|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
izrael żydów ojczyzna... ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Mam pytanko mianowicie chcialem przeslac do Czech (Pragi) ale nei poczta tylko jakims kurierem. Ile to bedzie kosztowac mniej wiecej i czym sie oplaca puscic taka paczke (bluza w srodku)? Bede wdzieczny za odpowiedz.
![]()
Wczoraj obiecałaś mi napewno, że trzy punkty dzisiaj będą.....!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Mam pytanko Kiedys na Wiśle z Tego co pamietam Bywala Akcja oddawania krwi no i tu moje pytanie czy istnieje to jescze a jak tak to w jakie dnii
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Jest w Krakowie jakiś sklep o temetyce kibicowskiej?
Chodzi mi coś podobnego do http://www.footballfans.pl/ . ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
dobra, koniec żartów.
Rodzice uważają, ze jestem ćpunem, i pytanie, czy ktoś wie, gdzie można sobie zrobić testy? ![]() .
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Test na obecność narkotyków można kupić w aptece.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dzięki
![]() a na przykład jeśli sam nie paliłem nic, a na przykład obok mnie ktoś popalał, to będzie? bo to chyba jedyna opcja możliwa w moim przypdaku czystego dziecka ![]() ![]() .
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Liga Chuliganow jest moze gdzieś jakaś tabela
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
![]()
Rzeki przepłynąłem, góry pokonałem,
Wielkim lasem szedłem, nocy nie przespałem. Żeby Ciebie spotkać w małym kącie świata, Żeby z Tobą zostać na calutkie lata.... |
|
|
|
Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Panowie orientuję się ktoś gdzie mogę zdobyć taki ortalion, bo niestety na allegro nie mają żadnego innego rozmiaru poza S ;/
link do kurtki poniżej oczywiście interesuje mnie tylko czarna. http://allegro.pl/item443399360_umbr...ep_s_odfs.html Dzięki za odp |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
gra ktos z was na www.sokker.org?
|
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Gdzie kupie w internecie Fajne Bluzy wisły Kraków ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
gdzie mozna kupic breloczek akcji "Jestem trzezwy- prowadze" co jest taka fajna reklama tego w TV nawet?
![]() ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Czy zna ktoś jakieś strony gdzie mógłbym znaleźć odpowiedź na pytanie , jaka była reakcja Francji , Szwecji , Danii na I Rozbiór Polski , chodzi o jakąś konkretną stronę bo szukam w google i nie mogę znaleźć
proszę o w miarę szybką odpowiedź.![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Nigdzie, przestali produkować, bo nie szły.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Czy jest jakiś szalik z motywem "Po Burzy słońce wychodzi zza chmur"?
Ewentualnie gdzie można go dostać? i proszę o jakieś zdjęcia? ![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Wie Ktos gdzie w Krk dostane ta (lub podobna) torbe? (G. Krakowska odpada- nie ma):
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ma ktoś moze papier milimetrowy
Szukałem, ale znalazłem same w formacie CDR PS: Papier potrzebny do wykonania Profilu hipsometrycznego Polski
Ostatnio edytowane przez R33 : 11.10.2008 o godz. 12:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
![]() Takie coś mi wyskakuje jak chcę uruchomić Turbo Pascala. Kolega wrzucił na mediafire.com, jemu działa. Co robić? ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Człowieku/szanowny użytkowniku, czwarty albo piąty raz zadajesz to samo pytanie. To może zaspokoje twoją ciekawość bo pewnie burza mózgów nie pomogła i nie rozkminiłeś gdzie można kupić otóż: albo w sklepie Wiślacki Świat(niedaleko stadionu Wisły, tylko nie pytaj kiedy jest otwarty), w sklepie Fanatyk w nowej hali Wisły, na allegro, lub na forum od innych użytkowników jeśli takowe sprzedają.
Pozdrawiam Cię. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
usunąłem przez przypadek folder do kosza i opróżniłem kosz
jak to odzyskać? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
sprobuj tym
http://bezpieczenstwo.idg.pl/ftp/pc_...s.2.96.pl.html Jak sie nie uda to wpisz 'odzyskiwanie danych' i wywali Ci wiele programow - ktorys na pewno da rade ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Z tym Pascalem to jest wersja na starsze windowsy lub dosa!
XP czy nowszy ma ubogą wersję, Liero również nie chodzi! Ściągnij pascala pod xp ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Hmmm.. skąd taką wersję można ściągnąć? Ale on też ma XP i mu chodzi...
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Może ma jakąś łatkę, albo inny serwis pack!
http://www.idg.pl/ftp/pc_4778/DosBox.0.63.html tu jest jakiś emulator, nie wiem jak działa, nie używałem!
Ostatnio edytowane przez DrewniaQ : 11.10.2008 o godz. 17:28.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Zna ktoś kogoś kto studiuje coś związanego z demografia albo ogólnie kogoś co zna wszystkie współczynniki demograficzne i umie tworzyć projekcje ludnościowe? Zrewanżuje się w PLN osobie która mi pomoże.
Ostatnio edytowane przez gris : 11.10.2008 o godz. 17:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
a wtrąceniem żeby nie pytać w jakich godzinach jest otwarty położyłeś mnie na łopatki SZACUN! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Wie ktoś, skąd mogę ściągnąć ostatnie, "zapgrejdowane" Guitar Pro?
Z góry dzięki.
Ostatnio edytowane przez Slayer666 : 11.10.2008 o godz. 18:32.
|
|
|