The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
puzzy
Senior Member

Od: 10.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.09.2008, 14:21
Chlopek123 napisał(a):Wyświetl post
Mysle ze jak beda bilety na bufor to w sprzedarzy beda tylko przed meczem !

Zapraszam na E

A i B RUSZ DUPE - tam nie idzcie chyba ze macie duzo kasy na najgorsze trybuny
Hmmmmmmmmmm

Dlaczego najgorsze
Chyba z A i B troszkę lepiej się mecz ogląda.
Wola Wierna Wiśle!!!
kiju.ts
Banita

Od: 07.2008

Stary 30.09.2008, 15:25
gosc przez telefon ze sklepu mowi ze: oj duzo duzo bilecikow zostalo mozna smialo przychodzic i kupowac !!

z tego wnioskuje ze tak duzo ze szkoda wogole liczyc..

prosze panstwa zbieramy sie !!!
Idź na mecz Wisły Kraków http://wisla.krakow.pl/art.php?news_id=4517
walkeroo
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 30.09.2008, 15:33
Zamienie Bilet z E na D plissss....
misiaski222
Junior Member

Od: 03.2008

Stary 30.09.2008, 16:14
Mam 2 bilety na E... nie chce ktos kto ma bilet na D sie zamienic? Moze byc tylko jeden bilet za jeden. Chetni priv
salek
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 01.10.2008, 09:40
prawda jest taka, że faktycznie na mecz z Tottenhamem zostało full biletów. Prawdopodobnie nie będzie na meczu nawet 10 000 osób.

Kolejny raz w tym sezonie nie będzie kompletu... z czego to wynika? Ludziom się w d... poprzewracało? Chodzenie na Wisłę przestało już być modne?
Perek
Member

Od: 09.2008

Stary 01.10.2008, 09:45
salek napisał(a):Wyświetl post
prawda jest taka, że faktycznie na mecz z Tottenhamem zostało full biletów. Prawdopodobnie nie będzie na meczu nawet 10 000 osób.

Kolejny raz w tym sezonie nie będzie kompletu... z czego to wynika? Ludziom się w d... poprzewracało? Chodzenie na Wisłę przestało już być modne?

10 000 to poszło do meczu z Arką
www.TSW.com.pl - Chcesz dołączyć do redakcji. Napisz. GG: 9420852
HarryTB
50 zł długu?

Stary 01.10.2008, 09:52
Wczoraj ok 15.20 byłem po bilety , zarówno brak kolejek jak i ludzi przy kasach i bilety dostępne na wszystkie sektory . Zakupienie 5 biletów na D to 30sek szybko i świetnie .
Kompletu na pewno nie będzie bo jest pełno biletów w kasach na wszystkie sektory.
salek
Senior Member

Stary 01.10.2008, 09:53
Proszę Cię...

Nie wierz we we wszystko co podaje się do publicznej wiadomości. na tą chwilę nie ma sprzedanych 10 000 biletów i musiałby nastąpić cud, żeby zostały sprzedane.
podszywacz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 01.10.2008, 09:55

Uważam, że za mocnych słów używasz. Pora meczu, mój drogi to główny powód frekwencji. Mi ledwo, ledwo udało się wziąć wolne w pracy w czwartek. Nie każdy kto się uczy lub pracuje ma taki komfort jak ja czy Ty.
salek
Senior Member

Stary 01.10.2008, 09:58
Może faktycznie, odnośnie meczu z Tottenhamem to mocne słowa. Choć przypomnij sobie poprzednie mecze pucharowe, pierwsza parma o godzinie 15- było full ludzi, a Maribor? A Hajduk Split?

Ale co z pozostałymi w tej rundzie?

Jak wytłumaczyć, że nawet frekwencja fanklubów spadła o połowę?
podszywacz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 01.10.2008, 10:04
Może też przyczyna finansowa? Ja pracuję, nieźle zarabiam i jest to jednak spore obciążenie finansowe: raz: karnet 220 zł, dwa: Barcelona 100 zł, trzy: Tottenham 70 zł. Aż strach pomyśleć jak Wisełka awansuje do fazy grupowej PUEFA. Myślę jednak że bilety w sporej ilości zejdą dziś i w dniu meczu.
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 01.10.2008, 10:10
Może faktycznie, odnośnie meczu z Tottenhamem to mocne słowa. Choć przypomnij sobie poprzednie mecze pucharowe, pierwsza parma o godzinie 15- było full ludzi, a Maribor? A Hajduk Split?

Ale co z pozostałymi w tej rundzie?

Jak wytłumaczyć, że nawet frekwencja fanklubów spadła o połowę?
A cena?Na Barcelone 250 zł,przy wyniku 4:0 tam ,to była lekka przesada.
Mysle ,ze jakiś wpływ na frekwencję ma tez brak transferów w okienku letnim.
Na jakiejs stronce wyczytałem,ze frekwencja spadła 20-30%,ale ceny biletów wzrosły o 50%,także klub wychodzi na swoim....
Bednarz=Landryna=......
salek
Senior Member

Stary 01.10.2008, 10:38
ceny na wiosnę 2008:
A i B- 35 zł
D- 20 zł
E- 30 zł
C- 25 zł

ceny na jesień:
A i B- 40 zł
D- 30 zł
E- 30 zł

jak więc widać, tak na prawdę poważnie wzrosła jedynie cena biletu na trybunę D. I to tylko dlatego, że... prosili o to kibice, aby wyeliminować z D pikników, którzy przychodzili tam tylko dlatego, żeby zapłacić mniej za bilet. Karnety dla SKWK, bilety dla Fanklubów, zostały jednak na tą trybunę bez zmian, czyli tanie.
Perek
Member

Stary 01.10.2008, 10:43
Dzisiaj wieczorem będę miał info ile poszło biletów. To napisze na forum
www.TSW.com.pl - Chcesz dołączyć do redakcji. Napisz. GG: 9420852
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 01.10.2008, 11:20
Perek napisał(a):Wyświetl post
Dzisiaj wieczorem będę miał info ile poszło biletów. To napisze na forum
Obyś Perek miał dobre wieści..
Bik
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 01.10.2008, 11:33
QBAS napisał(a):Wyświetl post
Obyś Perek miał dobre wieści..
Dobre wiesci to takie ze sprzedano 14 tys biletów. Pozostało niespełna 1000 to akurat dla mnie i moich znajomych i wielu innych którzy dopiero kupia w dniu meczu i mamy komplecik .Taką wiadomość chce wieczór
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 01.10.2008, 11:51
Proszę Cię...

Nie wierz we we wszystko co podaje się do publicznej wiadomości. na tą chwilę nie ma sprzedanych 10 000 biletów i musiałby nastąpić cud, żeby zostały sprzedane.
A skad ty ****a możesz wiedzieć ile poszło biletów. Co frustracja ci to mówi, bo nie zostały sprzedane wszystkie na D? Weź sie ogarnij. Poszło ile miało pójść... a jak nie masz dokładnych info. to nie siej paniki

O teraz piszą ze wejściówki na A zostały sprzedane. Podejżewam ze na B tez niewiele zostało. Czyli wcale tak mało osób nie musi być.
Ostatnio edytowane przez regan : 01.10.2008 o godz. 11:54.
Tylko Wisła!
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 01.10.2008, 12:31

Może nie każdy jest taki zarobiony jak ty?
marooc
Member

Od: 06.2004

Stary 01.10.2008, 12:32
ceny na wiosnę 2008:
A i B- 35 zł
D- 20 zł
E- 30 zł
C- 25 zł

ceny na jesień:
A i B- 40 zł
D- 30 zł
E- 30 zł

jak więc widać, tak na prawdę poważnie wzrosła jedynie cena biletu na trybunę D. I to tylko dlatego, że... prosili o to kibice, aby wyeliminować z D pikników, którzy przychodzili tam tylko dlatego, żeby zapłacić mniej za bilet. Karnety dla SKWK, bilety dla Fanklubów, zostały jednak na tą trybunę bez zmian, czyli tanie.
Zapomniałeś dodać, że tez zdajsie teraz dodają 5 zł dla osob nie posiadających karty kibica, wcześniej było zdajsie tylko 2 zł. Ale ceny na ligę przy zmniejszonej pojemności ostatecznie sa jeszcze zrozuiale. Choć napewno w jakimś stopniu też przyczyniły sie do zmniejszenia frekwencji, ale jak ktos napisał wyżej wpływ miało zapewne tez przespanie okienka transferowego w tym sezonie a nawet osłabienia.
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 01.10.2008, 12:58
A propos biletow ale troche z innej beczki. Czy nie uwazacie, ze te bilety na takie wyjatkowe mecz moglby jakos wyjatkowo wygladac ? Czlowiek wydaje ponad 2 stowy i dostaje swistek gdzie tylko zamiast nazwy Polonia Bytom jest napisane FC Barcelona czy Tottenham. Mozna przeciez walnac logo rozgrywek, znaczki klubow i jakos by to wygladalo. Bylaby fajna pamiatka. Ja lubie zbierac bilety z imprez, na ktorych bylem.
Chyba, ze na tuszu tez oszczedzamy.
Puchar jest na5z!
DysoN
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 01.10.2008, 13:33
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Chyba, ze na tuszu tez oszczedzamy.
Pewnie nie o tusz glownie chodzi o ale o czytniki kodow ktore musza dac rade przeczytac kod kreskowy na bilecie. Wiec takich ladnych jak np na Real Madryt to nie bedzie wogole. Po za tym co sie dziwisz, system jest czytnikow jest, system druku biletow tez jest, wszystko sprawdzone to po co sobie zycie komplikowac.
DysoN
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 01.10.2008, 13:39
DysoN napisał(a):Wyświetl post
Pewnie nie o tusz glownie chodzi o ale o czytniki kodow ktore musza dac rade przeczytac kod kreskowy na bilecie. Wiec takich ladnych jak np na Real Madryt to nie bedzie wogole. Po za tym co sie dziwisz, system jest czytnikow jest, system druku biletow tez jest, wszystko sprawdzone to po co sobie zycie komplikowac.
Przeciez wiadomo, ze elementy, ktore na bilecie musza sie znalezc. Kod moze zostac w tym samym miejscu ale tlo chyba mozna byloby przygotowac specjalnie. Na mecz z Sevilla bylo na przyklad inne i na Blackburn tez. Infantylne bo infantylne ale dalo sie zmienic.
Puchar jest na5z!
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 01.10.2008, 14:08
Cytat:
Zostalo jeszcze okolo 4 tysiace biletow na wszystkie sektory oprocz A.Beda
na pewno dostepne jutro w kasach.
Info mailowe od [email protected]
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
zimka
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 01.10.2008, 14:51
Ja byłem wczoraj po bilety i dostałem na D3 nie chce nic mówić ale jak np. matka z dzieckiem dostanie na D3 to przyjdzie i będzie się kłóciła ze ona ma np rząd 20 miejsce 13 i 14 i to osiądzie z dzieckiem
salek
Senior Member

Stary 01.10.2008, 14:51
regan napisał(a):Wyświetl post
A skad ty ****a możesz wiedzieć ile poszło biletów. Co frustracja ci to mówi, bo nie zostały sprzedane wszystkie na D? Weź sie ogarnij. Poszło ile miało pójść... a jak nie masz dokładnych info. to nie siej paniki

O teraz piszą ze wejściówki na A zostały sprzedane. Podejżewam ze na B tez niewiele zostało. Czyli wcale tak mało osób nie musi być.
Zanim zaczniesz mi cisnąć, przeglądnij sobie forum, sprawdź w jakich tematach się wypowiadam i co piszę i na ile są to zgodne posty z późniejszymi faktami...

Mam dokładne info ile poszło biletów, ale właśnie, żeby nie siać paniki nie będę podawał tej liczby. Zresztą po co ta napinka, jutro sam się przekonasz.

A tak BTW- jutro w kasach będą bilety na A z niezrealizowanych rezerwacji przez Tottenham i sponsorów, B faktycznie, będzie pełny.
Ostatnio edytowane przez salek : 01.10.2008 o godz. 14:58.
salek
Senior Member

Stary 01.10.2008, 14:57
marooc napisał(a):Wyświetl post
Zapomniałeś dodać, że tez zdajsie teraz dodają 5 zł dla osob nie posiadających karty kibica, wcześniej było zdajsie tylko 2 zł. Ale ceny na ligę przy zmniejszonej pojemności ostatecznie sa jeszcze zrozuiale. Choć napewno w jakimś stopniu też przyczyniły sie do zmniejszenia frekwencji, ale jak ktos napisał wyżej wpływ miało zapewne tez przespanie okienka transferowego w tym sezonie a nawet osłabienia.
Argument z 5 zł za "niemanie" karty jest zupełnie hybiony. Przecież masz prawo wyboru- wyrobić kartę i płacić mniej. Z pewnych statystyk wynika, że podniesienie ceny biletu na sektor D o 50% (z 20 do 30 zł) nie miało żadnego wpływu na frekwencję na tym sektorze. Na każdym meczu jest on pełny, lub prawie pełny. Na oko nawet widać, że najwięszy ubytek ludzi jest na sektorze E, na który cena pozostała bez zmian! Przecież na Arce było tam niewiele ponad 1000 osób.
Co do reszty Twojego posta zgadzam się- wkradł się ogólnie jakiś marazm, brak transferów, "zła" prasa, wszystko to robi swoje.
spoko_pies
Senior Member

Stary 01.10.2008, 15:39
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
A propos biletow ale troche z innej beczki. Czy nie uwazacie, ze te bilety na takie wyjatkowe mecz moglby jakos wyjatkowo wygladac ? Czlowiek wydaje ponad 2 stowy i dostaje swistek gdzie tylko zamiast nazwy Polonia Bytom jest napisane FC Barcelona czy Tottenham.
Szczerze powiedziawszy to nie wiem jak jest teraz, ale kiedyś do biletów na te 'lepsze' mecze były dodawane osobne książeczki z programem meczu. Mam takich kilka i miło jest sobie na to rzucić okiem po latach.
regan
Senior Member

Stary 01.10.2008, 18:26
salek
Ile? tak moze 300... 300 spartan. przestań za przeproszeniem .......ić
Po 2 jak wiesz ile poszło to napisz, bo nikt nie bedzie sie domyśłał o co ci chodzi...jak cos piszesz, to pisz konkretnie.
Ostatnio edytowane przez regan : 01.10.2008 o godz. 18:30.
Tylko Wisła!
Mishuh
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 01.10.2008, 18:28
Z pewnych statystyk wynika, że podniesienie ceny biletu na sektor D o 50% (z 20 do 30 zł) nie miało żadnego wpływu na frekwencję na tym sektorze. Na każdym meczu jest on pełny, lub prawie pełny. Na oko nawet widać, że największy ubytek ludzi jest na sektorze E, na który cena pozostała bez zmian! Przecież na Arce było tam niewiele ponad 1000 osób.
A czy te statystyki uwzględniają fakt, ze nie ma już C, a wcześniej było? To jakby kolosalnie zmienia demografię stadionu. Mierzenie na oko, choćbyś wyliczył co do jednego, nigdy nie odpowie na pytanie "dlaczego".
Zieniu17
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 01.10.2008, 18:45
zimka napisał(a):Wyświetl post
Ja byłem wczoraj po bilety i dostałem na D3 nie chce nic mówić ale jak np. matka z dzieckiem dostanie na D3 to przyjdzie i będzie się kłóciła ze ona ma np rząd 20 miejsce 13 i 14 i to osiądzie z dzieckiem
Jaka matka z dzieckiem, matki o tej porze w pracy, a dzieci w przedszkolu/szkole

Misuch, to, że nie ma sektora C to chyba tym bardziej powód do tego, żeby stadion na każdym meczu zapełniał się po brzegi. Chyba te 4-5 tys kibicow nie wyparowało, a niestety tak to wygląda;/

W tym sezonie na meczu z Lechem było 12 tysięcy widzów, a zeszłym 20,5 tys. Ja się pytam w takim razie gdzie pozostałe 8,5 tys.?
Ostatnio edytowane przez Zieniu17 : 01.10.2008 o godz. 18:49.
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!

Fundacja #1 - Wiezi Muzyki
Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze
Firma krk - Zamiast szukac podzialow
Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak
Peja - (Z)robie szmal

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów