe kontakty poza piłkarskie, że tak to ujmę
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
Odpowiedz cytując
kalashnikov2
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 22.10.2008, 17:03
dowiodłes swej ponadprzeciętnej inteligencji, to już zachacza o poziom Dody prawie

tak wiec będac zachwycony swymi nieograniczynymi zdolnościami poznawczo-interpretacyjnymi nie zapominaj o tym, że jeśli czytasz czyjś post, to moze on zawierać treści 'wyprodukowane' przez jego autora.
Tam nie zawsze musi byc to co rodzi się w twojej głowie.

Ja rozumiem że nie każdy się interesuje polityką i najnowszą historią. Ale Twoje pytanie o wyroki w sprawie ITIowców bylo tak sensowne jakbys calkiem powaznie spytal sie w 1983 r. czy byl juz wyrok na generala Jaruzelskiego za stan wojenny i oczekiwal normalnej odpowiedzi. Przyklad przejaskrawiony ale chodzi o to że TK uwali kazda forme prawa ktore moze byc podstawa do wyrokow o ktore pytasz.
Ostatnio edytowane przez kalashnikov2 : 22.10.2008 o godz. 20:58.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów