The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.10.2008, 21:13
Walić ten PE, byle wygrać z ickami
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 09.10.2008, 21:15
No kolejny nasz rodzynek i miszcz skuteczności - Niedzielan....
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
gress
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 09.10.2008, 21:15
Nosz k....

Niestety prawda jest jedna: Brak Brożka, brak bramek. Mam nadzieje że w końcu coś wejdzie.
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Stary 09.10.2008, 21:16
Ja cie .......e, to już przesada..

komentarz do meczu http://pl.youtube.com/watch?v=yMXLlJfWFnU
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 09.10.2008, 21:17
No nasz najskuteczniejszy "napastnik" poza Pawłem Brożkiem - Arek Głowacki
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
gress
Senior Member

Stary 09.10.2008, 21:18
No !! wreszcie...

napastnicy...
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Wkońcu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! teraz uważać żeby po głupim błędzie nie stracić bramki.

tylko kto strzelił.......... obrońca!
Odpowiedz cytując
Styk83
Senior Member

Od: 06.2008

Glowa,glowa i glowy do gory wkoncu!
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki".
Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
Żuczek
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 09.10.2008, 21:19
No nareszcie. A już myślałem, że przesiedzę wieczór przed kompem, po to by zobaczyć, że mecz się kończy bez bramek.
Odpowiedz cytując
gress
Senior Member

Stary 09.10.2008, 21:27
Niewierze.... "Jedna jaskółka..."
Odpowiedz cytując
Wiślak_358
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 09.10.2008, 21:27
Gooooooooooooooooooooollllllll
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 09.10.2008, 21:28
Patryk Małecki - wreszcie dobre podanie i Kmiecik

Małecki bardzo dobry mecz, gdyby tak odrobinkę dokładniejsze dośrodkowania.

Gra Wisły była całkiem niezła tylko ta skuteczność!
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 09.10.2008 o godz. 21:30.
Odpowiedz cytując
Styk83
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 09.10.2008, 21:28
Kmiecik .... Gol az mnie zatkalo lepszy od Niedzielana?
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki".
Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Stary 09.10.2008, 21:31
Fajnie ale jest drugie ale .. trzeba zespołem potrząsnąć a przede wszysktim tymi "napastnikami" bo prowadzić 2-0 to powinniśmy po 20 minut, a po następnych już 4-0.

To był tylko mecz z nikim, czyli z Cracovią... przyjdzie mecz z Legią, braknie Pawła i co?
jesteśmy w dupie!

uff..
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Stary 09.10.2008, 21:31
Łobodziński teraz powinien posiedzieć trochę na ławce, a Skorża powinien dac szanse w 3 meczach ligowych pod rząd Małeckiemu.
Odpowiedz cytując
John1906
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 09.10.2008, 21:32
nasz atak bez Brozka i Boguskiego to jest TRAGEDIA... Dobrze ze Arek strzelił bo nie chce myslec co by było...
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 09.10.2008, 21:33
Małecki rządzi. Chlopak powinien grać zamiast Łobo
..
Odpowiedz cytując
Sqall
Member

Stary 09.10.2008, 21:34
Małecki musi poprawić co nieco i będą z niego ludzie.
Odpowiedz cytując
żuraw_9
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 09.10.2008, 21:36
Świetny mecz Małeckiego ale to co zrobił Endrju Niedzielan nie trafiając z 2-3 metrów do bramki to katastrofa. Takie setki to z zamkniętymi oczami i niech się nie dziwi, że na ławie siedzi. Zresztą sam przyznał ostatnio, że się jednak nie dziwi...
"Po burzy słońce wychodzi zza chmur,i nad Krakowem zaświeci znów.O jednym marzę, o jednym wciąż śnię,Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem."

Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 09.10.2008, 21:36
Najezdzacie na Kmiecika chyba juz z przyzwyczajenia. Gra 45 minut, strzela gola, nie pasi. Niedzielan gra gra i nic, inni nasi napastnicy także.

Odpowiedz cytując
Sqall
Member

Stary 09.10.2008, 21:39
HEDu napisał(a):Wyświetl post
Najezdzacie na Kmiecika chyba juz z przyzwyczajenia.
Na opinię pracuje się czasem latami
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Stary 09.10.2008, 21:40
Małecki nie dość że dobry gracz to kumaty chłopak : "k...y je...ne" w stronę sektora gości.
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 09.10.2008, 21:43
Cytat:
Po pierwszej bramce dla Wisły zauważyłem że Małecki rzucał niemiłe epitety w kierunku sektora gości.
Z jego ust wyczytałem k...y j....e.
Nie jestem pewien, mogę się mylić ale jeśli rzeczywiście tak było to pokazuje ewidentny brak profesjonalizmu z jego strony.
źródło: forum cracovia.krakow.pl

Patryk
Odpowiedz cytując
Aro1234
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 09.10.2008, 21:48
Jakże ich wszystko do rozpaczy i skrajnej ****icy doprowadza... Kurczę, czy oni nie mogą się wreszcie zmotywować i zbojkotować ten swój klubik ("trenerka" i "prezeska"), tylko czepiać się naszych młodych piłkarzy?
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Stary 09.10.2008, 21:49
http://pl.youtube.com/watch?v=isenirjvGZ8
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 09.10.2008, 22:01
Kolejny kompromitujacy wystep Niedzielana. Juz nie ma sensu zeby sie Skorza silil na kilka wyszukanych slow, ktore mialyby wybielic obraz jego gry, tak jak to bylo po meczu w Gdansku, kiedy mowil ze Andrzej zagral bardzo "nieszczesliwie", marnujac wszystkie doskonale sytuacje jakie mial.
Tutaj nawet dwie tony pudru, nie sa w stanie zatuszowac podworkowego poziomu prezentowanego przez tego goscia.

A co do meczu, to chyba kazdy widzial jak w ofensywie wygladala gra Wisly, kiedy w przodzie nie bylo Brozka i Boguskiego. Cale szczescie, ze Glowacki sie ostatnio rozstrzelal i ladnym strzalem dal prowadzenie, bo niemoc w ataku dlugimi momentami byla zatrwazajaca.
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 09.10.2008, 22:18
Jeszcze nigdy nie cieszyłem się tak po bramkach w PE

edit; wszystkie 4 nieuznane bramki powinny zostać nieuznane?
Ostatnio edytowane przez Kamson : 09.10.2008 o godz. 22:34.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
DysoN
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 09.10.2008, 22:24
Nie wiem czy ktos zwrocil uwage ale Niedzielan bardzo czesto stoi na spalonym. Przy dlugiej pilce albo jest wylaczony z akcji albo sedzia slusznie gwizda spalony.

Swoja droga ile to bramek padlo dzis po spalonych ? Po dwie z kazdej strony chyba. Ciekaw jestem czy odgwizdanie spalonego przy drugiej "bramce" dla Cracovii bylo prawidlowe? Jak to w TV wygladalo? Mialem wrazenie ze chyba Marcelo stal przy Juszczyku.

Wisla grala dzis przerazliwie nieskutecznie. Nie rozumiem tez zachwytow nad Maleckim. Patryk zagral dzis raczej slaby mecz. Chlopak ma moze wole walki ale brakuje mu techniki (czasem fatalnie przyjmuje pilke albo gubi ja latwo) i szybkosci. Zwlaszcza szybkosci. Tych dragali powinien latwiej mijac. Wiadomo ze takiego dynamitu jak mial Blaszczykowski nie ma nikt w tej chwili ale Malecki odstaje bardzo daleko w tej kwestii.

Ze Zienczuk gra w drugiej polowie zorientowalem sie okolo 60 minuty... :( Taki byl widoczny na boisku i nie chodzi tu bynajmniej o mgle.

Dobrze zagral Sobolewski i Glowacki dzisiaj. Reszta ponizej sredniej w tym Niedzielan z Zienczukiem najslabiej.
DysoN
Odpowiedz cytując
Maverickk
Member

Od: 11.2006

Stary 09.10.2008, 22:24
WISŁA - Wiele sytłacji wykończenie pomimo strzelonych 2 bramek równe 0!

Cracovia - Obrona Częstochowy!

Zieniu - Grzesiu + Łobo = Do wymiany!

Wiem ze zaraz odezwa się obrońcy ale chłopaki to jest MISTRZ POLSKI z aspiracjami na LM a z tymi zawodnikami jest to raczej nie do osiągnięcia co pokazują nawet mecze w PE!
Są w bardzo kiepskiej formie nie wiem może jakaś sensowna konkurencja zmusi ich do poprawy!
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 09.10.2008, 22:35
Zaczyna to być śmieszne.
Barreto dostaje pierwszą "poważną" szanse w tej rundzie to gra w ataku i zostaje w przerwie zmieniony, pomimo że starał się, dochodził do sytuacji strzeleckich i ogólnie podobała mi się jego gra. Cały mecz gra sobie za to poraz kolejny Niedzielan który nic chyba nie osiągnie w piłce czy Cantoro który staje się kolejnym zawodnikiem któremu niezależnie od formy należy się pierwszy skład (żeby nie było, dzisiaj nie grał źle, ale za poprzednie powinien posiedzieć na ławce).
Tak jak w pierwszej połowie czuło się w powietrzu że cos "powinno" zaraz wpaść, tak na początku drugiej połowy zrozumiałem że tutaj się zakończy się wynikiem 0-0... I niewiele się pomyliłem bo jakby nie bramka z niczego to Wisła nie strzeliłaby dzisiaj bramki.

Po tym meczu pięknie było widać że poza Brożkiem i Jirsakiem nie mamy zawodnika która potrafi zagrać piłke między formacjami rywala. Inni jedyne co potrafią to podać do tyłu, w najlepszym wypadku na bok. Tak się nie da grać w piłke niestety.

Co do wyniku, nie wygraliśmy tego zasłużenie, to Cracovia przegrała zasłużenie. Im się remis po prostu nie należał
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów