|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Jak ostatnio pisałem że Marcelo coś niepewnie gra to mnie wyśmiano, powiedziano że oglądałem inny mecz itd. Jeszcze dużo wody w Wiśle upłynie zanim on wygryzie Głowe z pierwszego składu.
Skorża ma chyba procent z kontraktu Cantoro bo to już przesada że po tej profanacji futbolu jaką pokazał w czwartek dzisiaj w ogóle powąchał trawe. Skorża tak nalegał żeby wrócił Barreto i nie daje mu żadnej szansy sie pokazać ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
A mi się wydawało że ta bramka dla Górnika to padła po rykoszecie , piłka się odbiła od Brożka Piotrka i trochę zmyliła Pawełka, tak przynajmniej to wyglądało nie wiem jak dla was.
Trudno straty punktowe też się zdarzają ale z drużyną trzeba być na dobre i na złe. Ludzie jak czytam że już po mistrzostwie że teraz trzeba walczyć o miejsce pucharowe to mi ręce opadają , nie ma jeszcze półmetku ligi a wy już skreślacie Wisłę ja tam się cieszę że w naszej lidze jest taki ścisk w tabeli bo to przynajmniej jest ciekawsze więcej drużyn walczy o MP , a nie tak jak zawsze 2 kluby. Oczywiście że bym chciał żeby Wisła była pierwsza , ale jeszcze wiele meczy przed nami i nie ważne na którym teraz jesteśmy miejscu ważne na którym będziemy po ostatniej kolejce , wtedy przyjdzie czas na rozliczenia ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Myślę, że przez jakiś czas to szacowne forum, powinno być otwarte tylko dla zalogowanych użytkowników, bo zaczynamy robić sobie niespotykaną wczesniej siarę.
Niektóre teksty kładą na łopatki. Mariusz Pawełek, osobiście Ci dziękuję za to co zrobiłeś do tej pory dla Wisły, ale jesteś normalnie za słaby na tą drużynę. Reszty nie oceniam, bo mogli być zmęczeni po TT, Pawełek nie mógł. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Nie wyobrażam sobie innego wyniku Z legią jak nasze wysokie zwycięstwo, podkreślam - WYSOKIE, przynajmniej takie jak nasza wtopa z Lechem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Nawet jakby był w szpagacie to powinien wstać i złapać piłkę. A nie udawać kiwającego Zagumnego. Zasłonięty? ![]() Był owszem, ale tym zawodnikiem od którego piłka się odbiła. No chyba, że zasłoniły Mariuszowi jakieś ptaki bo Kasperczak jeszcze nie nauczył Górników latać tak wysoko... |
|
|
|
Banita
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
bardzo duży pech WISEŁKI multum niewykorzystanych setek i gol górnuka po wydumanym faulu marcelo i rykoszecie. szkoda ale gramy dalej to dopiero 8 kolejka i żadnych strat do lidera jazda jazda jazda BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
![]()
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
mr_kwolf napisał: [Jak ostatnio pisałem że Marcelo coś niepewnie gra to mnie wyśmiano, powiedziano że oglądałem inny mecz itd. Jeszcze dużo wody w Wiśle upłynie zanim on wygryzie Głowe z pierwszego składu.
Skorża ma chyba procent z kontraktu Cantoro bo to już przesada że po tej profanacji futbolu jaką pokazał w czwartek dzisiaj w ogóle powąchał trawe. Skorża tak nalegał żeby wrócił Barreto i nie daje mu żadnej szansy sie pokazać] Bo bez Cantoro w drugiej linii Górnik nas stłamsił w drugiej połowie. Niestety. Uważam, że Skorża zmianę zrobił zbyt późno, bo już w pierwszej połowie Junior sobie nie radził. Nie zmienia to oczywiście faktu, że z TT Mauro zagrał bardzo słabo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
tak jasne zaglaskajmy ich. jak graja slabo to mam prawo ich skrytykowac. tak samo jak mam prawo ich chwalic jak graja dobrze.
Ostatnio edytowane przez Coglin : 05.10.2008 o godz. 18:24.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jeśli sie nie ma pomysłu na gre i nie ma kogoś takiego kto samotnie potrafi ją pociągnąć to mecze wyglądają tak jak dzisiejszy. Małecki do pierwszego składu! Wszedł i zapierdalał za dwóch... reszta stoi i sie patrzy. Rozgrywanie piłki na własnej połowie przez 3 minuty by potem zagrać długą niedokładną piłke jest niezbyt mądre szczególnie jeśli sie nie prowadzi. Za dużo błędów w obronie, szczególnie Piotrka Brożka i Marcelo. Pawełek przy straconej bramce też sie nie popisał delikatnie mówiąc. Gdyby wykorzystali coś w pierwszej połowie to byłyby 3pkt. Za dużo było kombinowania. Ostry opieprz po tym meczu sie należy i brać sie do roboty panowie. A w zimie kupić napastnika, skrzydłowych, ofensywnego pomocnika i bramkarza(
)Powód: I na dobre i na złe!
Ostatnio edytowane przez Kamson : 05.10.2008 o godz. 16:27.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Marcelo ma 21 lat, tyle ile Kowalski, tylko przypominam, bo wy chcecie żeby to był wykształcony doswiadczony Puyol.
Znacie swietnego obronce w tak młodym wieku grajacego w dobrym klubie w podst. "11" ? Bo ja o dziwo nie. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Oj remis, oj fatalnie nie bedzie mistrzostwa, nie będzie pucharów ble ble ble... Nawet jak nie będzie to nie bedziecie kibicować Wiśle
Z Wiślackim pozdrowieniem |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przepraszam, ale dlaczego mam ochłonąć? mecz mi się nie podobał i mam do tego prawo. Widzisz kolego ja łaskawie kibicuje Wiśle od lat prawie czterdziestu. I jak mi sie coś nie podoba to piszę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
do krytykujacych krytykujacych (
)tu nie chodzi o to, ze zremisowali, tylko o styl w jakim to zrobili. o ta nonszalancje w ich grze, brak zaangazowania, ambicji, glupie bledy. zawsze mnie to wkur..a i bedzie wkur...c i za to mam prawo ich krytykowac. a zaspiewac "nic sie nie stalo..." moge po przegranym meczu w ktorym widze walke, zaangazowani, ambicje ale przeciwnik byl po prostu lepszy. dzisiaj na pewno tak nie bylo. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
A w dupach sie poprzewracało,co było kilkanaście lat temu ,każda strzelona bramka przez WISłE to była radość a teraz temu nie pasuje ze remis tamtemu ze nie 0-3.Przynajmniej sie trochę przewietrzy na trybunach bo za dużo tych dzieci sukcesu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zenders napisał: [A w dupach sie poprzewracało,co było kilkanaście lat temu]
Ja akurat wiem a Ty wiesz? To jest forum i każdy może wyrazić swoja opinię co do gry i wyniku. Rozumiem, ze Tobie wszystko sie podobało. Twoje prawo. Mnie sie nie podobało. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Ale dlaczego wszyscy przyje..ali sie do Pawełka
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Barreto umie grać do przodu i sie nie raz o tym przekonałem. Gorzej z tyłami, chociaż w PE zagrał bardzo dobrze. Dla mnie on jest środkowym pomocnikiem a Mauro czy Sobol typowi defensywni. No trzeba mu dać szanse w lidze, i to nie 1 mecz, nie 20 minut ...
![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Już mam dość tego je6@nego Lecha, który gra tak genialną piłkę, że w zasadzie już zapewnił sobie tytuł (ile to już punktów mają nad druga w tabeli Legią?)
![]()
Ddf
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Wierzę w to, że zdobędziemy Mistrza, choć znając irracjonalne reakcje Cupiała nie jestem tego pewien, ale ten mecz to było dno. Udawanie, że jest inaczej, a Pawełek to super bramkarz to zaklinanie rzeczywistości. Straciliśmy punkty z jednym z najgorszych zespołów w lidze cudem ratując remis. Może niektórym się podoba, że w co drugim meczu sami sobie strzelamy gole: Pawełek z Lechem dwie szmaty, teraz z Górnikiem, Cleber z GKS-em i idiotyczny faul na karny z Cracovią, Głowacki z TT. Trochę tego za dużo. Co masz do Sobola? To od paru lat jeden z najlepszych naszych piłkarzy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
czy ty umiesz czytac ze zrozumieniem?
Martwi Go to, że nie mamy dla nich żadnej alternatywy, a nie, że Sobol gra w srodku. Szkoda straconych punktow, ale jestem pewien, ze dzieki temu, ze Lech gra w uefa bedzie jeszcze tracil pkt w lidze, a legia bedzie miala jeszcze jakies wpadowy, wiec nie ma tragedii, A i jeszcze jedno...nie obrazajcie Siebie na wzajem i pilkarzy, bo tylko sobie siare robimy ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Bo My nie weszliśmy... Inaczej grać na gazie po dobrym meczu i awansie a inaczej po remisie i odpadnięcia z PU, nie rozumiem niektórych ludzi na tym forum, idźcie kibicować Lechowi bo przecież już ma mistrza. Nasi zagrali jak zagrali, naszym zadaniem jest ich wspierać na każdym kroku a nie narzekanie. Kisisz dupe przed monitorem i ostro komentujesz jak jakiś ekspert telewizyjny ala Gmoch... Wy widźcie słabą grę ja widzę mój ukochany klub który walczył do końca i wywiózł remis... Może i słabo grają ale ja w Nich wieżę...
![]()
...Choć nie jestem z Krakowa, moje serce jest wiślackie... na 1906%...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wszyscy wierzymy (przez "rz" zresztą). Ale tak jak Ty masz prawo wielbić naiwną wiarą tak my mamy prawo napisać co się nam nie podoba. Napiszę jeszcze raz: po to jest forum. Nie będę pisał mecz był fajny, jak był kiepski. To chyba łatwo zrozumieć, prawda?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
To Ty prze-himen jesteś. Pewnie lepszy jesteś od Pawełka. Dajcie se spokój eksperci od 7 boleści ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Popieram Konrada by chociaż w tym wątku darować sobie orgazmy nad grą Leszka.
Jasne i dlatego brak alternatywy dla Sobola martwi go bardziej niż brak alternatywy dla grającego piach Pawełka. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|