![]() |
Wisła - Tottenham (bilety)
Siema, jestem nowy na forum, chciałem się dowiedzieć czy nie wie już ktoś ile będą kosztować bilety na Wisła Kraków - Tottenham, na sektor D ??
Z góry dzięki ;) |
śledź stronę internetową to na pewno napiszą.
|
Polecałabym raczej każdy inny sektor niż D ...
|
Dlaczego? Na Wisła - Barcelona, byłem na E, ale mi się zdaje że na D jest lepiej, ;)
|
Właśnie dlatego, że D nie jest sektorem dla tych, którym "się zdaje", tylko takich, którzy wiedzą co to za trybuna...
|
No to chyba pojade na E... :)
|
bardzo dobra decyzja
pamiętaj, d jak doping fanatyczny jeśli chcesz oglądnąć mecz a przy okazji podrzeć trochę japę to e jest doskonałym wyborem jak dojdziesz do momentu gdy to, co na boisku ch.uj Cię interesuje, to zapraszamy |
Co to ****a za "bilety na Tottenham" ? Jak chcesz bilety na Tottenham to jedz do Londynu. W Krakowie kupuje sie bilety na mecze Wisły !
Zmieniam tytul tematu. |
Katalończyk, lepiej nie idź wogóle na mecz, bo z Tottenhamem będzie grała Wisła, a nie Barcelona. Co do ceny biletu to myśle, że nie mniej niż 70zł na D w wolnej sprzedaży.
|
Cytat:
Od kiedy to co sie dzieje boisku "ch.uj iteresuje"', "tych" co chodza na Wisłe????? Obojetnie na jaki sektor!!!!!! Ja jestem z "D",wczesniej z "X", i zawsze mnie interesowało to co sie działo na boisku!!!!! Co nie miało nic wspolnego (wynik) z sila dopingu!!!!!! Moge sie czuć "zaproszony" na sektor????????????? :-/ PARANOJA :evil: |
Cytat:
to Ty jeszcze nie wiesz? :> Teraz wszyscy są tacy fanatycy, ze nie patrzą na boisko, będąc w młynie :rotfl: W ogóle ich to nie interesuje, co się tam dzieje, tylko jeszcze nie wiem czemu wszyscy krzyczą gromko "kur**" po popsutych akcjach i ciesza sie po strzelonych :rotfl: Nie mozesz byc na sektorze D, jak Cie interesuje to, co na boisku. Jestes za mało fanatyczny :rotfl: Niektórym to naprawdę już się w głowie przestawiło |
100% RACJI Pablooo !!!!! Pozdro !!!!!!
|
ja mam pytanie
mieszkam w londynie jak mam kopic bilet na mecz wisły w Londynie czy jest wogole taka mozliwosć kopienia bez przyjazdu do polski |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jeśli już futbol Cię interesować musi ;-) to nic nie szkodzi ;-) byle byś spiewał, i nie przerywał dopingu nawet gdy sędzia gwizdnie cos nie tak, albo gdy rywal sfauluje wislaka etc. Tam się liczy przede wszystkim doping. |
Cytat:
W ten sposob caly stadion bedzie nasz ... ...a Malysz zaczyna skakac dopiero zima :) |
Cytat:
|
Cytat:
właśnie o to mi chodziło kalashnikov już mam szczerze dość takich sytuacji, gdy na Bełchatowie w pewnym momencie 'bitwe gigantów' przerwało donośne '****a' - głośniejsze niż nie jeden okrzyk dopingu... albo jedziemy 'bo w Krakowie...', jakiś grajek skosi Zienia, a pół D już zapodaje pozdrowienia dla Listkiewicza, zamiast śpiewać swoje nosz ****a, ktoś mnie chyba źle zrozumiał, wcale nie chodziło mi o to, żeby mieć wyjebane na mecz i wogóle... ale zdażały się juz przypadki, że 'kibice futbolu' mieniący się 'kibicami Wisły' w przegrywanym meczu np. z ŁKSem siadali i mieli w dupie doping a Ci, dla których zasada '**** z wynikami, Wisełko jesteśmy z wami' jest esencją życia darli jape tak mocno, że grajki złapały ambicję... ave Wisła. edit, bo doczytałem Cytat:
|
Cytat:
Gdy jestem na meczu w okolicach mlyna to nie stoje tylem do boiska, spiewam i mi to wogole nie przeszkadza w ogladaniu meczu. I nie muszę po każdej sytuacji przerywać spiewu by też to przeżywać. Ale emocje wkladam w spiewanie, i jak pokazują mecze u nas z Zaglebiem, ŁKSem czy Cracovią - nawet strata gola nie musi byc powodem do przerwania dopingu, a możde dać zawodnikom kopa do tego by dociągnąć mecz do szczęsliwego końca. Rozumiem gdy sedzia kręci totalne wały jak Kasierski albo gdy jest karny albo jakis cholernie brutalny faul, ale trzeba sobie miarkować czy dana sytuacja jest na tyle poważna by burzyc jakas chóralną pieśń, ktora napewno daje kopa zawodnikom. Burzenie z byle powodu dopingu to jest zwykla dywersja. B A i E niech sobie reaguja jak chca, ale takie reakcje bardzo mnie wkurzaly, gdy bywalem na D. Ta trybuna ma byc mlynem, a nie kabina komentatorska C+. |
rozpoczeli leszcze Koguty sprzedaz na mecz wyjazdowy w Krakowie http://www.tottenhamhotspur.com/tick...yinfo/408.html
a o meczu w Londynie ktory jest wczesniej? cisza... |
to sa dopiero rezerwacje jak sądzę.
|
PIERWSZA INFORMACJA O SPRZEDAZY BILETOW NA MECZ W LONDYNIE!
UEFA Cup match at White Hart Lane East / West Stand: £25.00 North / South Stand: £20.00 Concessions / Restricted View: £10.00 This match is included as part of the season ticket, therefore Platinum, Gold and Silver season ticket holders do not need to purchase their seat for this match. One Hotspur Bronze / Lilywhite Members: Thursday 4th September at 10.00am General Sale: Tuesday 9th September at 9.30am CZYLI BEDZIE MNIEJ MIEJSC NIZ SIE SPODZIEWALEM, ALE I TAK PODKUPIMY ANGLIKOW :D 9 wrzesnia pierwszy bede w kolejce |
Do kiedy bedzie mozna kupic bilety w Krakowie??Obecnie jestem w Liverpoolu,ale 14.09 przyjezdzam na 2 tygodnie do Polski!
|
|
Coś wiadomo jak idzie sprzedaż? Chcę jutro kupić bilet i nie wiem czy mam się nastawić na długie stanie w kolejce przed Wiślackim Światem.
|
Cytat:
|
ja byłem dzisiaj zaraz po otwarciu ok 12 i była nawet mała kolejka - kończyła się przy drzwiach wejściowych
do sklepiku. Ale spoko karnetów nie ma dużo także biletów dla wszystkich wystarczy. |
nie orientuje się ktoś czy można jeszcze kupić bilet na karnet?
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:52. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl