The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.10.2008, 16:06
Jak ostatnio pisałem że Marcelo coś niepewnie gra to mnie wyśmiano, powiedziano że oglądałem inny mecz itd. Jeszcze dużo wody w Wiśle upłynie zanim on wygryzie Głowe z pierwszego składu.
Skorża ma chyba procent z kontraktu Cantoro bo to już przesada że po tej profanacji futbolu jaką pokazał w czwartek dzisiaj w ogóle powąchał trawe. Skorża tak nalegał żeby wrócił Barreto i nie daje mu żadnej szansy sie pokazać
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 05.10.2008, 16:06
A mi się wydawało że ta bramka dla Górnika to padła po rykoszecie , piłka się odbiła od Brożka Piotrka i trochę zmyliła Pawełka, tak przynajmniej to wyglądało nie wiem jak dla was.
Trudno straty punktowe też się zdarzają ale z drużyną trzeba być na dobre i na złe. Ludzie jak czytam że już po mistrzostwie że teraz trzeba walczyć o miejsce pucharowe to mi ręce opadają , nie ma jeszcze półmetku ligi a wy już skreślacie Wisłę ja tam się cieszę że w naszej lidze jest taki ścisk w tabeli bo to przynajmniej jest ciekawsze więcej drużyn walczy o MP , a nie tak jak zawsze 2 kluby. Oczywiście że bym chciał żeby Wisła była pierwsza , ale jeszcze wiele meczy przed nami i nie ważne na którym teraz jesteśmy miejscu ważne na którym będziemy po ostatniej kolejce , wtedy przyjdzie czas na rozliczenia
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 05.10.2008, 16:08
Myślę, że przez jakiś czas to szacowne forum, powinno być otwarte tylko dla zalogowanych użytkowników, bo zaczynamy robić sobie niespotykaną wczesniej siarę.

Niektóre teksty kładą na łopatki.

Mariusz Pawełek, osobiście Ci dziękuję za to co zrobiłeś do tej pory dla Wisły, ale jesteś normalnie za słaby na tą drużynę. Reszty nie oceniam, bo mogli być zmęczeni po TT, Pawełek nie mógł.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
Wujor
Member

Od: 05.2008

Stary 05.10.2008, 16:10
Nie wyobrażam sobie innego wyniku Z legią jak nasze wysokie zwycięstwo, podkreślam - WYSOKIE, przynajmniej takie jak nasza wtopa z Lechem.
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 05.10.2008, 16:13
sorel napisał(a):Wyświetl post
Zauwaz wielki znawco, ze Pawelek byl na wykroku, w dodatku zasloniety przez obronce, od ktorego pilka sie odbila. Dla mnie wiekszosc winy za ta bramke ponosi obrona
Na wykroku ?

Nawet jakby był w szpagacie to powinien wstać i złapać piłkę. A nie udawać kiwającego Zagumnego.

Zasłonięty?

Był owszem, ale tym zawodnikiem od którego piłka się odbiła. No chyba, że zasłoniły Mariuszowi jakieś ptaki bo Kasperczak jeszcze nie nauczył Górników latać tak wysoko...
Odpowiedz cytując
sorel
Banita

Od: 02.2008

Stary 05.10.2008, 16:16
thechris napisał(a):Wyświetl post
Na wykroku ?

Nawet jakby był w szpagacie to powinien wstać i złapać piłkę. A nie udawać kiwającego Zagumnego.

Zasłonięty?

Był owszem, ale tym zawodnikiem od którego piłka się odbiła. No chyba, że zasłoniły Mariuszowi jakieś ptaki bo Kasperczak jeszcze nie nauczył Górników latać tak wysoko...
Grales kiedys w pilke nozna ? Masz jakiekolwiek pojecie ? Zastanow sie
Odpowiedz cytując
krzywy
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 05.10.2008, 16:17
bardzo duży pech WISEŁKI multum niewykorzystanych setek i gol górnuka po wydumanym faulu marcelo i rykoszecie. szkoda ale gramy dalej to dopiero 8 kolejka i żadnych strat do lidera jazda jazda jazda BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
Kowalski
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 05.10.2008, 16:20
mr_kwolf napisał: [Jak ostatnio pisałem że Marcelo coś niepewnie gra to mnie wyśmiano, powiedziano że oglądałem inny mecz itd. Jeszcze dużo wody w Wiśle upłynie zanim on wygryzie Głowe z pierwszego składu.
Skorża ma chyba procent z kontraktu Cantoro bo to już przesada że po tej profanacji futbolu jaką pokazał w czwartek dzisiaj w ogóle powąchał trawe. Skorża tak nalegał żeby wrócił Barreto i nie daje mu żadnej szansy sie pokazać]
Bo bez Cantoro w drugiej linii Górnik nas stłamsił w drugiej połowie. Niestety. Uważam, że Skorża zmianę zrobił zbyt późno, bo już w pierwszej połowie Junior sobie nie radził. Nie zmienia to oczywiście faktu, że z TT Mauro zagrał bardzo słabo.
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 05.10.2008, 16:22
sergio napisał(a):Wyświetl post
JESTEŚCIE KIBICAMI SUKCESU NIE WISŁY KRAKÓW tyle ode mnie w tym temacie

tak jasne zaglaskajmy ich. jak graja slabo to mam prawo ich skrytykowac. tak samo jak mam prawo ich chwalic jak graja dobrze.
Ostatnio edytowane przez Coglin : 05.10.2008 o godz. 18:24.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 05.10.2008, 16:25
Jeśli sie nie ma pomysłu na gre i nie ma kogoś takiego kto samotnie potrafi ją pociągnąć to mecze wyglądają tak jak dzisiejszy. Małecki do pierwszego składu! Wszedł i zapierdalał za dwóch... reszta stoi i sie patrzy. Rozgrywanie piłki na własnej połowie przez 3 minuty by potem zagrać długą niedokładną piłke jest niezbyt mądre szczególnie jeśli sie nie prowadzi. Za dużo błędów w obronie, szczególnie Piotrka Brożka i Marcelo. Pawełek przy straconej bramce też sie nie popisał delikatnie mówiąc. Gdyby wykorzystali coś w pierwszej połowie to byłyby 3pkt. Za dużo było kombinowania. Ostry opieprz po tym meczu sie należy i brać sie do roboty panowie. A w zimie kupić napastnika, skrzydłowych, ofensywnego pomocnika i bramkarza()
Powód: I na dobre i na złe!
Ostatnio edytowane przez Kamson : 05.10.2008 o godz. 16:27.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
zloto
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 05.10.2008, 16:28
Coglin napisał(a):Wyświetl post
wez nie pier..l.

tak jasne zaglaskajmy ich. jak graja slabo to mam prawo ich skrytykowac. tak samo jak mam prawo ich chwalic jak graja dobrze.

Jasne, ale wielu wylewa na naszych graczy szambo, krytyka krytyka, bylo powiedziane raz, dwa, starczy.
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Stary 05.10.2008, 16:46
Marcelo ma 21 lat, tyle ile Kowalski, tylko przypominam, bo wy chcecie żeby to był wykształcony doswiadczony Puyol.
Znacie swietnego obronce w tak młodym wieku grajacego w dobrym klubie w podst. "11" ? Bo ja o dziwo nie.

Odpowiedz cytując
Joshua TS
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 05.10.2008, 16:48
Oj remis, oj fatalnie nie bedzie mistrzostwa, nie będzie pucharów ble ble ble... Nawet jak nie będzie to nie bedziecie kibicować Wiśle Nie jesteśmy maszynką do wygrywania i nie bedziemy. Zdarzają się słabsze mecze, ostatnio częściej ale trudno bywa, to jest futbol. Po Arce same ochy i achy, po Górniku, żenada,beznadzieja, dramat... Bedą transfery to będą, nie będzie transferów to nie będzie i nie będziemy walczyć o mistrza i co przestaniecie wtedy chodzić na mecze Sorry, ale niektórzy tak tu piszą jakby po dzisiejszym meczu nastąpił koniec świata a mistrzostwo Polski zależało od tego czy będę łaskawie kibicował Wiśle czy nie. Ochłońcie co poniektórzy.
Z Wiślackim pozdrowieniem
Odpowiedz cytując
Kowalski
Senior Member

Stary 05.10.2008, 16:53
Przepraszam, ale dlaczego mam ochłonąć? mecz mi się nie podobał i mam do tego prawo. Widzisz kolego ja łaskawie kibicuje Wiśle od lat prawie czterdziestu. I jak mi sie coś nie podoba to piszę.
Odpowiedz cytując
unpredictable_wislaczka
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 05.10.2008, 16:54
WISLAZWE napisał(a):Wyświetl post
Ludzie jak czytam że już po mistrzostwie że teraz trzeba walczyć o miejsce pucharowe to mi ręce opadają , nie ma jeszcze półmetku ligi a wy już skreślacie Wisłę
No cóż zdarzają się też tacy...Zgadzam się,że chłopaki ewidentnie mecz spieprzyli,bo trzeba było go wygrać,a nie tracić punkty ze słabszymi drużynami.Ale zwalnianie Skorży (?)...śmiech na sali:/
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."

M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić."

Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 05.10.2008, 17:02
do krytykujacych krytykujacych ( )
tu nie chodzi o to, ze zremisowali, tylko o styl w jakim to zrobili.
o ta nonszalancje w ich grze, brak zaangazowania, ambicji, glupie bledy.
zawsze mnie to wkur..a i bedzie wkur...c i za to mam prawo ich krytykowac.
a zaspiewac "nic sie nie stalo..." moge po przegranym meczu w ktorym widze walke, zaangazowani, ambicje ale przeciwnik byl po prostu lepszy.
dzisiaj na pewno tak nie bylo.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
zenders
Member

Od: 05.2007

Stary 05.10.2008, 17:04
A w dupach sie poprzewracało,co było kilkanaście lat temu ,każda strzelona bramka przez WISłE to była radość a teraz temu nie pasuje ze remis tamtemu ze nie 0-3.Przynajmniej sie trochę przewietrzy na trybunach bo za dużo tych dzieci sukcesu.
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 05.10.2008, 17:11
zenders napisał(a):Wyświetl post
A w dupach sie poprzewracało,co było kilkanaście lat temu ,każda strzelona bramka przez WISłE to była radość a teraz temu nie pasuje ze remis tamtemu ze nie 0-3.Przynajmniej sie trochę przewietrzy na trybunach bo za dużo tych dzieci sukcesu.
tak jest. A jak czasami już jakiś punkt trzeba oddać , bo słabszy dzień, to niech to będą przynajmniej nie wrogowie. Jeśli dziś nie mogły być Lechia czy Śląsk to dobrze, że Górnik z Kasprem, chwil radości za Schalke nie zapomnę nigdy. Niech chłopina ma

Odpowiedz cytując
Kowalski
Senior Member

Stary 05.10.2008, 17:12
Zenders napisał: [A w dupach sie poprzewracało,co było kilkanaście lat temu]
Ja akurat wiem a Ty wiesz? To jest forum i każdy może wyrazić swoja opinię co do gry i wyniku. Rozumiem, ze Tobie wszystko sie podobało. Twoje prawo. Mnie sie nie podobało.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 05.10.2008, 17:17
Ale dlaczego wszyscy przyje..ali sie do Pawełka? Przeciez to nie jego wina ze nawet jak mu nie idzie i potrzebuje odpoczac od gry to musi grac bo nie ma kto go zastapic! Tak jak z Lobodzinskim ..Mnie martwi cos innego. Srodek pola to Sobol i Cantoro.Nie mamy zadnej alternatywy dla nich. Jirsak to gracz ofensywny a poza nimi to pucha w skladzie.
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Stary 05.10.2008, 17:19
Barreto umie grać do przodu i sie nie raz o tym przekonałem. Gorzej z tyłami, chociaż w PE zagrał bardzo dobrze. Dla mnie on jest środkowym pomocnikiem a Mauro czy Sobol typowi defensywni. No trzeba mu dać szanse w lidze, i to nie 1 mecz, nie 20 minut ...

Odpowiedz cytując
zenders
Member

Od: 05.2007

Stary 05.10.2008, 17:33
Cytat:
Ja akurat wiem a Ty wiesz?
Wiem,wiem o mnie się nie bój
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 05.10.2008, 17:33
sylver_ napisał(a):Wyświetl post
maja chyba jakas awarie w Poznaniu, bo mecz jesz puszczony w 2 x szybszym tempie, niz ten w Zabrzu
powinny być bany za pisanie nie na temat. **** mnie obchodzi w temacie "Górnik - Wisła" co sie dzieje w Poznaniu?

Już mam dość tego je6@nego Lecha, który gra tak genialną piłkę, że w zasadzie już zapewnił sobie tytuł (ile to już punktów mają nad druga w tabeli Legią?)
jedTS napisał(a):Wyświetl post
Ale dlaczego wszyscy przyje..ali sie do Pawełka? Przeciez to nie jego wina ze nawet jak mu nie idzie i potrzebuje odpoczac od gry to musi grac bo nie ma kto go zastapic!
bramkarz musi odpocząć? Nigdy się z czymś takim nie spotkałem...
Ddf
Odpowiedz cytując
Estovic
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 05.10.2008, 17:37
Wierzę w to, że zdobędziemy Mistrza, choć znając irracjonalne reakcje Cupiała nie jestem tego pewien, ale ten mecz to było dno. Udawanie, że jest inaczej, a Pawełek to super bramkarz to zaklinanie rzeczywistości. Straciliśmy punkty z jednym z najgorszych zespołów w lidze cudem ratując remis. Może niektórym się podoba, że w co drugim meczu sami sobie strzelamy gole: Pawełek z Lechem dwie szmaty, teraz z Górnikiem, Cleber z GKS-em i idiotyczny faul na karny z Cracovią, Głowacki z TT. Trochę tego za dużo.
jedTS napisał(a):Wyświetl post
Mnie martwi cos innego. Srodek pola to Sobol i Cantoro.Nie mamy zadnej alternatywy dla nich.
Co masz do Sobola? To od paru lat jeden z najlepszych naszych piłkarzy.
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 05.10.2008, 17:46
czy ty umiesz czytac ze zrozumieniem?

Martwi Go to, że nie mamy dla nich żadnej alternatywy, a nie, że Sobol gra w srodku.

Szkoda straconych punktow, ale jestem pewien, ze dzieki temu, ze Lech gra w uefa bedzie jeszcze tracil pkt w lidze, a legia bedzie miala jeszcze jakies wpadowy, wiec nie ma tragedii,

A i jeszcze jedno...nie obrazajcie Siebie na wzajem i pilkarzy, bo tylko sobie siare robimy
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 05.10.2008, 17:58
sorel napisał(a):Wyświetl post
Grales kiedys w pilke nozna ? Masz jakiekolwiek pojecie ? Zastanow sie
Owszem grałem I właśnie na pozycji bramkarza Amatorsko ale zawsze I zamiast "zastanawiać się" zwykłem łapać piłki.
Odpowiedz cytując
ILuKoI
Junior Member

Stary 05.10.2008, 17:58
Bo My nie weszliśmy... Inaczej grać na gazie po dobrym meczu i awansie a inaczej po remisie i odpadnięcia z PU, nie rozumiem niektórych ludzi na tym forum, idźcie kibicować Lechowi bo przecież już ma mistrza. Nasi zagrali jak zagrali, naszym zadaniem jest ich wspierać na każdym kroku a nie narzekanie. Kisisz dupe przed monitorem i ostro komentujesz jak jakiś ekspert telewizyjny ala Gmoch... Wy widźcie słabą grę ja widzę mój ukochany klub który walczył do końca i wywiózł remis... Może i słabo grają ale ja w Nich wieżę...
...Choć nie jestem z Krakowa, moje serce jest wiślackie... na 1906%...
Odpowiedz cytując
Kowalski
Senior Member

Stary 05.10.2008, 18:09
Wszyscy wierzymy (przez "rz" zresztą). Ale tak jak Ty masz prawo wielbić naiwną wiarą tak my mamy prawo napisać co się nam nie podoba. Napiszę jeszcze raz: po to jest forum. Nie będę pisał mecz był fajny, jak był kiepski. To chyba łatwo zrozumieć, prawda?
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 05.10.2008, 18:10
thechris napisał(a):Wyświetl post
Owszem grałem I właśnie na pozycji bramkarza Amatorsko ale zawsze I zamiast "zastanawiać się" zwykłem łapać piłki.

To Ty prze-himen jesteś.

Pewnie lepszy jesteś od Pawełka.

Dajcie se spokój eksperci od 7 boleści
Odpowiedz cytując
Estovic
Senior Member

Stary 05.10.2008, 18:11
Popieram Konrada by chociaż w tym wątku darować sobie orgazmy nad grą Leszka.

rafalek napisał(a):Wyświetl post
czy ty umiesz czytac ze zrozumieniem?

Martwi Go to, że nie mamy dla nich żadnej alternatywy, a nie, że Sobol gra w srodku.
Jasne i dlatego brak alternatywy dla Sobola martwi go bardziej niż brak alternatywy dla grającego piach Pawełka.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów