|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
było:
Miklas! co? smacznego! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Też właśnie zauważyłem "antidogs club"
to ma być najlepsza ekipa? To, że śpiewają inaczej niż wszyscy (samo lalowanie, cóż, innych piosenek nie mają...) to nie znaczy, że są najlepsi. Za to zakompleksieni są na maxa![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
W tej chwili biorąc pod uwagę wszystkie wyznaczniki w moim przekonaniu są najlepsi. Nie tylko doping, ale chocby frekwencję, wyjazdy. A piosenki mimo, że na jedną nutę mają całkiem niezłe.
![]()
Legia 2010/11 TAK! O takiej marzyłem!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Ten Lech to rzeczywiście masakra.
1 połowa "lalala hej Kolejorz gol" 2 połowa coś na style "i Widzew ole, ole ole, ole oleeeee ole ole ole" tylko trudno zrozumieć szło co oni tam śpiewali. zauważyłem że oni wogóle piosenek nie mają, a jak już coś zapodają to na dwie strony "k.. pokonamy" czy coś ten teges. Prócz za Lechem przemierzamy cały świat żadnej fajnej dłuższej piosenki. co na tej oprawie niby było ? ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Panorama zburzonej Warszawy...
Z tego typu kompleksami to trzeba do jakiejś poradni się wybrać... |
|
|
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
A Kaziu Węgrzyn przy "strzelcie k****ą gola" mówi jak to wspaniale doping się podosi
A tak na marginesie to mi się też wydawało, że coś leciało na nas, może związanego z odpadnięciem z UEFA? Mi się niestety nie udało wychwycić. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mi się wydawało
Wisła Co? Dlaczego ale to jest chyba to co ktoś wyżej napisał Miklas co? smacznego jak juz pisałem trudno ich zrozumieć. nawet te ich lalala ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Bułgarska remiza! Nie wiedziałem ,że poznaniakom crakowia robi oprawy, bo takiej wioski to nikt inny by nie wymyślił. No i te topowe przyśpiewki . Brawa także dla "najwyższej klasy "komentatorów!. Widze że w każdym aspekcie meczu(oprócz frekwencji) to tylko przeciętność.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
Chyba to jakoś tak leciało "aeaeao niech zwycięża Lech nasz kolejowy KS". ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak usłyszałem... Nie jestem jakimś kibicem Lecha żeby mnie to zbytnio obchodziło.
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
"Niech zwycięża Lech - wielki Kolejorz KKS" - tak śpiewają
Wiem, bo gdzieś to przeczytałem i się nie dziwię, że nikt nie wie, bo zrozumieć ich średnio idzie ;-)![]()
|
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Znowu oprawa Lecha rozkminiona przez Legie przed meczem "Co złego widzisz chamie w swej sto(L)icy panoramie"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Trzeba pamiętać, że analizujemy to z perspektywy telewizora, dlatego nie ma co oceniać do końca głośności dopingu i jego jakości (wyraźny i równy śpiew). Generalnie życzyłbym sobie, żeby taka ekipa skupiła się na oprawach związanych z własną drużyną, miastem, regionem, bo jeżeli gwoździem programu poznańskiej ultraski miała byś ta żałosna sektorówka to wesoło tam mają
W moim przekonaniu dwie piosenki wychodzą im kozacko, niestety teraz nie przytoczę. Reszta przeciętnie. Tak czy inaczej Lech kibicowsko mnie rozczarował. Po najlepszych kibicach w Polsce spodziewałem się czegoś więcej. Może to przemęczenie po Austrii? ![]() P.S. Widać, że NS Legii mają jakiś stały wtyk w Wielkopolsce ![]() ![]()
Legia 2010/11 TAK! O takiej marzyłem!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może Ty analizujesz, bo ja kilka razy Lecha mogłem usłyszeć na żywo i na prawdę czesto nie idzie ich zrozumieć.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
A kto powiedział, że to są najlepsi kibice w Polsce?
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://pl.youtube.com/watch?v=EwfIBbb1_YI lekko przerobiona ta sektorówka
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Ja mam pytanie jedno: Niewiem czy dobrze usłyszałem , ale tak jakby lechici nucili dziś nasze Forza Wisła i Naprzód Wisełka. Ktos może to potwierdzic czy mam się już do laryngologa zapisac?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Chłopaki z Poznania dali ciała. Ciekawy jestem kiedy ten balon znowu pęknie. Arka z meczu z Lechią też zaprezentowała oprawę anty. Widzę że triada trzyma nadal dobry poziom....
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Ja mam pytanie do znawców - czy każda oprawa anty świadczy o kompleksach?
Chyba normalne że czasami trzeba wbić szpilkę - ale czy to kompleks? Np. Sprzedawca liści osiedla czyści, to kompleks? Wg. mnie nie. Mnie się średnio podobał pomysł Lecha, i jeśli mówić o kompleksach to śpiewy anty... (u nas ich nie ma rozumiem?) Ale ja pomysłu Lecha jako "kompleksy" nie odebrałem jak tu niektórzy piszą.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 05.10.2008 o godz. 20:17.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
-pierwsza oprawa Lecha bardzo ładnie wykonana. Podobała mi się.
-oprawa antyPanorama nie podeszła mi do gustu. I dla mnie niestety, ale jest to przejaw lekkich kompleksów. Bo rozumiem, gdyby to była pierwsza tego typu oprawa, to ok. Ale to nie pierwsza oprawa Kolejorza antyLegilijna. Pamiętacie oprawę fanatycznie .......nięci? Co za dużo, to niezdrowo jak to się zwykło mówić. -oprawa niespodzianka Legii podobała mi się i to bardzo, ale nie mi to oceniać, bo mogę być nieobiektywny. -po raz kolejny NaSi rozkminili oprawę Lecha. Ktoś sprzedaje? ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
z tym lala, to trochę przesadzacie, bo co jak co, ale i u nas tego nie brakuje więc bez spiny.
A to że u nas stawia sie na .......nięci,e a na Lechu, Widzewie na śpiewanie w kółko to raczej kwestia gustu/stylu Mnie bardziej uderza inna rzecz: ogólnie przylgnął swego czasu do nas stereotyp kibiców sukcesu, lansowany szczególnie tam gdzie nas nie lubią. Czemu przy okazji meczów Lecha nie mówi się o kibicach sukcesu, a o frekwencji? 25k chuliganów/ultrasów? ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale trybunę(3 poziomy), gdzie znajduje się kocioł to mają do kitu (chodzi o robienie opraw)
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie wiem dlaczego ale bardziej podoba mi się styl dopingu Lecha od naszego.
U nas jak już ktoś napisał jest nastawienie na .......nięcie ale Lech ma fajne te melodyjne piosenki i mimo iż do znudzenia powtarzają to samo to jakoś się nie nudzi.... To tylko takie osobiste odczucie.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ma ktoś foto tej anty Lecha? Widziałem tylko pierwszą oraz oprawę Legii... No i obiektywnie pisząc, muszę przyznać, że obie fajne.
![]()
Kiedyś wrócą tamte lata... 1946... 2000... 2011?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
masz ją w temacie Ekstraklasa
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Nie. A Ty?
![]() ![]()
Kiedyś wrócą tamte lata... 1946... 2000... 2011?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|